Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
találtam egy furcsa root nélküli sd-s megoldást...... totalcommandert leszedtem a telora..... dead trigger 2 , minion rush , hungry shark evolutional probáltam eddig :
átmásól sd-re (tc-vel)
megnyit ikon----> letöltést akar mert nincsenek a telon az adatai (így nem folalja a teloról a helyet)
majd másik játék fel.....
ha pl vissza akarom tenni csak megnézem hol volt vissza másolom és ezzek müködtek......
csak tapasztalatott osztotam meg ha valakinek nem jó ne harapja le a fejem....... -
Titi76
aktív tag
A lencse kálváriát végigjártam. Itt olvashatsz róla a vége felé:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_sp_a_jonevu_japan/keres.php?stext=lencse&submit= -
jety91
őstag
válasz
roland091 #22396 üzenetére
Szerintem inkább az alkalmazáslistát kéne mindenkitől bekérni mit használ. Ott lesz a kutya elásva
Pl: direkt fennhagytam a faszbukot máig hogy kicsit teszteljem így. 147MB!!!-ot evettem mikor megnéztem. Azt hittem rosszul látok. Ha azt nézzük gyárilag van ~300mb szabad ram akkor ne csodálkozzon senki egy FB+Chrome vagy Poweramp+Chrome párosnál hogy megfagy néha a telefon pár másodpercre.
-
roland091
senior tag
válasz
jety91 #22393 üzenetére
elég érdekes mert az a helyzet h tényleg X és Y embernél mást produkál a telefon jó lenne valami középutat találni
(#22397) jety91 abban is van valami, de én abból indulok ki amit pár napja tapasztaltam családba van 1 másik SP telenor függő enyém független felraktam a cseh független romot nálam kb. hibátlan a másik sp-n meg akad és ugyan úgy flashtoolal raktam fel, valami akkor se stimmel
-
Micsurin
nagyúr
külsö apk-s mass effect nem indul el
mi okozza ? inditom és az Mass Effect inflitation leállt..... tegnap még hibátlanul mükődött......
szrk: anova 2/3 mekkora ? (letöltöt adatokal)
És ugyan ezt kérdezném a modern combatokról
4.3 megoldaná a real racing 3 kilépkedését ???? (most stock 4.1-ethasználok ezzel jőt ki a T-ből )
és plxbox 360 gamepadot nem is kezel le csak sony ds 3-at ?????
-
tomp
félisten
Másnak nem kopott meg a kamera üveg csak nekem és egy vodafone-os társunknak?
-
e-newsee
addikt
válasz
Szmoki #22380 üzenetére
Ezt szoktuk hunglish-nak nevezni.
Más:
A tegnap esti kafakadásomhoz (#22315). Powerampot nem zavarja, az beolvas mindent. Feltételezem, nem a beépített médiakeresőt használja. Viszont ahogy töröltem a Médiatároló adatait, beállított valamilyen véletlenszerű csengőhangot, email jelzést, üzenetet, értesítést. Nem a témának megfelelőt, és nem is a gyári alapot, hanem valami teljesen másokat. Reggel arra lettem figyelmes, hogy az ébresztőm csak kattog valamit, de nem a szokásosat játsza le. Ami külön érdekes, mert az Alarm Clock Xtreme-et használom, amiben függetlenül a gyáritól tudok hangot beállítani. Vagy az is a gyári adatok közé mentheti el a dolgait? Érdekes, és rejtélyes.
És még ehhez kapcsolódva félig. Tudna valaki nekem egy zippet csinálni a 4.1.2-es gyári csengőhangokról? A Ringtones mappáról. Volt benne egy, amit használtam, de a nevét nem tudom, a 4.3-ban viszont nincs bent.
Köszi! -
MrSealRD
veterán
Jó lenne kitalálni az súlyosabb hibák okozóját. Az Xperia checker programba felkerült egy BUILD oszlop.
Ennek függvényében a komolyabb problémákkal és a hibák nélküli tulajok feldobhatnák ide, hogy melyik ROM és annak melyik BUILD számú változatát használják...talán kisül belőle valami... -
pusiga
tag
Segítsetek!
Ma reggel óta azt vettem észre, hogy hiába van beállítva a hangjelzés híváskor, nem ad hangot a telefon. Kikapcsoltam újra indítottam, beállítottam újra a csengőhangot stb., semmi eredménye. -
darkmore
tag
válasz
jety91 #22372 üzenetére
Uhh, szimpatikus a gyomlálás, de miért nem a root (-ható / -olt) existence romot faragtad?
Nekem root nélkül hiányzik pár opció:
- SD kártyára telepítés
- funkciógombok elhideolása
- képernyő kikapcsolása, ha rátolom TV-reDe ha előbb lesz root ehhez, mint hogy Brikly végez, akkor ezt nyomatom fel
De köszi! -
e-newsee
addikt
válasz
AeSDé Team #22362 üzenetére
Nem egyszer kapcsol át másik üzemmódba, hanem úgy állítja elő az alacsony feszültséget, hogy nagy frekvenciával ki-be kapcsolgat. Kb. 20kHz-cel, ezért hallod sípolásnak. A kikapcsolt és bekapcsolt állapotok arányától (kitöltési tényezőtől) függ a kimenő feszültség. Az áramerősséget nem tudom, hogy szabályozzák, gépész lévén ez nem volt elvárás, csak felületes ismereteim vannak.
A hagyományos trafókban, amik olyan jó nehezek voltak, volt egy klasszikus primer-szekunder tekercs páros, amiknél ugye a két tekercs menetszámának az aránya osztotta a feszültséget. Ott csak fix feszültségű volt a kimenet. Emellett nehéz volt, melegedett, és drága volt a benne lévő anyag miatt.
A kapcsolóüzemű tápegységek képesek arra, hogy az igényektől függően kis mértékben rászabályozzanak a feszültségszintre. Persze erre egy töltőnél nincs igazán szükség, így ezek a legbutább ilyen tápok. Hátrányuk, hogy a kapcsolgatás elektromos zajt gerjeszt, ami zavarhatja a többi elektromos kütyüt. Tipikus, hogy a régebbi, vagy ócskább rádiók sercegnek, amikor megy a töltő.
Egyébként a technika kezd terjedni a PC-knél is. Egyre több ilyen könnyű, kicsi, „hideg” tápegységet lehet kapni. Ami még hasonló elven működik, az például a LED-ek fényerőszabályozása. Mivel ott gyakorlatilag nincs késlekedés a bekapcsolás és a teljes fényerő között, így ott is, ha folyamatosan rajta van a feszültség, akkor folyamatosan világít. De ha marha gyorsan ki-be kapcsolgatod, akkor halványabbnak fogod látni, mert a szemed nem bírja lekövetni.
Na ennyit mára a tudomány, és technika újdonságaiból. Csak hogy kicsit „játszva tanuljunk”. -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
A gondom a következő!Ha jön valami frissités vagy facebook üzenet, akkor ha lehuzom a statusbart nincs ott az óra és a törlés! Csak úgy tudom törölni ha megnyitom mindegyiket! Trémobilos a teló és gyári 4.1 van rajta. Mi lehet a gond ? -
callmeakos
veterán
Hát én betojok, CE1es 4.3 is ugyanúgy bezárogatja a Powerampot, mint a gyári 4.1, de emellett sokszor olyan mocsok lassú hogy a hajam tépem, plusz a képernyő is villog. Most már csak a jobb kijelző miatt nem teszem vissza a gyári ROMot. Tököm ki van ezzel az egész szoftveres faszsággal..
-
jety91
őstag
Eddig meggyőző a takarítás utáni állapot: [link]
Eszméletlen mit zabál a facebook amúgy
Pedig csa nekiálltam a kontaktképeket leszinkronizálni...Telepítés a kipucolt ROM-hoz mielőtt holnap jönnének a gondok vele:
- 4.1 felrak flashtoolal
- DoomLord féle módszerrel kirootol
- CWM felrak
- CWM-ben Factory reset+Dalvick cacke ürítés
- ROM felrakása + SuperSU update
- Telefon KIKAPCSOL
- 266-os kernelt felrak flashtoolal
- Első indítás utána én nyomtam egy gyári visszaállítást, azóta minden megy röccenésmentesen -
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team #22370 üzenetére
Ott a lista kettővel feljebb.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
jety91 #22363 üzenetére
Engem is érdekelne hogy pontosan miket szedtél ki, kipucoltam már legalább 50 alkalmazást (vagy sokkal többet..) de alig változott a RAM használat, és még most is indokolatlanul lefagy. Főkeg akkor ha az állapotsávot lehúzva nyomok meg valamit a gyorsbeállítások panelen. Furcsa, de az esetek zömében ez okoz legalább 10 másodperces fagyást.
Szóval örülnék egy listának -
pixelblondie
senior tag
Helló.
Először is ezer hála és köszönet Macaaw-nak, amiért segédkezett a tanulási folyamatokban.
A telefonon immáron a 4.3 zakatol, és nem is akárhogyan. Az első tíz perces hajhullatós lassúságot ledobta, és hozza azt a szintet amit a 4.3nak hoznia kell, amit az S4 alatt megszoktam.
A kamerája esetemben fényéveket javult, nem kis örömömre, immáron tiszta,éles képeket csinál nyoma sincs a korábbi zajos, elmosódott, fókuszproblémás felvételeknek. Chrome asztali mód simán megy zökkenés és fagyás nélkül, most is ez alól írom ezt a posztot.
Ramot nem zabálja érezhetően, nem
zárogat be semmit, egyszóval korrekt a rendszer. -
jety91
őstag
válasz
bajzal #22367 üzenetére
Igen
Ausztrál ROM az alapja (PureStockDeodexed v2) én csak kigyomláltam teljesen. Bár még ahogy néztem van pár apk amit lehetne törölni. Brikly kollégával ellentétben én sok gyári funkciót használok így azokat benne hagytam, de itt a teljes lista amit kiszedtem belőle: [link]
-
oliwire
őstag
válasz
AeSDé Team #22362 üzenetére
Voltál már-e transzformátor mellett?
Na az nem sípol, hanem egyenesen zúg. Itt pedig ugyanaz a helyzet. A töltő egy mini transzformátor. A hálózati feszültségű váltóáramot, ami kb 150 mA áramerősségű, letranszformálja 5 Voltra, és 850 mA-essé teszi, emellett egyenárammá.
Kedves Maacaw!
A leírásom végén ott van, hogy miképp lehet egy 4.3-mas ftf-ből csak a kernelt feltenni
-
jety91
őstag
No ez a végleges egyelőre. Ha belaktam tesztelem még egy kicsit.
Akinek van kedve tesztelheti: [link]
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #22358 üzenetére
De akkor inkább azt írná hogy húzd ki mert sípol! És nem azt hogy eszi az áramot
Aztán az is lehet hogy ez is csak egy értesítés hogy "húzz ki vagy nem hagylak békén!"
Nekem már első nap feltűnt mert nagyon közel van az ágyamhoz a töltő, én az ilyes sípoló hangokra nagyon allergiás vagyok. Még jó hogy éjjel amikor tölt a telefon nem sípol.
Van még pár töltő fej itthon, de csak egy csinálja ezen kívül, az is sokkal halkabban.e-newsee: szóval örüljek neki, ez a hang azt jelenti hogy most átváltott másik módba és nem fogyaszt olyan sokat. Valóban keveset eszik így, mert ha kihúzom az a kis kondenzátor képes elhajtani jódarabig.
-
e-newsee
addikt
válasz
AeSDé Team #22355 üzenetére
Minden kapcsoló üzemű töltő sípol többé-kevésbé. Ez ennek a típusnak a sajátossága. Azt a frekvenciát hallani, amivel a benne lévő tranzisztor ki-be kapcsolgat. A kihúzás után pedig a kondiban lévő töltés fogy el lassan.
-
csabi+
csendes tag
válasz
#TOTTI #22319 üzenetére
XDD ...ha ezt nem írod, akkor soha a pícsbe észre nem veszem... Na de könyörgöm ezért visszavinni...
Kiröhögnek, és ha át is veszik, akkor sem csinálnak vele semmit, és legalább két hétig nem lesz telefonodSzóval lekapcsoltam a lámpát, és tök sötétben megnéztem én is. Valóban nagyon-nagyon halványan átszűrődik a kijelző fehéres háttér világítása. Nyomkodni nem nyomkodtam
...de komoly, hogy ez most zavar?
Egyébként normális, amennyiben az összeszerelésnek van egy ilyen jellegű hiányossága már gyárilag
ha ez eredetileg nem volt, akkor nyilván nem normális, és valami miatt deformálódott a készülékház (ne adj'úristen púpozódik az akksi) -
bajzal
őstag
válasz
Enyém is sípol!
De csak halkan, de a sola-m töltője meg zümmögött, ciripelt, de az is csak halkan.
-
counterbill
senior tag
válasz
Hát van benne áram azért sípol. Nekem a tablet töltöm is csinálja de az sokkal durvábban.
Egyébként a telefon töltö sipólására kb 3 hónap alatt jöttem ráÁgyam mellet van egy hosszabitó oda van bedugva azt kis szekrényen a telefon. Hónapokig nem aludtam jól és azt hittem én hülyültem meg ,hogy mindig sípolást hallok
Erre a töltő volt.
Egyébként a telefon figyelmeztet is ,hogy húzd ki. Lehet ezértGood Guy Sony
-
predator00
tag
válasz
épp tegnap cseréltem ki a régi adapterem (amit még a minihez kaptam) az újra mert elkezdett sípolni
(#22347) jety91 thx
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Micsurin #22353 üzenetére
[A NOVA3 majdnem 2 éves játék]
És atom stabilan elment a régi Alcatel OT995-ömön, a másik kettő pedig nem, azok el se indultak rajta. Szóval nem hiszem hogy annak kéne több erőforrás.
RR3 elég bugos, mindenki panaszkodik rá. Ezért nem játszok vele már egy jó ideje én sem.Más téma: a ti töltőtök is sípol? Az enyém kegyetlenül, de csak akkor ha nincs rádugva a telefon. Nem lehet mellette aludni, de még olvasni sem. Sőt, ha kihúzom, és a fülemhez tartom még kb. fél percig sípol, a végén külömböző hangokat ad ki! Öröm hallgatni ezt a koncertet, ajánlom nektek is
-
Micsurin
nagyúr
furcsa.... a mass effect inflinitation többet eszik mint a real racing 3 , de a N.O.V.A.3 eszi a legtöbbet és az sem dob ki , szal ez az asphaltnál és az rr3-nál alkalmazás hiba lesz
-
Micsurin
nagyúr
Mért zárja be a telo a realracing 3-at idönként ????? (nem szaggat semi csak random bezárja néha)
-
Maacaw
tag
válasz
jety91 #22341 üzenetére
Köszönöm neked is
És akkor ugye lesz Recoverym 4.3on? (Csak azért kell hogy felpakolhassam a ROM-odat
)
Más: Mióta publikáltam az írást, azóta legalább 3x feltették ugyanazokat a kérdéseket, amik benne vannak, tehát linkelem még egyszer hogy lehetőleg mindenki lássa
Sony Xperia SP: általános kérdések, és válaszok -
jety91
őstag
válasz
Maacaw #22336 üzenetére
Röviden a metodikáról:
Ugye 257-es kernelhez van doomlord féle root.
Visszapokolod a gyári 4.1-et amit kirootolsz. Ha ez megvan felrakod a CWM-et. CWM-en keresztül igazából akármit csinálhatsz. Ha akarod az egész system mappát is formázhatod amit a PureStockDeodexed.zip is tesz. Nem néztem meg az existenz-t de gondolom a CWM-en kívül mindent leformáz a zip feltelepítése során.
Na most mivel kernelt nem tudunk zipen keresztül telepíteni így ezt az egy dolgot muszáj flashtoolal felrakni a többi a zipben elég ha megvan (4.3 fájlok).
Tehát kernel + CWM flashelt zip = 4.3
(Ami persze rootot is tartalmaz)
-
Maacaw
tag
válasz
predator00 #22338 üzenetére
Remélem így jó lesz
-
tomp
félisten
Media Marktban valaki gariztatott már SP-t?
Vajon ha külön kiemelem, hogy szoftveres módosítást NEM kérek, akkor ugye nem nullázzák le a rendszert rajta? -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anderledani #22335 üzenetére
ennyi ?? akkor ha most van 75% akkor még egy kicsi helyem van
köszi
-
Maacaw
tag
válasz
predator00 #22334 üzenetére
És ettől nem lesz bootloop-om?
-
Micsurin
nagyúr
PLS valaki válaszolhatna már..... KB mennyi szabad memet hagyak neki ???
-
Maacaw
tag
válasz
predator00 #22331 üzenetére
Mi van?
Én ezt már nem értem. A 4.1.2-re kéne egy pár MB-s kernelt flashelni? Mert ugye a kernel nem ugyanaz mint a ROM...
-
bajzal
őstag
válasz
Martin 333 #22321 üzenetére
Én is ugyan ezt raktam fel és tényleg t-mobile-os magyar rom, ugyan úgy benne vannak a T-s appok (amiből 11-et le tudtam törölni) meg csengőhangok stb...
-
Sebhelyes
senior tag
Valaki azt írta az új M2 topikjában, hogy a Telekomnál azt mondták neki, még egy hónapig lesz SP, utána lezárul egy korszak. Mi van ha addig sem jön ki a 4.3? Add ki frissítést a Telekom már nem forgalmazott készülékekre?
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Előre látom szomorú sorsom, de muszáj segítséget kérnem, mert teljesen belekeveredtem a dolgokba. Igazából engem az érdekelne, mi a menete az új rom felrakásának. Hogyan tudok CWM-et felvarázsolni rá? Onnan már telepítettem másik készüléken új romot, az menne, de ezzel a FlashTool dologgal nem boldogulok, mert nem tudom mit hová kell linkelni, téglásítani meg nem szeretném, szóval akinek van egy szöszi csajhoz türelme, kérem keressen meg privátban, több embert már nem szeretnék zavarni a problémámmal. A készülék T-mobile függő és android 4.1.2 verzióval rendelkezik.
Előre is köszönöm, és bocs a láma kérdésekért. -
Maacaw
tag
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam felrakni az eXistenZ 2.0.0-át, visszaflasheltem a 4.1.2-őt, 257-es kernel fel, root, .254-es vissza, Recovery fel, ROM+ SuperSU FIX felmásol (a telefon belső tárhelyére), CWM-be be, ROM+SuperSU fix feltelepít, POWER OFF, majd vissza a 4.3, erre bekapcsoláskor a stock ROM fogad, a készülék nincs rootolva, és Recovery sincs. Na most mi van?
-
raziel01
veterán
válasz
Martin 333 #22321 üzenetére
Nyilván a rakat szar 4.1 jobb, mint a továbbfejlesztett 4.3...
-
-Zolee1986-
csendes tag
válasz
bajzal #22310 üzenetére
Az U-nál anno nekem is volt ilyen probléma az ICS miatt, de itt nem tudom mi történhetett. Nem tudom összefügg-e egyáltalán a telefon elromlása és az, hogy nem tudtam felvenni mikor hívtak. Nem hiszem el, hogy egy hívástól tönkremehetett volna, lehet csak egy szerencsétlen egybeesés...
-
Micsurin
nagyúr
Mennyi szabad helyet hadjak a belső memben ?????
-
#TOTTI
őstag
Az normális, hogy felnyitom a képernyőzárat és a bal oldali lednél világít, amíg össze nem nyomom a készülékházat?! Sötétben zavaró, mintha a led világítana, de nem, csak kiszűrődik a fény, holnap viszem vissza ez miatt garanciában. Már új kora óta ilyen, csak nem foglalkoztam vele, de most valahogy elkezdett zavarni.
-
raziel01
veterán
válasz
Martin 333 #22316 üzenetére
Semmi baj a 4.3-al. Le ne töröld. Csinálj egy factory resetet és kész.
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Légyszi küldjetek egy T-mobilos romot (4.1) !!! Az mindegy ,hogy milyen számú a rom? (4.3 van rajt) Köszi előre is!
-
e-newsee
addikt
Na ezt fejtse meg valaki!
A gyári Walkman app-ban (tudom, ott a poweramp) le akartam játszani egy hangoskönyvet (Vesztegzár a Grand hotelben). Arra lettem figyelmes, hogy csak az első számhoz illeszti be a borítót, és csak az első számnak az ID tag-jét olvasta be. A többi, mintha nem is létezne, pedig egyszerre töltöttem ki az összeset anno. Próbálkoztam egy csomó mindennel, de nem segített.
- Leállítottam a Walkmant és az összes hasonló alkalmazást, hátha indításkor újra olvassa. Nem.
- Kitöröltem a Walkman adatait és gyorsítótárát, de az sem segített.
- Kitöröltem a hangoskönyvet, és a mappáját az SD-ről, majd visszamásoltam egy másik mappába két fájlt belőle, de a Walkman-be ugyanúgy ott van az albumok között az eredeti, mutatja azt az egy fájlt, amit anno felismert, de lejátszani nyilván nem tudja, hiszen fizikailag nincs meg.
- Akkor beötlött, hogy van valami olyan, hogy Médiatároló. Na mondom, onnan törlöm az adatokat, stb-t, hátha az tárolja el az metaadatokat. Nyertem, mert valóban, miután kitöröltem, nem voltak sem albumok, sem külön zeneszámok, sem semmi a Walkman-ben. Viszont nem is tudtam előcsalogatni sehogy sem. Ismét leállítottam minden kapcsolódó folyamatot, hátha a Walkman indításkor minden szükségeset újraindít. De nem. Na itt kezdtem ideges lenni.
- Újraindítottam a telefont, és akkor persze mindent beolvasott, ott volt a két felmásolt szám az átnevezett albumban.
- Egyiket töröltem kíváncsiságból, de a Walkman-ben továbbra is ott virít. És nem tudom frissíteni / újra olvasni a listát.
- Rádugtam a topira a telefont, intézőben megnyitva szintén ott figyel a már kitörölt fájl.
- Felmásoltam egy harmadik fájlt, erre az rögtön megjelent a Walkman-ben. Persze a kitörölt fájl is még mindig ott volt.
- Felmásoltam a telefonon belülről Totalcommaderrel egy fájlt (wifin meg van osztva a gépen lévő cucc), és az megint nem látszik a Walkman-ben. Sőt, ha elindítom a TC-ből, akkor semmi adatot nem olvas be hozzá. Még utólag szerkeszteni sem tudom.Mi különbség van a wifin másolás,és a vezetéken másolás között?
Illetve miért frissül a lista, ha vezetéken másolok fel, és miért nem, ha törlök egyet?
Miért nem frissül folyamatosan a Walkman-ben a lista?
És miért nem látszik az intézőben a wifin felmásolt fájl?
Kész káosz. Olyan, mintha nem kezelné a telefon rendesen a hálózati megosztást.Ja, és pl a winamp ugyanúgy nem látja a wifin felmásolt fájlt.
-
jety91
őstag
Ha sikerül rájönni a bootloop okára kész van a kitakarított 4.3 CWM-ből telepíthető formában
-
tomp
félisten
Nincs valami réteg a kamera üvegen? Elég érdekes, hogy 1hónap alatt karcoss/matt lett.
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van ilyen telefonja, azt mondja most frissítette az op rendszert,mert mindig kiírta így gondolta frissíti. Azonban nem kapcsolódik be neki a mobilnet. vodafonos és eddig minden rendben volt. Ha valaki tudna segíteni megköszönném! -
bajzal
őstag
válasz
-Zolee1986- #22309 üzenetére
Hát én itt a fórumon még ilyet nem olvastam, de ez egy érdekes hiba... nekem ilyenek sony xperia sola-val voltak, hogy eltűnt a csúszka, vagy elhúztam és ott ragadt a csúszka miközben már a hívó fél 5 másodpercnél tartott stb... De neked ez a hiba fogalmam sincs mitől lehet.
-
-Zolee1986-
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja olvasom a fórumot és vagyok tulaja egy SP-nek, U-t váltott tehát nekem nagy előrelépés, eddig meg voltam vele elégedve. T-nél vettem, de sajnos múlt héten már szervízbe is kellett adnom, ugyanis az történt, hogy videót néztem a telón, közben volt egy hívásom, megpróbáltam felvenni de nem reagált, helyette eltűnt a hívásfelvevő "csík" és még egy ideig csörgött tovább míg ki nem kapcsolt magától. Azután ha bekapcsoltam random módon néhány másodperc vagy perc után mindig kikapcsolt. Gyári beállítások visszaállítása után újrahúztam SUS-al, nem változott. A szervízben is megpróbálták újrarakni a rendszert, nem jött be tehát valami hardveres hiba lehet így elküldték a Sony-hoz. Történt esetleg mással is ilyen? Nem akarok senkit elijeszteni a teló vásárlástól, nem azért írtam le a problémámat csak szeretném tudni mi történhetett...
-
TommyRC
csendes tag
Sziasztok!
Két hete vagyok tulaja egy SP-nek. Már az első napokba a telefon felajánlotta a szoftverfrissítést (Update Center), amit én telepítettem is. Ahogy itt olvasom, nem így kellett volna frissítenem, hanem SUS-al. Összehasonlítási alapom nem sok van a frissítés előtti és utáni állapotról, mert szinte egyből telefonvásárlás után felajánlotta, de most szeretném felrakni a 4.3-at újra, de SUS-al. Le tudná nekem valaki írni, hogyan kell SUS-al frissíteni? Vagy nem túl bonyolult? Köszönöm előre is a segítséget!
-
samycool87
csendes tag
válasz
bajzal #22261 üzenetére
Hát de az a vicc, hogy miután feldobtam a nova launchert egyszerűen tökéletes lett. Nem sokkal ugyan, de gyorsabb is mint a 4.1.
A képernyő feloldás hiábája is megszűnt, reggel óta egyszer sem szemétkedett. A valóságban amúgy minimális a különbség a 4.1 és 4.3 között, én az előzővel is tökéletesen tudtam zenét hallgatni és fb ozni. Néha ugyan kilépett de ezt még csak hibának se vettem, 1 mozdulattal újra indítottam.
Engem a kijelző gagyisága aggaszt a legjobban, egyszerűen nem tok megbarátkozni a fakóságával
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az alsó navigációs sávnak a magasságát hogy lehetne külső app nélkül szabályozni? Mert eddig amiket használtam, azok komolyabb játékoknál eltűnt a navigációs sáv...
Gondolok itt valami olyan módszerre, mint ahogy az existenz-ben is meg van oldva. -
-
törölt tag
Máma megjött a bőr flip tok. [link] Nagyon jól néz ki benne a telefon és minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- Mobilokra/tabletekre is megjelent a Delta Force
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest