-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Az első az tudom,hogy android 4-re frissít a 2. azis 4-re frissít? nemfogom frissíteni csak megkérdezzem tőletek
-
törölt tag
nézelödötem de mindenhol drágák utánvételel kéne nekem
-
Chris Kiki
senior tag
Ha rootolt a telefonod, ez segíthet:
1, /system mappa
2, build.prop fájlt megnyitod szövegszerkesztőben
3, dalvik.vm.heapgrowthlimit értékét átírod 42-re
4, dalvik.vm.heapsize értékét átírod 42-re
5, elmented a fájlt (előtte csinálj biztonsági mentést az eredetiről)
6, /data/dalvik-cache mappából mindent kitörölsz
7, újraindítod a telefont.Cache ürítése után hibajelzéseket fogsz kapni, ne ijedj meg, ez a normális.
Újraindítás után molyolni fog a telefon egy darabig (látszik ahogy számol), amíg a cache-t újra nem építi. -
törölt tag
sziasztok!
Ma kaptam meg a futártól a xperia u telefont de nem kaptam hozzá kijelzővédő fóliát.Hol tudnék olcsón venni hozzá jó minöségüt vagy nem fontos nem karcolodik a üveg?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
freemanone #4986 üzenetére
Pontosan azt jelenti, hogy a kedves eladó elfelejtette velem közölni vásárláskor, hogy ezt bizony nem fogják fizetni!
És ma délelőtt megszűnt rajta a hálózat!feladok egy hirdetést, vagy eladom alkatrésznek, vagy keresek egy töröttet jó panellal!
-
air
nagyúr
válasz
freemanone #4986 üzenetére
Gondolom kitiltották az IMEI-jét a hálózatról.
-
freemanone
addikt
-
LaciGSM
aktív tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni!
Kérem írjon rám privátban aki vágja az U-t és a kisebb-nagyobb módosításait!
nagyon fontos lenne! -
Hutiii
csendes tag
Sziasztok!
Az U képes lejátszani gördülékenyen az 1080p-s videókat? -
KissP
tag
Szeptember környékén jutottam az U-hoz. Előtte egy x8-am volt. Végre azt tudtam mondani, itt egy telefon ami már használható telefonnak is. Egyszerű, gyors és méreteiben is használható. Ekkor 2.3.7-es android volt rajta. Mióta ICS-van azóta visszavontam a véleményem. A szárnyaló, villámgyors sebesség visszaszelídült. Használható így is. Nem idegesítően lassú, csak épp annyira, hogy messze alulmarad egy használható jó telefonnal szemben.
Vártam, hogy biztosan jön majd valami frissítés amivel orvosolják ezt az nyilvánvaló baklövést. Mert azért nem mindegy a sebességkülönbség használati értékben. De nem jön semmi.
Tud valaki információt arról, hogy jöhet-e valami gyorsító frissítés?
Vagy érdemes valamilyen módon visszarakni a korábbi gyors verziót? -
tibee77
őstag
Az lehetseges hogy az en csomagombol megsproltak a 2 kijelzovedo foliat es a bor torlokendot?boltban vettem t-bacsinal, mikozben asszony neten rendelte ugyancsak t-bacsitol es neki ezek benne voltak.ezeket egyszeruen nem pakoljak minden dobozba bele vagy csak az enyembol felejtettek ki? x(
-
csacsi67
addikt
válasz
freemanone #4913 üzenetére
Ezt láttad már vagy már használod is?[link]
-
cledi
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat, ha már korábban volt szó hasonló problémáról vagy nem ide kellene írnom...:S
De remélem valaki tud segíteni a problémámban:
Amióta frissítettem a telefon szoftverjét 4.0.4-re (hivatalos frissítésre), azóta naponta lefagy és hihetetlenül lassú lett az U-m!:S
Egy szimpla hívásfogadás közben is képes lefagyni, nemhogy egy facebook vagy gmail alkalmazás használatakor:S
Nem tudom h mi lehet ennek az oka, hiszen erre a telefontípusra is kiadták a frissítést...
Valami ötlet, tanács?
Előre is köszönöm szépen az esetleges válaszokat, ötleteket! -
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
az ikon pack-ot hova telepíti a telefon? Leszedtem a WidgetLocker LockerScreen-t és tudja használni az ADW ikonpakját, de ha rányomok a programban, akkor nem hozza fel a listába. Manuálisan is lehet fájlokat hozzáadni, megkeresném a telón egyesével, de nem tudom hol keressem. Ötlet?
-
dorinaa
csendes tag
Nekem olyan gondom lenne a 2 hónapos fehér xperia u-val hogy az a levehető alja elől elkezdett bepöttyöződni (a fehéret hagytam rajta). Ilyen szürkés kis apró pöttyök. Nem mondom hogy nagyon feltűnő mert csak közelről látni, de ha a kezembe van mindig szembetűnik és idegesít! Találkozott már valaki ilyen problémával? Hogyan szedhetném le? se radír se szappanos víz nem hozta le és acetonnal nem merek nekivágni.
-
lazlora
tag
Srácok!
A t-mobile oldalán az van hogy ez a teló 2.3 al van telepítve.
Ez komoly? :S -
Jimmy66
senior tag
válasz
#13110016 #4943 üzenetére
U-ra hivatalosan még nincs.
-
Jimmy66
senior tag
Nekem ott egy facebook-os koppanás van. A sima ringtones-ba betettem a régi HTC-s csengőhangomat és a Csenbőhang-nál bent van a listában.
Az alarms-ba ébresztő hangot, a Notifications-ba pedig figyelmeztető hangokat tettem át a diamond-ról. Minden a listákban van és ezeket használom.
-
törölt tag
Valakinek vált már elérhetővé az ICS-hez kiadott frissítés?
-
törölt tag
Ma még a futár nem kapta meg a rendelést így reggel letudtam mondani így meg rendeltem 40 491 Ftért ép az utolsó pillanatba és holnap ki is hozzák elvileg.
-
Mosqa
tag
Üdv. Hogy tudok mp3 számokat berakni csengőhangnak?
-
peestee83
aktív tag
válasz
#38464487 #4934 üzenetére
Az üzletekben nem mondhatnak semmit, hogy milyen akció lesz, vagy hogy változnak az árak. Ha jól tudom, akkor 2.3.7-tel jön ki, neked kell frissíteni 4.0-ra. Ajánlatos, hogy soha ne merítsd le teljesen a telefont, nem tesz jót az akkunak
Az üzemidő javult, főleg a kiterjesztett készenléti módnak hála. -
törölt tag
Sony Xperia U Webshop dominós ár:40 491 Ft én hülye meg tegnap rendeltem meg 49500 ft ért kérdesztem többször is tölük az volt a válasz nem várható ár csökkenés ez most kibaszás akart lenni aki tegnap rendelt?
-
törölt tag
Megrendeltem a T-mobiltól a xperia u holnap hozza a futár.Első használatnál 20% alá ne merítsem a aksit? 4.0 ICS van mán a tmobilnál? ICS jobb a üzemideje? vagyis tovább bírja a aksi?
-
Jon Mathias
senior tag
1
-
Jimmy66
senior tag
Kell (javasolt) antivirus androidra? Ha igen, melyik?
Köszi!
-
Jimmy66
senior tag
Bocs! Nem akartam Sony Xperia E topic-ot.
Kérem törölni a linket!
[ Nincs Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz
mrlujoak #4923 üzenetére
Én röviden véleményt nyilvánítottam egy új hírre, ami szerintem érthető egy fórumon. Te pedig megkédeztél, hogy fejtsem ki mire gondolok. Az én véleményem az, hogy ha egy a tavalyi modellekhez viszonyított gyengébb illetve közel azonos teljesítménnyel rendelkező új házba csomagolt terméket adnak ki újabb FW-el az biza lehúzás. Én így is úgy is azt mongom, hogy az egész egy nagy vársárolj show, de ennek nem akartam hangot adni ennyire, ezért egy egyszerű számomra megfelelő kifejezéssel illettem, a "nonszensz" szóval. Nem akarok rajta lovagolni a jövőben megtartom magamnak, de a véleményem nem változik.
-
negatiw
tag
Ezt azért nem állítanám,hogy nem érdekli a szervizt a root. A másik telóm,töltő csatlakozó hibával került be,CM rom-al élből javították. És vissza tették a gyári 2.3.7.est. Rá pár hétre leejtettem 1 kicsit,nem érzékelte a sim et. Bevittem(az előzőn felbátorodva) a servicébe. Na,élből + vonták a garit a root miat.Tudom az én hibán mert nem unrootoltam. Tehát ha szerviz,akkor UNROOT.
Más: Az elmúlt héten majdnem az összes főzött rom ot kipróbáltam, és arra jutottam,hogy nekem maximálisan
a gyári ICS a legsimább leggyorsabb rom . -
mrlujoak
veterán
válasz
freemanone #4921 üzenetére
...mert nem a hardver nem bírná el.
Ezt többen, több készülék esetében is bebizonyították.
A Sony - igen, rizsának hat - a felhasználói élménnyel magyarázza azt, hogy bizony a 2011-esek a GB után megkapott ICS-en maradnak.
Mert a hardver elbírná.
Viszont ott van a kis kijelzősök négysarkos felülete, vagy ott van az újabb kernelre való fejlesztés.Ezt nagyon egyszerűen így kezeli a gyártó.
Biztosan jobb lenne, ha azt kommunikálná egy gyártó, hogy azért nem lesz JB, mert azt akarjuk, hogy vegyél újat.
Akkor meg azért lenne adott gyártó sz@r szemét.
Az a baj, hogy sokan vagytok, akik egész egyszerűen nem akarják belátni, a fogyasztói társadalom nem így működik manapság.
Basszus srácok, ne a RAM-on, meg a "bezzeg a másik kap" dolgokon lovagoljunk. Rendezzük már le, a 2011-esek maradnak ICS-en, és kész.
-
#TOTTI
őstag
Ááááá...
-
freemanone
addikt
válasz
mrlujoak #4920 üzenetére
az a nonszensz benne, hogy ez a hardver mindennek mondható csak nem ICS/JB alapanyagnak.Valamint, hogy a többi készülék, mint pldául a 2011-es modellek miért nem kapták meg a JB-t?! HW elég lenne. Annyira nem nagy a paletta, hogy teljes munkaidőben dolgozó mérnökök ne tudnák összerakni a ROM-ot rá, ráadásul ICS - JB között nincs akkora hatalmas különbség technikailag, mint GB - ICS között van. Gyakorlatilag szinte közös alapokon nyugszik az egész. A gyártói bloatware pedig egyszer kell hogy elkészüljön, minden telefonon futnia kell, hiszen a futtatókörnyezet közös. Szvsz átb*szás/lehúzás/marketing stb... sok néven lehetne illetni. A többi gyártó sem jobb, de ez nem vígasztal Sony tulajként.
Nagyon kíváncsi leszek az árára.
-
mrlujoak
veterán
...mert ez masszív félretájékoztatás.
Jelen állás szerint nincs olyan hivatalos infó, hogy ne kapna JB-t a U és sola.
Kértelek, hogy ne tedd, de csak nem sikerül...
(#4913) freemanone:
Miért lenne nonszensz? Az idei Xperia J sincs messze tőle (hardverben), a miro jelenleg is ezzel a kijelzővel kapható, a tipo meg ezzel a kamerával.
Az E egy 2013-asított miro és tipo közösítésével keletkeztetett aktuáils alsós Sony Xperia.
Jövőre is kell alsókategóriás okosmodell. Na, az E lesz az jelen infók alapján. -
air
nagyúr
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
karácsonyra vennék egy ilyen telót ajándékba.
Hol most a legolcsóbb újonnan?
Üdv, Zoli. -
mrlujoak
veterán
...már megint
"Az U-nál, Miro-nál, Tipo-nál azzal indokolják a JB kihagyását,"
Eldöntött tény?! Nem. Kérlek NE!
Egyébként meg az Xperia J-ból kiindulva nem az 512 a tényező, ami miatt pl a 2011-es modellek ICS-n maradnak.
Borzasztóan rossz irányba terelődik mindig az ilyen beszélgetés.
Egyszerűen tessék már felfogni, hogy a Sony annyit ír csak, hogy nem tudják garantálni a felhasználói élményt.
PONT.Ezek részleteibe nem megy bele, tehát minden (hogy a RAM, vagy proci, vagy bármi miatt van ez) msaazív spekuláció.
-
air
nagyúr
válasz
Jimmy66 #4904 üzenetére
320x480 (165ppi)
, 256K-s kijelző?
"Qualcomm MSM7227A nevű SoC, melytől legtöbbünket a hideg kiráz. Hiába az 1 GHz-es Cortex-A5 processzor, ez egy túlhaladott és legfőképp gyenge chip."Ez egy nagyon belépő készülék lesz.
512MB RAM, és kezdésnek JB?
Az U-nál, Miro-nál, Tipo-nál azzal indokolják a JB kihagyását, hogy nem garantálható a megfelelő felhasználói élmény biztosítása. Ennél igen? Röhej. -
Jimmy66
senior tag
Jön a kistEsó.
-
FoLey-v
addikt
Még nincs rajta az ICS ezért kérdeztem meg t-mobiltól a garanciavesztést és ezt kaptam
"T-Mobile Hungary Kedves Adrián! Amennyiben hivatalosan a gyártói programmal, esetleg üzleteinkben történik a frissítést, akkor a garancia megmarad." ezért most SUS-el megnézzem,hogy van-e frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Memóriakártya topic
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest