- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsan
csendes tag
válasz
Levi941127 #11896 üzenetére
hát igen... ezt én is észrevettem xD
dehát na vannak ilyen balesetek!!
-
Dimitryj
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó ROM-ot? Melyiket érdemes felrakni?
-
ricsike81
aktív tag
sikerült a frissítés megoldottam. hajrá ics !
kiváncsi vagyok a gps-re. Ki mit tapasztalt gps-sel kapcsolatban ?
-
ricsike81
aktív tag
sikerült a frissítés megoldottam. hajrá ics !
-
tcsan
csendes tag
am valaki esetleg tud olyat,hogy a dsp managert átrakni másik romra?? mert ha csak simán feltelepítem az apk-t akkor nem megy.....
sőtt semmilyen más play-ről letöltött EQ sem működik
-
tcsan
csendes tag
válasz
albinolynx #11893 üzenetére
megértem...
nők xD
nekem am kb 2 hete van meg
-
Zoli133
addikt
válasz
Kajla5 #11891 üzenetére
ezt nem tudom, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő közt.
Láttam olyan véleményt miszerint a mini pro jobbat lő mint az active de nem hiszem, hogy nagyon észrevehető lenne a különbség. Arra, hogy nappal ha van vmi és nincs nálad fényképezőgép arra mind2 elég. -
tcsan
csendes tag
válasz
albinolynx #11876 üzenetére
-
Kajla5
aktív tag
Vacilálok a mini pro meg az active között.Nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg, mivel egyiket sem ismerem.Meghallgatnám a véleményeteket, ha mondanátok valami ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is. -
ricsike81
aktív tag
flashtollal flasseltem a telefont. A flasselés közben azt irja ki, hogy Device connected in flash mode
Ez mit jelent, mit csináljak. Mini a telóm. -
ricsike81
aktív tag
flashtollal flasseltem a telefont. A flasselés közben azt irja ki, hogy Device connected in flash mode
Ez mit jelent, mit csináljak. Mini a telóm. -
Brutális eb
addikt
válasz
Kajla5 #11882 üzenetére
A mini pro mint az összes okostelefon aktív hasznélat melett max 1 nap.
Ki lehet tolni akár 2 napra is de konkrét válasz nincs a kérdésedre mivel ahány tulajdonos annyi app,widget,stb .Semmi gond a csúszkával.
ICS kinek jó kinek nem.Én várom a javítást ami elviekben 1 hónapja kint van de még sincs sehol ami sok apro bugot javít... ....és gondolom ugyanannyit hoz. -
Kajla5
aktív tag
Most akarom eladni a Live With Walkman telómat és gondolkodom egy ilyen telefonon.Mennyit bír az akkumulátor?Nem instabil a kitolható rész?Az ICS megy akadás nélkül?
-
Brutális eb
addikt
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, hogy a belső tárolón mi foglalja a helyet? Egy 8 GB-s kártya van a telefonban, az appok közül, amit engedett átraktam a kártyára, de így is azt mutatja, hogy a belső tárolóból 332 mega foglalt, és csak 70 MB szabad. Így meg böngészés közben állandóan üzenget, hogy megtelik a belső tároló vagy nincs hely cache-elni.
-
fronter67
csendes tag
válasz
Brutális eb #11878 üzenetére
No jó...kicsit elszállt az agyam:-))
Ez a legjobb telóm eddig a 15 év alatt:-)))Kösz!!!!!!!
1967 es vagyok ...a dugdosós telefonközpontoknál lemaradtam -
fronter67
csendes tag
No irjon má valaki...Lehet ezzel a fostalicskával hangot rögziteni,vagy telefonbeszélgetést...mert se a menüben,se a kézikönyvben nem tanálom:-)
CsaóMindenki -
tcsan
csendes tag
óóó igen nagyon nagy hálám a romért
sikerült!!!!!!!! óó istenkém mostmár nyugodtan aludhatok reggel 5 ig xD
nagyon köszönöm!!!!!!!
-
Isten88
senior tag
Elvileg fent van: SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
-
tcsan
csendes tag
válasz
albinolynx #11867 üzenetére
igen ezt én sem tudom..... a legújjabb flashtoolt használtam.... és romot is jót.... szóval én sem értem,hogy miért ír ki errort a végén....
de a sony felirat bejön....utána meg átvált egy sárga háromszögben lévő felkiáltójelre a kép,ami mellett ott fekszik egy telefon....ez ugye nem jelenti,hogy végleg elszartam???
-
Isten88
senior tag
válasz
albinolynx #11867 üzenetére
Bocs, először az FTP-s kapcsolat megszakadt, most Ubuntu One-ra töltöm fel, de ott meg nem látom, hogy hol tart a feltöltés...türelem.
-
tcsan
csendes tag
válasz
albinolynx #11865 üzenetére
hála istennek a kernel flasshel bejött a cwm végre...
pedig már próbáltam ezt is xD és most sikerült...
-
albinolynx
senior tag
válasz
Isten88 #11864 üzenetére
Majd linkeld be légy szíves, szerintem nekem is jó lesz! Köszi!
Flashtools-on belül flashtool és fastboot mode nem ua. Nagyon nem tudok nyilatkozni, fastboot módban a CM-es, stb ROM-ok "boot.img"-jét, kernelét szoktam csak felrakni. Majd restart után cwm és azon belül sd kártyáról zip-ként az adott ROM-ot.
-
tcsan
csendes tag
egyébként,ha valaki tud segíteni akkor ezt a hibaüzenetet kapom flashtoolban: ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="MEMORY_CLASS";ERR_STATIC="HASH_VER";ERR_DYNAMIC="Block verification failed";
-
Isten88
senior tag
Feltölthetek gyári ICS-t vagy GB-t, ha az Neked jó, és Flashtoollal fel tudod tenni...de nem értek annyira hozzá, hogy tudjam, hogy a kernellel kell-e valamit csinálnod, vagy mással. Ha feltöltsem valamelyiket, akkor írd, és töltöm, osztom.
Ezek a ROM-ok vannak meg Nekem:
SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
SK17i_4.0.2.A.0.58_GLOBAL.ftf
SK17i_4.0.A.2.368_GENERIC_(1244-7088).ftf
Xperia MiniPro (SK17i)_4.0.2.A.0.42_HU.ftf(#11857) tcsan: Amíg a kijelző bekapcsol, addig nem kell paráznod.
-
tcsan
csendes tag
egy háromszöges felkiáltójeles képet ad csak ki.... az ugye nem azt jelenti,hogy gajjra vágtam?????
-
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mitől jelenik meg néha a jobb felső sarokban egy kis "a" betű?
-
dobobazsy
őstag
válasz
pepe091 #11844 üzenetére
énis ezen a véleményen vagyok. okostelefon létére nem rossz az üzemideje. egy kis telefonálás, internetezés, zenehallgatás, és 35%-ra merült 2 teljes nap alatt. (48 óra)
talán jelenthet némi előnyt, hogy nálam 120 mhz körülire leesik a proci, és a kijelzőfény is közepes körül van. -
agoka07
senior tag
Sziasztok! Real ICS Lite r4-ben van alól egy navigációs menü. Lehetséges a kikapcsolása?
-
Az akksi "problémákra" reagálva... Szerintem a legfőbb "baj" az, hogy az átlag emberek hozzászoktak a hagyományos telefonok akár egy, másfél hetes készenléti idejéhez. Egyszerűen meg kell érteni, ha okostelefonról van szó nem a telefonon van a hangsúly. Lényegében egy mini számítógép. Ha a notebookotokat bekapcsolva hagyjátok éjjelre, az is merülni fog... A másik, hogy éjjelre be kell tenni repülő üzemmódba, így kb 2-3%-ot merül egy éjszaka alatt. Szóval nekem semmi problémám az akkuval.
Már csak azért is írtam ezt, mert megint kezdett elmenni a dolog abba az irányba, hogy probléma van az akksival, pedig nincs. -
zotyesz66
őstag
Hétvégente, ha keveset piszkálom, akkor kibírja vasárnap estig, Viszont ha kicsit is többet használom, akkor szörnyen merül, netezés közben nagyjából 1 perc = 1%. Kicsit elegem van már ebből, a nejem szifonja sokkal jobban bírja.
-
janes1976
őstag
Az is, mert sztem mind ilyen, nekem is annyit merül, pedig éjszaka alszom.
Sztem kicsit gyengébb az akksija mint kéne. Iszonyat sokat merül 1 nap, még akkor is, ha csak készenléti módban van, tehát nem nyúlsz hozzá.
A külföldi fórumokba is írják, hogy nem egy akksi bajnok a készülék.
Viszont iszonyat egyben van, imádom!
-
Isten88
senior tag
Hali!
Ezekből leszűrve még csak Alpha van.
Letöltési linket nem láttam köztük.Valószínű XDA-n van.
-
tcsan
csendes tag
Üdv
valaki tudja esetleg,hogy van e mini prora cm10???
és ha van akkor tapasztalatot meg linket is kérhetek???
-
Isten88
senior tag
válasz
albinolynx #11837 üzenetére
SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf-t Xperia MiniPro (SK17i)_4.0.2.A.0.42_HU-t vagy SK17i_58_GLOBAL.rar-t tudok feltölteni.
-
Brutális eb
addikt
válasz
albinolynx #11837 üzenetére
Van olyan?
-
albinolynx
senior tag
Linkeljetek légy szíves egy t-mobile-os ICS ftf-t mini pro-hoz! Köszi!
-
Sobod87
tag
Na megvettem a kicsikét.
Nincs valami ilyen hogy "hogyan lehet belőle kihozni a maximumot basic" ? -
törölt tag
Üdv!
Nem találtam megfelelő fórumot, se hozzászólást, szóval a telefonom végett ide írok.
Probléma, hogy vettem egy LiveSound fülest a minimhez és a Volume Down és a LiveKey gomb nem működik rajta. 4.0.4-es gyári andró van rajta, legfissebb LiveView. Illetve MH1-es headről van szó, nem a C-s verzióról. Valaki találkozott már ezzel a problémával, és annak a megoldására?
-
Zoli133
addikt
Ha van aktív mobilnet csomagod, és emiatt ha nem is használod de foylamtaosan azon a hálózaton lóg, akkor teljesen normális, amennyiben a mobilnet tiltva van akkor gyorsan merül.
Van valmi hasonló, de be lehet, legalábbis amit a telefon kiír töltöttségnek az a legjobb tudomásom szerint nem valós adat mert nem tudod lemeríteni 0%-ra illetve 100%.ra sem tudod tölteni mégis ír ilyet, ezeket védi az elektronika, egyébként szerintem kb 5% lehet a határ ami alatt esetleg nem kapcsol be, de én még nem találkoztam ilyen esettel.
-
Veron
addikt
Hi!
Kb. egy hete kérdeztem titeket arról, mit szóltok ahhoz, hogy a pár napos telefonom nagyon gyorsan lemerül. Akkor azt javasoltátok, hogy használjam kicsit, mert majd beáll az akksi.
Most az a helyzet, hogy a majdnem 2 hetes telefonon 13 óra használat után 49%-on volt az akksi töltöttsége úgy, hogy eléggé keveset használjuk és akkor sem mobilnetet igénylő dolgokat nyüstölünk rajta. Telefonkönyv, beállítások nézegetése, telefonálás megy, tudomásom szerint semmi sem szinkronizál, és a fényerő kb. 2/3-on van, Bravia Engine nélkül. Az akkumulátor menü szerint a képernyő használja a legtöbb energiát.
Az a kérdésem, hogy ez az érték mennyire normális, szerintetek? Próbálgassam tovább, jó ez így, vagy vissza kell vinni?Az minden Mini Pronál megszokott, hogy kb. 15% alatt töltöttség mellett, nem lehet bekapcsolni a telefont? (azt hallottam, hogy az elektronika annyira alacsony szintnek gondolja, hogy nem engedi bekapcsolni, de cáfoljatok meg, ha tévedek)
Kösz!
-
polomaa
aktív tag
válasz
kmarkk22 #11814 üzenetére
Hát végüli sikerült a root,de mégse.Megcsináltam mindent a leírás szerint,a rootnál kiírta,hogy gratula,rootolt a telefon. Fel is került a superuser ikon.De ha elindítok egy rootjogos alkalmazást,pl. a TiBa,akkor azt írja,hogy nem sikerült root jogokat szerezni.Próbáltam frissíteni a Su binárist is,de a root jogok szerzésénél az is elakad. Mi van ilyenkor??
-
tcsan
csendes tag
megoldást találtam a rootolás problémára,a flashelős fajtára
akit érdekel,annak üzenem: ma délután leírom majd!!! -
kmarkk22
aktív tag
bocs lejart a szerkesztesi ido
meg azt tudom javasolni, hogy probald meg meg egy masik rootolo programmal ha meg nincs tele a hocipod a probalgatasokkal :'D
szerk: sajnos bootloader nyitashoz semmit sem konyitok, mert nekem telenoros keszulekem van, igy semmit nem ertem volna ha kinyitom a bootloadert.
de van itt sok segitokesz kollega akik jartasak ebben is, biztos segit valaki nemsokara
-
tcsan
csendes tag
válasz
kmarkk22 #11814 üzenetére
hát igen.... de e tök gáz. nekem mindig a végén... viszont most lefutott rendesen a rootoló program,csak pár olyan mondattal a végén,hogy failed to ........
már ez is haladás
legalább végigmegyja és még egy gondom lenn ha már segítettél ebben is,lehet akk itt is tudsz...
a bootloader felnyitással is gondom van,pedig független a teló
parancssorba beírom a dolgokat,és annyi,hogy kiír valami versiot 0.3utána ha továbbmegyek akkor nem fogadja el a kucsot
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
polomaa #11810 üzenetére
Akkor mar csak egy tippem van: ha azelott dugod ra a telot, hogy kivalasztod a kernelt es kiirna, hogy csatlakoztasd a telefont akkor ez lesz a baj. Tehat a megoldas, hogy elobb flashmode-> kernel kivalasztasz, flash inditasa, aztan felugrik egy ablak par masodperc mulva es keri h csatlakoztasd a telot, es akkor csatlakoztatod.
Ha eddig is igy csinaltad, akkor sajnos nem tudom mi lehet a hiba :/ Es meg azt se tudom ajanlani, hogy csinald a GB-es rootolast, mert akkor a GB-et se tudod flashelni...@ tcsan:
hat akkor nalad sem tudom mi a gubanc...
es az a furcsa hogy mindenki mashol akad el oO
-
tcsan
csendes tag
válasz
kmarkk22 #11799 üzenetére
egyébként megpróbáltam még egyszer,de nem sikerüt... :/ amit linkeltél rootolót,azzal csináltam és hiába... a rootoló program a végén nem tud létrehozni fájlokat és nem tudja feltenni a busyboxot sem meg az SU-t sem... sőtt még belépni sem tud egyes mappákba... valami ilyesmiket írkál a parancssoros ablakban....
szóval nem tudom mi lehet a baj.. pedig minden beállítás meg stb... meg van..
-
tcsan
csendes tag
válasz
Brutális eb #11811 üzenetére
ohh elnézést xD bocsi
csak megszokás és jókedv miatt van....
-
polomaa
aktív tag
válasz
kmarkk22 #11808 üzenetére
Így van,ezeket mind megtettem. Amikor csatlakoztatom a telót a géphez,hiába nyomom folyamatosan a hangerőt,csak azt mutatja az ablakba,hogy csatlakoztassam a telefont.Egy idő után olyan,mintha egy ablak egy pillanatra felvillanna és ezután írja ki a fenti hibát. Lehet,hogy a pc-n van valami gubanc?
Ellenbe a Sony Pc Companion felismeri a telót,azzal megy minden rendesen.
-
tcsan
csendes tag
válasz
köszi a tippeket nemsokára megpróbálom,de a drivereket is leellenőriztem...minden fent van.... a rootolós programnál akadok....
kiírja az elején a deamon start vagy mit... addig okééé és nem megy tovább...
xD semmilyen progi nem ment mellette csak neteztem xD
amiket mondasz.... az adattár mód
erről nem is tudtam xD
remélem hogy csak ez volt a gond
na jó megyek megpróbálom... és köszi a tippeket még egyszer!!!
-
polomaa
aktív tag
válasz
Nálam a következő a probléma.Sajna már a 4.0.3 kernel flasnél elakadok.Rádugom a telót a leírtak szerint,minden úgy van beállítva ahogy leírtad.Kiír egy pár dolgot,hogy akar flaselni,aztán a következő sorban már azt,hogy usb debugging off,majd not in MTP mode és ennyi. A gép egyébként a telefont felismeri,csak itt a flashtoolnál van valami gond vele. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Kerestem az első hsz.-t az "LWW" topikhoz hasonlóan, de nincsen. (?)
Zárt BL-es mini pro-ra szeretnék miniCMSandwich lite v4-et varázsolni. Root-ra is szükség lenne. Ehhez melyik verziót kell töltenem? (LWW-hez "coconut")Vagy lenne esetleg egy összefoglaló hozzászólás/logout írás erről?
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm a válaszokat akkor marad a total commander.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged