- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném visszatenni az eredeti telekomos szoftvert a telefonra. Tudnátok linkelni nekem egyet? Keresek de nem találok, egyet amit találtam abban pedig nem vagyok biztos hogy jó. -
Regiee
aktív tag
Koszi mindenkinek!
Sajnos azt kell hogy mondjam csalodtam ebben a telefonban, ez az oka hogy eladom. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Egy egy hónapos, telekomos sp-t, gyari foliaval tokeletes allapotban extra tartozekokkal nagyjabol mennyiert tudnam eladni szerintetek? Feher szinu.
Koszi -
Regiee
aktív tag
Felraktam ket hete egy fuggetlen 4.3 at telekomos spmre. Az a problemam hogy eszmeletlenul elkezdett lassulni a telefonom mostanaban, a halozatot fogja es random modon eldobalja ujra kell inditani illetve ha hivnak ugyanugy sotet marad a kepernyo egeszen addig amig a masik fel le nem teszi. Kezd elegem lenni mar...
Mit tanacsoltok? -
Regiee
aktív tag
válasz
CharlieDrop #21586 üzenetére
Igen a másodiknál nincs szállítási költség csak az meg mire ideér kínából...
Hát megjön a fizum remélhetőleg már hamar aztán felőlem megbeszélhetjük hogy rendelek neked is -
Regiee
aktív tag
válasz
callmeakos #21581 üzenetére
-
Regiee
aktív tag
válasz
Viktor0610 #21578 üzenetére
Nagyjából mennyi idő alatt érkeznek meg a csomagok? Beregisztrálok, leütöm, Paypalon átutalom és ennyi lényegében a rendelés menete?
[Ilyen tokot akarnék, de ezek mind 99 euróért vannak és most ez vagy irreálisan sok vagy kamu...]
-
Regiee
aktív tag
Valaki aki rendelt már Ebayről tudna nekem írni?!
-
Regiee
aktív tag
Annyit irtatok a kijelzo vibralasat, hogy megneztem en is alaposabban, nekem is vibral...de..egyaltalan nem szemet szuro es zavaro dologrol van szo!
Masik: hatlappal egybe epitett tokrol nem tud valaki ehhez a telefonhoz? Olyasmi mint galaxy s4 hez. Mar egy honap ota kutakodok de keves sikerrel.
-
Regiee
aktív tag
Koszi szepen, akkor nem varok telekomra, felrakom a fuggetlent.
-
Regiee
aktív tag
Az uj frissitessel megszunt az a hiba hogy telefonalas kozben az elsotetult kijelzot nem.lehet feloldani es csak akkor eled ujra ha a masik fel szakitotta a vonalat? Hangpostanal eleg idegesito a hiba...
-
Regiee
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=EAA1sKOxy1Q&feature=youtube_gdata_player
Ilyen tokkal nem talalkozott valaki veletlen? Akar kulfoldrol is megrendelnem.
-
Regiee
aktív tag
válasz
latyika1994 #20223 üzenetére
Majd ha kiadták Telekomra is
-
Regiee
aktív tag
Köszönöm, akkor inkább várok vele
-
Regiee
aktív tag
Telekomosként megéri feltenni ezt a független szoftvert vagy várjak inkább szerintetek?
-
Regiee
aktív tag
válasz
counterbill #18303 üzenetére
Ilyesmire csak ezen.is van ilyen patentolos resz. Meg nemtudom ezt ha kinyitom feloldja egybol a kepernyot?
-
Regiee
aktív tag
válasz
counterbill #18253 üzenetére
Olyan Flipes tok nincs esetleg ehhez a telóhoz mint Galxykhoz?
Lehajtom kinyit a telefon becsukom lezár. Vagy ha ilyen nincs is akkor legalább olyan ahol nem lifeg felül az a mágneses zár? -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Mára teljesen elmúlt a mobilnet eldobálás és a kamerabelépés gond is. Így fölösleges lenne visszavinnem a 3 napon belüli cserére igaz? Vagy szerintetek cseréltessem? -
Regiee
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Most közben elmentem, a mobilnet ment el folyamatosan, ha újraindítottam egy darabig visszajött aztán elment megint. Bementem T-pontba azt mondták hétfőn visszaviszem és egy újat kapok. Ez a mobilnet eldobás jelentkezett valakinél? Meg gmailt az istenért se akarja magától szinkronizálni és ha jön email akkor jelezni. -
Regiee
aktív tag
Köszi mindenkinek, frissítettem az egészet újra most elvileg működik!
Amúgy nagyon jó kis teló, kamerát még ki kell tapasztalni mondjuk hogy melyik a legjobb beállítás. -
Regiee
aktív tag
Köszi mindenkinek! Az a baj hogy most meg nem csinálja egyáltalán. És azért úgy visszavinni hogy nem tudom megmutatni a hibát nem hiszem hogy jó lenne.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem tegnap egy ilyen telót, most beüzemeltem és kamerát indítanám kidob egy hibaüzenetet egyből hogy "A kamera nem érhető el.".
Ilyenkor mi a teendő? Vissza egyből T-pontba és új készüléket kérni?*Újraindítás megoldotta. Remélem nem egy rossz időszak kezdete volt ez...
-
Regiee
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Nekem a zártság is és az új IOS 7 is az ami már nem tetszik. És unom is a telót picit.
Akkor esélyes hogy erre cserélem -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Egy iPhone 4 8Gb megéri lecserélni egy ilyen telefonra? Miben erősebb/gyengébb a az Xperia SP mint egy Iphone4?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Metal topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest