Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
Én is csak GTA-zok ami komolyabb, World of Goo a nagy kedvencem órákig el vagyok vele
Warezre: Én először leszedem torrentről és ha tetszik akkor megveszem, vagy ha elmegy kategória, akkor megvárom, hogy beakciózzák. Van 2-3 több ezer forintos programom amiket ilyen 2-300 HUF-ért vettem mikor a Marketből Play lett
Stratégiát toltam még a GT540-emen, de már nem tudom a nevét, majd utánanézek.
(#1898) Bitpalace
Nekem csak zene van a 11 GB-on, filmek DLNA-n jönnek, ha meg menet közben akarok filmezni akkor ott az OTG kábel és ráakasztom a 16 GB-os pendriveot.
-
DraXoN
addikt
válasz
neorow1 #1897 üzenetére
atyám... nem véletlen nem játszom ezen fajta játékokkal az irányítás számomra rémálom (próbáltam párat ... igaz csak ingyeneseket). Az fps műfajt meghagyom aszem PC-re, a NFS irányítása elmegy, de sose volt a kedvenc kategóriám a "tuningverda" műfaj (NFS Porshe unleashed volt az utolsó ami tetszett az NFS szériából)..
Nem tud inkább valaki valami igazán jó stratégia játékot rá (age, vagy civ sorozathoz hasonlók érdekelnének... esetleg C&C is)?
(annak még eltudom képzelni, hogy normálisabb az irányítása)
Egyébként csak én vagyok olyan, hogy google playről szerzek be mindent?
(eszembe nem jutna "warezolni" a telefonon... )
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #1888 üzenetére
Modern Combat 3: Fallen Nation
van még egy pár de azokat megtalálod te is.
-
NY_A
őstag
Pepeninho
Én a legnagyobb hazai torrent oldalról szedtem le őket, ott le van írva miként kell őket telepíteni.
Bitpalace
Én még az NFS Shiftet próbáltam rajta összehasonlításképpen a régi telefonommal, azon elég szarul futott, ezen kifogástalanul.
klai
Igen, ez sajnos szolgáltató függő.
-
klai
csendes tag
Sziasztok, egy naiv kérdés. Mondjuk szerintem tudom a választ, de azért megkérdezem. Telenoros P-m van, de még a 164 és verzió és azóta nincs frissítés. Ezek szerint a frissitések szolgáltató függők? Ez nem sok jóval kecsegtet... Asszem írok az üszolgnak.
-
Bitpalace
senior tag
ohh srácok.... megvan a következő telefonom!
azért kérdeztem ezeket, mert ezek elég nagy igényű gammák, vagy esetleg van ami még erősebb configot igényle és szépen megy rajta?
és amilyen tokot vett Joe63 kollega, az mennyire néz ki szépen szűrke P-el? MEr t-nél csak az van :/
és a fém hátlap mennyire melegszik? Esetleg leesésnél behorpadhat, vagy azért kicsit keményebb lemez?
-
NY_A
őstag
Én a GTA 3 és NFS Hot Pursuittal játszok, mindkettő hibátlanul fut.
-
-
neorow1
aktív tag
Nekem is felajánlott még egy frissítést, ami töröl mindent, mindjárt csinálom. Az XPERIA-s bootanim csak nekem nem tűnt fel eddig vagy ez új?
-
Bitpalace
senior tag
értem, köszönöm a válaszokat!
Esetleg valaki az alján lévő kupak cserére tud valaki valami megoldást? Lehet cserélni?
Valaki játszik is rajta hard core módon? -
atenza
senior tag
A gyári adatok visszaállításával marad ugyanez a szoftververzió? Vagy esetleg visszarakja a régit?
-
NY_A
őstag
válasz
Bitpalace #1880 üzenetére
Miért tántorított el? Én feldugtam gépre, lefrissítette magát, és hibátlanul üzemel. Mindenki boldog. Nem kell ettől félni. Frissítési problémák ugyan úgy előfordulnak más telefonoknál is. Nálam az Ace-nél is problémás volt, és az asszony Wave 2-je egyenesen rémálom.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
_Dumber_ #1879 üzenetére
Akkor neked is játszott a One S?
Ha nem bántad meg a választását S-el szenbem, akkor lehet nekem is P lesz.
És mi a helyzet az Xperia S-el?P hogy teljesít játékok, programok terén? nem akad semmi? rendszer, böngésző sem döcög?
Visszont most ezek a frissítéses dolgok amiket írtatok srácok, egy kicsit eltántorít :S
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Olvastam nem rég, hogy valaki kérdezte az S és a P közötti különbséget, és hogy egyátalán tényleg annyival jobb mint amennyivel drágább?
Mert én most a htc one s és a P között nem tudok dönteni, melyikre szavaznátok és miért?
köszi!
-
DraXoN
addikt
Nekem nem csinált gondot.
Ha gondolod a drivert manuálisan is megpróbálhatod felrakni (mert valószínű az a gond.. nekem a laptopommal szórakozott de még akkor mikor megvettem a telefont egy hónapja, ott az volt a gond.. más gépen valahogy gond nélkül települt).
Innen lelehet szedni: [link] -
atenza
senior tag
Másik gépen sem megy, nem hiszem el
Nyomjak rá a gyári beállítás visszaállítására? -
Damage401
senior tag
Emberek. Nagyon állat egy telefon (egyszerűen szerelmes vagyok
) Van egy kolléga Androidhater (vagyis inkább szájkarate) odadom kis Sony P erre nem adta vissza csak műszakvégére. Mondom neki látod mind külcsinre, mind rendszerre tud valamit a Sony (Neki Nokáj C7 van) Nem bírta letenni, de én sem
-
atenza
senior tag
-
atenza
senior tag
Nekem jól elb@szta, egyszerűen nem akar kapcsolódni usb-n keresztül sem a géphez, tölt-tölt majd azt írja h nem tudott kapcsolódni a telefonhoz, így visszaállítani sem tudom a mentett állapotot?
Telefont is meg a gépet is úrjaindítottam, hard reseteltem is de semmi, ilyenkor mi van? -
Wilika
aktív tag
Nah, frissítés óta ugyanazt játssza, amit a ZTE-m az utóbbi napokban;
Random felvillan a képernyője, vár picit, aztán megint elalszik... mi a f_sz van? Megfigyelnek? -
atenza
senior tag
Felraktam én is, de most nem akarja párosítani a telót a géppel hogy wifin keresztül tudjak adatokat másolgatni, pedig a wifi tökéletesen működik, tudok netezni :S
-
NY_A
őstag
Én már felraktam. Azon kívül, hogy visszakerült néhány általam már törölt gyári alkalmazás nem vettem észre semmi különöset, de nem is igazán vártam szembeötlő változást. Valószínűleg apróbb hibajavításokat tartalmaz.
-
atenza
senior tag
Én csinálok előtte egy biztonsági mentést azért
Nincs valami leírás h pontosan mit javítottak benne? -
-
atenza
senior tag
Ma felajánlotta nekem a pc companion h van frissítés, t-nél vagyok...
6.0.b.3.184-es az új verzió, van már esetleg tapasztalat, érdemes felrakni? -
Wilika
aktív tag
válasz
Pepeninho #1847 üzenetére
Én egyere inkább azt tapasztalom, hogy Androidon a GPS az egy kaland. Általában pár másodperc alatt harap is már jelre, ha nem akkor érdemes valami segédprogival lössölni az AGPS infókat, és frissíteni. Múltkor pl. Szentendrén szívtam meg vele, hogy az istennek sem akart jelet találni. (végül meglett)
De mondom, itt Budapesten, csak bekapcsolom, és pár pillanat múlva már tudja is hol vagyok. -
Pepeninho
őstag
Egyik barátom szeretne egy ilyen telefont (rábeszéltem)
, és GPS miatt bizonytalan egy kicsit a dolog. A tesztben azt írják, hogy a GPS nem a legjobb és, hogy a böngésző kicsit döcögős. Utóbbit én nem tapasztaltam egy tesztelős készüléken. A GPS-ről van élményetek? Mi a "baj" vele?
-
no1r
őstag
válasz
hurrikan #1771 üzenetére
ne haragudj, hogy kötekedek, de találtam egy kis elírást a cikkedben:
"Szintén eltérés az S-hez képest, hogy az átlátszó sáv alatti kis sapkácska levehető."S-ről is levehető, én már cseréltem is a sajátomat egyszer. amúgy mutatós cikk lett, olvasom is tovább, csak gondoltam ezt meg kell osztanom
további kellemes SXP használatot minden fórumozónak! -
narancs@
csendes tag
Most agyalok ezen a telefonon vagy a Samsung galaxy ace 2 melyik érné meg jobban szerintetek? ace 2 fele annyiért lenne meg! Sony valóban nem bövíthető?
-
Wilika
aktív tag
Hétvégén sátorozni megyek (csupán két nap), és elsőre megijedtem a gondolattól, hogy jaj, hogy fog töltés nélkül annyit kibírni. Gondoltam tartok egy kis próbát ma;
Lekapcsoltam csak GSM-re a hálózatot, sőt a netet is kikapcsoltam. Két és fél óra alatt esett egy százalékot.
Mindegy, rájöttem, hogy nem rosszabb az akkuideje, csak eddig nem használtam 3G-t a ZTE-men, az meg zabálja durván. (mondjuk ezt eddig is tudtam, csak nem gondoltam volna, hogy ennyire látványos)
Mondjuk valószínűleg EDGE-en is vígan ellenne egy jó darabig, majd holnap kipróbálom úgy is. -
chriss23
tag
A dilemmádra annyit írnék, hogy:
párommal az S-t néztük... aztán betévedtem a T-be és megnéztem egy P-t... azonnal tudtam, hogy nem kell az S! Minőségben meg sem közelíti (külsőleg) a P-t ráadásul az S-en olyan nehezen érzékelnek az alsó érintők, hogy az valami hihetetlen... mind a két készüléken 2.3.7 futott és megmondom őszintén, hogy sokszor a P gyorsabb volt... öcsém vett egy S-t de a fotózáson kívül nem voltam hanyatt esve tőle úgy, hogy már 4.0.4 futott rajta... többet várnék... így most megrendeltünk 2 db P-t a T-től! -
NY_A
őstag
adrenalin83
Viszonylag olcsón lehet már jó minőségű fóliákhoz jutni. Én az előző telefonomon, és az asszonyén is kétszer cseréltem már. Már rutinosan nyomom.
Ha még nem ragasztottál akkor javaslom, hogy alaposan tisztítsd meg a kijelzőt, és zárj be ajtót ablakot. Célszerű legalább kettőt venni.
-
adrenalin83
csendes tag
válasz
spawn21 #1829 üzenetére
Én sajnos látom,bosszant is eléggé,pedig nem kaparásztam kulcsal,nem használok érintőceruzát és mégis karcos lett.A kék kör közepén egymás mellett két függőleges csík enyhe eltolással kb 1cm hosszan.A két csík között vizszintesen kb 5mm távolság van!
(persze nagyított képnél a topicon belül valóban nem látni)Na mindegy,majd kicseréltetem a fóliát!
Köszi a segítséget! -
spawn21
veterán
de különben nem augusztusra ígértek a frissítést?
Már nagyon kíváncsian várom
-
mrlujoak
veterán
válasz
adrenalin83 #1828 üzenetére
A védőfólia könnyedén cserélhető. Ha zavaró mód kezdenek megszaporodni a karcok a fólián - ami természetes, hiszen fólia... - akkor cseréld. Vannak jó minőségű, drága fóliák is, rendelj olyat, próbáld ki!
-
spawn21
veterán
válasz
adrenalin83 #1828 üzenetére
nem látom
Joe! Tetszetős tokok!!
-
Joe63
tag
Ma megjött a tok a telóhoz. Kb. 2 hetet vártam rá.
Ár-értékben no1, nekem tökéletes.
[link] -
psajti
aktív tag
Egyszerűen nem tudok dönteni a P és az S között... árban kb mindkettőt ugyanannyiért tudnám megszerezni de nem tudom eldönteni hogy bevállaljam-e a kijelző rizikót, illetve szimpatikusabb a P készenléti ideje is, de ugyanakkor tetszik a nagyobb, erősebb S is... :\ Játékok terén lehet számottevő különbséget tapasztalni a 2 telefon között? A kamera annyira nem lényeg mert arra amire kell, nekem bőven elég már a 8 megapixel is...
-
spawn21
veterán
válasz
adrenalin83 #1824 üzenetére
amit biztosan tudunk, hogy az egy fólia. de szerintem úthengerrel lett felrakva, mert leszedni nehéz mutatvány.
Pl én neki nem látnék soha!szerk: nem karcolódik.
-
adrenalin83
csendes tag
Sziasztok !
Én öt napja használom a xperia P-t,egyszerűen lenyűgöző kifogástalan telefon.
Viszont a kijelzőn lévő gyári fólia,nálam legalábbis nagyon hamar megkarcolódott,pedig nagyon vigyázok rá! Nem túl nagy a karc,de azért a fehér hátterű oldalaknál elég zavaró.Valakinek karcos
tapasztalata esetleg?
Könnyen cserélhető a gyári fólia?
Szedte már le valaki a kijelzőröl?A válaszokat előre is köszi!!
-
TomWexX
addikt
Tényleg jó! Egyszer majd lehet használni fogom.
Most hogy PC-ről írok, betudom linkelni azt amiről beszéltem pár hsz.el lejjebb: Gyönyörű, de egyben fizetős élőháttérkép: Fresh Leaves
-
pepe4
tag
Sziasztok!Élő háttérképet ti mit használtok?Valami jó és szépnek a címét lerhatnátok.
-
Damage401
senior tag
No emberek. Most már nekem is van ilyen telóm
. Eddig jó
-
Wilika
aktív tag
Nokiától (mind S40, mind S60) tudtok ti fogadni névjegyet? Nekem valahogy nem működik...
-
xtibi
tag
válasz
Knight666 #1784 üzenetére
Vettem egy ilyet, bőlcső P-hez. feltehető bármire, de ezt ne vegyétek meg, mert nem állítható, merre álljon a teló. ebay a barátod, sokféle van.
http://www.ebay.com/itm/320938821228?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Nekem egyelőre az akkuidő nem akar 1 nap lenni, bár nyomkodom folyton. Autóban tölteni nem tűnik egyszerű feladatnak (GPS-szel, mobilnettel, navigálva, közben persze minden a háttértben) jó, ha szintentart... Alakul majd remélem. Mondjuk az Endomondo GPS-szel és adatforgalommal csak kb. 15%-ot harapott 2,5 óra alatt.
Ha vannak tippjeitek, fogásotok mivel javítható, szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync