- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_418
csendes tag
Nem tudom. Azt viszont igen, hogy csak valami olyasmit ír ki, ha szeretnék tévézni, hogy az ön készüléke nem alkalmas a tartalom megjelenítésére.
Érdekes, mert nem nyúltam semmilyen beállításokhoz. Lehet az új szoftver okozta a gondot?
Az én készülékem esetében milyen beállításoknak kell lennie? -
xperiababu
csendes tag
Azok számára, akik tervezik a készülék vásárlását, vagy éppen kíváncsiak lennének arra, hogy mit tud a telefon, azoknak személyesen is megmutatom (mivel Gy-M-S megyében élek ezért) Győrben van rá lehetőség. Nem kérek érte semmit, csak előre legyen megbeszélve.
-
Isten88
senior tag
Szia!
Figyeld meg legközelebb, hogy csak azokat az alkalmazásokat rakja az utolsó képernyőkre, amik SD-n vannak. Mikor kiveszed, vagy kártyaolvasóként csatlakoztatod a telefont a számítógépre, akkor "elfelejti" az alkalmazásokat, mikor visszacsatlakoztatod a telefonra az SD-t, akkor meg megint látja őket, csak a sorrendjüket felejti el. -
MyckY
senior tag
nekem a Mccafee eltávolításánál azt irja ki hogy eltávolítás nem sikerült valaki valami ötlet?
-
GabeeeS
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem Xperia Mini Pro tulajokhoz, hogy egy bizonyos
navigációs program futása közben lehet videót rögzíteni a készülékkel?
Mert akkor jó lenne autós kamerának is, rögzítené az utat végig, esetleges
afférokat is, mint fekete doboz...Esetleg akinek van, de nem tudja, kipróbálhatná a kedvemért
Örök hála és köszönet!
-
ko9
addikt
Valakinek nincs PayPalon 10 dollárja? Sürgős lenne
Zoli_418: T-Mobile-os beállítások bennevannak a telefonban?
-
MyckY
senior tag
Sziasztok.Én 1 hete vettem egy xperia mini pro-t a vodánál azt is úgy h bementem a fő vodához és ott azt mondták hogy felhivank ha érkezett készülék ( még mindig nem hivtak) .Bementem a tescoba a vodafone-hoz ott volt csak fehér, viszont a forumba már volt feketébe megvettem cirippelő hang nincs viszont nekem átlagosan 18 órát bir ez mien teljesitménynek számít a minik körében?
ja és ezt arra irtam hogy aki vodafone-nál akar venni mini prot annak érdemes szétnézni a városába
-
Zoli_418
csendes tag
Sziasztok srácok, ismét.
Van egy kis gond.
Múltkor nagyjából elsőként írtam, hogy hurrá, megvan a 2.3.4-es szoftverfrissítés.
Viszont azóta nem tudom használni a mobiltévé szolgáltatást, pedig T-Mobile-nál MediaMánia díjcsomagban vagyok.
(Gondolom azt is észrevettétek, hogy 2.3.4 óta nem animál billentyűzáráskor a képernyő, de ez nem zavaró.
)
Aki tudna segíteni a problémát kiküszöbölni, kérem segítsen!
A T-Mobile-nál nem éppen nagy tudással azt javasolták, hogy vigyem szervizbe!Előre is köszönöm, üdv.,
Zoli. -
Crob
tag
sziasztok, tudnátok ajánlani valami screenshot- appot ami működik root nélkül a pro-n?
-
Dency01
aktív tag
Nektek nem rendezi át az ikonokat néha a teló mikor lehúzzátok az adatkábelről?
Nekem már párszor megcsinálta és kib@szott idegesítő. -
jose999
senior tag
Valakinek esetleg ötlete, hogy alapból SD-re mentse az programokat? Köszönöm szépena segítséget!
-
axioma
veterán
Ezt ugy ertsem, hogy rajtad mulik valamennyire, hogy mi jelenik meg Telenornal?
Amugy akkor csak a hossssszu varakozas miatt erezhettem igy, keddenkent elso dolgom a friss lista toltogetese volt, de semmi. Ugy emlekeztem mar nyar eleje ota vartam - ami mondjuk azzal keveredhetett, hogy mar hir volt rola. Megkerestem, mar aprilis vegen mini pro 2 fotokon cimmel volt cikk, ez zavarhatott meg. Az augusztust a voda ugy kezdte mar hogy naluk volt.
Sima Pro lesz?Szerk: na tessek, akkor felreertettem.
-
-
Hüpphahó!
-
e-newsee
addikt
Tud valaki valami legfrissebb seus linket? Köszi
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #3965 üzenetére
Backupot rootolt telóval titanium backup. A kártyán lévő / gyárilag törölhető appokhoz nem kell rootolt teló elég az appmonster nevű app, de ez azt hiszem a beállításokat nem menti ki.
Miért akarsz moxierrel gmailt használni, mikor ott a gmail kliens a telón?
A pontszám gondolom portszám akart lenni és a TLS portja kell, nem a 25-s, de nem próbáltam még beállítani a Moxiert hozzá, mert szerintem teljesen felesleges.
-
xperiababu
csendes tag
Próbáltam a gmail accountom összekapcsolni vele, de nem engedte. Meg tobb toolst igényel. Vannak meg hibák, de ezt nem értem. Megadom az SMTP-t pontszámmal mégis hibát ír ki. Lehet vele Gmail-t használni vagy toroljem le?
Backup-ot hogyan keszitesz a telefon adatairól? Lehet egy format:c itt is elférne már.
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #3958 üzenetére
A Moxier Pro egy levelező kliens exchangehez (méghozzá elég jó).
Én nem használom, mert most nem kell, de csináltam backupot és aztán töröltem.
Rootolt teló kell a legtöbb gyári app törléséhez, de pl. a moxier, a mcafee, xperia hotshots, uefa törölhető anélkül is.
Ha nem egyfolytában csesztetem a telót (szó szerint egyfolytában), akkor simán kibír egy napot úgy, hogy nekem a WiFi sosincs kikapcsolva, igaz nem mindig lóg hálózaton, attól függ hol vagyok éppen, de a nap nagy részében igen.
Tegnap otthon voltam, egész nap wifin volt, jónéhány órát csesztettem is és 40%-on dugtam éjfél körül a töltőre úgyhogy nálad valami nem stimmel. Ebben volt játéktól kezdve netezés, zenehallgatás és 1,5 óra beszélgetés is, igaz nem reggel, hanem délben húztam le a töltőről.
7 óránál rövidebb idő alatt még újkorában sem sikerült lemerítenem.
(#3962) e-newsee: Az Xperia for Facebook a telefonkönyvben lévő felületért és a timescapért felel, ha jól tudom. Persze a Facebook for android is kell hozzá azt hiszem.
-
e-newsee
addikt
válasz
.:Kristian:. #3947 üzenetére
Köszi a választ. Leginkább a stabilitástól féltem, mert szokása a szoftverfrissítéseknek, hogy az újabb verziókba belebakiznak. Jó lett volna, ha a ciripelés is javul, de az - ahogy sejtettem - annyira hardveres hiba lehet, hogy egy frissítés nem oldja meg. Ha nem okoz jelentős gondot, elviselhető. Mióta megvan a telefon, két videót készítettem vele, szóval...
Néhány kérdésem még lehet?
- Az "USB eszközök támogatása" alatt mit kell érteni pontosabban?
- A Facebook Inside Xperia az az a verzió, amit külön is felajánlott pár hete a market frissítésre "Facebook for Android" néven (v1.7.2)? Vagy valami újabb cucc? Mert annak van néhány hülyesége. (Ha a fotóhoz hosszabb leírás van adva, az kitakarja az egész képet, és nem tudod eltüntetni, plusz nem tudod a képeket egyesével lájkogatni, ha több is van egy albumban, valamint ha az értesítésekből kattintasz, hogy elolvass egy kommentet, nem tudsz újat hozzáírni, csak ha előkeresed a "falon" az adott bejegyzést) Tudom, ezek nem létfontosságú dolgok, de körülményessé teszik a használatot. És ha már beleépítették, akkor használnám is, hogy ne kelljen egy 200W-os PC-t elindítani egy kis délutáni "függőzésért".
Köszi még egyszer, és bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de szeretek utánajárni, aminek csak lehet. -
zotyesz66
őstag
válasz
xperiababu #3958 üzenetére
A vírusirtó simán törölhető (McAffee). Nem rootolt a telefonom. A Moxier Pro fönt van még, de nem használom, az egy profi e-mail kliens állítólag... Lehet, hogy ha leszedném, még tovább bírná. Most kb. 4 és fél órája húztam le a töltőtől és 87%-on van. Munkába jövet zenehallgatás volt meg egy kis facebook, de más semmi.
-
jose999
senior tag
válasz
xperiababu #3950 üzenetére
5 óra az durva azért...nálam simán elmegy egy napot, állandó wifi mellett. Reggel leveszem, este felteszem a töltőre. Gondolom ha nem megy állandóan a net, még jobb lenne ... HTC Desire után ez nem rossz... na azt naponta 2x tölteni kellett, ha intenzíven használtam
Valakinek esetleg ötlete, hogy alapból SD-re nemtse az appokat? Köszönöm szépen!
-
zotyesz66
őstag
válasz
Nekem is nagyon rossz volt az üzemidő. Mondjuk nem 5 óra, de óránként 7%-ot simán merült, ha nem csináltam semmit. Aztán leszedtem a gyári víruskergetőt róla és egy játékot (eternity warriors, mikrotranzakciós szar) és láss csodát, rögtön kibír simán egy teljes napot erős használat mellett is. Ha nem piszkálom, akkor 2 napot is.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #3954 üzenetére
Attól függ milyen készüléked van, nyitható-e a bootloader, vagy nem.
-
xperiababu
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #3951 üzenetére
A szükséges beállítások megvannak már. Fényerő minimumon, bravia engine kikapcsolva, forgatás kikapcsolva. Mobilnet GSM, alkalmazások háttérből leállítva. Szóval figyeltem rájuk, de akkor is gyenge.
-
ko9
addikt
válasz
Már tettünk, kész a módosított kernel
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Próbáld meg csak 2G-vel használni, az segít valamennyit.
-
xperiababu
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #3949 üzenetére
Engem a kb. 5 óra üzemidő eléggé zavar, nagyon gyenge az aksi. Boldog lennék, ha tennének ez ügyben valamit...
-
addikt
válasz
xperiababu #3948 üzenetére
Most jött ki a 2.3.4.
Gondolom egy darabig nem lesz újabb. -
xperiababu
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #3947 üzenetére
Mikorra várható újabb frissítés?
-
addikt
válasz
e-newsee #3946 üzenetére
2.3.3-hoz képest csak ezek változtak:
Google Talk video chat
Frissített Facebook inside Xperia
3D Sweep Panorama
16* videó zoom
USB eszközök támogatása (a LiveDock segítségével)
Képernyőképek készítése külső alkalmazás nélkülÜzemidő, stabilitás, képminőség maradt ugyanaz, legalábbis nálam.
Véleményem a telefonról, amit már korábban is leírtam:
http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_pro_igy_kell_folytat/hsz_3856-3856.html
nem működik a link gomb.
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Kihagytam kb 4-500 kommentet, valaki össze tudná foglalni a tapasztalatokat a 2.3.4-gyel kapcsolatban? Üzemidő, stabilitás, képminőség, eddigi idegesítő dolgok javítása, eddig nem idegesítő dolgok idegesítővé tétele, stb.
Köszi előre is. -
-
ko9
addikt
válasz
.:Kristian:. #3943 üzenetére
Upsz, tényleg... Ez X10 Mini Pro... De amúgy a lényegen nem változtat, az X10 Mini Pro fóliája kint ugyanannyi mint ezé.
-
ko9
addikt
válasz
.:Kristian:. #3941 üzenetére
Ahogy számolgatok, a posta nem sok lesz... Max az itthoni postázás... De akkor legyen, 4000.-nél biztos nem lesz több - ha csak meg nem ugrik a dollár...
Mondjuk érdekes, mert Magyarországi forgalmazónál 5490.- ugyanez. -
traktors
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy jelenleg a Vodánál hányadik heti mini pro-t árulnak, és ez ciripel-e még?
Köszönöm
-
Bambusznád
tag
válasz
kommunism #3934 üzenetére
Eddig csak egyszer próbálkoztam panoráma készítésével ez sikerült
Bocs a témáért, de itt futottam össze a bátyámmal és mutattam meg neki a telefon fantasztikus új funkcióját
-
kommunism
aktív tag
Valaki elmagyarázná hogy kell panorámaképetkésziteni mert vagy hisztizik hogy túl gyors vagyok vagy szürke folt marad, egyáltalán használható ez a sz*r?
-
fatal`
titán
válasz
Balázs 1.3 J #3931 üzenetére
Nekem semmi ilyen probléma nincs.
-
Balázs 1.3 J
csendes tag
Két telefonról tudom, hogy Wifi kapcsolatnál megbolondítja a routert. Valaki találkozott ilyennel? Gyengíti a többi eszköznél a térerőt.
Sőt most még egy probléma jelentkezett ismerősöm telefonjánál, ha rálép a wifire, akkor ledobja az összes laptopot magáról IP ütközéssel, valamint a telefon marad wifin, de net nincs.
-
markitos
csendes tag
-
Lune
tag
Sajnos a vodafonnál nagyon el vannak havazva. Azt mondták, hogy több mint 2 hétbe is beletelhet, hogy megjöjjön a telcsi. Szóval aki arra adja a fejét, hogy online rendeljen, az számoljon ezzel a "szépséghibával". Mai nappal még csak az október végi rendeléseket dolgozták fel.
-
Ma felhívtam egy Telenor üzletet, és a Mini Pro felől érdeklődtem. Nos, ebben a boltban már volt készleten a telefonból, de árakat egyelőre nem tudtak mondani. Megkértem a hölgyet, hogy nézze meg legyen kedves, hányadik héten gyártották a készüléket. Először furcsállta a kérésemet hallhatóan, de segített, miután elárultam neki, hol keresse a kért információt. 11W43-at mondott.
Végül azért elmagyaráztam neki, miért is kérdeztem, csak hogy tudja, ha más is hasonló kérdéssel fordul hozzá!
-
markitos
csendes tag
Üdv!
Próbálok szelektálni a memória kártyámról pár dolgot, és találtam egy mappát TryandBuy néven ami 123 megát foglal a 2 gigás kártyáról, gondoljátok, hogy letörölhetem? Fogalmam sincs mi lehet. -
Isten88
senior tag
válasz
Bambusznád #3921 üzenetére
(#3919) Lajdzsi és (#3921) Bambusznád: Köszi a válaszokat!
-
-
0Balazs
csendes tag
Az Ebay-en fellelhető ilyen telefonhoz 2430mAh és 2200mAh-s akksi. Nem eredeti. Mit gondoltok?
-
gabó
tag
Kipróbáltam, h nem extra terhelés mellett mennyit bír a teló. Elégedett vagyok.
13%-nál dugtam rá töltőre és így kibírt 4 nap 2óra 19 perc.
Feltételek:
- csak 2G volt.
-estére az adatkapcsolat ki volt kapcsolva(GSM maradt)
-levél szinkronizálás manuális
-minimális wifi
- rádió hallgatás melóba menet
-kb 1 óra beszélgetés
-kb 100 db watsup üzenet.Amennyiben aktívan használom akkor másfél napig elmegy, nekem ennyi elég
-
ko9
addikt
válasz
.:Kristian:. #3909 üzenetére
Az alábbi x államba...
-
Davey7
senior tag
Mostmar hivatalos,hogy lesz ICS, csak meg nem tudni mikor
Ez jo hir,es jol taktikazik az SE. A tobbi gyarto nem lesz kepes lefedni a termekeit a sok kulonbozo hardver miatt.
-
ko9
addikt
Igazából akkor 3 ember lenne, ha az olcsóbb, követés nélküli rendelést választjuk, az 4 dollár, 3 emberre.
Amúgy meg itt tudsz válogatni.
De a dollár meg monnyon le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged