- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
.:Kristian:. #4099 üzenetére
hát eredetileg is eladásra vettem , de tetszett a teló ezéret kicsit használtam ..azonban a súlyával nem nagyon tudtam kibékülni..ergo nehéznek találtam ..nincs még semmi helyette , de megvárom a decemberi tmobile akciókat aztán , ha nem lesz semmi értelmes akkor egy mini vagy egy ray lesz ...most meg jó a régi w705-öm koptatom tovább
ill kicsit sajnáltam is befogni dolgozni , ezért még lehet egy alternatíva az active
-
troland26
őstag
válasz
.:Kristian:. #4093 üzenetére
anno tőled "loptam" a forrást
én direkt 2 db-ot rendeltem , egyébként nem tűnik túl strapabírónak....
-
troland26
őstag
uraim
Eladtam a mini promat , de előtte már rendeltem hozzá 2 db tokot [link] akinek esetleg szüksége lenne rá jelezze privátba ...
-
fatal`
titán
válasz
-Valinas- #4085 üzenetére
Persze, hogy lötyög, mert máskülönben nem tudnád kinyitni a billt.
Nem kell izomból nyomni a kijelzőt, nem gomb.
Negatívum a kis kijelző, és ha régebben gyártották akkor a ciripelés videófelvétel alatt, amit elvileg orvosolnak a szervízben, de még senki nem cseréltette, én sem, mert nem használom a kamerát, így nem érdekel túlságosan.
A mininél pedig a kijelző villog néhány modellen, amikor nem tudja eldönteni az automatikus fényerőszabályzó, hogy mire is állítsa.
-
mrlujoak
veterán
válasz
waterphone #4075 üzenetére
Nah, választ kaptam a FB-on, javíttatva lett a kép...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
neopaszta #4084 üzenetére
Nem kell kisütni...
Egyébként még a telefon honlapján a nyomtatható specifikációknál is az x10 adatai vannak fent -.-.
Ma bementem egy mobilboltba megnyomogatni mind a minit, mind a mini pro-t. Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy a sima mini jobban bejön. Jobb a csatlakozók elhelyezése + a power button, és a mini pro bizony nem volt túl stabil. Lötyögött a teteje jobbra, de lehet, hogy csak én vagyok finnyás.
Egyébként még mindig nagyon tetszik, főleg, hogy az android is ennyire smooth, kíváncsi vagyok, hogy ICS-vel mennyire lassul/gyorsul...
Mielőtt vásárlásra adom a fejem, megkérdezem: fel tudnátok sorolni azokat a negatívumokat, amelyek a telefon ellen szólnak? Biztos van ilyen...
-
neopaszta
csendes tag
Hello!
Ti kisütöttétek a teló akksiját? Vagy ezeket már nem érdemes, és elég neki egy sima 4 órás töltés?
-
Saskakas18
tag
válasz
Balázs 1.3 J #4050 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem meg ezt a csodakészüléket a t-mobilnál.
És szeretném a frissíteni 4.0.A.2.335-ről az újabbikra, de a telefon a 2-dik lépésnél kikapcsol.
Tud valaki valami???
Válaszokat előre is köszönöm. -
mrlujoak
veterán
válasz
...nem meglepő, de hát a djuice múltkor az X10 mini-t hirdette az X10 mini pro képével....
-
-
sdd2
veterán
válasz
Lehet a telenor kicserélte az alaplapot az x10 mini pro-ban és így megmaradt a külseje.
Amúgy tényleg nagyon hülyék mert az x10 mini pro is fent van ugyan azzal a képpel.
-
waterphone
tag
Úgy tűnik a Telenor is elkezdi forgalmazni végre valahára a mini pro-t.
Az más kérdés, hogy miért az x10 mini pro képével hirdetik...
[A készülék telenoros oldala] -
ko9
addikt
Akik ZAGG fóliát szándékoznak venni: Pénteken Black Friday lesz, elvileg akciót hírdet a ZAGG. Szóval aki akar rendelni, szóljon! Tööbit PÜ-ben! Akik eddig írtak, azoknak írok most PÜ-t!
-
xperiababu
csendes tag
Amikor hordozható internetmegosztást engedélyezem, akkor a megosztáskor a felcsatlakozó készülékek listáját hogyan tudom megnézni?
-
jose999
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4071 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor nyertem
Igen, az a bizonyos lüktetés az viszont jól érzékelhető...
-
jose999
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem! Kicsit elbizonytalanodtam tücsök ügyben
Írtam, hogy telefonom 38.heti, és hogy nincs tücsi. Viszont párom hallja
Megnézné egy vájtfülű emberke (vagy több) ? Annyi, hogy a háttérben néha hallatszik a szomszéd kutyájának a nyüszítése
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
U.I.: A lényeg kimaradt, a video
: [link]
-
Bambusznád
tag
válasz
dzsobacsi77 #4068 üzenetére
Szerintem elég. Simán szoktam menet közben olvasni rajta. Két koppintásra optimalizálja a kijelző méretéhez a cikket, és úgy tördeli el, hogy ne kelljen oldal irányba görgetni.
-
dzsobacsi77
csendes tag
Nagyon gondolkodom egy ilyen masinán, de van egy nagy dilemmám.
Mennyire kicsi az a 3 inches kijelző? Lehet rajta kényelmesen böngészni? El lehet olvasni egy cikket mondjuk a villamoson anélkül, hogy kiguvadna az ember szeme? -
fatal`
titán
Mi a teendő, ha a telefonom folyamatosan azt írja, hogy rossz a Google Acc jelszavam?
De hát nem rossz, mert:
- PC-s levelező kliens nem rinyál
- Weben be tudok lépni
- Teló beállításaihoz nem nyúltam, mikor beírom újra akkor hitelesít, látszólag minden ok, majd pár perc múlva megint közli, hogy nem jó.Szerk.: Na talán mostmár jó lesz, legalábbis a gmailem frissült.
-
neopaszta
csendes tag
És valóban (Görög van a...)
Eszembe nem jutott volna hogy 2 kattanása is van a kamera gombjának. Kössz! -
ko9
addikt
válasz
.:Kristian:. #4056 üzenetére
Pontosítanék, 11W38-asok egyik felénél nincs kabóca. Láttam már 2-3-at kabóculni
-
fatal`
titán
válasz
.:Kristian:. #4056 üzenetére
38. között még van ilyen is meg olyan is. Azért írtam 39-et, mert a 38. hetit ha megveszi, akkor az még lutri.
(#4055) -Valinas: A cirip mindig ott van lévén egy tekercs ciripel valószínűleg, de csak a kameránál zavaró. WFS-t pedig a gyenge hardvere miatt nem vennék (pontosabban annyiért biztosan nem, mint amennyibe ez kerül).
A nyitómechanika szerintem stabil, és szerintem nem lesz semmi baja. Havernak egy x1-e van, 3 éves legalább, semmi gond a nyitómechanikájával, gondolom azóta sem gyártanak szarabbat.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4058 üzenetére
Így van, próbáld meg lenyomni erősen, ha nem megy, akkor gari.
Köszi .
ristian:., akkor ha vásárlásra adom a fejem, előtte megnézem az akku alatt!
Még egy kérdés, tényleg... Nagyon lötyögőssé teszi a telefont ez a csúszka-megoldás? alapjáraton mennyire nehéz kibillenteni, mennyire nagy a holtjáték?
-
neopaszta
csendes tag
válasz
-Valinas- #4055 üzenetére
Egy délután óta nyomogatom én is a telót, de eddig semmilyen tücsöknótát nem sikerült kicsikarnom belőle, 11W38-as most néztem. Ezek szerint már javították.
A másik kérdésem még az lenne, hogy ennél a készüléknél a kamera gomb megnyomására elő kéne jönnie a fényképezőnek nem? A képek és videók készítésénél pedig az elsütésével kellene készítenie a képeket illetve indítani és megállítania felvételt, igaz?
Mert nekem ezek közül egyiket sem csinálja csak, akkor exponál ha kézi exponálásra rakom és rábökök a képernyőre...Vigyem vissza??
-
-Valinas-
senior tag
Értem. Kifejtenéd kicsit, hogy miért nem?
Úgy hallottam, nem csak a kamerában van ciripelés...de ha csak abban, az engem nem izgat, nem kamerázok túl sokat...
Gondolom a vodafone-ban nincs ráírva a dobozra, hogy hanyadik heti gyártmány, ugye?Ki lehet azt valahogy deríteni vásárlásnál?
Szerinted mennyire stabil a csúszómechanika?
Köszi!
-
fatal`
titán
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Hogy áll a ciripelés-téma? Még mindig kabócásdit játszik ez a telefon?
Ez döntene igazából nálam a mini és a pro között, meg a pro holtjátéka (x10mini pro-n volt, úgy éreztem, olyat fogdostam sokszor), illetve még a wildfire s-en rágódom...
Esetleg pro és kontra érveket megköszönnék nagyon!
Szép estét! -
neopaszta
csendes tag
Hello!
Nos mai nap beszereztem én is a kis drágát. Tetszik is, gyors, gyönyörű kijelző stb., minden ahogy kell.
De, csak én vagyok ennyire béna vagy ennek a telónak tényleg nincs egy olyan menüpontja ahol rendesen meg lehet nézni a memóriakártya tartalmát mappánként. A képek azok rendben vannak a galéria szépen hozza a mappákat a dizájnos kis illusztrációjával egyetemben. De a zenéknél például nem lehet simán megjeleníteni a mappákat csak az előadó meg a lejátszási listák meg mittomén alapján??
Vagy esetleg marketből kell eltölteni valami alkalmazást ami boldogul ezekkel? -
jose999
senior tag
válasz
Predator2 #4046 üzenetére
Nekem eddig az egyetlen androidos telefonomban (HTC Desire) Adata Class 6-os kártya jött be, pontosan azért, amit írtál! Azon főzött rom futott, a2sd-s, a memóriakártya .ext partíciójáról... oda kellett a sebesség
Igaz, most Kingston Class 4-es van benne, de csak pár napig
-
Predator2
addikt
nézelődök a jövendőbeli telefonom memória kártyája iránt Hardveraprón
rá is bukkantam faresz5 hírdetésésre kértem egy ár ajánlatot:Transcend 16gb c10 8500ft raktáron [link]
kingmax 16gb c10 8500 raktáron [link]
ADATA 16G c10 9200ft rendelésre
Samsung 16gb c10 10330 rendelésre
Kingston 16gb c10 13380ft rendelésresandisk 16gb class 4 rendelésre 8500ft
ez utóbbit ajánlják az Ericsson Xperia -hoz mivel rendívül gyors i/o műveletre képet.(nem csak a class számít,hanem,hogy randomban milyen gyors a kártya)Ti melyiket ajánljátok mini pro-ba? és az árakról mi a véleményetek? (a dollár alakulásával az árak is változnak)
-
tamás8
csendes tag
ha nagyobb kapacitású sd kártyát akarok belerakni a telefonba, akkor elég csak a régi kártyáról azt összes fájlt átmásolni az újra, és ugyan úgy fog működni?
-
zotyesz66
őstag
válasz
Balázs 1.3 J #4037 üzenetére
Mondja már meg valaki, hogy mi értelme van erre egeret és klavit dugni?
-
Lune
tag
Aki a vodától rendelne online, az jól gondolja meg, mert akár 3 hétbe is beletelik, mire kihozzák. 1 hete rendeltem, de még remény sincs rá, annyira nagy a csúszás.
-
Balázs 1.3 J
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #4018 üzenetére
Üdv.
Nekem eddig csak egér és billentyűzet működik rajta. Próbáltam több adathordozót, és egy webkamot. -
MyckY
senior tag
Nekem amióta megvan a telefon azóta ingadozik a hálozat van h nem vagyok elérhető ja és vodás vagyok
-
neopaszta
csendes tag
Hali!
Jómagam is egy ilyen kis gyönyörűség beszerzését tervezem a jövőhét folyamán.
A teló GPS része érdekelne. Hogy az mennyire szuperál? Lehet valahogy ingyenes navigálást kicsikarni belőle hosszabb távon is? -
fatal`
titán
A gyári launchernél nem lehet változtatni, nem raksz oda semmit és kész.
(#4024) jose999: Ha megkérdezed még 286x, akkor sem lehet beállítani. Néhány program alapból oda telepít, ami úgy van megírva (többnyire nagyobb játékok), ami meg nem azt neked kell átrakni (ha engedi és nem futtatod a widgetjét).
-
jose999
senior tag
Valakinek esetleg ötlete, hogy alapból SD-re mentse az programokat? Köszönöm szépen a segítséget!
-
MyckY
senior tag
Valaki megtudja nekem mondani hogy a képernyő lapszámot ami alapból 5 lapból áll hogyan lehet csökkenteni? mert x8-ba benne van de ebbe nem találtam
-
Zoli_418
csendes tag
válasz
Pityu89 #4019 üzenetére
Nagyon jó trükk, köszönöm!
Arra kinek van valamiféle trükkje, hogy mobiltévézés közben semmi adatforgalmat ne használjon a telefon (nem a mobiltévét értettem, mert arra külön ugye nem használ, hanem arra, hogy az Android minden más alkalmazásra, gadget-re, stb. használja az adatforgalmat.
És ez a 150 MB amúgy is nagyon kevés, októberben 3 nap alatt elneteztem, most sikerült 20 nap alatt.Amúgy a T-Mobile ügyfélszolgálaton persze erre sem tudtak érdemleges választ adni...
Gondoltam már a "cirip" vagy "dobolás" gondra rá sem kérdezek...Volt valakinek olyan problémája még, mint nekem?
10 darab ingyen SMS van a csomagban. El is küldtem 10-et.
A számlán ebből 5-öt MMS-nek számolt fel. (Kb. 500 Ft pluszköltség.)
El is indították a panasz kivizsgálását...
Az lehetett a gond, hogy az az öt SMS úgy ment el, hogy csoportban küldtem. (Öt számra egyszerre.)
Remélem visszakapom az ötszáz forintomat! -
MyckY
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4018 üzenetére
És mini pro-n működik az USB-OTG kábel?
-
kolics
csendes tag
Üdv!
Valakinek van valami ötlete hogy miért nem tudom használni a pc companion-t? Elindítom csatlakoztatom a készüléket és kiírja hogy frissíteni kell ha meg frissíteni szeretném azt írja ki hogy "ön a pc companion legújabb verzióját használja" akkor most ez hogy is van?
Üdv.: Kolics
-
MyckY
senior tag
Nekem se ciirippel a camera 11W38 ha jót néztem
-
ZiaN
tag
Az enyém nem ciripel
Videózni meg nem fogok.
-
ko9
addikt
Valaki hívta már fel a ciripelés miatt a SE Magyar ügyfélszolgálatát a közelmúltban?
-
ZiaN
tag
Sziasztok! A mai nappal beléptem a klubba
Leváltottam Gt-540-em erre a telóra.
-
Isten88
senior tag
válasz
Predator2 #4003 üzenetére
Hali!
A tücsök köszöni, jól van.A kamera képe nem javult, de van panoráma és 3D kép készítésére lehetőség. W37, amiről itt fórumon tudunk.
ICS előtt szerintem már fölösleges #1-et szerkesztgetni. Film nézésére a MoboPlayert ajánlom. "World és exel" dokumentumok nincsenek. Word és Excel dokumentumok léteznek, például ezzel is tudod őket szerkeszteni. -
Predator2
addikt
üdv
rég jártam erre felé ezért gondoltam megkérdezem:
mi a helyzet tücsök ügyben?
javult a kamera képe az új szoftverrel?
milyik hétnél tart jelenleg a mini pro? és ez is tücskös?egyéb:
készülőben van az első hsz?
Milyen progival lehet filmet nézni a telefonon? illetve milyen progi kell h world és exel dokumentumot szerkeszteni lehessen?THX a válaszokat
-
sdd2
veterán
válasz
GabeeeS #3996 üzenetére
Helló!
Kipróbáltam neked x10 minin azt a bizonyos navigációs programot.
Bekapcsoltam, gps jelet megtalálta, majd home gombal főképrenyő, onnan kamera majd videó indít.Rögzített, háttérben futott a progi de a gps jelet mintha eldobta volna mert utána megint kereste bár elég gyorsan megtalálta.Szerintem alkalmatlan erre a célra.Nem tudom mire kell ez a fekete doboz szerűség de egy kamerával jobban járnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged