- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
mrlujoak #12743 üzenetére
Csak mi szolgaltatos telosok qrvara megszivtuk, mert igy soha nem lesz JB a telonkon... Az ics meg egy rakat sz@r: neha belaggol, ujra kell inditani 2 naponta ha nem akarsz megorulni es meg sorolhatnam... Az uj ics-vel is laggol. Ha meg valaki azt meri mondani, hogy a launcher ugyan olyan smooth mint GB-nel azt elkuldom szemeszetre...
Legalabb valamit csinalhatnanak, hogy garivesztessel custom JB romot fel lehessen rakni szolgaltatos telefonokra is... -
-
shaggy
aktív tag
válasz
mrlujoak #11561 üzenetére
honnan tudnám én ezt letölteni hogy flashtoolsal fel tudjam rakni nekem nem sony-m van azért kérdezem.
Jah és arra valami ötlet ha a képernyőzár jelszóval le lett védve és el lett felejtve a jelszó így nem lehet feloldani ilyankor mi a teendő?
Új rendszer vagy van másik út? -
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #11555 üzenetére
Kösz.
A lényegen nem változtatott a fülesnek nyomni kellett a gombot.+Sima mezei zenelejátszóba dugva is a headsetek akkor működnek, ha nyomva tartod a felvevőgombot..."
Eléggé tág fogalom a smma mezei.
Na de ez lényegtelen is inkább a frissítés érkezzen mert egyre több lassulás fagyás jelentkezik a kis készüléken.Kezd fárasztani.
Ja tényleg néztem a weblaon amit ma linkeltek már régen kint van.....
-
xperiababu
csendes tag
válasz
mrlujoak #11386 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Jelenleg ez a második Xperia Mini Pro telefonom. Tavaly szeptember második hetében vásároltam a készülékem. Olvastam a T-Mobile honlapján, hogy lehet biztosítást kötni rá, én azonal meg is tettem. Azt a telefont ez év februárban a munkahelyemen leejtettem. Mivel nem volt pénzem nem cseréltem. Kaptam kárszámot, felírtam és július végén (Sopronban) 9000.-ftért tudtam újra cserélni. Ezért vagyok óvatos. Idén végeztem az iskolában, csak munkát nem találtam. Eddig diákmunkából gyűjtöttem össze a telefon árát. Így most nehéz lenne, megvárom a T-Mobile-t...
-
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #11311 üzenetére
Szia!
"Egyébként meg köszi, igazán jól gyakorlod az ártatlanság vélelmét, és szépen beskatulyázol."
-Az évek alatt te skatulyáztad be magad."Ignorálhatsz, de akkor TEDD is azt, ne csak dobálózz a szóval, és akkor ugyebár nem válaszolsz, azaz nem reagálsz..."
-Bocs helyesbítek a sonyval és termékeivel kapcsolatos véleményed ignorálom."...és a ciripelés az volt. Az is egy bizonyos szériáig. Meg az arc repedése, az S500 billentyűzet fiaskója, és az első Xperia S kijelzője. Igen. Ezek nagy számban és bizonyítottan/elismerten típushibák."
Ezért kérdeztem erre lehetett volna mondani,hogy no para Brutális eb telepítsd újra ha nem jó szervíz.
De nem.Elkezdtél oltogatni."Igen, elhiszem a problémát, vacakol a GPS-ed. aGPS-t bekapcsoltad? Van/jó/stabil a mobilnet kapcsolatod? Első induláskor ezek kardinális dolgok..."
-Természetesen minden feltétel adott."De tudod, mit? Vidd szervizbe. Ott majd egy hét alatt jól megfrissítik neked, és kész..."
-Hehe madár ezt biztos elhiszi én át sem szoktam venni az ilyet."Ami meg a sok negatív dologra vonatkozik, nem kicsit félreérteted.
Nem arra gondoltam, amit Te leszűrtél belőle, hanem a másik oldalát. Nem egy kutatás "tudományág" van a pozitív gondolkodás eredményességéről. Igen, hinni kell benne, de van benne valami...
Pl. ha minden nap hazamész, és arra gondolsz, hogy jaj, már megint csekk vár a postaládámban, vagy fizetési felszólítás, akkor az megvalósul, és az lesz ott. Próbáld csak ki, mész haza, és arra gondolsz, lesz benne számodra érdekes, fontos dolog. Mondjuk egy nyaralási lehetőség, olyan reklám, aminek hasznát veszed. Teszem azt bútort akarsz venni, és hazaérve IKEA katalógus lóg ki a postaládádból. Erre utaltam."Ez egy nagy maszlag: Van akinek szüksége van ilyesmire mert gyenge.Ugye ezért van a sok vallásos ember is.Én erős vagyok nekem nincs szükségem erre.Önszuggesztió nélkül is teljes az életem.
"Ilyen pl. a Háború ellenesség. Nem. Nem tiltakozni kell a háború ellen, hanem támogatni a békét. Nem hiába fő mondanivaló a szépségversenyeken sem a világbéke, és nem az, hogy ne legyen háború."
Támogatni a békét?Ugyan már ha nem lettek volna a nagy háborúk a akkor most rohadtúl sok ember ember éhezne még több mint most.
Értem én mit akarsz mondani de ne haragudj kellenek a negatív dolgok az életben ettől van meg az egyensúly.Ha ezt megbolygatod csak egy bábú leszel.Legyen pozitiv 24/24-ben akinek két annya van.
Tisztára kilennék ha olyanom van nem gyűlölhetnék.Természetesen nem állandóan de néha nagyon jól esik. -
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #11308 üzenetére
""Tipushiba?"! Jézus, jelentkezik egy hiba valakinél, és már farkast kiált..."
Külföldi forumokat olvasgatva illetve a hazaiakat is állíthatom igencsak nagy az falka.Meg miért ne lehetne tipushiba?Vagy ha jobban tetszik széria hiba.Ugye mindenki emlékszik a CIRIPELÉSRE?
Egyébb iránt ne haragudj nem akarlak megsérteni de sanyi ügyekben mindenkinek hiszek még az egy hszes újoncnak is de téged ignoránom kell közismert sony imádatod miatt.
Ami természetesen nem baj csak képtelen vagy az objektivitásra."Egyébként a sok negatív dologgal magadnak gerjeszted a problémákat. Már az aláírásodban is csak a rossz tapasztalat, a panasz... Így mindig arra gondolsz, és vonzod is azokat..."
Ember ha egyszerüen rossz tapasztalatom volt velük amre bizonyítékom is van akkor miért hazudjak magamnak.Te ezt teszed?Gratulálok és üdvözlet a lila ködben...
A másik meg,hogy az aláírásom miatt már nem egy emberke keresett meg akiknek tudtam segíteni,hogy az adott szolgáltató nekik ne okozzon kárt illetve ha már probléma áll fent hogyan tudják azt minimalizálni.Ha ez csak 1 emberke lett volna már megérte kiírni. -
Winchester95
őstag
válasz
mrlujoak #9084 üzenetére
Tavaly szeptemberi a telefon.Több mint 3 napos de van rá garancia.Tmobilnál azonnal cserélik vagy hogy van?
Azt mondja akitől venni fogom hogy nem ciripel.Lehetséges ez?
Nem szoftver hiba volt ez a ciripelés és csak javítva lett?
Ha kicseréltetem akkor mindent kicserélnek?tartozék doboz stb...?
Gari onnantól kezdve újraindul?
Ha nem én vettem akkor attól még én is gariztathatom ugye? -
winja
csendes tag
válasz
mrlujoak #8940 üzenetére
Köszi.
Hmmm, nem tudom, hogy nem attól lett-e ilyen, hogy pár napja kölcsönadtam a SIM kártyámat, és kicsit nehezen tudtam levenni a teló hátlapját...
Amúgy időigényes cserélni egy ilyen csatlakozót? Mármint elnézést, hogy ezt itt kérdezem, csak nagyon ritkán jutok be mostanság a városba, és akkor úgy terveznék. -
-
winja
csendes tag
válasz
mrlujoak #8938 üzenetére
No, ez de jó hír. :s És akkor mit tehetek? Mármint azért megjavítják, csak fizetni kell érte? (De azért az elég vicces, hogy mivel itthon vagyok egész nap, az égvilágon nem viszem sehova a telefonom, vagy a töltőn lóg, vagy tőle 10 centire leledzik az asztalon, és ilyen történik vele...)
-
V.Zoltán112
tag
válasz
mrlujoak #7737 üzenetére
Szemezgettem más készülékekkel is, de már nagyon hozzá vagyok szokva ehhez a széttolós, billentyüs kialakításhoz, játszani is nagyon szeretek, de sok alkalmazás nem telepíthető az android market-ról a jelenlegi telefonomra.
Akkor lehetséges, hogy a jövőhét folyamán beszerzek egyet! Remélem lesz gyártói frissítés is ICS-re. -
riszter
senior tag
válasz
mrlujoak #7658 üzenetére
Szia!
Kicsit tanácstalan vagyok és a segítségedet kérném. Jövő hónapban kedvezményesen tudok vásárolni készüléket a Telenornál és a mini proval illetve a ray-jel szemezgetek. Páromnak most vettünk egy mini pro-t és nagyon megtetszett. Ray-t még sajnos nem láttam élőben, mert nem volt kitéve az üzletben.
Másodtelefon lenne, az első egy Nokia e72 amit munkástelefonnak használok céges kártyával eléggé strapabíró... Igazából ezért lenne szükségem valamelyik xperiára mert elég sokat netezek, neteznék napközben is viszont a céges kártyámon nem lehet adatforgalom, internet előfizu.
Szóval nagyon tetszik a mini pro, de félek tőle hogy egy idő után kicsinek találnám a kijelzőjét. Mennyivel jobb nála a ray, illetve milyen kopromisszumokra számítsak ennél a kettő telefonnál? Ugye amire használnám az szinte csak a böngészés, emailezés, facebook, max. navigálás még néha... Melyik a jobb választás a mini pro 10k-ért qwertyvel és 3"-lal, vagy a ray 30k-ért qwerty nélkül és 3,3"-lal? Szériahiba ugye egyiknél sincs? (Valahol olvastam hogy a ray-en az android beszaggat...) -
motoflug
őstag
válasz
mrlujoak #7655 üzenetére
Elolvastam a telefon tesztjét,majd elgondolkoztam egy ilyen telefonon,bár a kis kijelző miatt még nem vagyok benne biztos,hogy ezt választom.(Egyébként ez változhat,ha élőben megtekinthetem)
Ezt követően megtekintettem,hogy mik az ajánlatok,a hardverapro-n,ahol kb. 2-3 hirdetésben írták,hogy "ez már nem vacakol a melegben".Ezt a mondatot félre értettem,mert akkor a régi modell tehette ez,ezért megkérdeztem itt,hogy vajon mi lehet az oka a váltásnak.Persze,nyilván 1000 oka lehet egy eladásnak,pusztán érdekelt,hogy akadhat-e szériahiba,vagy esetleg hosszabb használat után megunható a kis kijelző.Sorry az OFF-ért.. -
epinephrin
csendes tag
válasz
mrlujoak #7589 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Ezek nagyon jó hírek így vásárlás elött!
Talán jó eséllyel a 38/40 után gyártott modellt fogok kapni, legalábbis remélem.
Még közben eszembe jutott pár kérdés:
A mostaniakra már a 2.3.4.-es andoridot rakják alapból, vagy 2.3.3.? Ha a régebbit akkor SEUS-al tudom otthon frissiteni garancia vesztés nélkül? Tényleg várható erre a készülékre a 4.0? -
ggabor89
csendes tag
válasz
mrlujoak #7406 üzenetére
Köszi a választ!
Sajna falun lakok és nincs lehetőségem szupergyors netre. 5mb/s netem van csakARMV6-os játékokkal nem tudok játszani? Vagy van lehetőség rá hogy olyan flash playert töltsek le?
Nem rootolt a telóm és így jó pár játék kiesik :/ Ha jól tudom root-tal ugrik a garancia?! :/ -
ggabor89
csendes tag
válasz
mrlujoak #7111 üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok az üzenetedre, de egy jó ideje nem voltam net közelbe :/
Köszi a tanácsot!
Szóval azt ajánlottad, hogy a mixed módot a routeren állítsam be G-re, hogy ne szakadjon meg a jel. Utána olvasgattam ezeknek a szabványoknak nagyjából és az N elvileg újabb és nagyobb a jelerőssége. Esetleg az N szabvány is megfelelne?
Ezeket a szabványokat tudja a routerem: 11b, 11g, 11n, 11bg mixed, 11 bgn mixed.
Melyikre állítsam, hogy a legjobb hatást érjem el?
Köszönöm előre is a segítséget! -
rob210
nagyúr
válasz
mrlujoak #7380 üzenetére
Navival is szaroztam mire megtaláltam az optimalizált igot.
De van gps gyorsulásmérő amit használtam az kicsi (elődmodell ugye x10mini pro) 320X480 meg nincsnem találtam egyenlőre. Van egy excell pdf converterem az se megy sajnos, ez pedig hiányzik is, de ebből állítólag van fönt marketen ami már nem market ugye
ez is idő volt míg rájöttem
Kipróbáltam egy két játékot is mondom ha már 1 ghz-s a gép lássuk mire képes.
Nem is lenne gond de pl. nfs is lelóg a képernyőről és nem lehet használni. mert a menűben minden opció lecsúszik. Beállítási lehetőség nincs.Na mindegy majd még keresgélek, mert lehet van méretre szabott csak még nem találtam meg
Egy dolog biztos a GPs-e marhára bejön ott is talál jelet ahol eddig az x10-en nem volt és rohadt gyors, az aksija kritikán felüli, nagyon megbarátkoztam vele
kellett már a nagyobb aksi, 1000MAh alatt ma már nincs élet.
-
szente
addikt
-
Crob
tag
válasz
mrlujoak #7222 üzenetére
meglátjuk, itt csak a sony fórumán olvasottak vannak összefoglalva...azt meg nem vettem észre, hogy itthon is kijött már, mivel nem vágom fejből SI-szám alapján, hogy melyik milyen országban van kiszórva...mobilarénás fórumokon meg nem olvastam senkit áradozni róla, hogy milyen jó, így hát maradt a már említett forrás
-
-
Gizzy
csendes tag
válasz
mrlujoak #7205 üzenetére
Köszönöm, tisztában vagyok a wifis megoldással (ezt kihagytam, elnézést kérek), másik alternatívában gondolkodtam, valami kábelesen vagy blutuszoson. Kicsit késve is tettem fel a kérdést, mert tegnap nem engedte letölteni az alkalmazást, merthogy nem csatlakoztattam eszközt-pedig igen-, de ma már megengedi ezt a lehetőséget, mindenképpen tesztelem majd. azért köszi a választ és az ajánlást (durva hogy nincs benne alapból fájlkezelő)
-
warren
tag
válasz
mrlujoak #7089 üzenetére
köszi.
én a "kékeknél" tervezem a vételt. kicsit izgulok, mert nem szeretnék belefutni egy problémás telefonba.
bár igazából csak zenehallgatásra és telefonálásra használnám, de ha nem muszály inkább nem buherálnám állandóan, meg valszeg hamar a falhoz csapnám ha állandóan "sz*patna" a telefonom. -
matyi012345
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz
mrlujoak #2491 üzenetére
A hiba jellege és a hallgatás miatt sokan nem bízunk abban, h egy szoftverfrissítés tényleg kijavítaná a hibát, inkább egy elfedő álmegoldás körvonalazódik a video zajszűrésével. A tesztekig verheted a fejed a falba, akkor is csak akkor fogom rámondani, hogy OK, ha látom, hogy OK, és nem előre.
-
DrJános
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest