Új hozzászólás Aktív témák

• Classius

aktív tag

válasz xtibi #2338 üzenetére

Értem mit akarsz mondani. Az a bajom csak, hogy összeteszem a két kezem így is, hogy függetlenül tudok venni telefont, hála az égnek, hogy így alakult nyár végére. Ha ez a ' P ' lemenne 80.000Ft körülre, már erősen gondolkoznék rajta, de számomra így is sok az a nagyjából 20.000Ft-os (jelenleg inkább 40.000Ft) különbség a két telefon között, mert tudásilag nem mutatkozik meg az akkora különbség. Legalábbis számomra nem. Értem, hogy 2mag meg stb, de a kisebb kijelzőt ez az 1magos proci is kihajtja lag mentesen, játékok terén pedig ahogy nézegettem igen szépen futkároztak rajta GTA III tól kezdve Shadowgun és társai. OP rendszerrel különösebben nem foglalkozok, mert az ICS javítva lesz a Ray-en is, úgy hiszem. Hidd el, ha úgy állnék, akkor én is hamarabb vennék P-t(de ha annyi pénzem lenne már inkább S-t), de így úgy vagyok vele, hogy elég nekem a Ray is, hiszen jelenleg nagyjából fele annyiért veszek egy közel sem fele annyit tudó készüléket. Egyébként is, az x10 mini pro után már a 3,3 inch is nagy lesz, nemhogy a 4 mekkora lenne :) Fokozatosan csak rávezetnek engem is a 'hatalmas' kijelzőkre :)
    Azt pedig elfogadom, hogy kinek mi tetszik meg mi nem, ki így csinálná ki úgy, különbözőek vagyunk. Szívesen hallgatom meg más véleményét is, ha meg kritikáról van szó, akkor pedig építő jellegűnek fogom fel. Emberek vagyunk.
    Bocsánat a sok offolásért ... :F

Új hozzászólás Aktív témák