Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz HEKIT99 #2738 üzenetére
A nyitott bootloader alapfeltétel a rootoláshoz.
Én azt nem értem, hogy az enyém miért nyitott, függetlenként vettem, a dobozán rajta van a HU régió is, 2 év SE garanciáról van papírom, a nyitás viszont azonnali garancia elvesztéshez vezet... a TrackID valóban nem működik, tehát a DRM sem, ebből milyen hátrányom lehet? -
Bukk900
őstag
válasz gabesszg #2804 üzenetére
A root azért jó, mert óriási szabadságot ad a telefon használatában.
A Te betűméretes problémád is megoldható az LCD Density Changer programmal, amihez root szükséges. Bemutató
Ami miatt én is gondolkodom a rootoláson az a hírdetések letiltása, tűzfal használata, a fölösleges gyári programok törlése, videós képernyőmentés, backup stb. -
Bukk900
őstag
válasz Danythedog #2976 üzenetére
A fényerőt állítsd 50%-ra, a wifi-t, bt-t, mobilnetett csak akkor kapcsold be, ha használod, hálózati üzemmód legyen 2G-n, ha kell a folyamatos szinkronizálás-adatkapcsolat, próbáld ki a GreenPower-t.
Az akku 3-4 töltés/kisütés ciklus után éri el a max. kapacitását, töltéskor a 100% megjelenése után várd meg, amíg eltűnik a villámjel és telezöldre vált az akku ikon (még 30-40 perc).
A szoftvert 368-ról 377-re a wotanserver-en tudsz cserélni. -
Bukk900
őstag
Ezt én is figyelem pár napja, nálam a teljes feltöltés után, a töltőről lehúzva nullázódik, se a repülőmód, se a kikapcsolás, se a részben rátöltés nem nullázza.
A zöld telefonjelzés volt már sárga(?) és piros (nem volt térerő) is.
A százalékok pedig a töltés óta elhasznált energia százalékos megoszlását mutatja, ha nem a kijelző vezet, akkor valami gubanc van.e-newsee: szerintem jól matekoztál
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Patrick76496 #3195 üzenetére
Ez teljesen hivatalos gyári rom, csak nem a közép európai készülékekre jön ki hamarabb, hanem az északiakra, igy volt a mininél is, a nordic után 3-4 hétre jött el hozzánk a Central Europe.
-
Bukk900
őstag
válasz 0Balazs #3721 üzenetére
Az alkalmazások letiltását megkapjuk majd az ICS-vel, a fölösleges dolgokat meg most is kidobhatod, lecserélheted, ha rootolod.
Én a kamera alkalmazást cserélném, mert nevetséges, hogy egy 5Mpixeles fotót 600-800 kb-ra tömörít és nem lehet változtatni, a zajszűrés is túlzott, alig van vonalélesség.
-
Bukk900
őstag
válasz lostprophet #12128 üzenetére
Csak az első ICS, a többi GB, a legalsót tedd fel, én is azzal kezdtem ma a rootolást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- iPhone 13 független 128GB
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest