Új hozzászólás Aktív témák
-
G@CSI
tag
User bug, az. :s Hogy lehet egy hívásfogadást elrontani? Eddig nekem semmi gond nem volt vele. 2 alkalmazást raktam fel az rr3-mat, és a cut the rope-ot + az album frissítést. Szórakoztam még beallításokban a hívó fél hangjának lassításával, valamint ugyanitt a hangszínszabályzóval. Más nem jut eszembe. Ebben melyik rész lehet a user bug?
-
roland091
senior tag
válasz
SkiDev #22997 üzenetére
egyszerű a megoldás letöltesz egy olyan romot amivel még működik a doomlord exploit átírod az SI-t és nyomsz rajta 1 SUS-t és kész
más: most h így szó volt a dobozon lévő SI számról és nekem volt lementve eredeti illetve azt hittem h eredeti build.prop de nem ez az si szám van benne, mondjuk nem is izgat annyira csak kíváncsiságból, van valaki akinek ilyen si száma van : 1271-8609 azért kérdezem mert xperia update checkerben nincs ilyen si szám :/
még annyi h a checker austráliára meg indiára is ? jelet jelez, leher közeleg a frissítés ? -
SkiDev
őstag
Most kajak akkor meg kell rootolnom a telót még, átírni az SI számot, végigfuttatni a SUS-t?
Na akkor ebből sem lesz ma semmi, azt sem tudom ,hogy kell rootolni, ráadásul ez a kernelcserés miújság kicsit bonyolult is. Nagyon jó...
Én sem fogok többet főzőcskézni, mert ez lesz a sorsaAmúgy köszönöm a válaszokat, hátha holnap neki tudok ülni. Számít ez egyébként egy sima optikalencse cserénél? A ROM lefagyása miatt majd visszaviszem, ha kiadták az új 4.3-at...
-
jety91
őstag
-
oz82
senior tag
válasz
bajzal #22980 üzenetére
Nekem valamiért állandóan pörög mostanában google play szolgáltatások (25-30% on van és alig alszik tőle a telefon, pedig az auto szinkronok ki vannak kapcsolva, egyedül a 3G/wigi helymeghatározás van engedélyezve). Szal foggalmam sincs miért csinálja ezt, az utóbbi 2 hétben kezdte. 1,5 napot így is kibirja ha nem játszok vele, csak zavar...
Ja, gyári T-bandás 4.1 va fenn
-
SkiDev
őstag
Megoldódott!
Köszönöm a segítséget! A ROM volt rossz, az új felment könnyen.. Viszont egyetlen dolog zavar. Még pedig az, hogy az SI szám megváltozott, nem ugyanaz, ami a dobozon van. Ez nem gond?
Illetve mit kell bevinni? Töltő, kábelek, doboza, számla, papírok?
-
Joccc07
addikt
Egy kérdésem lenne hozzátok!
Roottal is feldobja ha van frissítés?
-
agent_k
őstag
válasz
cburucs #22957 üzenetére
Nincs tipp.
A helymeghatározás is benne van a buliban attól, hogy nem mutatja.
Amikor letiltottam a helymeghatározást mindenhonnan, nekem is eltűnt illetve mérséklődött ennek a bejegyzésnek az időtartama. Viszont így meg konkrétan használhatatlan a teló.A com.sonyericsson.fastdormancy kezdetű az pedig a 3g energiatakarékos módja miatt van.
Ezen sem tudsz változtatni.Sajnos ezeket így kell elfogadni.
-
dropi
senior tag
Ha mar ZTE. Nekem a Blade-em is jobban kezelte a memoriat. Hihetetlen h ez a telwfon 4.1.2 es 4.3 alatt is random kilepked iras kozben a fb messengerbol, plusz a chat headet is folyamatosan bezarogatja. Agybajt kapok.
-
Becksman
őstag
sziasztok!
Eddig nem volt baj a telóval, viszont most olyan van hogy ha felveszem amikor hivnak kihangosítva veszem fel? ! :S Ez mitől van????
-
SkiDev
őstag
válasz
laceeeboy #22955 üzenetére
Nálam is jelen van ez a hiba... Volt mikor egy sima arcalapú feloldásnál csinálta, de legtöbbször játék, youtube vagy antutu alatt műveli. Felraktam a CE1 4.3-at, most minden flottul megy, kivéve a kiterjesztett valóságot, mert előlapin ott fagy meg.
Ha kijön az új 4.3 a T-nél a lencsecsere után ismét visszaviszem, mert anniyval voltam elhajtva, hogy ha működik anélkül ,hogy egyetlen programot telepítenél rá, tehát ha újrarakva úgy hagyod és megy, akkor nem érdekli a Sony-t a hiba, mert csak saját progikért vállal felelőséget.A kamera halványodás furcsa, mert nekem is ez a bajom 4.3 alatt... Lehet, ha újrateszem a 4.1-et jó lesz
-
roland091
senior tag
válasz
pixelblondie #22972 üzenetére
végén még kiderül h az az album frissítéstől hullik szét >_<
-
pixelblondie
senior tag
Amit eddig megfigyeltem az enyémmel:
CE1 4.3-at raktunk fel, ugye. Komolyan szuper volt. Pár nappal ezelőttig. Aztán jött minden csőstől: bezárogatás, lefagyás, ujraindulás, belassulás, kamera homály.
Nem telepitettem, nem változtattam semmin, egyet kivéve: A KitKatos albumfrissítést raktam rá, amit a rendszer felajánlott. A kihangosítást illetően is voltak nulladik típusú élményeim: ÉN hívtam, és NÁLAM hangosította ki magátUjrahúztam SUS-el, azóta semmi baja.Se lassulás, se kihangosítás, semmi.
-
pappbence96
csendes tag
válasz
counterbill #22942 üzenetére
Köszönöm a választ
nyilván akkor te is tudod, ennek a ZTE-nek mennyi baja van. Hibák alatt az olyanokat értettem, mint hogy kihangosítva veszik fel, vagy hogy lassul. Sajnos ez a készülék így 13-14 hónap után eléggé csalódás-kategóriás, eppen emiatt szeretnék biztosra menni a Sonyval.
-
trialboy
tag
Sziasztok
Egy hete feltettem a 4.3at flashtool-al majd rögtön nyomtam rá egy SUS újratelepítést. Most jöttek elő a bajok. Chrome fagyogat de nagyon sokszor, képernyő lefagy rá nyomom a lockot, fekete a kép és nem reagál semmire. Majd egyszer csak magától újra éled.
Ötletek?
-
dani_maci
csendes tag
válasz
blakey #22953 üzenetére
Sziasztok! A hiba továbbra sem oldódott meg... Mint látom másoknál is van! Nekem 4.1.2 gyári T-s rom volt fent addig nem csinálta.. A mikor felraktam 4.3 ce1-et akkor kezdődtek a furcsaságok! (elöször a kamera volt problémás, amíg nyomtam a gombot befókuszált teljesen élesen látszot rajta minden, majd amikor elkészült a kép mint, ha elhomályosította volna magát)
SUS-sal újrahúztam, majd megoldódni látszott a probléma akkor jött elő a kihangosítva felvesszük probléma..
csak az oldja meg, hogy az alaklmazáskezelőben a telefon alkalmazás adatait törlöm!
Utána kb egy napig okés majd újra jelentkezik!
Gyanús nekem is a galery app.. mintha nekem is azóta jelentkezne... -
laceeeboy
tag
válasz
scream #22956 üzenetére
Annyinál már éppen lehet is
Szerk.:
!Vegyétek fel a hülyeségvédőt!Egyébként valaki legyen már oly nedves, és magyarázza már el, hogy is működik ez az LTE dolog. A készülék képes rá, de ha bekapcsolom a mobilhálózatot, de mindig H+-t ír a telefon, az pedig tudtommal a HSDPA vagyis 3,5G. Az meg nem négy
Vagy ez az lenne? -
cburucs
újonc
Üdv. 2 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak és a fórumot is rendszeresen olvasom és a 4.3 al van egy olyan problémám hogy az akkuidő drasztikusan lecsökkent, egy éjszaka alatt akár 20%-ot is merül újraindítás után is, próbáltam többféle rom-ot jelenleg gyári telenor van fent de ezzel sem lett jobb. Valaki valami tipp? Stamina bekapcsolva wifi mobilnet kikapcsolva.
akksi1
akksi2 -
blakey
titán
Még soha nem volt olyan hívás fogadásom (6 hóap alatt), hogy kihangosítva vettem volna fel normál helyett. Szerintem ez "user bug".
-
laceeeboy
tag
Néha előjön az a probléma, hogy egyszer csak gondol egyet a telefon, és elcsíkozódik a képernyő (színes csíkok) és újraindul. Ez mitől lehet?
Nem sűrűn, kb 1-2 havonta történik, de kicsit idegesítő.A T-mobil vajon elfelejtett minket, vagy csak annyi sz@rt akarnak belepakolni a 4.3-ba, hogy még mindig nem végeztek?
Kicsit irritál a dolog, hogy a többiek már lassan javítást kapnak, mi pedig még az origit sem. De nem akarok én lenni a 10.000.000-ik T-mobil ócsároló. -
counterbill
senior tag
válasz
pappbence96 #22941 üzenetére
Én is GXIről cseréltettem erre még nyáron. Ahhoz képest ez olyan szintű boldogság esz ,hogy csak na. Nem tudom itt hirtelen milyen bugokra gondolsz. Megjelent a 4.3 nekem azóta tökéletes. De előtte is jó volt csak néha kétszer kellet megnyomni a bekapcs gombot a szürke képernyő miatt ami kb félmásodperc de egyesek úgy ordítottak itt habzó szájjal miatta h kegyetlen.
A 4.3 ,,hibái" meg valakinél van valakinél nincs. Szerintem kevesebben vannak akiknek gond van vele de ez látszik is a fórumon. De ,hogy mi okozza arra még nem jött rá senki. Viszont már bejegyezték a kövi frissitést is így hátha az megoldja nekik a gondokat. Nyugodtan cseréltesd erre szerintem. -
pappbence96
csendes tag
Sziasztok! Ma tervezem visszavinni a mostani ZTE Grand X Inemet, és mivel valószínűleg csere lesz, ezt a telefont választanám. Itt azonban kicsit elrettentem, hisz elég sokan hibákról számolnak be. Engem az érdekelne, hogy ezek mennyire "elterjedt" problémák? Csak egyes készülékek érintettek, vagy mind? Nagy az esélye, hogy selejt telefont fogok ki? Mert nem szeretnék belefutni mégegy "bughalmazba". Válaszokat előre is köszönöm
-
raziel01
veterán
válasz
dave0825 #22938 üzenetére
Tényleg vicces, hogy nálam kb 2-3 hete kezdődött és factory reset és ROM újrarakás sem segít rajta. 4.1-en csinálja és 4.3-on is.
De tök random. Apám felhívott és kihangosítva vette fel rögtön. Utána 30-szor felhívtam másik számomról az SP-t és akkor meg nem csinálta. Néha valamiért előjön nála. -
dave0825
őstag
Lehet hogy ezt a kihangosítva fölvevést a szolgáltatók küldik valamiféle módon felénk, mint egy vírust
Mindenkinek nagyjából mostanában jött elő, csak úgy, különböző romokon...Ki tudja, nem fogtak-e össze ellenünk a szolgáltatók
-
arti1121
senior tag
hát ahogy itt olvasom ez a 4.3 nem lett valami top annak ellenére hogy csusztak vele vagy másfél hónapot. kíváncsi bagyok hogy a héten lesz e korrekció!!
-
dave0825
őstag
válasz
laslie92 #22918 üzenetére
Nem ír ki előtte valami SIM-kártya szöveget? Nekem az volt a gond, hogy ha kicsit "erősebben" tettem le, (de volt hogy gyaloglás közben is csinálta) akkor kiírt valami szöveget, de nem tudtam elolvasni, csak hogy a "SIM" szó szerepelt benne, és az volt a gond, hogy kijjebb volt kicsit csúszva a kártya pár tized mm-t.
-
tutuhawer
őstag
A headset nekem se működött, nem hallottam az ellenfelet, amikor beszélni akartam. Leválasztottam a bluetooth fülest és utána telefonáltam. Korábban működött normálisan nekem is
-
-
raziel01
veterán
Nekem már folyton kihangositva veszi fel a telót 4.3-on. Lehet valami program vagy Google cucc okozhatja?
-
jety91
őstag
válasz
-Zolee1986- #22931 üzenetére
Ha tippelnem kene olyankor valamiert leesik a feszultseg erteke az akksinak annyira hogy kikapcsol. Defynel volt nalam is ilyen neha, de ezt mar 2eves kora korul csinalta.
Esetleg probaljatok uj akksit belekerni hatha...
-
-Zolee1986-
csendes tag
válasz
laslie92 #22918 üzenetére
Az enyém is kikapcsolgat de spontán módon, külső behatás nélkül. Néha percek, esetleg másodpercek után kikapcsol tehát így használhatatlan. Én T-s vagyok, ott csináltak szoftver újratöltést ami után változatlan maradt, így elküldték a sony-hoz. Múlthét pénteken mentem érte de megint ott kellett hagynom, ugyanis ott is csak a szoftvert rakták újra ami után szintén ugyanazt csinálja(nem tudom, hogy tesztelték le mert nálam 2 perc alatt kikapcsolt.)
Szóval most várom, hogy mikor értesítenek újra...
-
roland091
senior tag
válasz
e-newsee #22927 üzenetére
hát azt alátámaszthatom h unokahugom kicsit érdekesen használja
-.-
de ettől függetlenül már az első félóra órában a tiszta telepítés után már érdekes dolgokat csinált a telefon
pl.: szaggatott neki a beállítások menü nekem meg nem xD
de mind1 szerintem várjuk meg ezt a fixet -
e-newsee
addikt
-
G@CSI
tag
Ezt a kihangosítva veszi fel dolgot nekem is kb. 3 napja csinálja. 4.3ce1. Telepitett alkalmazás az rr3 és a cut the rope. Most letörlöm őket, újraindít aztán várom a fejleményeket.
-
n00n
őstag
-
Paal
csendes tag
A hétvégén én is belefutottam a kihangosítva veszem fel problémába. T-s 4.1.2 van fent, nem tettem fel új alkalmazást már jó ideje.. Amíg ide nem néztem, azt hittem én voltam a béna, de mivel többen írtátok ezt, így gondoltam én is jelzem.. Mitől lehet ez?
Valaki írta, hogy biztosan szoftveres a gond, de az a furcsa, hogy nem változott semmi (bár az alkalmazások automatikus frissítését már szinte észre sem veszem, így azt el tudom képzelni, mint problémaforrást..) -
che 1990
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ugyan/ha jól tudom/ a Telekom még nem adta ki a 4.3-at...de van rá valamiféle garancia, hogy iszonyat lassan de kiadják? Tehát ez 100%?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok!
Sikerült vásárolnom egy ilyen készüléket 40 ezerért! De sajnos ha erősebben lerakom kikapcsol volt már valakinek hasonló problémája! Bevittem szervízbe mert még garis és azt mondták hogy az ő tesztjük során nem lépett fel ez a hiba így nem csináltak vele semmit de nálam ma is 2x előjött a hibajelenség!
-
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team #22912 üzenetére
Jancsesz dolgozik rajta, kerdezd meg ot hogy all vele
(magyar)
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Úgy vettem észre nálam akkor kezd el laggolni a teló, ha Wifit használok, netán még a Play-re is fellépek! 4.3 CE1 van fent. Egyébként gyors, stabil, akku iszonyat jól bírja!!
-
bajzal
őstag
Valaki rendelt már ilyen fóliát? Csak mert már 18 napja meg lett rendelve és még nem érkezett meg, de értesítést se küldtek még.
-
takika258
tag
Ha a töltött áram alatt hagyom de a telefon nincs a töltőn,akkor hallatszik egy kicsi sugas és ez gond lehet vagy ne foglalkozzak vele?
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
A mai nap bootanimationt próbáltam cserélni a sajátomra, módosítottam a system/media mappákban a bootanimation.zip-et, valamint a telefonon futó ROM-on is, de annál a résznél amit módosítottam nem tölti be a képet. A ROM-ban egy restart után visszaállítódik az eredeti, viszont a system/media-ban nem. Lehetséges hogy a ROM felülírja? És ha igen, miért? Válaszokat előre is köszönöm! (Próbáltam BAC programmal megváltoztatni, érdekes azzal sikerült, csak nekem saját kéne, és ROM-ba kéne beleépíteni :/
-
-
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team #22903 üzenetére
Motorola defyn is így működik
-
AeSDé Team
őstag
Amúgy mi a helyzet azzal a zárt BL-es indításkor kernelbetöltős Cyanogenmoddal? Valami ZTE telefont emlegettetek még decemberben hogy azon így ment a CM.
Kicsit csökkentené néhány ember koleszterinszintjét. -
dave0825
őstag
De látod! Ha beírod a tárcsázóba hogy *#*#7378423#*#* ott valahol megkeresed hogy software info, és az első sorban írja a kernel számát. Én is azt hittem, hogy nem sikerült lecserélni, mert a telefon állapotában (a beállításokban) az 254-es volt írva, de az a rom-nak a száma (build-nek), nem a kernelnek!
EZ alapján csináld, ennek az írásnak az elején ott van roland091 leírása, ha aszerint csinálod, sikerül, én is eszerint csináltam! A számokat meg ne nézegesd, max amit fönt írtam, hogy a service menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest