- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
eclipse006 #13685 üzenetére
Ez nem telefonhiba
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
Cobretti13 #13150 üzenetére
Nem, ez csak gyári alá van...
-
ko9
addikt
válasz
szente #13138 üzenetére
Ha az anyaghasználatra gondolsz szerintem nagyon egybevan a kütyü, a hátlapot alig bírtam lefejteni, hogy belerakjam a SIM és memóriakártyám. Nem nyekereg, nem recseg nyomkodáskor. Az elején is valami masszív plexi van, nem hiszem hogy Gorilla Glass, de nem is a vékonyabb/gyengébb fajta. Ráadásul hol kapsz ennyiért ilyen hardverrel és IPS kijezővel másik készüléket?
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #12986 üzenetére
Igen, mert balga módon elfelejtettem átírni a AndroidMainfest.xml-t - ugyanis az eredetit nem tudjuk használni, mert az nem forog - mert az egész Messaging app frissítve lett, és a mainfest egy olyan BootCompleted classt akar meghívni, ami már nincs az appban. Erre az orvosi rendelőben jöttem rá, majd javítom.
Kiadni azért nem adtam ki, mert nincs benne a hangerőgombokkal való számléptetés... Control Panel miatt át lett alakítva a PhoneWindowManager, és az eddigi patch nem megy... Majd ha azt sikerült fixálni, egyelőre viszont új projekten dolgozom -
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #12731 üzenetére
Minden ROM cserénél kapsz egy egyedi azonosítót, ami azonosítja a készüléket a Play árúház számára. Ez a Device ID, foggalmam sincs mi alapján generálja. Ha /data partíciót nem wipeolsz, akkor megmarad, és a *#*#8255#*#* kombinációval tudod megnézni. Nem tudom, hogy ez ahhoz a programhoz mennyire kötődik
-
ko9
addikt
Ha valakit esetleg érdekel: ExMIUIv4 2.10.12. XDA-ra nem biztos, hogy ki fog kerülni, lényeges változások:
- Visszakerült a Control Panel, újradolgozva
- Miui File Explorer MiFileExplorerre cserélve - kinézetre ugyanaz, sokkal több funkcióval
- 4way Reboot hozzáadva - Reboot to Recovery nem megy, át kell néznem és össze kell hasonlítanom a gyári szkripttel
- Busybox 1.20.2-re frissítve
- MIUI Equalizer hozzáadva
- Cron alapú takarítási funkciók hozzáadva
- Zárt bootloaderes init.d szkriptek futtatása elvileg fixálva - tesztelni kellene
- Kínai appok kiszedveMivel a héten nem volt nyelvi pakk kiadva, ezért csak angol nyelvű! Ez ne rettentsen el senkit azért
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
rootmin #12504 üzenetére
Ezt már én is portoltam egyszer magam részére, de hihetetlenül s... (inkább nem írom le). Nézegetem és próbálgatom folyamatosan az Arc/ArcS ROMokat, most van szvsz 1 amit megérné átportolni, most azt használom.
Arcon jól működő ROMok azért nem biztos hogy jók ide, mert a optimalizációs szkriptek más értéket kívánnak - már csak a kijelzőfelbontás, és a grafikai elemek miatt is - csak ezt épp egyik újokos fejlesztő se fogja fel, és ugyanazokat rakja bele... -
ko9
addikt
válasz
albinolynx #12434 üzenetére
FXP140-et, bíztam benne, hogy az FXP leszokott arról, hogy általában az újabb a rosszabb... Most felraktam én is a 139-et, meglátjuk mi lesz. Ha más nem, saját build
-
ko9
addikt
Egy időre meguntam a ROMolást, mondom felrakom a CM10-et, belakom, és használom. Szép álom volt, ez hétről-hétre rosszabb... Nincs hang csak fülesen, nincs térerő se .72-es, se .77-es basebandel. eléggé melegszik az akksi, kamera megint nincs, és hotbootol videólejátszás közben.
Egyszerűen nem értem meg, ha már valamit kijavították, akkor miért nem hagyják meg azt a verziót? Oké, értem fejlődni kell, de nem feltétlen visszafele -
ko9
addikt
válasz
cracky86 #12007 üzenetére
Újratöltöttem reggel a ROMot, HW Keyboard, vaku és locked bootloaderes CWM fixálva. Link ugyanaz.
Mozzarella
Itt azért más a helyzet, mert a World Sony még nem jött ki. Ez egy a spanyol Vodafone által kiadott debrandolt változata, lehet nálluk valamiért tiltva van a vaku, nemtudom...
Érdekes húzás amúgy, HTC-knék is ez figyelhető meg, hogy hamarabb jön mostanában a frissítés a szolgáltatós készülékekre, mint a gyáriakra... -
ko9
addikt
válasz
cracky86 #12004 üzenetére
Azért kérdem, mert elvileg ha telepítőnél a Locked lehetőségre nyomsz, akkor fel kell raknia...
Ezzel csak QVGA és QCIFnél nem lesz sztereó a hang. Root Explorerrel cseréltem én is, ott kell lennie. Ha nincs akkor is csak rakd be a /system/etc-be.
Ja hogy Root Explorert nem találtál
Az más... Reggel van...
-
ko9
addikt
Ezt a fájlt kell bemásolni a /system/usr/semc/camera mappába, megejteni egy rebootot, és jó lesz a vaku. Mai napig rejtély miért hagytá ki
-
ko9
addikt
válasz
albinolynx #11991 üzenetére
Format /cache-t elvégzi a FTF, Format /data pedig akkor nem kell, ha .431-ről mész fel. GBről kell.
-
ko9
addikt
válasz
albinolynx #11987 üzenetére
Amennyiben nincs semmi a készülékeden, akkor mounts&storage - > format /system, format /data, format /cache. Ez után rakd fel újra a zipet.
-
ko9
addikt
Hehe, megoldva:
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 29.081fps [VideoHandle - MPEG4 Video (H264)]
Audio: AAC 48000Hz stereo 96kbps [SoundHandle - MPEG-4 Audio]Ezt kell bemásolni a /system/etc mappába, felülírva az előzőt, újraindítás után sztereó lesz a hang videófelvételnél
-
ko9
addikt
válasz
albinolynx #11973 üzenetére
Sose találkoztam még ezzel a hibával, reméljük megoldja
Proximity szenzor hibára utalhat, most teszteltem, nállam tökéletesen megy. -
ko9
addikt
válasz
albinolynx #11971 üzenetére
Persze vissza tudod állítani, egy próbát megér. Szerintem ez franko lett.
-
ko9
addikt
Debranded / Prerooted
Hivatalos 4.1.B.0.587 Zárt és nyitott bootloaderes Mini Pro-ra- ES Vodafone forrás
- A Vodafoneos beállítások és appok teljesen kiszedve, ezen kívül MINDEN más bennemaradt (UEFA Installer, Mcaffe, és a többi bloatware is)
- Rootolt, SuperSU app előre telepítveTelepítés:
0.) A letöltött update_XMP587-ExPeacer.zip-et felmásolod a memóriakártyád gyökerébe
1.) Meglévő ROModra CWM-et telepítesz, legkedveltebb megoldás az x-Parts alkalmazás.
2.) Újraindítod a készüléked, és hangerő-fel gomb sűrű nyomkodása közepette belépsz a ClockWordMod Recoverybe.
3.) Zárt bootloader esetén: elnavigálsz a mount&storage menüpont alá, és kiválasztod a format /system menüpontot. Nyitott bootloader esetén a következő lépésre lépsz.
4.) Visszalépsz, és megcélzod az advanced menüt, majd Wipe Dalvik Cache.
5.) Ismét visszalépsz és install zip from sdcard. Kiválasztod a memóriakártyádra felmásolt ZIPet, majd követed a telepítő utasításait.
6.) Ha elkészültél, kapcsold ki a készüléked.
7.) Másold be a letöltött SK17i_4.1.B.0.587_Kernel-Baseband.zip-et a Flashtoolod firmwares nevű mappájába.
8.) Indítsd el a Flashtoolt, és kattints a bal felső sarokban lévő villám ikonra. Válaszd a Flashmode-ot és OK. Válaszd ki a SK17i 4.1.B.0.587 Kernel-Baseband feliratú sort, és nyomj az OK gombra.
9.) Amikor kér a készüléked csatlakoztatására, a Hangerő-Le gombot folyamatosan nyomva tartva dugd be a telódba az USB kábelt. De előtte a gépbe is a másik végét
10.) Várd meg amíg végig megy, majd húzd le, és kapcsold be a készüléket.
+1.) Ajánlott az első indulás után még egyszer újraindítani.Ezzel a módszerrel a telepített programjaid és beállításaid is megmaradnak, de az Ördög sosem alszik, ezért a fontosabb dolgaidról csinálj biztonsági mentést!
Képek
Letöltések:
SK17i 4.1.B.0.587 Kernel-Baseband
#include <std_disclaimer.h>
/*
* Nem vállalok felelősséget a téglázott eszközök, a halott SD
* kártyák, termonukleáris háború, vagy a jelenlegi környezeti
* krízis miatt, amit az okozott hogy követted az utasításaim.
* TE választottad, hogy véghezviszed ezeket a módosításokat,
* és ha rámmutatsz azért, mert elszúrtad a készüléked, csak
* röhögni fogok rajtad...
*/ -
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11955 üzenetére
Már kész is az FTF is és a Debrandolt - Rootolt CWM update is. Tesztelem, és töltöm fel.
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11792 üzenetére
Bootloopot is okoz, egy idő után rebootolni fog, mert nem erre a készülékre való a kernel. De pont van annyi időd, hogy rootold
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11790 üzenetére
Miért ne érne?? Gyári 4.0.3-as kernelt kell felrakni, azt meg fel tudod Flashtoolal
-
ko9
addikt
válasz
szente #11664 üzenetére
Tényleg? Rémlik valami, innen is elnézést
Annyi a lényeg, hogy GBn 2 app kellett a használatához - a LiveWare Manager (ez benne van alapból minden gyári ROMban) és a LiveView application. LiveWare felvette a kapcsolatot, és átadta a LiveView appnak. Mint gondolom tudod, Play Storeról számos plugint lehet letölteni, amit telepítés után felismer a LiveView app, majd a szükséges részét átküldi a kütyünek, így lehet használni.
A probléma az, hogy ICS nem szinkronizál össze a LiveWare app és a LiveView app (régebbi verzióban még látták egymást, már nem), és a LiveView appban nem lehet elérni a pluginok beállításait. Mivel a LiveWare kezelné a BT kapcsolat ébrentartását, ezért elég sűrűn megszakad a kapocs. A pluginok elérése megoldható egy QuickShortcutMaker nevű appal.Van egy app (ez) ami elvileg fixál minden hibát. Hogy jó-e, nemtudom.
Egyéb megoldások: [link]
Most nézem, hogy frissült a LiveWare Manager, Smart Connect lett a neve. Holnap kipróbálom, és elmondom mi a helyzet.
-
ko9
addikt
Mondd valamit a batterystats.bin? Nem hiszem, hogy az akksiban lenne - végülis csak egy fájl.
Szerintem meg tudhatja, mert az akksiban lévő chipben van egy egyedi azonosító, ami arra az akksira vonatkozik. Ha ez megváltozik, akkor a rendszer tudja, hogy az előzőleg tárolt adatok nem helyesek, és bővíteni kell a "tudását". -
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11640 üzenetére
MESA kernel egy hulladék, kerüld messziről, a KernelPanic elég kellemes, a készítője X10Mini-s időkből ismerős lehet egy-két embernek, Ő legalább érti mit csinál.
Mellesleg a legjobb üzemidőd ígyis-úgyis az Stockal leszlugosi
Mint mindent, ezt is be kell járatni, és nem 12órás töltéssel -
ko9
addikt
Valaki nem tud küldeni egy /system/lib/liboemcamera.so-t? Mini/MiniPro ROMból jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest