- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Értem mit akarsz mondani. Az a bajom csak, hogy összeteszem a két kezem így is, hogy függetlenül tudok venni telefont, hála az égnek, hogy így alakult nyár végére. Ha ez a ' P ' lemenne 80.000Ft körülre, már erősen gondolkoznék rajta, de számomra így is sok az a nagyjából 20.000Ft-os (jelenleg inkább 40.000Ft) különbség a két telefon között, mert tudásilag nem mutatkozik meg az akkora különbség. Legalábbis számomra nem. Értem, hogy 2mag meg stb, de a kisebb kijelzőt ez az 1magos proci is kihajtja lag mentesen, játékok terén pedig ahogy nézegettem igen szépen futkároztak rajta GTA III tól kezdve Shadowgun és társai. OP rendszerrel különösebben nem foglalkozok, mert az ICS javítva lesz a Ray-en is, úgy hiszem. Hidd el, ha úgy állnék, akkor én is hamarabb vennék P-t(de ha annyi pénzem lenne már inkább S-t), de így úgy vagyok vele, hogy elég nekem a Ray is, hiszen jelenleg nagyjából fele annyiért veszek egy közel sem fele annyit tudó készüléket. Egyébként is, az x10 mini pro után már a 3,3 inch is nagy lesz, nemhogy a 4 mekkora lenne
Fokozatosan csak rávezetnek engem is a 'hatalmas' kijelzőkre
Azt pedig elfogadom, hogy kinek mi tetszik meg mi nem, ki így csinálná ki úgy, különbözőek vagyunk. Szívesen hallgatom meg más véleményét is, ha meg kritikáról van szó, akkor pedig építő jellegűnek fogom fel. Emberek vagyunk.
Bocsánat a sok offolásért ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest