Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
BRIKLY #21598 üzenetére
Akkor ez a baj.
Ha újra rakod akkor megint fel kell rakni a SU fixet. Kikapcsolni, no-ra nyomni aztán mehet fel újra a 4.3 as kernel.
Nekem így tökéletesen működők. Tapis recoból telepítve.De oda van írva h bootloop fixed. Lehet ,hogy volt gond és te pont a régit szedted le?
-
Danesz94
senior tag
Hát eddig egész jó ez az existenz, jobb mint a gyári 4.3.
Lenne néhány kérdésem, gyári alkalmazásokat hogy tudodm kitörölni?
Iletve van valami lista, hogy miket szabad?
köszi -
BRIKLY
veterán
válasz
counterbill #21596 üzenetére
Nem raktam újra semmi kernelt. eXistenZ Ultra 2.1.5 volt fent,úgy akartam feltenni az új feketét.De ez au új recovery nem volt rá képes.Az egyik nem csinált semmit, a másik (tapogatós) valamit dolgozott,de ez lett az eredmény.
Mentés alatt a ROM backupot értem.Szerencsére nem laktam még úgy be,hogy appokat keljen mentegetnem, le tudom szedni újra, de kezdhetem előröl felmásolgatni a zenéket is, stb..
-
counterbill
senior tag
válasz
BRIKLY #21592 üzenetére
Gondolom csak ez a recovery megy rendesen. Legalábbis cmwben nem tudsz belemenni a belső se a külső memóriába. Mentést meg nem értem. Titaniumal egyebekkel letudtad volna menteni a dolgaidat.
Én existenzre raktam rá az újat simán recoból és nálam jó. Nem felejtettél el a nora nyomni a végén mikor kikapcsoltattad a recoval a telefont? És utána a kernelt felraktad újra? -
apuc
őstag
válasz
Sordoran #21589 üzenetére
Ezt írja:
Delivery:
Estimated between Mon. Mar. 10 and Mon. Mar. 31
Please note the delivery estimate is greater than 11 business days.
Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.Tehát legkésőbb március 31-ig érkezik meg ide..
-
BRIKLY
veterán
existenz ROM-ban mi értelme ennek az "új" Recovery-nek? Le akartam cserélni a fehér 4.3-ast az új feketére, és maradt egy szép Sony logóm.Hiába csináltam backup-ot, nincs recovery-m..Buktam minden adatom mert nem tudom lementeni..
-
serlok607
újonc
válasz
roland091 #21569 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, közben megoldódott a probléma...olyan mintha nem futott volna a Stamina mód rendesen, és tényleg...
megoldás:az alkalmazásokba volt egy Öko mód vezérlő amit le kellett állítanom, törölni az adatokat, teló újraindít és máris jó
Köszi mégegyszer mindenkinek, további szép napot! -
Danesz94
senior tag
Sziasztok. Sikerült felrakni az Existenz romot, még nagyon nincs tapasztalatom róla, majd írok később.
Köszi még egyszer a leírást oliwire!Lenne egy kérdésem, a bekapcsoló hangot ki lehet valahogyan iktatni?
-
Sordoran
addikt
válasz
Regiee #21588 üzenetére
2 hét alatt megjönnek az ilyenek, max. 3 hét. Kivéve ha valami kínai ünnep jön közbe, akkor kicsit csúszhat. Én már több mindent rendeltem, és eddig egy nem jött meg, de mikor szóltam elküldött egy újat, igaz az meg rossz színben jött, így a 40%-át vissza adta az árának.
-
Regiee
aktív tag
válasz
CharlieDrop #21586 üzenetére
Igen a másodiknál nincs szállítási költség csak az meg mire ideér kínából...
Hát megjön a fizum remélhetőleg már hamar aztán felőlem megbeszélhetjük hogy rendelek neked is -
Sordoran
addikt
válasz
MrSealRD #21583 üzenetére
Hát, mert a frissítési tervembe nem illik bele. Ha most 4.1-en mentem a dolgaimat le Helium-al, aztán ezeket 4.3-on rakom vissza ki tudja mennyire csesződhetnek el a dolgok. Sokkal biztonságosabbnak érzem, ha majd ráfrissítem 4.3-at, optimalizálja appokat, és utána mentek ki Helium-al, és ezután egy SUS újrahúzás, és csak azt állítom vissza ami fontos.
Illetve nincs nagy problémám most 4.1-en se ami miatt nem bírom ki azt az 1-2 hetet még, tényleg csak maga a tudat, hogy többi szolgáltató kiadta, csak a T ül rajta zavar. -
bwmara
újonc
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Telenoros SP-m van, amire tegnap érkezett android 4.3 frissítés. Letöltés után nem látom az e-mail üzeneteimet. Frissítem, kiírja, jobb sarokban, hogy 26, középen meg,hogy nincs új üzenet. Próbáltam már újra indítani is a telefont, de semmi változás. Valakinek vmi ötlete?
-
Regiee
aktív tag
válasz
callmeakos #21581 üzenetére
-
Regiee
aktív tag
válasz
Viktor0610 #21578 üzenetére
Nagyjából mennyi idő alatt érkeznek meg a csomagok? Beregisztrálok, leütöm, Paypalon átutalom és ennyi lényegében a rendelés menete?
[Ilyen tokot akarnék, de ezek mind 99 euróért vannak és most ez vagy irreálisan sok vagy kamu...]
-
nova001
senior tag
körkérdés
ha felrakom a 257 kernert kirootolom majd vissza a 4.3 kerner működhet ?
-
-
Regiee
aktív tag
Valaki aki rendelt már Ebayről tudna nekem írni?!
-
Sordoran
addikt
Most frissítettem rokon L-jét, ők is 1 hónappal később kapták meg legújabb rom-ot. Irigykedek itt rá, hogy igaz csak 4.2, de kap frissítést, aztán jött Update Centerben is értesítés Album frissítésről, én/mi meg Telekomosok csak várhatunk szinte. Júliusi a teló, egyszer nem volt még használva az Update Center, semmi nem jött ott. Nem is értem, miért rakták bele 4.1-be.
Aki amúgy azt mondja flasheljem fel 4.3-at, nem, megvan rá az okom miért ne tegyem.És hogy legyen valami érdemi infó is, Z-re a 4.4 már tesztelés alatt van Ausztrál vodafone szerint, szerintem áprilisig a Z széria megkapja, mi pedig akörül kaphatunk talán infót róla, velünk mi lesz, talán nyár elején ha kapunk.
-
-
Attila04
tag
válasz
Viktor0610 #21572 üzenetére
Meg fogom próbálni, de nem fűzök nagy reményeket hozzá...
-
-
serlok607
újonc
-
Attila04
tag
válasz
Viktor0610 #21565 üzenetére
Persze, tökéletesen megy a mobilnet és WiFi-n megy is a VPN, tehát nem azzal van a baj, hanem a mobilnettel. Nem tudom, hogy honnan tudnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni a Telenortól. Ötlet?
-
serlok607
újonc
válasz
roland091 #21566 üzenetére
még nem mert az update center mindig kiírta hogy a legfrissebb verzió van rajta, a mostani android verzió 4.1.2...azért állok én is értetlenül az ügy előtt, hiszen nem csináltam semmi extrát rajta, ami indokolná a csökkent üzemidőt...
háttérben futó vírus vagy vmi ilyesmi nem okozhatja ezt? -
-
serlok607
újonc
válasz
roland091 #21560 üzenetére
mondhatom azt hogy 90%ban, nincs bekapcsolva rajta a wifi, se a mobilnet, se gps, max 1 nap 5-10 percet használom. appokból nem sok 1 játék, viber, 3G watchdog, 1 képszerkesztő és kész..bár eddig a gmail fiókom mindig kitöröltem, de most néztem nem sikerül, hiába törlöm ki a adatokat, illetve a gyorsítótárat, megjegyzi..futó alkalmazásokban amit látok megy a 3g watchdog, device usage, gcmservice, google üzenetküldő, nlplocationrecever, google location manager,devicestorageservice, downloadservice és az xpéria billentyűzet...Bocsi hogy ilyen részletességgel írom le de az okos telóhoz még hülye vagyok mint egy darab fa
-
Danesz94
senior tag
Üdv. Botrány amit ma művel a teló. Nem tudom letörölni a real reacing 3at mert lefagy a teló. Ebben a tlpillanatban olyan gyors a teló mintha hátba ba@ták volna. De vannak ilyen randon fagyások amik baromi iritálóak. Azt kell, hogy mondjam eddig nekem jobban teljesített a 4.1.2. Ha haza értem felrako az EXistenz romot asztán majd látjuk.
-
serlok607
újonc
Sziasztok! kérdésem a következő lenne..Kb. 1 hónapos a telóm, nagyon szeretem, megvagyok elégedve vele, viszont amire figyelmes lettem, pár napja észrevettem, hogy stamina módban a majdnem max feltöltöttség mellett is alig haladja meg az 1 napot, míg a régi időben ez sokkal több volt...
Mi lehet az oka? Segítségeteket előre is köszi... -
roland091
senior tag
na ha már existenz... ehhez már nekem is megjött a kedvem
[link]
-
e-newsee
addikt
válasz
tyotyiga #21553 üzenetére
Esetleg a Total Commander
-
callmeakos
veterán
-
tyotyiga
tag
Sziasztok!
Tudtok e ajánlani nekem egy jó filekezelőt.
A nejemnek vettem egy SP-t,és semmi ilyesmi nincs rajta! -
norbeey
tag
válasz
l.skywalker #21541 üzenetére
Most látom félreérthetően fogalmaztam, még nem az existenZ van fent, csak CE1 de az exisenZ+cwm+root lehetősége is olyan komoly plusz amitől meggondolja magát az emer csak még azzal nem volt időm próbálkozni
-
e-newsee
addikt
válasz
M.A.Z. #21549 üzenetére
Innen pedig letölthető más média app is. Pl egy újabb walkman, mint ami a 4.3-ban van. Meg egy Filmek alkalmazás is, de azt úgysem nagyon használja senki.
Sony Media apps -
M.A.Z.
aktív tag
Most jelzett az Update Center, hogy frissítés van az Album-hoz.
-
tutuhawer
őstag
Ma melóban is játszom, játszottam, nyomkodtam, és az akkumulátor üzemideje sokkal jobb, FIFA 14-et játszom és nagyon tetszik, ahogy nem sokat merül a gép. A játék meg se akad, sima ügy, királyság a replay is, annak feltöltése tube-ra szintén sima ügy.
A kapcsolódás kábellel és anélkül is gyorsabb lett. Pl a headsetem sokkal hamarabb kész, mondjuk 5 sec helyett 1 sec.A FIFA 14 indítása után 45-50 másodperccel már mehet is a meccs, ez se szar, közben a futó alkalmazásokban fut minden, gmail, böngészők, egyéb szarok is. 2 böngészőt használok, elsősorban firefoxot, és 1 weboldalra a chrome-ot, mert a ffox nem bírja, a chrome meg igen.
Továbbra se indítottam újra a reset gombbal meg a kijelzőm se villog, vibrál
A bekapcsolás nem lassabb, mint bármikor, után 2 perccel használhatom a gépet.
Nem vágom, honnan jönnek elő a gondok, mert ez az első okostelefonom, de nálam gond nincs.
A FIFA közben izzad a kezem az bizony bezavar és kapom a gólt miatta, ez mondjuk egy fekete pontszerk: vodafone, SUS újratelepítés, minden alkalmazás újra letöltve
-
callmeakos
veterán
Akkor hadd írjam le én is, mit gondolok erről a 4.3-ról (CE1)
-gyönyörű lett a kijelző (amit eddig sokan felróttak a Sony-nak a TFT miatt, de szerintem most kihozták ebből a max-ot)
-jóval "smooth"-abb a rendszer
-a WiFI hatótáv végre okés
-végre tovaszállt a bezárogatós tényező
-üzemidőben én nem tapasztalok különbséget (egyenlőre)
-az ominózus képernyővillogás (kíváncsi vagyok ennek a dolognak lesz e folytatása későbbi ROMokban)
-durván betud fagyni a telefon, főként a Beállításokban, különösképp amikor egy Alkalmazást törlök (ma pl. letöröltem a Facebook-ot, 2 perce úgy összeszarta magát a telefon sekép sehang.
-időnkénti fagyások, ami már standard
-ha a Play talál valami frissítést, akkor is szenved rendesen
-a kamera terén alig javulás, főleg a Makróra kellett volna rágyúrni (ami ennél a telefonnál az esetek 90%ában nemlétező fogalom)
-a játékok futtatásánál sem kóser minden, mert bár egyenlőre csak Worms2: Armageddonnal játszok, de bizony ott is produkál fura dolgokat. Nem tudom mit kezd egy NFS: Most Wanteddel, vagy egy Modern Combat 4-el (az előbbi meg se kottyant a telefonnak 4.1 alatt, utóbbi meg-meg röccent egy pillanatra, de az is csak a multi alatt)
Lehet ráeresztem valamelyiket, de jó érzés hogy a telefon memóriája nincs tele.Összességében még mindig nem tökéletes szerintem a telefon, sőt, de jóval használhatóbb. A képernyővillogást kilehet küszöbölni, illetve alacsony fényerőnél alig észrevehető, viszont a memóriakezelés továbbra is botrányos, a kamerára is rákellett volna feküdni, nem csak rávarázsolni a Z felületét.
Ezek fényében lehet hogy van valami szándékosság hogy a T még nem adta ki a frissítést. -
pazoti89
csendes tag
Na! Ugylatszik, nekem meg volt mi okozta a laggolast. Mivel, jelenleg nem rendelkezem szgeppel igy telon netezek ugye. Es a chrome okozta tobb, mint valoszinu az akadast. Ugyanis, miota letiltottam es dolphinra valtottam nem laggol a telefon. Es siman van majd 300 mb szabad ramom. Lehetseges, h ilyen szar a chrome? Ha ez bejon, akkor nekem ez a rom 100% lett.
-
Jedo
csendes tag
válasz
l.skywalker #21538 üzenetére
Azzal is próbálkoztam,de ugyan úgy ott van a futó alkalmazások között, és kb. 60-80 MB-ot zabál.. Vagy attól, hogy ott van, az nem jelent semmit?
-
chab7
addikt
válasz
l.skywalker #21541 üzenetére
Így van, az akksi jóval tovább bírja nálam is, és nekem itt a hegyek között érezhetően jobb a gsm jel is.
(#21542) pazoti89: Arm v7
-
pazoti89
csendes tag
SPhez melyik kodek kell MxPlayerhez?
-
norbeey
tag
válasz
bajzal #21477 üzenetére
Saját gondolataim amit használat közben írtam le pár nap alatt:
-zenélésnél folyamat világít villódzás helyett a led
+nagyon smooth animációk
+usb meghajtó kezelés dramatikus jauvlás
-Megall a zene bongeszes alatt még mindig
+szebb betűk és talán szinek is
+fiókszinkronizálásnál megszűntek a hibaüzenetek és egyből reagál ha pl gépen elolvasom eltűnik a telóról is az értesítés
+ 0 laggot tapasztalatam eddig
+wifit több számomra fontos olyan helyen tudom már használni ahol eddig nem tudtam a rossz vétel miattNálam a játékok sem akadoznak az az 1-2 amit kipróbáltam előtte és most is.
Eddig el akartam adni és nexus 5-öt venni helyette, de ez a 4.3 frissítés (illetve az exisenZ+cwm+root) miatt meggondoltam magam!
-
Attila04
tag
Sziasztok!
Problémáim vannak VPN csatlakozással. WiFi-n keresztül tökéletesen működik a belépés távoli VPN-re de mobilhálózattal (Telenor) nem megy. Próbáltam másik telefonról Telekom hálózattal, azzal ment tökéletesen.
Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, legyen szíves ne kíméljen.Köszi!
-
GML
őstag
válasz
takacsbotond #21403 üzenetére
Nem elég jó. Innentől számít, hogy milyen?
-
chab7
addikt
válasz
Maacaw #21529 üzenetére
Csorog is, pedig nálam az existenz is egyelőre teljesen tökéletes. De már elvonási tünetem kezd lenni hogy jó fél éve amióta ez a telefonom van nem cm romot használok. Előtte Defy-on csak az volt.
Na de sebaj, majd lesz erre is, ha meg nem akkor ami most van is teszi a dolgát jól. -
arti1121
senior tag
válasz
counterbill #21532 üzenetére
igen persze, szerintem a. 266 kernel vissza flash -nel nem volt jó pedig az a 3 maradt meg: fotakernel, kernel meg a loader vagy mi
-
arti1121
senior tag
próbáltam feltenni az existenz 2.0-át ugy ahogy a nagykönybe meg van írva de bootloop lett a vége 2x. utána próbáltam ugy ahogy tegnap a kolléga leirta de igy is bootloop lett.
-
scream
veterán
Jelentem CM11 + NayakKernel v0.3 elég jól megy
-
Horovic
aktív tag
válasz
counterbill #21522 üzenetére
Igen négyszer. Számítógépen nem csinálja.
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Nos a 4.3-ról eddigi tapasztaltam az, hogy néha-néha valóbban van egy kis akadás illetve vna mikor 2-3 másodpercre megáll. Én 4.1.2-nél nem igazán tapasztaltam ilyet. Ezen kívül úgy vettem észre, hogy gyorsabb mint az előző FW, az akku talán jobban bírja ugyanolyan használat mellet.Ami zavar az az akadozás. Valamit játéknál is észrevettem, hogy 10 másodpercenként kb. megakad egy kicsit.
Aki használja az új EXistenz romot, abban is jelentkezik hasonló hiba? vagy az patent?
-
Horovic
aktív tag
válasz
counterbill #21517 üzenetére
De sokszor jelenik meg egymás után.
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! A jelenség a következő, hotmailos levelezést használok,ha elküldök a telefonról egy e-mailt akkor az elküldött üzeneteknél sokszor megjelenik az elküldött levél. Tapasztalt már valaki hasonlót. Mi lehet ez valami beállítási probléma. Ha tud valaki segíteni megköszönném. Ja azt nem írtam, hogy a címzett csak egyszer kapja meg a levelet.
-
e-newsee
addikt
válasz
counterbill #21508 üzenetére
Tényleg, ez a probléma 4.3-ban is létezik? Mert akkor esélyes, hogy hardveres gond.
-
Jedo
csendes tag
Egyébiránt, leírnátok, hogy kinek melyik RAM- kezelő/kilövő/gyorsító alkalmazás vált be a legjobban??
Annyi van mint a szemét, mind1, hogy fizetős, vagy ingyenes, csak normálisan működjön.. -
HTCX715
tag
válasz
counterbill #21508 üzenetére
Nagyon,nagyon köszi!
Elre soha nem gondoltam volna, de most MŰKÖDIK! Megmentetted az életem! Minden tiszteletem! -
MrSealRD
veterán
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Léci ne nézzetek türelmetlennek, de ez a telefon nagyon sokat van használva szinte egész nap csörög ezért nagyon kéne a segíség!
A problémám:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_sp_a_jonevu_japan/hsz_21488-21488.htmlA segítséget előre is köszönöm!
-
-
superbig
csendes tag
válasz
molacika91 #21480 üzenetére
Ez nagyon hasznos infó volt, köszi :-)
-
surgyi
senior tag
válasz
bajzal #21499 üzenetére
Na az van, hogy elindítottam ismét a driverek telepítését, és megint kiírta, vagy 10x is rányomtam h IGEN Telepítem...s sztem most felrakta mind, mert eddig a felugró ablaknál az alsó kettő-nél (vmi Google USB Driver volt az egyik) az volt írva, h nem sikerült telepíteni, most pedig Telepítve!
Jah, s rendszergazdaként indítottam el a telepítést! Nem tudom ennek van-e jelentősége!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest