- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedo
csendes tag
Sziasztok, egy olyan problémám van, hogy mióta felfrissítettem a telefont 4.3-ra azóta szinte használhatatlan. Laggol, magától bezár programokat, nem reagál az érintésre csak 3-4 mp után. Visszaadtam a telenornak, hogy csináljanak vele valamit, ráadásul egyszer már visszaküldték, hogy üzemi körülmények között bemérték, és semmi baja nincs a telefonnak.. ezt eljátszották kétszer, ma kaptam vissza, és ugyan úgy használhatatlan!!
A kérdésem az lenne, hogy nektek nincs-e valami ötletetek,hogy lehet-e kezdeni ezzel valamit, visszafrissíteni a gyári 4.1.2-re, vagy valahogyan használhatóvá tenni ezt a készüléket???
-
Jedo
csendes tag
Sziasztok, egy pár napja szenvedek a 4.3-as rendszerrel, most már ott tartok, hogy csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és a olyan szinten szar lett a telefon,hogy szinte minden érintés után váron kell 2-3 másodpercet, hogy reagáljon a parancsra, ráadásul a SIM-ről 35 perce másolja a telefonra a 168 kapcsolatot, és még a felénél sem jár.. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy vigyen vissza a Telenornak, hogy csinálják meg??
Még annyi, hogy olvastam valahol, hogy a fejlesztői beállításoknál egy opciót ki kell lőni, de nekem a beállítások menüben nincs olyan, hogy fejlesztői beállítások.. -
Jedo
csendes tag
válasz
l.skywalker #21538 üzenetére
Azzal is próbálkoztam,de ugyan úgy ott van a futó alkalmazások között, és kb. 60-80 MB-ot zabál.. Vagy attól, hogy ott van, az nem jelent semmit?
-
Jedo
csendes tag
Egyébiránt, leírnátok, hogy kinek melyik RAM- kezelő/kilövő/gyorsító alkalmazás vált be a legjobban??
Annyi van mint a szemét, mind1, hogy fizetős, vagy ingyenes, csak normálisan működjön.. -
Jedo
csendes tag
Helóka, az miért van, hogy mióta felfrissítettem a telefont 4.3-ra, kb 150-180 MB-al kevesebb a szabad RAM-om??
Pl: van egy olyan, hogy "japanese keyboard layout" és nem tudom sem kilőni, sem kitörölni, pedig 80 MB-ot zabaál, sztem teljesen feleslegesen, és már néha laggol a telefon.. Próbáltam különmböző RAM-gyorsító/tisztító programokat, de ugyan úgy képtelenség kilőni...
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt orvosolni?? -
Jedo
csendes tag
Sziasztok. Pár napja felfrissítettem a telefont 4.3-as androidra, és azt veszem észre,hogy egy bizonyos "japanese keyboard layout" folyamatosan megy és 80-90 MB-ot zabál a RAM-ból. Próbáltam kilőni, de folyamatosan újraindul. Próbáltam letörölni, de nem engedi.. Mit lehetne ezzel kezdeni,hogy ne fusson fokyamatosan,mert csak feleslegesen zabálja a RAM-ot???
-
Jedo
csendes tag
Hali emberek, ma sikerült hozzájutnom egy ilyen készülékhez.. Még ismerkedem vele, de egy dologra nem tudok rájönni, mégpedig, hogy miért nem látom a Total commanerben a telefon belső memóriáját és az SD kártyát??
Windows intézőben ott van, de a TC-n belül nem találom, pedig feltelepítettem a PC Companion-t is.. Elég nehézkes így másolgatni fájlkezlő nélkül..
Valaki tud erre valami megoldást??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest