Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Ha valakit érdekel:
-
s4tch
veterán
GO Launcher EX alatt nem érhető el az összes gyári widget (elsősorban a gyári digitális óra hiányzik, és az, hogy arra pöttyintve előjön az ébresztő). Hogy lehetne előbányászni őket?
-
Fekka
tag
válasz
Krisz0630 #3092 üzenetére
Már gyári ICS van rajta, de talán egyszer már GB alatt is előfordult már. Ilyenkor ha újraindítom a telefont, megoldódik a probléma... én sem tudom mire vélni
Nekem is volt már, hogy jelzett x%-ot, aztán mondjuk kikapcs+bekapcs kombó után x+15%-ot írt...
Van egy akksijelzése a szoftnak az biztos
-
Krisz0630
senior tag
Az új szoftverre gondolsz? Vagy még ICS-t sem kaptál eddig?
Az elég érdekes jelenség....Nekem tegnap meg azt produkálta, hogy használtam rendesen a telefont és12 óra alatt lemerült 13%-ra. Nekem 15 %-nál be van állítva energiatakarékosra úgy, hogy minden kikapcsol. Amikor egy fél órával később rá akartam dugni töltőre azt vettem észre, hogy a töltöttség visszament 32%-ra. Elég érdekes jelenség volt.
Amikor kikapcsolom és később vissza, meg még amikor wifit mindent kilövök, akkor szokott olyan 2-5-ig %-ig visszatöltődni a töltöttség, de azért 19% az nekem furcsa már...
-
g0n21
senior tag
-
darvinya
titán
Önmagában a root jog megszerzése után megy az OTA, azaz felteszi a frissítést.
De ha már töröltél, változtattál a rendszerben akkor letölti az OTA frissítést, de telepítéskor hibával leáll és valamikor nehéz helyre pofozni.De semmi vész, mert SUS, PCC, Flashtool-lal megy a frissítés.
Csak a root vesztés biztos. -
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #3081 üzenetére
Spawn, a lényegi rész lemaradt.
neorow1 módszere után a telefont lehet OTA-n, vagy PCC segítségével frissíteni, vagy csak flashtool-lal?
Valamint ha igen, lehet OTA-n, ezután is csak a T-s frissítések jelennek meg nálunk, vagy látni fogjuk a nem T-s updateket mondjuk a pcc-n? -
spawn21
veterán
én is, már nem volt türelmem várni
Remélem nem kell rájuk sokat várni.
Krisz0630: igen sajnos néha, mondjuk engem aztán nem igen érdekel. De ha jön a javítás, az csak jó. Szerintem a tárcsázó gyorsaságát fogják azzal javítani. Meg remélhetőleg optimalizálják még. De mondjuk akármilyen fórumot olvasol, ahol kijött az ics, mindenhol vannak apró gondok.
-
Krisz0630
senior tag
http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21034
Ezen az oldalon már van fent egy újabb ICS a 6.1.B.0.550. Ezt a frissítést megkapta már valaki? Mert ha jól olvastam itt a fórumban, akkor alapból 6.1.B.0.544-ek jöttek ki a független telókra.
-
istnag
addikt
a Sony által használt "ásványi" üveg is, csak egy parasztvakítás,mint a Gorilla Glass. Minegyik karcolódik nem,nem a kulcsokra kell gondolni,a kisebb dolgok a legveszélyessebbek,pl a homokszem stb.
Én minden telefonra használok fóliát és ajánlom is.(bár ez gondolom nem sok mindenkit hat meg)
Amikor Arc S -t használtam én nagyon örültem,hogy tettek rá gyárilag fóliát,mert egyrészt marha jól rárakták,másrészt marha jó volt a minősége. -
törölt tag
LG Optimus Blackemen kettétört a Gorilla Glass, a zsebemben. Szóval semmi sem mindenható.
-
Hubzsi
tag
válasz
werszomjas #3042 üzenetére
Szia!
Samu Wave után teljesen szokható, én is azért választottam ezt mert még épp hogy nem tepsi.
Hubzsi
-
spawn21
veterán
válasz
Szerintem a 4" abszolút abban a határban van ami jó.
Pláne ha azt vesszünk, nem a megszokott a képernyő elosztása.
Hosszúkásabb az átlag 4"-os kijelzőknél. Ezért nem széles és pont elfér a tenyeredben.
Patent. Nekem abszolút nem nagy. -
spawn21
veterán
válasz
bozsozso #3067 üzenetére
Valamelyik nap nekem is csinált ilyet. Na mondom mi a lóf..sz
Újraind és vóáláá, 100 %
ICS bug lehet, de érdekes,mert eddig csak egyszer vettem le!
Fólia ügyben : még a töltő fejről sem vakartam el a fóliát, mert olyan dolog nincs ami nem karcolódhat meg!
Fateromnak odaadtam a wave3-am, mondom neki óvatosan mert egy karc és veszem vissza!
Tegnap átnéztem, és a kezébe nyomtam egy 6230i-t, mondva :ez jobb neked.
Féltem a holmiaimat.Ez van -
törölt tag
válasz
neorow1 #3065 üzenetére
Így van, és ennyit számított. De pluszban külső programokat is lekapcsol, például az ébresztőt is. Még jó, hogy megébredtem. A gyári viszont működik.
Abban igazad van, hogy nem kéne filmnézés közben befolyásolja, de valami mégis megtette. Ezért írtam, hogy még tovább figyelem. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. Az elmúlt éjszakája elég érdekes volt a telefonnak. Teljesen feltöltöttem mielőtt lefeküdtem. Adatforgalom, wifi kikapcsolva és így is 16%-ot esett az akku. Mi lehet a probléma vagy hogyan tudnám kideríteni mi használta ennyire az akksit?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
rObika8802 #3040 üzenetére
Sajnos nekem sem jött még meg. De ezek szerint másoknak se, legalábbis akkor szerintem már jelezték volna itt a fórumon.
Valaki nem tudja, hogy a T-től meg lehetne valamilyen módon tudni a szoftverfrissítés állapotát? Arra gondolok itt, hogy kb. mikorra várható. Jó lenne vmi infó a dologról.
-
neorow1
aktív tag
válasz
#09908736 #3058 üzenetére
A jó öreg placebo hatás.. Se a bővített készenlét, se a csodaprogramod nem befolyásolja azt a fogyasztást amit te generáltál. A bővített KÉSZENLÉT annyit csinál, hogy lekapcsolja a szinkronizációt, a wifit és a mobilnetet, ha elmegy deep sleepbe a telefon. Bekapcsolt kijelzővel nincs hatással a fogyasztásra ez az opció, de ezt írja is mikor bekapcsolod.
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #3059 üzenetére
Bocs az analfabétáért, de március óta elég sokanak kellett felhívni a figyelmét a helyes használatra.
Kicsit besokaltam. -
Bitpalace
senior tag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Minden megoldódott
Üdv!
-
nintendojet
tag
válasz
darvinya #3057 üzenetére
Nem vagyok azért ilyen analfabéta
Egyszerre nyomtam természetesen, és amiért nem úgy működött mint kéne, azért kérdeztem, hogy másnak is volt-e vele nehézsége. Nem külön-külön nyomogattam. Próbáltam úgy, hogy előbb egyiket nyomva tartva hozzá nyomom am ásikat, vagy tök egyszerrre megpróbálva lenyomni a kettőt, sehogy sem ment.
Mégis megy!! Mire beírtam megpróbáltam megint, tényleg egyszerre nyomogatni a kettőt, az volt a gond, hogy eddig nem votl eléggé egyszerre - az zavarhatott meg, hogy iphone 3g-n előbb nyomtam le az egyiket és hozzá a másikat, rossz berögződés.
Így már tényleg bocsi a láma kérdésért, apropó... a llama iszonyat jó -
törölt tag
Akku téma: bekapcsoltam az energiagazdálkodáson belül a bővített készenléti módot (ICS), plusz feltettem a CPU sleeper appot (Root jog kell), és ugyanazzal a felhasználással (80 perc metró és busz, átszállásoknál zenehallgatás, járművön filmnézés) 26% merülés volt, szemben a normál 45%-kal. Még azért figyelem, de egyelőre ígéretes.
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #3054 üzenetére
Na kezd egy kicsit elegem lenni az analfabétákból.
Nem az lett mondva, hogy külön-külön nyomd meg a kikapcsoló gombot és a hangerő le gombot.
Hanem egyszerre + jel mire utal. -
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #3054 üzenetére
Mobilról írok, itt nem látom az aláírásokat, sorry.
Nincs ötletem nálad miért nem működik... Tök egyszerre nyomod meg a két gombot? -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni zenelejátszóval kapcsolatban? Miért van az, hogy szinte mindegyik zenéhez ugyan azt a cd borítót jeleníti meg? (már ha valamelyikhez megjelenít, de nagyrészt igen)
A másik, hogy tele van a zenelejátszó ilyen raw.001,raw.002...stb fájlokkal és azokat valahogy nem tudom kiszedni belőle? Gondolom valami programnak a hangjai, de elég zavaró zenehallgatás közben ha belekezd a 300 db lejátszásábaKöszi!
-
nintendojet
tag
válasz
TomWexX #3053 üzenetére
Ó, az aláírásomban benne van, úgy látszik, akkor esetleg emailben nem küldte el. ICS van rajta.
A hangerőt vagy a kikapcs menüt hozza be, úgyhogy nem tudom mi lehet ez. Az ICS-t úgy tettem rá, hogy a gyári tutorialon átmentem és utána rádugtam gépre frissíteni. Remélem nem ez a gond. Beállításokba előtte nemigen túrtam, alkalmazás nem volt rá telepítve más, mint a default akkor még. -
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #3052 üzenetére
Milyen android van a telefonon? GB vagy ICS. Én most próbáltam ki, egyszerre hangle+powergomb kb. 2 mp-ig és a kép elkészült.
-
nintendojet
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok képernyőképet készíteni a telómról? Megpróbáltam úgy, hogy előbb hangerő le, aztán power gomb, illetve fordítva, röviden ill. hosszan nyomva tartva és nem akarja lementeni a képet. Mi lehet a gond? -
bdani94
tag
most igy elgondolkodtam a fólia dologba..
Mikor megvettem csak 1 fólia volt rajta...Akkor is az amin a sim kártya behelyezés mutatta...És ez allat is lennie kell egynek?
-
mrlujoak
veterán
válasz
Rhino666 #3029 üzenetére
Hmm, azért előbb nyugodtan tájékozódhattál volna, mondjuk itt a keresőben akár!
Lám, sokan - én is - elsőre a kijelzővédő fóliát véltük karcosnak...Időközben felmerült pár számodra érthetetlen dolog...
1.) A karcálló - legyen az normál, Dragon, vagy Gorilla Glass - nem megkarcolhatatlant jelent!
- gondolom azért a golyóálló mellényekkel tisztában vagy. Hiába hívják golyóállónak, csak egy bizonyos kaliberig hárít, és véd...2.) Az eleve karcálló kijelzőre tett gyári fólia pedig nem csak nemes gesztus, de plusz védelem is. Ha nem kell, azonnal leveszed, vásárlás után. Ezért a gyártóra "haragudni", hát neharagudj, de ez nagy butaság!
Szóval, összegezve:
Baromi jó fej a Sony, hogy sok modelljére tesz gyári, jó minőségű, alig észrevehető fóliát.
Nincs megkarcolhatatlan karcálló kijelző, ha gondolod összehozlak egy iPhone 3G-vel (de lehet, hogy GS) amin GG ide, karcálló kijelző oda tele van karcokkal. Kulcs,és egyéb nyomok, amik a használat során keletkeztek. Ez a főnökömé, most i4S-t nyúz, és GG ide meg oda a megvásárláskor vett rá előre, hátra fóliát... -
pit stop
addikt
válasz
Rhino666 #3039 üzenetére
Szegény pára ha nem képes utánnanézni, akkor hülyeség miatt ne panaszkodjon... , Te is megkérdezted, te is kaptál választ elsőre szerintem
Fóliával meg pont usernek akar jót a Sony, hogyha véletlenül végigszánkáztatja a telefont a betonon akkor ne az üveg karcolódjon össze és ne azt kelljen kemény pénzekért cserélni...
GG-ban pedig akkora szórás van, amilyennek nem lenne szabad előfordulnia (akár még típusokon belül is). Te eddig olvastam hogy szerencsésen kifogtad a valóban karcállóra sikeredetteket, de nem keveset olvasni rólla hogy GG-t sem nehéz megkarcolni akár véletlenül akár nem.
Végezetül pedig ismerősöm most kapott egy Lumia 800-at, ami tudtommal GG-s, mégis gyárilag raktak rá neki valami hasonló fóliát...(#3041) nyakoati: +1
-
s4tch
veterán
válasz
Wave (3,5") után elsőre nagy volt. Most sem lett kisebb, de megszoktam, már lazán kezelem egy kézzel. Persze semmi garancia nincs arra, hogy nálad ugyanez fog történni.
-
werszomjas
addikt
Van itt olyan, akinek túl nagy (volt) a telefon? Méretre?
Én vettem júniusban egy ilyet, de nagy volt, egykézzel kifordult a kezemből, ezért visszaküldtem.
Most továbbra is telefon vásárlás előtt vagyok és bárhogy nézegetek, az Xperia P tetszik a legjobban.
Valaki esetleg tapasztalt ilyet, hogy mikor megvette még nagynak, kényelmetlennek tűnt, de aztán megszokta ?
Ez előtt Hero-m volt, 3,2", lehet azért volt nagyon szokatlan
-
NY_A
őstag
Ezt az idióta fóliázást már igazán abbahagyhatnátok. Mi a ló****t nem lehet azon érteni, hogy van a kijelzőn gyárilag egy fólia ami karcolható. Emellett a karcálló kijelző is karcolható, bármit is állít róla a gyártója. Az, hogy egy Gorilla Glass-al bevernek egy szöget közel sem, akkora szenzáció, ezt az 50 ezer forintos Ace-em is tudja, mivel legfőképp törésállónak van titulálva a kijelző a gyártó szerint. Sőt, méh néhány légpuska golyót is kibírt, ezt saját magam tanúsíthatom.
Az ilyen jellegű behatásokat bírja leginkább.
És valóban szarházi egy féreg ez a Sony, hogy az edzett üveg kijelzőre még tesz egy gyári fóliát plusz védelemnek ahelyett, hogy egy sima műanyag kijelzőlapot tett volna a P-be. Adjatok egy elérhetőséget hagy küldjem el őket a picsába. Én egy hónapja használom a P-t egy autószerelő műhelyben állandó retekben, mégsem kaptam be egyetlen egy karcot sem. Pedig nem mosom meg a kezem antibakteriális szappannal minden egyes hívásfogadásnál, és nem egy pormentes fényezőkamrában tartom a telefont. Aki ilyen feltételek mellett is képes szarrá karcolni a telefonját az megérdemli. Nem kell több egy kicsi odafigyelésnél.
Nevetséges már ami itt folyik! -
rObika8802
aktív tag
T-s ICS merre jár?? Tud vki vmit?
-
Rhino666
addikt
válasz
Knight666 #3037 üzenetére
Igen, az ő oldalukat is megértem, hogy ne lehessen azzal visszavinni a telefont hogy már a harmadikat karistolják meg szándékosan, de azért ne csak akkor legyen hiperszuper karcálló amikor az előfizetést kell rásózni a vevőre.
Ha látszik rajta, hogy vigyáztak rá akkor azért elég valószínű hogy tényleg a kijelző ellenállósága gyengébb a kelleténél valami gyártási hibából kifolyólag. Vagy ilyenkor törvényszerűen sz*pnia kell a szerencsétlenül járt vevőnek? Elég negatív és elutasító volt a T-sek hozzáállása, csak kibújni akartak volna a felelősség és a segítségnyújtás alól, mert "úgyis hülye a vevő"...
(#3038) neorow1: Egy női táska mégis kikezdte gond nélkül, nem is kicsit.
BTW a kommentek között rengetegen panaszkodnak, hogy milyen durván karcosodik, szóval nem csak "én" vagyok "hülye". Szegény párák nem tudják hogy csak a fólia az.
-
Knight666
aktív tag
válasz
Rhino666 #3033 üzenetére
Én is vettem rá fóliát (tok meg járt hozzá), de tényleg csak arra való, hogy megnyugtassam magam. A PDA-mra is vettem annak idején és most, amikor 10 évesen bedobtam a fiókba a többi elhasznált kacat mellé emléknek, még mindig makulátlan a kijelző. Kontaktos a dokkoló csati, meghalt az akksi, letört a fedlap, karcos a magnéziumváz, kopott a festék a műanyagelemeken, nehezen reagál 1-2 gomb, de a kijelző, az karcmentes
.
Viccet félretéve szerintem ha tényleg sikerült volna megkarcolni a kijelzőt, nem hiszem, hogy cserélték volna. Azért a "karcálló" nem azt jelenti, hogy megkarcolhatatlan. Amíg nem lesz minimum egy szabványban kidolgozva / definiálva, hogy mit kell érteni a karcállóság alatt, addig ilyen témában nehéz lesz reklamálni. -
rObika8802
aktív tag
Fólia meg szög meg troll...szvsz mind1 mien telot vesz az ember akarva akaratlanul megkarcolódhat! Régen nem is érdekelt senkit van-e GorillaGlass vagy nincs! A volt Ray-emen is ien fólia volt leszedtem mer nagyon tele volt mar apro karccal es ott rontottam el ugyanis az is karcállónak volt írva,de még talán a légy korcsolyapályája is meglátszott rajta..szal ennyit a karcállóról..Ahhoz képest ami ezen van fólia egész jó nálam alig gyűjti az ujjlenyomatot! A volt wave-men meg a GG nem volt vmi nagy szám..karcos,zsíros igaz nem nagyon figyeltem rá,mert azt hittem,hogy annyira jó a GG..kompromisszumot kell kötni mindig!
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3034 üzenetére
A fóliát eredetileg azért találták ki az okosok, hogy a könnyen karcosodó kijelzőt lehessen védeni. Vagy van ezen felül más funkcionalitása is? Tudtommal nincs. És ha nincs, akkor a karcálló kijelzőnél már maga a kijelző gondoskodik erről, tehát a fólia felesleges. Emellett ott vannak a hátrányai, töri a fényt, nehéz feltenni úgy hogy szép legyen, rontja az érintőpanel pontosságát stb. Ezekért én nem fizetnék. Tokom nekem is van a HOX-on, de az csak a hátlapot védi, a kijelző ugyanúgy szabadon van. A kijelzőt is védő tokoknak megint ott a hátrányuk, egy kézzel nem lehet előbányászni belőlük a telefont, vagy ha épp hívnak, lerakják mire kiszenveded belőle stb. Ha már 120 ezret költ valaki telefonra, szerintem joggal várja el hogy ne kelljen ilyesmire se beruházni, se szenvedni. Főleg ha ekkora márkáról van szó, mint a Sony.
Mindegy, haragszom a Sony-ra, hogy ilyen helyzetbe hozott, ketten is ettük az ideget tőle mert azt hittük hogy maga a kijelző ennyire sérülékeny (hála a fölös fóliának) és a T-Mobile munkatársaira is a félrevezetésért (nincs is rajta fólia, nem is karcálló a kijelző, nem is garanciás hiba, mi okoztuk rajta a sérülést ezért nem veszik vissza). Bezzeg mikor személyesen bementünk kipróbálni és eladni akarták minden áron akkor ilyen ütésálló meg olyan Gorilla Glass üvegű volt.
Mikor már szervizelni/cserélni kellene, akkor már "nem karcálló, csak kevésbé érzékeny a karcokra".
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3030 üzenetére
Véleményem szerint aki 120ért vesz telefont az mindenképp rakja tokba és vegyen rá egy fóliát.
Ezt a mondatot feltételezem hogy nem én adtam a szádba. Nem hiszem hogy troll lennék attól hogy igényes vagyok és vannak elvárásaim. Mert igénylem és elvárom, hogy amire ennyi pénzt költenék, az legyen igenis minőségi és ne kelljen rá vacak fóliákat ragasztani meg plüssmacis tokokba rakni. Vagy ha nem tűri a karcokat, akkor ne állítsák azt hogy karcálló, és akkor meg se fordul a fejünkben, hogy ezt vesszük. És úgy mi lenne, ha még csak nem is vigyázna rá?
(#3032) DraXoN: T-Mobile szervíz és ügyfélszolgálat is hülyének nézte szegényt.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Rhino666 #3027 üzenetére
Az, hogy beleképzelsz dolgokat a mondanivalómba a te hiányosságod. Kérdlek ne adj a számba mondatokat. Nem írtam egy szóval sem, hogy minél minőségibb annál jobban kell vigyázni rá. Csak annyit írtam, hogy egy tokot és egy fóliát kell rávenni, biztos ami biztos. Én a tutifixgorillagerillaglass üvegre is veszek fóliát, mert így érzem biztosabbnak. Lehet, hogy az én hibám, hogy vigyázok a dolgaimra. Igen, egy troll vagy, mert csak a saját butaságod harsogod "minél hangosabban annál jobb" jeligével.
-
Rhino666
addikt
válasz
Memmaao #3028 üzenetére
Most tökéletes, tényleg csak a fólia volt (szerencsére) megkarcolódva (aminek még mindig nem látom értelmét, hogy minek egyáltalán fólia egy karcálló kijelzőre, főleg olyan, ami könnyen karcolódik és ami miatt azt mondják hogy sérült terméknek számít). A kijelző alatti, szintén karcálló burkolaton ki mertem próbálni a kulcsomat, az úgy sem lenne zavaró még karcosan sem. Ugyanúgy ellenállt, mint a HOX, de azért messze sem mertem olyan erősen próbálni. Hétköznapi sérülésektől szerintem ez is ugyanúgy véd, fóliát biztos nem teszünk rá, de egy tokot egyébként is akart venni. Egy biztos, a gyári fóliánál biztos sokkal karcállóbb.
És szebb is.
(#3026) Pepeninho: Akármelyik nap nekimehet az ember az asztal sarkának úgy, hogy a zsebében van a telefon, az sem kíméli jobban. Sajnos nem kell annak ácshoz lenni, hogy ekkora erőhatás érje egy pontban a kijelzőt.
-
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
És most fólia nélkül milyen a kijelző? Én is le akarom venni, de megvárom míg zavaróan karcos nem lesz. Én visszavittem a szervizbe, mert a kijelző melletti műanyag áttört, volt benne gyárilag egy kis feszültség és a nagy melegben átpattant. E-mailre azt írta a cirma, h nem garanciális, de személyesen vittem be és szó nélkül cserélték, és mivel a kijelzővel egybe van építve, egyben cserélték az egészet.
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
Akkor megértelek. De azzal nem leszel előrébb ha, folyamatosan visszakozol. Tegyél rá akkor egy Invisibel Shieldet azzal tuti jó lesz. Tudom hogy 120k telefon( vagy már kisszámítógép) de értékes
Nekem még így nem gyűlt meg bajom a szervizzel amióta élek. Segítettek, de ez én vagyok. -
Rhino666
addikt
válasz
Damage401 #3022 üzenetére
Már megtörtént. A szervíz volt szíves hülyének nézni a barátnőmet és azt mondani hogy az nem egy fólia és egyébként sem karcálló a készülék, szóval a karcok miatt visszavenni se fogják él a hiába 8 napon belüli akármi. Lefejtettem róla bicskával, visszamentem vele és lebasztam az asztalra a nem létező fóliát és megmutattam neki hogy mit jelent a karcállóság (a kulcsom hegyét végighúzogattam a HOX-on, ahogy szoktam). Látszik hogy értenek a dolgukhoz.
Na mindegy, most nem látszik rajta sérülés, remélem ez így is marad mert ez a "rakjunk karcosodó, de legalább alig levehető fóliát a karcálló kijelzőre trollkodásból" móka nálam kivágta a biztosítékot. És ez messze nem tökéletesség kérdése, alap elvárás ebben a kategóriában.
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3021 üzenetére
Lassan már 1 napja írod ezt a kijelző témát hogy agyonra lett vigyázva. Hiába ad mindenki értelmest választ. Trollkodással jössz vissza. Senki nem állította hogy tökéletes. De ha arra sem veszed a fáradtságot hogy addig még a szerviz mit mond, kicsit lejebb adsz. Addig csak trollkodás hegyek fognak itt menni.
Még egyszer leírom.: Ha van időd légy oly kedves menny el a szervizbe nézesd meg. Ha anyaghasználat akkor megértjük a háborodást. Ha unatkoztál és kipróbáltad mit tűr valójában az a te gondod. HOX nem igazán próbálgattad.
Szerk.: Mellesleg mit vársz tőlünk "hasznos" infó alatt. Mindenki leírta hogy van rajta fólia. Akkor Juszton nálad vannak a gondok a toronyba
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3017 üzenetére
Ugyanmár, mit kell ennyire sarkítani? Ez a teszt mindennap előforduló baleseteket szimulál. Aki 120-ért vesz telefont az joggal várja el hogy ne legyen karcok 4 nap után, főleg ne magától.
Mindegy, túl sok hasznos infót nem tudtam meg mert a legtöbben csak sértődöttek vagytok azon hogy elégedetlen vagyok ezzel a csodálatos készülékkel...
-
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #3004 üzenetére
Felelőtlenség? Minek? Felénk ezt hívják karcálló kijelzőnek.
(#3015) darvinya: Hát, azért a saját szememmel láttam, van összehasonlítási alapom. Majd megpróbálom vele, ha a szervízben nem lesznek olyan készségesek hogy leszedjék. Nem lesz csere semmire, karcálló a kijelző, fölösleges rá a fólia, csak rontaná a színeket és az érintőkijelző érzékenységét.
-
DraXoN
addikt
válasz
Rhino666 #3011 üzenetére
Mivel rá van vasalva, eléggé nehéz leszedni (azt mondják legalábbis, nem próbáltam leszedni a sajátomról).
Sokan valamilyen segédeszközt használnak, hogy benyúljanak a fólia alá amit megindítva már le lehet "tépni" (mivel tényleg nehéz leszedni).Egyébként úgy lehet látni, hogy rajta van-e a fólia, hogy az üveg szélén és a hangszóró nyílásnál mintha egy kb. 1mm-es perem lenne, de az a fólia határa. (valahol a topicban lett már linkelve kép a kinézetéről).
-
hurrikan
addikt
Ezt ICSben próbálta már valaki?
Új Power Extended mód azaz kiterjesztett készenléti idő az Xperia P ICS frissítésében
elvileg valahol a beállításokon belül, Power Managment címszó alatt kéne lenni, vagy ha Magyarították akkor valami akkukímélési mód vagy hasonló
-
-
Tomacko
őstag
válasz
TomWexX #2998 üzenetére
Ehez a karcállóság meg fólia nem fólia vitához annyit tennék hozzá, hogy lakatos vagyok.....azt a tetves üveget legyen bármilyen edzett is úgy összekarcolom neked fémmel (na persze tény, hogy nem kulccsal azért), bármelyik gyártmányról is legyen szó, hogy aki neki kezd polírozni napokig síratni fog érte
Szakmai ártalom nálunk az üvegfalas védelem hőálló üveggel és egyéb üvegekkel, a kreatív ember meg ugye kíváncsi és tesztelget
A másik a fólia, nem tudom melyik fórumon, ARC-s, Alca 995, de olvastam olyan fóliáról amelyik visszaáll eredeti formájára karcolás után, úgy kell elképzelni mint az "emlékező" szivacsos párnákat stb
Érdemes lehet esetleg egy próbát tenni vele.
Asszem elvesztettem a fonalat így hajnalba, hogy ki kezdte a témát, bocs ha nem jó névre ment a válasz.
Még annyit, hogy a Motorola se vállal beázásnál garanciát a Defy-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest