Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
rObika8802 #2283 üzenetére
Nálam is mozgott egy nagyon picit és volt egy kis nyöszörgő hangja is, valahol előrébb leírtam mit csináltam vele. Azóta olyan mintha oda lenne ragasztva. Semmi mozgás, semmi hang.
-
Joe63
tag
válasz
nintendojet #2297 üzenetére
+1
-
Pepeninho
őstag
Valaki tudna segíteni? Olyan program kéne nekem ami a kijelzőn felnagyítja a betűket. Nem netezés közben. Pl. Sms, vagy gyári beírások. Olyasmire gondolok, hogy pl. viszem az ujjam valamerre és azt a területet felnagyítja a kívánt program.
-
nintendojet
tag
válasz
globeee #2296 üzenetére
Szia!
Olvass vissza kicsit, pl.:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_p_femtestver/hsz_2230-2230.html
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_p_femtestver/hsz_2200-2200.htmlÉn úgy látom, hogy mindenki elégedett vele. Nézelődjél, ha ennyi pénzt adsz ki érte, akkor igazán megéri végigolvasni ezt a fórumot, nem túl hosszú. És nem emlékszem nagyon nagy méltatlankodásra senkitől sem, szeretik a telót az emberek.
-
globeee
csendes tag
Most hogy már jó pár embernek van ilyen teloja, milyen összkép alakult ki róla a tulajdonosoknak? Meggyőző a minősége, vagy van valami hibája amit figyelembe kell venni?
Köszi választ -
Pepeninho
őstag
válasz
rObika8802 #2285 üzenetére
Semmi extra nincs alatta. Pár kód. Ja és megdöbbentő : Made in China
-
Knight666
aktív tag
válasz
rObika8802 #2291 üzenetére
-
rObika8802
aktív tag
Köszi mostmar legalabb ezt is tudom :-) és amugy drága egy ilyen kupak?
-
mrlujoak
veterán
válasz
-
nintendojet
tag
válasz
Mikrofon, antenna, volt róla itt kép is a fórumon. Igazából semmi ok nincsen leszedni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gyárilag van valami fólia rajta?
-
rObika8802
aktív tag
válasz
WolfferWolf #2284 üzenetére
Dehogy törtem! levehető?? Nem is tudtam... Mivan alatta?
-
WolfferWolf
csendes tag
válasz
rObika8802 #2283 üzenetére
Nagyon minimálisan. Mivel leszedhető, így érhető is a dolog. Ha nagyon mozog akkor lehet letörtél belőle. :S
-
rObika8802
aktív tag
Egy kerdes: masnal is mozog az alja picit ahol van az XPERIA felirat?
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Amúgy a fényképező gomb mire jó? Mert fényképet videót 3d képet is a virtuális gombal kell rögzíteni. Nem közeledésként kérdezem csak meg új nekem a telefon.
-
neorow1
aktív tag
Tegnap autóban (utasként) neteztem rajta, nekem még tetszett is ahogy változtatta a fényerőt ahogy váltakoztak az árnyékos és napos részek, egyáltalán nem volt zavaró, ezért is írtam azt amit. Ha nem tetszik akkor be kell állítani statikusra azt csá, ez csak egy gép, azt csinálja amit beprogramoztak neki, nem fogja kitalálni, hogy mit akarsz.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #2274 üzenetére
Ki kell kapcsoni az automata fényerő-szabályozást.
Ne haragudjatok, de olyan problémáitok vannak, hogy a hajam égnek áll. Esküszöm lassan zárható lesz a topik, mert ugyanabban az akksi-kijelző-hangerő-frissítés hálóban vergődtök hetek óta. Tudom, hogy nem olcsó telefon de nem mindenható
. Nem bántásból írom csak unalmas állandóan ugyanazt olvasni.
-
TomWexX
addikt
válasz
WolfferWolf #2271 üzenetére
Hülyebiztos megoldás.
-
Damage401
senior tag
válasz
WolfferWolf #2269 üzenetére
Akkor elnézést. Most már tudom mi oka ennek rejtélye. Válaszom: Igen frissíthető az XP .184 re csak jobb lesz tőle. Mind Wifi, mind vaku terén.
-
WolfferWolf
csendes tag
válasz
Damage401 #2268 üzenetére
A bántáshoz azért kicsivel több kell. Egyszerű egyébként az ok. Egy helyen dolgozunk kollégával, ugyanazt a PC-t használjuk. Neki Xperia S-e van, nekem pedig P-m. Az ilyen érdekes megválaszolások akkor jönnek elő amikor nem látja az egyikünk, hog ynem a saját nevével van bejelentkezve.
Sajnálom. Ennek ellenére azt hiszem érthető, hogy mit is akarok. Más kérdés ,hogy választ nem sokat kapok, csak kioktatást. Ez egy idő után lesz bántó... -
Damage401
senior tag
válasz
WolfferWolf #2262 üzenetére
Szia,
Nem bántásképpen. De megtudnád oldani, hogy egy Nickel írsz csak ide. Elég fura, hogy ezzel is vagy meg a csigás Pepeninóval is.
-
xtibi
tag
Nekem van egy régről, ami elemlámpa is egyben. Még a Defy-hez vettem és működik. 1700 mAh-s, nem tölt gyorsan, de biztosan. Leginkább biciklizéshez használom, a kormánytáskában megy a navi, miazmás és közben szinten tartódik az akksi vagy nem merül annyira. Szóval jó dolog. A Defyben cserélhető volt az akksi, így idővel lett pót, ami könnyített a helyzeten, de itt ez nem opció, így már mindenképp megérte.
Az ár sokmindentől függhet (eladói habitus, szállítási költség, kapacitás, funkciók, stb.)
-
Wilika
aktív tag
válasz
darvinya #2263 üzenetére
Egyszerű leszek, mint kiskoromban:
Nem az.Oda vagyon írva, hogy tölthetjük róla a kütyünket.
Másik amit még találtam:Ez is tetszik, ez beépített táppal van ellátva, és ha jól látom ki is jelzi a töltöttségi szintet.
-
mrlujoak
veterán
válasz
darvinya #2263 üzenetére
Szerintem is "táp". Azaz beleteszel elemet/ceruzaakkut, és feltöltöd vele a mobil eszközöd. (az USB kimenet rajta)
"(1) USB töltő elemlámpa 2AA iPhone 4 4S
Vadonatúj és jó minőségű.
Ezzel az adapterrel, akkor töltse fel iPod, iPhone, amíg AA elem elérhető bármikor és bármilyen hol.
Ez egy nagyszerű utazási partner.
Az USB interfész.
támogatja a készülékek árának USB kábelen keresztül, mint például az MP3 / MP4 lejátszó, iPod, iPhone.
is működik, mint egy fáklya.
Könnyen kezelhető, csak plug and díjat.
Mini test, megkönnyíti, hogy kb. Mentse helyet a csomagban.
A LED kijelző mutatja működésének állapotát.
Input: DC 3V (2 db AA elemmel működik, nem tartalmazza).
Kimenet: 5V/500mA (max). " -
WolfferWolf
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna ajánlani egy olyan telefonkönyvet amiben a számok nagyobbak? Sajna ezeket az apró számokat nem látom rendesen.
-
Wilika
aktív tag
Ezekről a kütyükről mit tudtok? Mert bizsergető érzés, hogy fogok KÉT DARAB 2700 mAh-s ceruzaelemet és megteszem őket majrétápnak.
Vajon van valami különbség az 1 dolláros, és az 5 dolláros verzió között? Vagy mindegyik csak két elem, melynek a pozitív és a negatív pólusa az usb csati megfelelő lábaira be van kötve?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Nekem Xperia S mobilom van. Rendeltem hozzá egy InvisibleSHIELD Full Coverage fólia csomagot. Elrontották a rendelést és egy Sony Xperia P mobilhoz való fóliát kaptam. Küldenek majd helyette egy újat, ezúttal remélhetőleg a helyes terméket.
Ugyanakkor itt van most nálam egy feleslegessé vált InvisibleSHIELD fólia Sony Xperia P telefonhoz. Ha valakit érdekel, akkor az eredeti ár 45 százalékáért odaadom. (Privát üzenetben keressetek.)
Egyébként csak ajánlani tudom ennek a fóliának a használatát, ami egy az amerikai hadsereg által kifejlesztett nano technológiás anyag. Áttetsző, nagyon rugalmas, megkarcolhatatlan és vékony fólia.
Nekem a korábbi NEO telefonomon ilyen volt. Egy év használat után úgy adtam el a mobilt, hogy a vásárlók meg voltak döbbenve, hogy az a telefon tényleg makulátlanul karcmentes, mintha most bontották volna ki a gyári csomagolásából.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ma megrendeltem T-től a telefont úgy néz ki holnapra itt is lesz. Milyen tokot javasoltok hozzá? Vagy nem érdemes rárakni? Tetszik a formája és vétek elrejteni, de azért valahogy csak meg kellene védeni.
Már alig várom, hogy itt legyen.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy nektek is csak a kék sony témanak mozgó a háttere?
-
s4tch
veterán
2 év hűségre 77e, Mozaik M-mel 56e, alakul ez. Bizsereg a bankkártyám, de ha megveszem, és egy hónap múlva bevezetik a feketét, nem kicsit leszek zabos.
-
Pepeninho
őstag
válasz
_Dumber_ #2253 üzenetére
Köszönöm
. Köszi!
Köszönöm szépen.Hihetetlen, hogy ez valakinek ennyire fáj....Ez egy fórum. Hülyék és amatőrök bőven vannak. Ezt el kell fogadnod. Türelmetlen voltam,azért tettem fel (megjegyzem 3szor) ugyanazt a kérdést. Vagy figyelmen kívül hagyod, vagy válaszolsz megjegyzés nélkül. Szerintem az én 3 kérdésem elfért a 2250 hozzászólás között.
-
_Dumber_
őstag
válasz
WolfferWolf #2252 üzenetére
(#2252) - > Szedd le és tedd fel!
(#2227) - > Nálam nincs!
(#2225) - > Szedd le és tedd fel!
(#2212) - > Szedd le és tedd fel!Hihetetlen, hogy valaki 1 oldalon belül 4x is felteszi ugyanazt a kérdést...
Azért csak tudd.. Vissza szoktunk olvasni
-
WolfferWolf
csendes tag
Sziasztok.
A 6.0.B.184-es frissítést leszedhetem vagy van rá panasz? -
xtibi
tag
Ahogy ígértem az utolsó töltés óta történt használat képét csatolom és pár kiegészítés:
Adatforgalom és szinkron csak éjszakára (kb. 7 órányira) kikapcsolva, amúgy a háttérvilágítással (automata/fényes) együtt egész nap ON. Wifi reggel kb. 1 órát és délután 3-at volt bekapcsolva.
Hanghívás kb. 25 perc (csendes nap volt), kb. 25 perc net
Érkezett kb. 30-35 email (szinkron gmail auto, másik óránként)
Megy a FB widgeten (de nincs összekapcsolva vele a telefon), kb. 6 Foursquare bejelentkezés és az időjárás szinkronok a widgetekre és engedve az adatforg. a háttérben
Még nem tudom a térkép hogy került elő, azt mi használja, de ma nem én nem láttam.Szóval nem lett meg a nap, bár messze nem átlagos a mai munkanapi használat, hanem az alatti (hiányzik belőle még kb. fél-egy óra beszélgetés legalább).
A képen látható statisztika alapján a képernyő rendes üzemmódban (nem takarékos automata) meglehetőset harap, ugyanakkor a térkép GPS-től függetlenül is igen éhes darab, csináljon bármit is. Ez a combo magyarázza, hogy kocsiban bekapcsolt képernyőnél a guglimappal való navigálás (GPS+adatforg) esetén miért csak lassítja a merülést a szivargyújtótöltő, de ha kikapcsolom a képernyőt már érkeznek a %-ok pozitívan.Tanulság: Pár szinkront nyilván felül kell vizsgálni, de ha a képernyőt mindig úgy akarom élvezni, amiért világbajnok, akkor azért súlyos üzemidő %-okkal fizetek.
Szerintem az akkuidő nem lerágott csont, mert nagy a különbség a többség és tesztek elmondásai és párunk tapasztalatai között. Szívesen fogadok bármilyen véleményt, javaslatot, hogy mi az ami ésszerű, életszerű és az üzemidő növelhető.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Lacika2332 #2247 üzenetére
Ha T-nél veszed akkor ott ingyé kicserélik.
Ha neten veszed a T-nél akkor a számlával beballagsz a legközelebbi T üzletbe és 5 perc alatt már ki is ballagsz vele. -
válasz
rbalint88 #2246 üzenetére
Szerdán személyesen beviszem a Cordon-ba, hogy vegyék szemügyre, a telefon karcmentes, a kijelző sérülésmentes. Direkt nem lehet így megrongálni, hogy csak egy helyen megreped, más sérülésnyom nincsen! A 2 év garancia mellett 2 év szavatosság is jár a készülékre, ami a készülékházra is vonatkozik.
-
Lacika2332
csendes tag
Hali!
Fentebb olvastam, hogy micro sim kell bele. Ezt ti, hogy oldottátok meg? Tényleg a T-nél (már ha ott veszem) kell kicseréltetni 4500 forintért a normál sim kártyámat?? -
Én: T. Cordon Electronics! Vodafone üzletben vásárolt sony xperia p készülékem van. Már a vételt követően észleltem, hogy a kijelzőt körbeölelő lakkozott műanyag kereten van egy öntesi hiba ahol egy kis kidudorodas volt. A készüléket nem érte sérülés, karcmentes állapotban van, de az említett helyen a keretén keletkezett egy repedés, az anyagban lévő feszültség miatt. A garancia vonatkozik ilyen jellegű hibára? Valaszukat köszönöm!
Cordon. E.: Tisztelt dr. Merész Márton Úr!
Az említett sérülést nem áll módunkban garanciális keretek között javítani.
Készülékét leadhatja egy bevizsgálásra, mely után felkeressük Önt egy pontos árajánlattal.A bevizsgálás költsége br. 2500 Ft., amennyiben nem kéri a javítást.Nyitvatartási időnk: H-P: 9.00-16.00
?????? 110e ft-os készülék, szavatossági hibával, ami ront az esztétikáján és nem garanciális???? Félek, hogy békéltető testület lesz belőle!
-
Fekka
tag
válasz
rObika8802 #2243 üzenetére
mire állítottad a fókuszt?
más:
Ajánlom figyelmetekbe a 2.hsz-t
[link] -
Ranger^41
aktív tag
válasz
rObika8802 #2233 üzenetére
P-s videonak sokkal jobba a hangja, mármár egész jó
-
darvinya
titán
válasz
rObika8802 #2237 üzenetére
GB csak 1 magos.
-
Knight666
aktív tag
Most olvastam, hogy a Sola akkor is olvassa az NFC Tag -eket, ha megnyomod a lezárógombot (tehát nem kell hozzá feloldani a készüléket). Már ez is sokkal jobb megoldás, jó lenne ha legalább ez működne itt is.
Gondoljátok el, ha feloldom a képernyőt, ennyi erővel már kirakhatok egy widgetet 4 gombbal (otthon, autó, stb..) és akkor már minek az NFC?! Vagy csak nekem túl nagyok az igényeim? -
Azir
csendes tag
Köszi a segítséget!
Kicsit nehezen és többszöri nekifutásra,de sikerült a frissítés.A telefonon kellet még állítani.
Eddig azt vettem észre hogy kicsit gyorsabb lett. -
rObika8802
aktív tag
jahm még van pár hét,de nem baj inkább legyen tényleg egy komolyabb update
reméljük is,hogy jobb jön rá ,mint a régebbiekre! mondjuk a Ray-re sem volt annyira rossz csak tényl sebbeségben eléggé lassult..nálam legalábbis (meg azt is remélem ,hogy majd a T-sek pl én is időbe megkapjuk és nem kell rá sokkal többet várni)a GB egyébként használja mind a 2 magot vagy csak 1-et tudod?
-
xtibi
tag
válasz
rObika8802 #2228 üzenetére
Xperia Mini Pro-nál is hasonló a tapasztalatom ICS-vel, ugyanakkor kollégám az XS esetében csak jókat emleget. A 2011-esekre meg most jön az update, az XP-re meg csak mostanában indulgat az ICS.
Logikusan azt gondolnám, ide már összeépítették a tapasztalatokat.
-
Tomacko
őstag
válasz
rObika8802 #2233 üzenetére
Köszi szépen.
-
Tomacko
őstag
válasz
Damage401 #2230 üzenetére
Köszönöm a gyors válasz(oka)t. ami még érdekelne ha tudja valaki konkrétan, melyik kamerájával lehet szebb videót készíteni sötétben, koncerten stb? Tudom, hogy a P kamerájával full HD a felbontás, de ez nem biztos, hogy élvehetőbb videó felvételt jelent a fenti helyeken nézve....
Előre is köszi.
(Eddig akkor ez nyert)
-
Damage401
senior tag
Azért hozott egy kis változást a .184 frissítés. Kamerában is eddig ugye nem volt szinkronban a vaku és a képkészítés. 10ből 3 vagy 4 kép készült el értelmesen villanóval töksötétben. Most már nincs ilyen. Erősebb Wifi jel. Illetve az alsó sor szépen lassan alszik ki
Szerk.:
ArcS: Bő-vetíthető belső memória (MicroSD)
4,3" kijelző Reality Display
Jelenleg már ICS-vel (vizsgálják az JB)
Normál SimNegatív:
-Műanyag ház
-Nincs előlapi kamera
-Fent még mindig repedezik a ház
-512mb RamXperia P:
-Legfényesebb kijelző egyben legszebb is Sony háza belül
-Fémház
-2 magos rendszer( 45nm) Mali 400 grafikai gyorsítóval
-1GB LPDDR2 memóriaNegatív:
-Fix belső memória
-MicroSim (tudom e felé tart a világ)Röviden ennyi
-
Tomacko
őstag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, ARC-S és ez, a két lehetséges variáció nálam. Pro-kontra tudna valaki írni tapasztalatokat ? Előre is köszönöm.
-
rObika8802
aktív tag
egyébként remélem,hogy a Sony erre jobb ICS-t csinál mint ami a Ray-emen volt...
gondolom már várjátok,de a Ray ICS után mintha lassabb lett vna mint GB-el..legalábbis volt egy két rész ahol úgy vetttem észre.. -
xtibi
tag
válasz
WolfferWolf #2225 üzenetére
Nálam nincs panasz. Változást nem vettem észre.
-
WolfferWolf
csendes tag
Sziasztok.
A 6.0.B.184-es frissítést leszedhetem vagy van rá panasz? -
Azir
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy frissíteni akarom a telefonom,de már fél napja csak azt írja ki a számítógép hogy előkészítés.A tűzfalat is kikapcsoltam,de semmi változás.Mit tegyek? -
darvinya
titán
válasz
palmeriasFAN #2218 üzenetére
Ha elolvastad akkor a frissítésre vonatkozik.
Avval, hogy most visszaállítod még nem biztos a javulás, mert a hibás driver, stb. benne maradt.
Max mint előtted javasoltam az. -
darvinya
titán
válasz
Répafőzelek #2215 üzenetére
Gyári visszaállítás, újrarakni a fw-t(PCC vagy SUS javítás).
-
darvinya
titán
válasz
Répafőzelek #2211 üzenetére
Az a gond ezekkel a szolgáltatóssal, mint nemrég javasoltam.
Frissítés előtt gyári visszaállítás ajánlott.
Ez főként igaz a függőkre, ha ekkor sem lesz jó a már a szolgáltatói fw a rossz. -
s4tch
veterán
válasz
Répafőzelek #2211 üzenetére
Akkor passz... Szedj le egy AI Type Keyboardot vagy valami más ingyenes billentyűzetet, ha végképp nem boldogulsz a gyárival.
-
WolfferWolf
csendes tag
Sziasztok.
A 6.0.B.184-es frissítést leszedhetem vagy van rá panasz?
-
s4tch
veterán
válasz
Répafőzelek #2207 üzenetére
Próbáld meg törölni a billentyűzethez kapcsolódó adatokat (beállítások - alkalmazások - mind - itt kikeresed a billentyűzetet, fogalmam sincs, hogy hívják; lehet android keyboard, android billentyűzet, billentyűzet, sony keyboard, bármi ilyesmi - adatok törlése), lehet, hogy segít.
-
Répafőzelek
tag
válasz
TomWexX #2208 üzenetére
Csak magyar van beállítva, semmi más. Már azt is próbáltam, hogy kiválasztottam a kínait és az angolt, hogy az legyen érvényes és utána visszaállítottam megint magyarra, de semmi
Sajnos a jobb alsó sarokban is, csak angol és kínai közül tudok választani, egyszerűen nem értem mi lehet a telefonnal, pedig hivatalos Telenor shopból van. -
TomWexX
addikt
válasz
Répafőzelek #2207 üzenetére
Nekem nem őrült meg a billentyű a frissítés után.
Mikor beállítod a nyelvet, csak a magyar előtt legyen pipa, a többi elől vedd ki. Vagy a billenyűzetnél a szóköztől jobbra is lehet váltogatni a beviteli nyelvek közül. (amelyik előtt pipa van) -
Répafőzelek
tag
Sziasztok!
Nektek a 184-es frissítés után nem hülyült meg a telefonotok billentyűzete? Nekem mióta feltettem a Telenor függő telcsimre múlt héten, nem tudom átállítani angol/kínairól és kezd egyre idegesítőbb lenni. Mi a csudát lehet tenni ilyen esetben? Hiába megyek be a beállításokba és a beviteli nyelveknél hiába válaszom ki a magyart, semmi se történik, marad minden angolul és kínaiul. -
m.zso
aktív tag
Amiket itt leírtok üzemidővel kapcsolatban, olyan, mintha az Arc S-ről (1,4 ghz cpu) lenne szó. Üzemidőbe pontosan ugyanígy teljesített. Természetesen a két véglet nálam is megvolt,a gyári 1500 mAh-es akksival kevesebb mint 8 óra alatt kinyúvasztottam, viszont egyszer próbaképpen nem nyúltam hozzá direkt egyik héten, csak alapdolgokra használtam , ime az eredmény:
Itt még 2%-os volt az akksi.
-
rebrov100
csendes tag
Azért nem semmire használom. MS Exchange vállalati környezetben, telefonálás, gyors böngészés,ritkán Sygic navigáció. Úgy használom mint munkaeszközt. Nálam ezzel a használattal menjen el két napot, mivel függök tőle anyagilag. Persze ha valakinek GTA-zni kell rajta, meg folyamatos Facebook agymosás, azoknak lehet elég a 12 óra...... Nekem játékra van PC-m, PSP-m, meg Xbox-om, már ha rám jön a játszhatnék havonta egyszer
Egyébként tényleg ku*va jó telefon ebben nincs is vita. -
NY_A
őstag
Nincs ennek baja az üzemidővel. Én ugyan úgy használom ezt mint azelőtt az Ace-t, és ez majd 1 nappal tovább bírja. Aki szerint ez kevés az használjon egy Samsung S2-t, S3-at vagy, hogy ne mászkáljunk nagyon el a háztájtól egy Xperia S-t. Ezeket gyakorlatilag hosszabbítóról kell használni, és szintén nem olcsó telefonok.
-
darvinya
titán
válasz
Pepeninho #2199 üzenetére
és palmeriasFAN
A másik fórumokban már javasoltam, hogy fw frissítés előtt gyári visszaállítás erősen ajánlott az ilyen hibák elkerülése véget.
rebrov100
Pont rossz amit beállítasz.
Ugyanis ezek a telok nem 2G-k ezért neki nehezebb visszafelé dolgozni mint előre.
A gyári FB rettentő energia zabáló, mert minden sz@rral össze van fűzve és azt mindig lecsekkolni bizony energia.
4-5 nap az álom, max ha nem használja a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron