Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
globeee
csendes tag
Volt már a kezemben Nokia lumia 800 és HTC one V is, ezért hasonlítom velük össze a készüléket, és szeretnék egy hozzájuk hasonlóan prémium minőségű telefont magaménak tudni. A hardver miatt a közelgő ICS reményében nem aggódok, ahogy az akku is valószínűleg csak jobb lesz. Nokia e66-omat cserélem le, amin közel 4 év után sincs egy karc sem, pedig nem volt kímélve, ezért is keresek elsősorban egy minőségre és élettartamra hosszútávon kiváló telefont.
-
rbalint88
addikt
válasz
globeee #1395 üzenetére
lumia800hoz tudok viszonyítani, azt tapogattam eleget.
szerintem egy szinten vannak a P-vel, egész addig, amíg nem kezded el leszedegetni a kupakot az aljáról, mert akkor az lejárós lesz, nem fog annyira ragaszkodni a telefonhoz.
egyébként minden tekintetben veri a lumiát. főleg kijelzőben.
htc one v-vel nincs tapasztalat, én sensationről váltottam a P-re és annál sokkal minőségibb. -
TomWexX
addikt
válasz
globeee #1395 üzenetére
Nekem bár ezüst színű P-m van és se nokia se one v nem volt még a kezemben, de azt biztosan tudom hogy nagyon jó minőségű, jól összerakott telefon ez. Előző telóm egy samu wave volt, (nem tudom volt e már a kezedben olyan) minőségre az elég magasra tette nálam a mércét, ezért is választottam utódjaként a P-t mert az megüti azt a szintet.
-
globeee
csendes tag
Olyan kérdésekre tudnátok válaszolni, mint
- tényleg csak galvanizált a (fekete) festék rajta és könnyen lepattogzhat\szürke fémszín van alatta?
- ha olyan telefonokat veszünk mellé mint Nokia Lumia 800 vagy HTC One V, van ennek is olyan minőségérzete és összeszerelési minősége?
- asztalra téve, zsebben hordva, stb. karcolódik rajta a fém vagy a kijelző?(A belsőben nem kételkedek, egyedül a minőség miatt aggódok.. akinek van, jogos az aggodalmam
?)
Válaszokat előre is köszi!
-
DraXoN
addikt
#1390-3: Ez szerintem akkor így korrekt.. Bár azért emiatt érezhető egy "platformhoz kötés" érzés is, ha már sok megvett alkalmazása van egy embernek (ez utóbbi mondjuk max. akkor lenne elkerülhető ha az alkalmazásboltok nem rendszer szinten lennének hanem globálisan.. de ez nem várható el külön fejlesztő cégektől a jelen gazdasági modellben).
A GO Launcher-nek van értelme, vagyis miért érné meg rárakni akár azt, vagy egy másik launchert? Bár ez az első android telefonom, más telefonokkal volt szerencsém találkozni és eddig ezt a gyári menüt találtam messze a legjobbnak (HTC, Samsung közül). Igazából felraktam de leszedtem, mert nem érzem, hogy bármi pluszt nyújtana alapból amiért megéri..
Ezért várok véleményeket bármilyen alternatív indítóval szemben mint -pro és -kontra ...Még egy kicsit OFF, de pont a napokban volt szerencsém egy windows phone rendszerű készülékhez... Örülök, hogy végül nem a másik kiszemeltet a Nokia Lumia 800at vettem.. még egy olyan zárt rendszert mint az... nem képes bluetooth-on névjegyet, vagy bármilyen fájlt fogadni?? ... az úgy gáz eléggé...
-
-
DraXoN
addikt
Kérdés, Android marketen ha megveszek valamit akkor az több eszközön is elérhető lesz, vagy csak arra amire épp megveszem (értem ez alatt, hogy ha később a telefon változik az alkalmazás is költözne-e, vagy az fixen az idők végezetéig csak azon az egy eszközön fog működni)?
-
-
spawn21
veterán
Megvettem rá a spb-t. Ennyire smoth még az életben nem volt a telefon, és a memóriát sem zabalja. Nagyon odatesz a felhasználói élmények. Bánom, hogy eddig rest voltam beszerezni.
-
_Dumber_
őstag
válasz
neorow1 #1375 üzenetére
3 napon belül a vásárlás helyszínére, utánna amelyik kényelmesebb
A T csak átveszi és a szervízbe kerül (A Samumnál is ez volt) . Szerintem nincs a T-nek szervize.Ha benne vagy a 3 napban akkor meg sem próbálják javítani.Mindenképpen cserélni KELL.
Ha nem akarják akkor üss az asztalra -
neorow1
aktív tag
válasz
pit stop #1376 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, holnap megyek, intézem. Még soha nem volt garanciális problémám, pedig egy jó pár elektronikai cikket vettem már.
Közben ezt találtam:
"10. Amennyiben a Fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól számított 3 munkanapon belül érvényesít csereigényt, a Magyar Telekom nyrt. nem hivatkozhat az 5. pont szerint aránytalan többletköltségre, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetés szerű használatot akadályozza"
Hát így vicces lesz a dolog, mert lehet használni, csak elég csúnya az a folt.
-
pit stop
addikt
válasz
neorow1 #1373 üzenetére
Azért kötözközdhetnek, hogy nem akarják majd cserélni hanem megcsinálni, de szerintem is cserélniük is kell. Gyártási hiba - ha ott semmiképp nem hajlandóak ahol vetted és van közeledbe Sony center, akkor velük beszélj.
#1375) neorow1: 3 napon belül T-nek kell cserélni tudtommal, nem szervíznek, de majd még megerősítenek remélem -
neorow1
aktív tag
Na én beszoptam.. a vissza gombnál elengedte a 2 átlátszó darabot a ragasztó és most levegő van a 2 réteg között. 3 napon belül vagyok, szerintetek cserélik? Működni működik, de nem szeretném ezt nézni egy 100.000 Ft-os telefonon.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Memmaao #1367 üzenetére
Hard resetet próbáltam már, nem igazán változott a helyzet sajnos. Előtte egy Desire S HTC-m volt és ugyanezeket a programokat használtam rajta. Leadtam a T-nél, úgy voltam vele ha valamiféle hardveres probléma van a telónál inkább most derüljön ki. Azt mondták 1-2 hét mire visszakapom a készüléket. Remélem megoldódik valamilyen módon a probléma.
-
válasz
Krisz0630 #1365 üzenetére
A T-s szervíz semmit nem fog csinálni, nyomnak egy hard resetet, esetleg újra felrakják a softwert és ennyi, visszaküldik, hogy nincs baja. Sztem első körben töltsd le mondjuk a watchdog alkalmazáskezelő progit. Lehet valami bentakad háttérben és pörgeti a cpu-t, meríti az akku-t. Ha le van tiltva a mobilnet, de az alkalmazásoknál, amik online frissülnek, nincs kikapcsolva a frissítés egyesével, az is fogyaszt, mert megpróbál nem létező nemtet keresni, megébreszti a telefont. Érdemes esetleg neked egy hard-reset-et csinálni és utána megnézni, csinálja-e még. Valamint ha a lakóhelyeden mondjuk nem túl erős a 3g, akkor az is iszonyat merít, hogy 2g-3g közt állandóan váltogat. Bnőméknél gyenge a voda, nálul piszkosul merül a telefon.
-
-
Krisz0630
senior tag
Olvasgattam a fórumot és arra a döntésre jutottam, hogy elviszem a telefont a T-Mobile szervizbe, mert van számomra egy két furcsaság. Kipróbáltam és repülő üzemmódban 6%-ot merül egy éjszaka alatt. Ha nincs repülő üzemmódba akkor akár 15%-20-ot is úgy, hogy se wifi se pedig 3G nem megy. Ha újraindítom a készüléket akkor is szokott 4-5 % esni a töltöttség bekapcsolás után. Szerintem ez nem normális dolog....
Nem is beszélve arról, hogy a múltkor hajnali 3-tól reggel 9-ig 82%-ról totálisan lemerült és be se tudtam kapcsolni.
Pedig maga a készülék nagyon tetszik, csak ezek a dolgok bosszantanak.
-
Wilika
aktív tag
Tovább az NFC-témában:
megkaptam barátnőm csippantóját is. Próbáltam megírni a programmal ezt is Xperia Smart Tag-nek, de kiírta, hogy írásvédett a cucc. Aztán eszembe jutott, hogy az előzőn egy valag programmal átmetem, hát feltettem azt amelyikben emlékeim szerint volt "reset tag" funkció, és hurrá, működik ez is. Van már két tagem. -
tomiczki
csendes tag
Sziasztok!
A készüléken van gorilla glass? mert az u-n nincs. -
Fekka
tag
Ma beizzítottam a GPS statust. Az első találathoz 203 mp kellett. Ezután kiléptem, a gps-t kikapcsoltam, majd pár méterrel odébb elindítottam megint, 3 mp alatt meg is voltak a műholdak. Kikapcsoltam megint, majd 4 km-rel odébb ismét be, ekkor 6 mp alatt talált fix műholdakat. Mindezt sim kártya és net nélkül, autóban
-
wappl
csendes tag
Úgy hozta a sors, hogy ma élesben kellett a navigációnak teljesítenie (otthon hagytuk véletlen a gps-t).
Vasárnap reggel más lehetőség nem nagyon lévén vettem egy energizer pakkot sony-ericcson támogatottsággal. 1A-t tud 5V-on. Szivartöltős és hálózati adapter kábel+2csati. Szóval pofás kis készlet. Működik is...bár az 1A nem volt teljesen elég, de 80% alá azért nem hagyta csökkenni az aksi töltöttségét
Navigáció közben:
HW:
+ pillanatok alatt talált pozíciót, amit el sem veszített egyszer se
+ vakító napsütést is túllicitálta a kijelző
- 52°C-ra hevült, kilőtte a wifit és a töltést, a légbeömlő előtt tartva tudtam üzemben tartani (oké, marha meleg van)SW (az alap):
+ gyorsan számolt útvonalat, viszonylag érthetően navigált
+ megszokott google térkép sok extra
- egy-egy kijelző tájolás után (fekvő-álló) fekete maradt a térkép helye...restart
- néha elfelejtette követni a mozgásunk mintha lefagyott vna, de a "hölgy" szóban képben volt...restart
- alig hallhatóak az utasítások (HW?)Mindent összevetve, nem hagyott cserben, mindvégig tette a dolgát.
-
vlaho
aktív tag
válasz
littlemamba #1348 üzenetére
Hajrá..
-
Sfmc
csendes tag
11GB? Valakinek már sikerült teljesen elhasználnia?
Én vettem egy adatkábelt így csak a zsebembe lévő Pendrive mennyisége szab határt. -
vlaho
aktív tag
válasz
littlemamba #1341 üzenetére
Akkor ha jól látom a helyzetet, mindkét telefon megfelelne az igényeidnek, és árban sincs eget verő különbség. (erre gondoltam, hogy szívás lesz
)
Akkor viszont irány az üzlet, megtapogatni, egymás mellé rakni a két telot, és úgy dönteni. (de legalább ezek kellemes gondok)
-
spawn21
veterán
válasz
littlemamba #1341 üzenetére
ha most gingerrel veszed és frissited nem kell újra telepitgetni. minden megmarad (beállítások és minden más is)
-
littlemamba
aktív tag
válasz
spawn21 #1336 üzenetére
Az ICS csak abból a szempontból lenne szempont, hogy amíg az nincs meg, addig nem tudnám teljesen "belakni" , azt olvastam hogy jobb teljes telepítést csinálni vele. Ugyan nincs tapasztalatom ezzel, de jobb lenne nem mindent 2x költöztetni. De amúgy tényleg nem indok az ics, mert 1-2 órát plusszban egészen biztosan rá tudok majd szánni a "költözködésre" :-)
@vlaho: Beezony, hetek óta ez megy:-) Egyébként elég lenne a P bele és hardvere is, de szolgáltatófüggő verzióban (V) minimális 10K eltérés van abban a csomagban, amire vágynék, így viszont csábító a gondolat nagyon is, hogy ennyiért erősebb hardver járna az S-hez.
-
pepe4
tag
Volna 1 kérdésem játszottam 1 játékkal nevezetesen Shadowgun kiléptem a game-ből és a háttérben ugyan úgy futott tovább ilyen kor mi a tehendő?A futó szolgáltatásokban nem jelezte ,hogy még fut a game,de viszont este 30% merült az aksim megnéztem az aku használatot és mikor befejeztem a játékot 8% jelölte a játékot reggel meg már 24% volt úgy,hogy hozzá sem értem a telohoz.
-
TomWexX
addikt
válasz
spawn21 #1336 üzenetére
Az S erősebb hardvere leginkább csak tesztek pontjain látszik meg, máshol nem igazán tudom elképzelni hol tűnhet ki. Mindennapi használatra (amiben benne van hogy komolyabb játékokkal is játssz) szerintem a P hardvere is bőven elég. Mi az ami kihasználná az ennél is erősebb procit+3D gyorsítót?
-
vlaho
aktív tag
válasz
littlemamba #1335 üzenetére
Hát ez nehéz szülés lesz.
Kezd az alapokkal: elég lesz a 16GB (saját felhasználás ~11GB) vagy nem, ezzel szeretnél fotózni, vagy csak ha úgy hozza az élet.
Valóban kell az erősebb hardver? (bár nem tudom mire nem lenne elég a P hardvere) -
spawn21
veterán
válasz
littlemamba #1335 üzenetére
Szerintem az s-nél a kijelzőben és minőségben jobb. Na és persze a mérete nekem fontos, ez pont kézre áll.
De ha ki akarod használni azt amit tud, akkor az s számodra jobb választás. Erősebb ez tény.
Az sem rossz anyaghasználatra, mert gumis cuccal van bevonva, de az is hamar kophat.
Az ics nem lehet mérvadó, hisz nem tökéletes. Nagyonszépen muzsikál gingerrel isszerk: a csatlakozók elég hamar tönkre fognak menni. Mikor megvettem a telefont azt is megnéztem. Na az nem minőségi az s-ben. ( ahogy az eddigi összes telefonoban ratyi volt)
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hetek óta nyomon követem a fórumot az Xperia S-ről és a P-ről is. Nehezemre esik választani közülük. Sok tesztet elolvastam és sok videót megnéztem. (Korábban még HTC, iPhone és Lumiák is versenyben voltak). A leszűkítés után amíg csak olvastam róluk, addig a P felé jobban húztam, amióta viszont kézbe is vettem őket, már inkább az S-hez. Lány létemre viszonylag nagy a tenyerem hosszú ujjakkal, tehát nem pici lányos, de így is még félek kicsit az S méretétől, ugyanakkor szélességben tényleg csak pár mm van közöttük...Nos arra jutottam, hogy
S+: erősebb hw, 32 GB, 12 megapixel, szétszedhető, felbontás, arányosabb külső, korábban hozzáférek ICS-hez, fedett csatlakozók, jobb ár/érték arány
S-: nagy méret, kamera rossz helyen, nem fém, rosszabb akkuidő a P-hez képest(?), esetleg sárgulás (ez csak azért gond, hogy x időre nélkülöznöm kellene majd),P+: fém, RGBW, jobb akkuidő, kellemesebb méret, jobb anyaghasználat, rendes gombok - nem pöttyök, elegendő lenne a 8 megapixel is bőven
P-: gyengébb hw, fekete esetében maszatolódik a fémrész, illetve kophat/karcolódhat a festés, fedetlen csatlakozókElső androidos telefonom lesz és nem dísznek szeretném használni és nem divattelefont keresek, a célom, hogy minél jobban kiaknázzam a benne rejlő lehetőeket. Mindkettő esetben feketében gondolkozom és szolgáltatófüggőben, P esetén jöhetne csak szóba esetleg kártyafüggetlen.
Az írásom célja, hogy pro és kontra érveket gyűjtsek, mivel a következő héten már szeretném megrendelni a telefont mindenképpen. Szóval az ismertetettek tudatában írjatok akár saját tapasztalatot is (bár az itt fellelhetőeket elolvastam már,de megerősítés nem árt)
-
neorow1
aktív tag
Na megérkezett hozzám is a teló, kicsit lehidaltam a kijelzőtől meg a kamerától egy GT540 után
Annyira szép, el sem hiszem
-
Droid_
tag
Persze, mert a két dolog között nem lehet egyértelműen párhuzamot vonni, mind a kettőnél teljesen más a fájó pont. Egy autónál nem vigasztal, ha nagyobb a tankja, mert attól még annyit eszik, csak kevesebbszer kell megállni. Telefonnál nem érdekel mennyit eszik, csak az, hogy kevesebbszer kelljen tölteni(megállni).
@Wilika: idéztem, nem az én agyszüleményem.
-
Wilika
aktív tag
Amúgy pont pár napja írtam asszem, hogy most hogy a zte-met nem használom, csak néha hívást fogadok rajta, így az is meglepően sokáig bírja.
Ha egy telefon semmire sem jó (csak telefonálasra) akkor nem is használjuk semmire (csak telefonálásra) így nem is merül le hamar. Ha hozzávesszük, hogy csak egy ujjnyi kijezője van...
Amúgy elvisenék egy olyan telefont, amelyiknek egyik oldala egy szép színes-szagos-csodás kijező (mint ez is), a másikon meg egy e-ink kijező van a kevésbé grafikus tartalmak fogyasztására. (Vagy akár a kettő egymás alá ágyazva ,ha megoldják. ) -
Droid_
tag
-
ronda
aktív tag
engem is csak akkor idegesít a dolog, amikor nem bírja ki estig. pláne, hogy '95 óta nem nagyon volt olyan telefonom ami legaláb 2-3 napot nem ment volna, de inkább a 4-5 nap volt a jellemző az általam használt vasakra. szóval ilyen telefonokhoz szokva, nekem kicsit fura ez az akksi mizéria..
-
pepe4
tag
Most játszottam először a telefonnal hosszabb ideig az asphalt 6 játékkal kb. 2 órát folyamatosan és 50%-ott merült az aksi.Nektek is ennyire gyorsan merül játék közben?
-
PHARD
tag
Na kiprobáltam a gps-t ugy ahogy irtátok.Minden müxik,de elöször tényleg kell neki 2 perc,mire kapcsolodik.Utána 6-7mp elég hozzá.köszi a segitséget.
-
_Dumber_
őstag
Örülök hogy segíthettem.
(Én viszont műszaki analfabéta, de annál lelkesebb hölgyeken edződtem
)
Egyébként a tipikus példa , és fórumok velejárója, hogy ilyen "hibával" tele van a fórum. Segítséget kérnek (és ezt nagyon jól teszik) egy vélt hibával, de mások meg leveszik belőle hogy a telefon (pl itt a GPS) szar. (ez meg a másokat minősti) Holott semmi baja, de meg kell érteni, hogy mi hogyan működik.
Feltehetnék én is egy postot:
Hiba léírása: gyorsan merül az aksi, mivel miután leveszem a töltőről, 1 óra után már 97%-on van. Az előző telóm (Spica), 1 nap után is 100%-on volt. Ez hiba? HÁT NEM.. Ha jobban megnézzük még ez jobb is. A Spica ugyanis kisebb képernyővel 2,5 napot bírt (ez kb 2) , tehát 2 naponta töltőre ment. Ugyanakkor az első 40% energiavesztéstől a töltöttségjelző meg sem mozdult. Utánna meg rohamléptekben fogyott a %, míg az utolsó 30% már kb fél óra alatt elfogyott. A P meg kvázi lineárisan fogy. Jobban tervezhető.Ne érts félre nem Téged szekállak, csak a példád alapján eszembe jutott, az amit a minap itt beszélgettetek, a sok-sok "hibáról" ami többnyire valójában csak tudatlanságból- félreértésből és túlzásból ered.
Ki merem jelenteni: Remek teló ez. És nagyon elegáns. Nekem megérte. -
Sfmc
csendes tag
válasz
_Dumber_ #1314 üzenetére
Köszönöm !
Végre egy számomra is értelmezhető válasz /erősen nem vagyok egy műszaki zseni/
a link is jó, ma is tanultam.
Idézet a mobilsuliból: Amíg az un. abszolút kezdő állapotban a GPS-nek akár percekig is eltarthat a GPS kapcsolat felépítése..... így hát semmi hiba nincs abban ha a telefon csak simán GPS használatával max. 2perc alatt /legalább is nálam/ építi fel a kapcsolatot. -
Droid_
tag
válasz
rbalint88 #1265 üzenetére
Hosszú távon biztos, hogy nem, főleg nem ilyen ütemben. Egyszerűen tarthatatlan, hogy a csúcskészülékek évente majdnem 1"-t nőjjenek, és hogy a magok duplázódjanak. Szerintem szoftveres szinten se lehet már kitalálni túl sok "spanyol viaszt", a Sirinél (S Voicenál) én nehezen tudok elképzelni okosabb cuccot. Optimalizációban, stabiltásban, talán szinkronizációban(és mindennel ami vele kapcsolatos) kell elrelépni, hardveres dolgokat tekintve csak a kijelzőben látok nagy potenciált.
-
_Dumber_
őstag
Nos.
A GPS bekapcsolás után elkezdi keresni a holdakat. (Milyen meglepő)
Először mindig azt nézi meg, hogy az előző kikapcsolásakor hol voltak a holdak.
Tehát: Ha egy métert sem mentél, és a holdak sem mozdultak, akkor nagyon hamar stabilizálja a jelet (valójában nem jelet kap, mert azt mindig megkapja, hanem mikor abbahagyja a villogást akkor tudta meg, hogy hol van/vagyok ).
Ha a 2 bekapcsolás között sok idő telt el, vagy/és odébb is mentél jelentősen, akkor nehezen számítja ki , és értelmezi, hogy hol is lehetsz.Ha van neted, akkor a holdak jelenlegi pozícióját letölti és nem babrál vele. Ilyenkor sokkal gyorsabb. Ez az A-GPS.
Ha nincs neted akkor nem használod ki az előnyét..Akkor csak egy sima GPS-ként viselkedik -
Sfmc
csendes tag
Most próbáltam GPS csak magába indítva a GPS-Státusz program szerint első indításra 89s az után 5-10s.
3G net rásegítéssel /eddig így használtam / max általában 30s alatt megvolt.
De eléggé változékony a hangulata mobilnettel mindenféleképp gyorsabb.
Helyben maradva ki-be kapcsolgatva a GPSt szinte egyből jelet fog , kikapcsolt állapotban helyváltoztatás után újra bekapcsolva az előbbi menet újra.
Robogón kabátzseb alján a gyári és a Sygic is eddig jól működőt. -
m.zso
aktív tag
Én is kíváncsi lennék a GPS-re, de nem úgy,h be van kapcsolva az internet.
Legjobb tesztprogi erre a gps status című alkalmazás. -
PHARD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával