Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz
Alexa09099 #3596 üzenetére
Szerintem, ide rossz helyre jöttél külső (pártatlan) véleményért, mert ebben a topikban szinte mindenki a P-t fogja javasolni (én is
), inkább ITT próbáld meg, hátha elfogulatlanabb választ és indoklást tudnak adni.
-
NY_A
őstag
válasz
Alexa09099 #3596 üzenetére
Én a nagyobb RAM, és a nagyobb ppi érték miatt az Xperia P mellett teszem le a voksomat. No meg a fémház, és az 1080p is elég nyomós érv nálam. Meg nekem az Arc S magas homloka sem tetszik. De ez szubjektív.
-
Alexa09099
csendes tag
még egy kérdés: Sony Xperia P vagy Arc S? kérek indoklást.fontos,most kell döntenem.
ja és a külső szubjektív,tehát ne az alapján válasszatok.köszönöm előre is a válaszokat.
-
calamites
őstag
válasz
werszomjas #3593 üzenetére
Ha nem náluk veszem akkor is?
Gyári garival néztem ki 2 évessel, de nem az MM-ben.
-
Gergi
senior tag
válasz
calamites #3592 üzenetére
Szinte biztos, hogy nincs Pécsen szervize a Sony-nak. Max annyit tudsz tenni, ha gond van akkor visszaviszed a boltba ahol vetted és ők felküldik Pestre javításra. De az is lehet, hogy külföldön fogják szervizelni attól még...
Legalábbis én így tudom, aztán majd az okosok kijavítanak, ha nem így van. -
calamites
őstag
Helyileg hol vannak sony telefon szervizek? Pécsi vagyok itt nálunk lehet ilyen?
-
rbalint88
addikt
válasz
Alexa09099 #3588 üzenetére
függetlenül nagyon kevés cégtől merek vásárolni és akkor is csak és kizárólag gyári garival.
speedshop, origo gsm és edigital kb.
a gyári garanciához mindenképp ragaszkodnék, mert egy kis gsm boltban talán megoldható "okosba" a számla és így olcsóbb tud lenni, ha nem tudsz áfát visszaigényelni, de ha bolti garis, akkor csak a jó szerencsén múlik, hogy megjavítják-e. -
neorow1
aktív tag
válasz
Alexa09099 #3587 üzenetére
Hát én nem vennék gsm garis telefont, az átlátszó rész pl. szétjöhet a ragasztásnál (kb. 5-en így jártunk itt a topikban) és azt csak cserélni lehet, erre tuti azt mondja a gsm bolt, hogy külső behatás.
-
Tomacko
őstag
válasz
Alexa09099 #3588 üzenetére
Kérdés, hogy mit jelent náluk az EU, a Hu és a gyártói garancia? Gyártói garanciát, hogyan lehet érvényesíteni? És a gyártói garancia mindkét ár kategóriába bele tartozik-e? Ezeket azért kérdezd meg mielőtt bevásárolnál náluk.
-
Alexa09099
csendes tag
válasz
Alexa09099 #3587 üzenetére
ja és van is raktáron.1év gari.kártyafüggetlen.
-
Alexa09099
csendes tag
itt ennyiért érdemes megvenni? most készülök egy ilyen beszerzésére.
igazából elég jónak tűnik a 80.000ft nem? vélemények? -
neorow1
aktív tag
Volt szó az 580-as buildról, van róla valami hír?
-
GGMU94
csendes tag
Mint azt a fentiekben irták h a T-nél nem lesz elérhető elvileg
(egy hetet várok még a wenshopra) akkor marad a gsm, tudtok ajánlani valami megbízhatót, ha valami baja van számíthatók a garira ha ez egyáltalán lehetséges, szegedi vagyok és felküldeni pestre meg mire visszejön na szóval ez elég macerás nagyon reménykedek a Tben...
-
fury71
aktív tag
válasz
HardSanyeee #3574 üzenetére
A Telenornál meg emelték az árát. Drágább mint az S.
SXS: 104ezer
SXP: 109ezer -
frici90
tag
válasz
HardSanyeee #3574 üzenetére
Égen először nekem is azt mondták. Amint láthatod én írtam az egyik kommentet. De ma azt mondta a csaj hogy már nem is lesz.
-
Mellizom
tag
Nem, hogy kifutó. Mert ilyen státuszba nem is került a T-nél
Egyszerűen eltűnt a kínálatból
Gratulálok nekik! -
HardSanyeee
őstag
Köszönöm a headsettel kapcsolatos válaszokat! Akkor nem kell csalódnom majd benne
@Knight666: Igen, pont a Te hozzászólásodban találtam meg a típusszámot, de gondoltam biztos ami biztos alapon megkérdezem.
-
frici90
tag
Hali. Múlt héten rendelni akartam a websopban jó apámnak is egy P-t. Meg is rendeltem. Épp az előbb hívott fel a t-mobiltól egy hölgyike. Hogy sajnos nem tudják küldeni a telefont mert nincs raktáron és nem is lesz. azt mondta egyes üzletekben érhető csak el, és ott csak korlátozott darabszámban, szóval nem is lesz mert kifutó darab. Ez hogy lehet?
-
darvinya
titán
NeoV-mhez X1 headset a mikrofon/kapcsoló rész, átalakítot Panasonic RP-HS6E-S (kábel csere egy HPM-64).
Nagyon tiszta mély és magas. -
Knight666
aktív tag
válasz
HardSanyeee #3564 üzenetére
Itt leírtam a teljes listát. Persze ez csak a függetlenül itthon vásárolt készülékekre vonatkozik biztosan.
-
Njördli
tag
válasz
Így igaz, ez a headset jár a gyári csomaghoz. Szerintem nagyon jól szól, magasak mélyek is szépen megvannak. Nekem még jobban bejött mint a HPM-70, jobban szól minden tartományban.
-
Allure
aktív tag
válasz
Kb. mint egy régi hpm-70. Én Xears TD II-vel használom, azzal brutálisan jól szól.
-
HardSanyeee
őstag
A fórumon kereséssel azt találtam meg, hogy egy MH750 típusú headset jár a készülékhez a hivatalos csomag részeként. Valaki meg tudja erősíteni, hogy ez valóban így van-e? Ha igen, akkor meg tudná mondani, hogy hogyan szól? Előre is köszönöm!
-
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Elvileg ma kapom meg a független P-met. Szeretném rögtön lefrissíteni ICS-re.
Két kérdésem lenne:
1. Mivel ma még nem biztos, hogy lesz micro sim kártyám, így az a kérdés, hogy sim nélkül is frissíthetem-e?
2. Melyik programmal frissítsem, mi a legjobb? (Én a SUS-ra gondoltam, de van még valami PCC is). -
wappl
csendes tag
Akksi kérdésekre:
1óra telefon, fél óra elemlámpa, útvonaltervezés(GPS nélkül), fényképezés, böngészés wifivel és mobilnettel, rossz vételi környezetben...stb
1nap 19óra múltán panaszkodott 15%-on!
ICS, bekapcsolt energiamegtakarítás, folyamatos email szinkron, facebook integráció nélkül!
Ekkora kijelző mellett ez szerintem teljesen korrekt üzemidő!
u.i.: nem volt éjszakára sem repülőn! -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami különleges amire oda kell figyelni szivargyújtós töltő vásárlása esetén? Valamint én várom a T-s ICS-t de így, hogy "eltünt" a kínálatból vajon lesz rá? A szolgáltatók kötelezve vannak a frissítésre?
-
davidfun
tag
Hy
Csak én vettem észre hogy a képet ha berakjuk háttérképnek az ott rosszab minőségü mint ha a galériába nyitjuk meg?! -
darvinya
titán
válasz
drpaxton #3550 üzenetére
Menü - Beállítások - Xperia - Kapcsolatok rátapp megpróbálhatom régi W@P általános kapcsolaton keresztül lekéri a hálózat azonosítot és akkor már le is hozza ami kell.
T-Mobile H beállítása (internet)
Név: T-Mobile H
APN(Hozzáférési pont név): internet
Hozzáférési pont típusa: default, a-gps -
drpaxton
csendes tag
Feltettem ma én is az ics-t a T-mobos telefonomra, bele is ütköztem egy problémába. Ahhoz, hogy menjen a net (nem Wifi-n), le kell töltenem az internet beállításos dolgokat? A google-t nem tudom szinkronizálni, a facebookba se tudok belépni...
-
keyol
aktív tag
sziasztok!
az S és a P xperiák között vaciláltam és azt hiszem a P felé hajlok.Van valami gyerekbetegsége a készüléknek? (gondolok itt pl kijelző sárgulás vagy ilyesmi)
Mindenképp érdemes megvenni gyári garival vagy egy jobb gsm üzlet garija is elég?!köszi -
m.zso
aktív tag
A kamerán nincs makro mód ? Se a 2.3.7 alatt, se ICS alatt nem találom, vagy csak én keresem rossz helyen ?
-
DrPepper
csendes tag
Csináltam javítást, de még mindig gyorsan merül. 8 perc wifivel 5%-öt esett.
-
Bitpalace
senior tag
De miért kell azt kivenni?
Mikor láttam hogy a T-s kollega toll hegyével játszotta be a helyére, én esélytelennek látom, hogy bármikor is kivegyem
Amúgy sem szedtem még ki soha egyik telomból sem ezen most sem tervezek változtatni, de ha valami gond van vele (lehet hogy csak a sim miatt) akkor is viszem vissza.
üdv!
-
m.zso
aktív tag
válasz
magic69 #3530 üzenetére
Amikor kézhez vettem, ugyanígy jártam. Végülis a minisimből kipattintottam a microsimet, próbálkoztam, de folyamatosan visszajött. Erre fogtam a műanyag lapot, amiből kijött a microsim és azzal addig toltam befelé, amíg a helyére nem kattant. Mondanom sem kell, hogy fél órát szenvedtem mindenféle hülye trükkel, de így sikerült.
Más: Fent van az ICS: Navitel nem működik, le akartam törölni, erre újraindult a telefon, de a telefonálni nem lehetett vele. Már az elején fura volt,hogy nem kéri be a pin kódot. Újrainítottam még1x, aztán helyrejött.
A gps azóta szépen talál műholdat és viszonylag gyorsan talál poziciót is. Teremészetesen csak a gps vevő használatával.Tényleg tetszetős a rendszer és nagyon sok beállítási-finomhangolási lehetőség van. Akku üzemidőről még nem nagyon tudok nyilatkozni, mivel még be sem járódott.
-
magic69
csendes tag
Elkövettem egy hibát! Kivettem a sim kártyám és most sehogy se tudom visszatenni! Egyszerűen nem kattan be, nem marad bent! Van valami trükkje, hogy bentmaradásra bírjuk a kártyát? Valaki help mert már 1 órája ezzel szenvedek
Köszönöm!
-
infi92
csendes tag
Sziasztok!
Ma felraktam flashtollal az ics-t és olyan problémám van, hogy csatlakozok az otthoni wifihez, akkor már a laptopon nem tudok netezni...
Valami megoldás? előre is köszi! -
-
Bitpalace
senior tag
válasz
TomWexX #3509 üzenetére
Köszi!
Én is lecseréltem nexus- háttérre és semmi döcögés!
még annyit kérdeznék, hogy ha már szeretném se tudnám visszatenni a gyári gb-t? t-s...
Nem mint ha akarnám, csak kérdezem, mert egyik ismerősöm nem akarja feltenni az ics-t ha nem tudja visszatenni... Bár szerintem az már esélytelenAz ics sajátossága, hogy bármit feltelepítek, rögtön pakolja ki a kezdőlapra a parancsikonokat?
-
DrPepper
csendes tag
Tegnap én is feltettem a fagyit, de nekem elég gyorsan merül. Mitől lehet ez? :/
-
keyol
aktív tag
Szisztok
MM-be lehet kapni?
-
TomWexX
addikt
válasz
privatposta #3510 üzenetére
(#3512) neyra79: Nem mindig kell hinni a tesztnek. Semmi komoly gond nincs ezzel a telefonnal, akik megvették, szinte mind egytől egyig elégedettek vele. Minimális akadás itt-ott van, de ez még egyáltalán nem nevezhető zavarónak.
-
neyra79
csendes tag
Sziasztok,
Tervezem egy ilyen készülék vásárlását, de aggaszt pár dolog, amit a tesztben olvastam.
"....a legtöbb feladatra abszolút alkalmas, apróbb gyengeségeit (kamera, GPS, akadozni hajlamos böngésző...)"
Akik már Xperia P tulajdonosok, szintén tapasztalták ezeket, mennyire igazak a fenti sorok?
Vagy Xperia S-t válasszak?...Köszi, előre is a visszajelzéseket!
-
spawn21
veterán
válasz
privatposta #3510 üzenetére
Varez téma ami TILOS!
Vegyél függetlent! Az ilyen nem tiszta hátterű dolgok nem ide valók! -
privatposta
tag
Sziasztok,
Szeretnék gyors segítséget kérni pü-ben Xperia P függetlenítésében. Minden megoldás érdekel, mert most kell eldöntenem, hogy megvegyem-e a készüléket, és sajnos nem független.
Előre is köszi -
Bitpalace
senior tag
Mindenkinél érezhető a döcögés a gyári háttérnél és a menünél?
Mert arról senki nem ír, és én tapasztaltam, de ettől függetlenül tényleg patent az ICS.
Mondjuk az akadozást egy launcherrel kivédtem, de aki pl nem használ, annak nem döcög?üdv!
-
foldvarid
csendes tag
válasz
TomWexX #3504 üzenetére
Wifi nincs közelben, de mobilnettel megoldottam a helyzetet. Mostmár tényleg fullon van a gép. Majd még egy filemanagert le kell szedni, mert még a GB alatt feltettem az iGo-t és meg is maradt hála a jóságosnak így csak fel kéne telepíteni az ICS alatt és nem kell tovább bajlódni vele.
Egész reggel óta szórakozok vele és csak 5%-ot merült az akku pedig nyüstölöm rendesen. Annyi észrevételem van hogy kétszer annyi RAM-ot használ, de a P-nek ez nem okoz gondot.
-
foldvarid
csendes tag
válasz
TomWexX #3486 üzenetére
Na tegnap este még nekiálltam az ICS telepítéséhez és így útmutatóval nagyon egyszerű volt. Köszi mindenkinek a segítséget!
Nagyon jól eltalálták ezt a verziót, nekem első blikkre nagyon bejön. Hasonló megjelenítési beállításokkal sokkal kevesebb enerdzsit használ mint előtte a GB. Már ezért megérte és a sok apró változtatás is bejön. Egyedül a net beállításokkal szórakozok még, de telepítés után 3 perc alatt szinte minden mást beállítottam magamnak. Néha elgondolkozik, de nekem stabilabbnak tűnik. Vissza nem teszem a GB-t.
Nektek meg egy nagy piros pont a segélyért!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro