- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
válasz
callmeakos #23798 üzenetére
a té nekem is csinál ilyet....
-
agent_k
őstag
válasz
callmeakos #23795 üzenetére
Percekre nem, de 10-20 másodperces periódusok vannak...
-
n@p@lm
őstag
válasz
callmeakos #23795 üzenetére
melyik szolgáltató?
-
tomp
félisten
válasz
Gaberiellb #23790 üzenetére
Szebbek a színek 4.3-on.
-
Maacaw
tag
válasz
Gaberiellb #23790 üzenetére
A 4.3-ban némileg kalibráltak a kijelzőn, így szoftveresen tudták "javítani" azt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
predator00 #23783 üzenetére
Van akinek villog a kijelző, van akinek nem. Ez ilyen.
-
tami92
aktív tag
Eléggé off Téma de akit Érdekel a csodálatos pokember a play Áruhában 29ft érdemes sz te m ennyiért megvenni.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!Ha flashtool-al rakok fel ROM-ot,s a PC-re telepítve van a SUS,akkor kell-e még valami drivert felrakni?Fashtool használata előtt ki kell-e venni a SIM-et,ill. az SD kártyát?
-
Logeeen
senior tag
Rakjátok fel a CM-et! Semmi ilyen hiba nincs!
-
nolika
senior tag
valaki találkozott már ilyennel? Existenz esetén nem tudok nagyon multitaskingolni. AMikor pl egy alkalmazást telepít, akkor pl görgetés esetén a képernyő teljesen megáll amíg telepít a háttérben. De minden másban is ugyanígy van. Max frekin fut és noop van beállítva.
-
tomp
félisten
Na akkor a szokásos: mikor jön az update? :-)
-
counterbill
senior tag
válasz
laslie92 #23779 üzenetére
Látod nálam meg a 4.1 nem volt az igazi de megtanultam élni a hibáival de mióta megjelent a 4.3 az van fent (existenz) nem lagol nem fagy nem csinál semmit amit nem kéne. Elégedett vagyok vele. A kihangosítás meg nem 4.3 hiba. HTC ONE 4.4 en is előjön csak úgy mint 4.1 es xperis s nél. De ez ugye a chrome-tól van/volt elvileg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
raziel01 #23777 üzenetére
Soroljak a 4.3-ról is ilyeneket? Normális, hogy ma reggel 2x fagyott be úgy, hogy kilőtte az alsó gomb sávot, és a lehúzható fenti sávot is, miközben fekete hátteret produkált? Normális, ha a feloldó mintánál 5 mp-et belefagy? Normális, hogy a beállításokba is legalább 5 mp eljutnom, az eddigi 2 helyett, mert annyit gondolkodik? Bugos lett a LED sáv is (ez legyen a legkisebb) Jóval rosszabb képeket csinál nekem 4.3 alatt (bár 4.1 sem valami bajnok)
Nálam tiszta telepítésnél ezek állnak fent. Várom a hibajavító update-t. Nem mellesleg nekem 4.1 alatt semmiből nem lépett ki (billentyűzetből elején, de utána abból se, megjavult, vagy nem tudom)
Azért ennyire ne istenítsünk egy bugos rendszert, van még mit foglalkozni vele. Annak a reményében voltak itt sokan, hogy ha már később kapjuk meg, mint a z széria, akkor legalább bugmentes lesz. Hát ez nem jött be.
-
laslie92
senior tag
válasz
raziel01 #23777 üzenetére
Hát az baj veletek hogy mindig jobbat akartok! Nekem még 1x sem fagyott nem lassult be ennek ellenére a 4.3 at feltettem és azt se tudta merre laggoljon! a Wifi nem gyenge van rá megoldás Én megcsináltam azóta ott ahol eddig 1 szint volt most legalább 3 as.
Én senkit nem akarok megbántani de csak annyit olvasok h ez rossz az roszz kihangosítva veszi fel lefagy ez nem indul az nem indul gyorsan merül stb.. Ezt én is megtapasztaltam a 4.3 alatt ami 1 napig volt fent aztán elég lett belőle!
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Az elképzelhető, hogy valamikor az update centerből lehet majd frissíteni a telefont? Ha igen akkor mikor?
-
BRIKLY
veterán
Nekem egy reboot megoldotta,most már 2% awake
-
válasz
-Zolee1986- #23699 üzenetére
hello
hmm,ez nem hangzik valami túl jool..
Neked mikor kezdte el csinálni? Nálambaz első kb 2 hete volt,tegnap este egyből kettő ~1 óra különbséggel.
Bosszantó mert még csak nem is piszkálom telót,minden gyári + 1-2 alkalmazás -
huan
őstag
Hol kapható most a legjobb áron az Xperia SP? Kártyásan van valahol? Függetlenül?
-
Logeeen
senior tag
válasz
Szmoki #23765 üzenetére
Mármint a játékot?
Elsőre elindult?
Bal alul van egy fogaskerék (beállítások), Azon belül van egy IGG ID, az alatt egy számsor. Attól jobbra pedig Switch, arra bökj rá és az e-mailodra, nekem ezután fagy be. Itt újra kéne töltse a játékot, és neked egy teljesen új, pár épületes falut kéne behoznia, tutoriallal.
-
bala6120
senior tag
CM10.2 (CMXX) deep sleep: kapcsoljátok ki a "Google-alkalmazások hozzáférése a pozíciómhoz". Beállítások--> Fiókok--> Google--> Helybeállítások.
Reboot -
AeSDé Team
őstag
CM kamera appjában a videófelvételnél a "kódolás minősége" mit állít? Bitratet vagy valami mást?
-
SkiDev
őstag
CWM-et tudna valaki küldeni zárt BL-re, egy rövid leírással? Illetve, hogy ha Sony felirat középen üzemel, akkor meg lehet oldani, hogy CM-es kinézetűek legyenek az alsó gombok?
4.3-at akkor hogy kell rootolni?
-
jety91
őstag
válasz
pappbence96 #23758 üzenetére
Roland091 kolléga leírása roothoz
SI szám jelzi, hogy milyen szoftver van a telefonon (Szolgáltatói vagy független), de attól hogy másfajtát raksz fel még nem lesz egy függő telefonból független.
AeSDé Team
Lehet, ezért is írtam hogy még nem az igazi. Sokszor volt Defynél, hogy kellett pár töltési ciklus mire beállt rendesen az akksijelzés a CM-benMáig nem jöttünk rá ez miért van/volt.
-
pappbence96
csendes tag
Sziasztok! Mától én is tulajdonosa lettem a készüléknek
az lenne a kérdésem, hogy a rootban valaki tudna segíteni? Találtam 2 fajta leírást is, viszont a korábbi kommentekben sokan valami "SI számot" emlegettek, meg hogy megváltozott. Ez pontosan mi lenne?
-
-
Rimuru
veterán
Lehet volt már, a CWM az teljes értékű (működik miden benne)?
-
-
gery92
csendes tag
Köszönöm! Töröltem, és remélem ez a hiba többet nem lép fel.
-
gery92
csendes tag
Sziasztok. Arra sikerült valakinek megoldást találnia, hogy ha fogadom a hívást akkor miért kihangosítva teszi ezt a telefon?
Keresővel próbálkoztam, nem találtam rá választ.
Gyári T-s 4.1.2 szoftver van a telefonomon. -
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Az elmúlt 3 napban nem jártam erre, ezért először a keresővel próbálkoztam.
Ha jól értelmeztem a találatokat, akkor még mindig nem tudom a 4.3-at ROM újratelepítés nélkül rootolni.
Gondolok itt arra, hogy nincs még amolyan „egy-klikkes” root, vagy CSAK kernelcserés root, ugye?Ha így áll a dolog, valaki meg tudja nekem mondani, hogy a gyári, piszkálatlan, Sony-teremtette, független 4.3-as ftf-et tudom-e CWM-ből telepíteni?
Illetve ha nem, akkor hogyan tudok belőle CWM alól telepíthető ZIP-et csinálni?Köszi!
-
nolika
senior tag
Feltettem zárt bootloeaderes Spmre az existenz romot. Mindent úgy tettem ahogy azt kell, leírásban.
Viszont most nagyon nagyon lassú lett. Kezelhetetlen. Mintha a proci le lenne korlátozva, megnéztem, nem. Képernyőfeloldásnál perceket kell várnom. Mi történt? -
qamu74
őstag
Csá!
Nagyon barora sikeredett ez a cm10,2,köszi bagyusz!!!!!
-
vika1010
tag
Megoldottam (bocsi a dupláért)
-
vika1010
tag
Van egy SOS problémám a cm rommal mégpedig az h nem találja az SD kártyán a lementett névjegyeket
-
bagyusz
őstag
Bármilyen hiba merül fel arról egy logot kérek és ránézek. Van egy-két játék ami valóban nem megy, de a többsége fut.
Logcat // quick system info pro applikációkkal lehet logot menteni.
adb-n is lehet logot készíteni.
adb logcat -d > logcat.txt
-
Szmoki
senior tag
Fent van a cm10.2 ,minden tökély csak annyi kérdésem lenne,hogy hálózat ikonnak egy dc ikont tesz ki.ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest