- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brutális eb
addikt
válasz
papg79 #11397 üzenetére
Nem működik ICS alatt.
Egyetlen módszer van csak sajnos,hogy rootolt legyen az ICS(#11400) dobobazsy
"a rootolást nemrég linkelték be.. ahogy nézem pont neked.
annál egyszerűbben sajna nem tudod rootolni az ICS-t."Ezért nem értem én sem most miért kérdezte.Világosan le van írva itt a topkiban is,hogy nincs más modszer erre belinkel egy 1 éves GB-ra valo cuccot........
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11395 üzenetére
Bocsánat, tudom, hogy hülyén raktam be a linket, csak nem jöttem rá, hogy tudok a linknek egy nevet adni. A lényeg, hogy van egy oldal, ahol tök egyszerűen le van írva a root-olás, egy root_unroot_sony 1.5 nevű program segítségével. Csak az a kérdés, hogy vajon ez ics alatt is működhet-e.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Működik http://androidunderground.info/sony-ericsson-xperia-mini-pro/sony-ericsson-xperia-mini-pro-bootloader-nyitasa-frissitese-rootolasa az ics-s xperia mini pro root-olására?
-
natë
nagyúr
Adreno JB libs : [link]
Flashelhető és szemmel látható gyorsulást eredményez ICS alatt..
-
xperiababu
csendes tag
válasz
mrlujoak #11386 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Jelenleg ez a második Xperia Mini Pro telefonom. Tavaly szeptember második hetében vásároltam a készülékem. Olvastam a T-Mobile honlapján, hogy lehet biztosítást kötni rá, én azonal meg is tettem. Azt a telefont ez év februárban a munkahelyemen leejtettem. Mivel nem volt pénzem nem cseréltem. Kaptam kárszámot, felírtam és július végén (Sopronban) 9000.-ftért tudtam újra cserélni. Ezért vagyok óvatos. Idén végeztem az iskolában, csak munkát nem találtam. Eddig diákmunkából gyűjtöttem össze a telefon árát. Így most nehéz lenne, megvárom a T-Mobile-t...
-
mrlujoak
veterán
válasz
xperiababu #11383 üzenetére
Szolgáltatói verziónál gyakorlatilag bármikor jöhet, és jósolhatatlanul sokat is csúszhat.
Kommunikációnak sincs értelme, mert a gyártó a szolgáltatóra, a szolgáltató a gyártóra mutogat, kinél van, ki miatt csúszik a szoftver... Ezen még csak gondolkodni sem érdemes, hiszen üzletpolitikailag nem fogják az orrodra kötni a pontos okot és státust...Osztom (#11382) dobobazsy véleményét, ha nem bírod kivárni, tedd fel azzal!
-
natë
nagyúr
válasz
xperiababu #11383 üzenetére
Nem tudsz mit elrontani.
-
dobobazsy
őstag
válasz
xperiababu #11380 üzenetére
ne vedd biztosra amit mondok, de ha a telefon javítására mész sem rakja fel?
vivaz pro-t frissítettem így havernak multkor, nem egy kategória a 2 telefon.
rámentem, hogy keressen frissítést, azt mondta, hogy a legújabb van fent, a telefon javítása résznél meg felrakott egy újabbat.másik: flashtoolal nyugodtan felteheti bárki az ICS-t, nem lesz semmi probléma belőle
gyanítom nekem se volna a mai napig ICS-em, ha nem rakom fel flashtool-al. -
mrlujoak
veterán
válasz
xperiababu #11380 üzenetére
WTF?
"nem adta ki a Sony a gyári szoftvert a telefonhoz."
Már hogy a búsba ne adta volna ki a gyári szoftvert a Sony?!
Te gondolom a szolgáltatói verzióra gondolsz...
-
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
Mai napon feltelepítettem a PC Companion-t. Próbáltam az ICS-re frissíteni, de az ígéretek ellenére még mindig nem adta ki a Sony a gyári szoftvert a telefonhoz. Ez azért nem korrekt. Azt ígérték, hogy kiadják. Ennyit lehet adni a szavuknak... :-(
-
Regiee
aktív tag
Na ma jött is az sms reggel hogy mehetek vissza a telefonomért.
Le a kalappal nagyon gyorsak voltak és cseréltek is. Elméletileg az egész kijelzős részem ki lett cserélve a 2 érintőgombbal együtt. Minden fóliás még a hangszóró része is!Viszont tennék rá vissza egyből egy főzött romot, érdemes akkor várnom a reál ics-re az R4-re vagy pedig próbálkozzak meg ezzel? A vaku fontos számomra.
-
natë
nagyúr
válasz
dobobazsy #11374 üzenetére
Nincs bug, működik gyorsan, 2 apró "hibája" van, a Downloads ikonja hiányzik (ezt pótolhatod bármelyik ICS romból a megfelelő apk-val), illetve a menü háttere (kék) nem változik a téma megváltoztatásánál.
A rom iszonyú gyors (gyorsabb, mint a tuning GB-ek), új kamera és adreno libs-ekkel van megfőzve.Még nincs minipro-ra, mini-re és active-ra sem, viszont LWW-ből "csentek" a modderek.
-
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11369 üzenetére
Szia!
Igazad van, legközelebb jobban figyelek majd erre..Köszönöm szépen a segítséged!
-
Brutális eb
addikt
-
Isten88
senior tag
válasz
papg79 #11365 üzenetére
Szia!
Igen.(#11368) papg79: ICS frissítés a root megtartásával.
-
dobobazsy
őstag
srácok, szerintetek:
real ics vs. real ics lite?
újra akarom pakolni a tellámat, mert produkál nagy badarságokat mostanság.
tud valaki róla mondani valamit, hogy melyik a jobb? -
papg79
tag
Sziasztok!
Letudná írni valaki, hogy milyen módon lehet root-olni a készüléket? GB-s xperia mini pro-hoz találtam leírást, de szerintem az ics alatt az már nem működik. Pár gyári programot szeretnék törölni, amiket nem használok, mint például a fészbúk, stb, és pár programot áthelyezni az sd kártyára,hogy nyerjek egy kis helyet. Köszönöm előre is a segítséget!
-
Regiee
aktív tag
A vissza gombra majd nemsokára tudok választ adni, mert kijelző miatt visszavittem gariztatni és ezt a vissza gombot is megemlítettem. Csak már jó lenne h készen lenne
Amúgy ha személyesen vittem be újpestre mennyi idő kb mire megjavítják? -
natë
nagyúr
válasz
Brutális eb #11361 üzenetére
Istenem de jó, hogy cseréltem Active-re
Ott nincs semmi ilyen gond.
A naptáros dologra nincs tipped?
-
natë
nagyúr
Láma kérdések : barátnőm mini proján a vissza gomb elég lustán reagál, típushiba?
Más: szintén nála, a naptár nem tartalmazza a magyar névnapokat, nem is tudom hozzáadni, hogyan lehet?
Gondolom valahol a google accountjánál....
-
Dr.LEW
tag
válasz
Cobretti13 #11356 üzenetére
jól csináltad így is lehet!
-
Cobretti13
tag
Sziasztok.
Vettem egy 16-gb-os micro sd-t.Beraktam a két kártyát,az egyiket a laptop kártyaolvasójába a másikat egy usb-s kártyaolvasóba és úgy ahogy volt all in total commanderen keresztül átmásoltam.Ezt így szokták?Jól csináltam?
Minden működik egy két appot újra kellett telepíteni de azon kívül minden ok.
Igaz egy icipici lassulást észre vettem, de ez lehet a 16-os kártyától nem?Kingston class 4 -
polomaa
aktív tag
Ok.Rendben.Bocs.
-
Brutális eb
addikt
Senki nem szól meg senkit csak annyi,hogy ami samu azt legalább off-ba tegyétek köszi.
-
polomaa
aktív tag
Sziasztok.
Mielőtt bárki is megszólna az aláírásom alapján,hogy mit keresek itt,az asszonykámnak vettem egy ilyen telót és ezért olvasgatom az itteni topikot.Egyenlőre megfelel neki a gyári rom,de idővel ha lesz rá napi használatra alkalmas JB akkor annak biztosan nekilátok.(#11342) orrlyuk: Hát a gyári JB-ről nem tudok nyilatkozni,de én SGS-en több mint egy hónapja használok custom JB-t és már messze jobb mint az ICS úgy gyorsaságba mint stabilitásba.Van belőle tizenvalahány és abból 5-6, napi használatra mindenképp alkalmas.
Egyébként egy nagyon jól összerakott telónak tűnik,nagyon tetszik.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Zoli133 #11351 üzenetére
Hát, ezért lenne jó ugyanabból a készülékből több darabot is tesztelni. Nálam pl. visszatérő akadásforrás, ha levelet kapok, és zárképernyőn lehúzom a redőnyt, és onnan nyitom a küldeményt. De hát ne nyafogjon az ember. Amúgy - gondolom - a kisebb felbontás miatt (is) a sk17i-t én is aránylag fluidnak érzem a Nexushoz képest. Biztosan jó lesz a JB is, csak az a fránya kernelcsere... (Már ha a Sony nem adja ki.)
-
Zoli133
addikt
válasz
orrlyuk #11350 üzenetére
memóriahiány? valahogy ez egy hét alatt a nexus S-en illetve a mini pro-n sem tűnt fel 2 nap alatt... sőt, nálam az appok sem akadtak indulsnál, tejesen fluid volt a rendszer, öszeségében egy (kicsi) fokkal smoothabbnak éreztem a JB-t (mini pro - CM10 alpha) mint az ExMIUIv4-et, ami azért szerintem elég etalon ilyen szempontból project butter nélkül is.
-
orrlyuk
aktív tag
Nexus S alapján tudom mondani, hogy az alap ICS-hez képest csak viszonylagos gyorsulás volt érezhető: az egyes appok UI-ja sokszor tényleg "vajasabb" volt, de a memóriahiány, az appok indulásánál tapasztalható akadás (lassan induló telefonkönyv, híváskor nem megjelenő szám, stb.) ugyanúgy megmaradt, tehát a végcél, ami miatt csinálták: a felhasználói élmény folyamatossá válása (szifon, WP7) nem tud megvalósulni.
Ellenben! a nagy Nexus tulajdonosai szerint meg (talán a 2 mag, több memória, jobb optimalizáltság miatt) ott rendbe jönnek a dolgok.Hát nem tudom. Persze nekem is tetszett a JB, simán felraknám még ma, akár MIUI bundában is.
-
matyi012345
őstag
sziasztok!
hogy tudom kivenni azt a funkciót, hogy 15 meg 10 százaléknál jelzi hogy mindjárt lemerul? néha kiugrok a cipombol úgy megijedek az ormotlan hangjelzesetol.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Zoli133 #11343 üzenetére
Mondom, kb. ugyanaz az élmény, mint az ICS. Az akku bekapcsolt Now-wal nálam siralmas volt, de ez attól is függ, hol lakik az ember, milyenek a helymeghatározás lehetőségei, milyen sűrű a 3g, stb.
Úgyhogy persze, hogy elviszi! Nem is értem, miért nyavalyognak annyit a 4.0 után a gyártók, nyilván felmegy mindenre, amin a 4.0 üzemel.
-
Zoli133
addikt
válasz
orrlyuk #11342 üzenetére
Próbáltom kolosanyi nexus S-ét gyári JB-vel és teljesen jól futott, jól bírta az akksi is. Próbáltam az saját mini pro-mon is CM10-et az is hibátlanul futott sebességben / akksiteljesítményben csak bugos volt kicsit de még ugye alpha. Tehát saját tapasztaltok alapján ez a hardver bizony szépen viszi a JB-t.
-
orrlyuk
aktív tag
Nexus S-ről váltottam, kb. ugyanez a hardver, volt rá gyári JB - nem ment valami fényesen.
A project butter nem ekkora procira és memóriára van kitalálva, a Now pedig gyilkolja az akkut, nem szabad használni... Jól néz ki amúgy, de a 4.0-hoz képest szinte semmi előrelépés. -
Syl
nagyúr
Egy barátom egy hete vett egy Xperia Mini Pro-t (iPhone 4s mellé
) és nagyon elégedett vele. Azonban előjött neki egy kis anomália. Híváskor csak a telefonszám jelenik meg a képernyőn, majd pár másodperc után jön be a név is. Első napokban nem csinálta ezt. Próbálta már a kikapcsolást, nem segít. A teljes névjegyzéke a gmail-ben van.
Mi lehet a gond, és főleg, mivel lehet orvosolni? -
Zsocó
aktív tag
válasz
Brutális eb #11336 üzenetére
Hivatalosan értem, hogy kijön-e rá.?
-
Zsocó
aktív tag
android 4.1 jelly bean megjelenik mini pro-ra?
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11332 üzenetére
Már megcsinálta egyszer. X10Mini szériában (X10ben nem vagyok biztos) a bootloader ugyanígy áll a 2.6.29+-os kernelekhez. Ott aZuZu megoldotta a 2.6.32-es kernel futását, ergo nekünk is megvan a megoldás, ugyanezt kell csinálnunk, csak más címekkel. Neki annyiban egyszerűbb, hogy the_laser (SETool kitalálója és fejlesztője) megadta a 2010-es szériához az UART pontokat, mi csak egy testpointot tudunk...
Itt is azért jöttünk rá, hogy bootloader a hibás, mert Kamarush találkozott anno Gentoonál ugyanezzel a hibával - ott Grub update oldotta meg, funkcióban meg a Grub egyenlő az Androidos bootloaderrel.
-
Zoli133
addikt
Zseniális. Ezt nem hittem volna, hogy ilyen kedves a sony...
Akkor ezért 2.6-osak még a JB kernelek is, sok sikert a projekthezOlyan érdekes, hogy hiába linux ez is mennyire le van korlátozva, PC-n nevetségesen könnyen cserélgetem a kerneleket, jó persze más a felépítés, de akkor is ilyyenkor valahogy úgy érzem, hogy OK nyíltabb a droid mint a többi rendszer, de ha tényleg komolyabban belekezd az ember akkor a részben a rendszer, részben a gyártók miatt hirtelen jó pár korlátba ütközünk.....
-
ko9
addikt
-
Isten88
senior tag
Elhiszem, de Én is így csináltam régen. Egyébként elég két kábel neki, a "+" és a "-", úgy tudom.
Régen akksi nélküli telefonokat így keltettem életre. Rá kell a vékony kis kábeleket tekerni a csatlakozójukra és úgy már kicsit stabilabb a helyzet...kitartást, sz*patós munka, tudom...
Sikert hozzá!
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11325 üzenetére
Konkrétan a kernelt össze sikerül raknunk, csak nem működik, innen is köszönjük Sony... Megcsinálták megint ugyanaz, mint a X10eseknél, ergo, ha a kernel nem 2.6.32-es, akkor a bootloader NEM fogja indítani... Ráraktuk a kernelt, és a "Uncompressing kernel" fázisig nem jutott el, pedig ez a legelején van. Megoldás van rá, csak ki kéne nyerni egy működő kernelből a pontos címeket. Amit mondtam fentebb, meg kell keresni az UART pontokat, így tudjuk látni a kernellogot. Ez Mini Pron azért körülményes, mert a pontok az akksi alatt vannak, ahhoz meg ugye be kell kapcsolni, hogy elinduljon a logolás. Ez a többi "nagy" Xperián nem így van, pl NeoV-n konkrétan tudjuk, hogy melyik az a 3 pont, amit használni kell, és annál forrasztani se kell, mert nem az akksi alatt vannak a pontok, elég csak oda tartani a kábelt...
Most ott áll a projekt, hogy megtaláljuk ezeket a pontokat Mini Pron. Próbálkozni a forrasztás miatt sajnos nem egyszerű... -
natë
nagyúr
Nem a te munkáidra.
Amit látok (s ez messze nem így volt a Defy-nál), az önjelölt szakácsok lopják egymás munkáit, 2 perces romok születnek, amikben alap dolgok nem működnek.
Nem tesztelik őket eléggé, bemásolnak az init.d-be millió scriptet, amiről fogalmuk sincs mit okoz, csak találták valahol az XDA-n. Jelenleg GB és ICS vonalon 2 rom használható (ha az ICS led hibájától eltekintünk, ami nevetséges, hogy így került kiadásra...), s mindkettő a gyári.
Tényleg ennyivel könnyebben "moddolható" a zárt bl-es Defy, Defy+? -
natë
nagyúr
Annak, hogy az összes főzött rom bugos, a zárt bl az oka (az én esetemben), vagy a kontár főzőmesterek? (és most nem ko9-re, etc gondolok...)
-
Zoli133
addikt
Valahol pedig írtam v4 alatt jön nálam elő (2.8.10), kb 3 nap használat után, egszercsak használat közben előjön és utána meg minden boot után ez fogad, legutóbb az után jött elő, hogy készítettem backup-ot CWM-ben (nem hiszem, hogy sok köze van mondjuk hozzá), jah és mind EXtended stock, mind KrsH kernellel sikerült elővarázsolnom.
De a JB verzióban ez nem volt, és ha kiadod az AOSP build-et akkor lehet már nem fopg nagyon érdekelni ez a probléma
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11318 üzenetére
Köszönöm a bizalmat! CM10nél átmeneti fux a videólejátszásra ugyanaz, mint a JB-MIUInál (Disable HW Overlay). Elvileg elkészültem ma a AOSP builddel, kap a ExMIUI-JB egy rebaset ami által stabilabb lesz (de jó lenne, ha Xiaomi nyílttá tenné a forráskódot, sok szívástól kímélne meg...
)
Ez a induláskor meghaló SystemUI nekem új
-
fatal`
titán
Van valahol prerooted flashtoollal flasheltő gyári ROM?
-
Zoli133
addikt
Na visszatértem ICS-re, Jó lesz majd a JB, ExMIUI-JB nagyon ígéretes dolog de még nem alkalmas mindennapos használatra. Gondoltam ha már úgy is a CM10 kernel van fennt kipróbálom azt is, meglepődtem mennyire magával ragadott a rendszer de vannak hibái ami zavaart, hogy videólejátaszás közben (több playerrel is próbáltam) újraindul, nem az egész rendszer csak egy része (kb mintha az X-et indítanád újra linux alatt). Aztán milőtt visszatértem ExMUIv4-hez gondoltam megnézem a többi MIUI kiadást, XDA-n...
Sokat nem bírt sem a HaSa sem a Real MIUI a telefonomon, továbbra is az ExMIUI a vezető MIUI ROM erre a telefonra. (Jelenleg megtanultam együttélni az indításnál kapott system UI leáll üzenettel kb 5perc múlva elindul a systemUI rendesen és hát nwem sokat indítom újra a telefont tehát belefér) -
Isten88
senior tag
válasz
Brutális eb #11305 üzenetére
Ennek a készüléknek (legalábbis ami az Én kezemben van) gyenge a GPS vevője, sajnos. Nekem is feltűnt, ez van.
Egy LwW mellé tettem szorosan, bekapcsoltunk egy GPS-teszt progit, amíg az enyém (SK17i) 2-3 perc alatt is csak egyet látott hullámpala alatt, addig a LwW ugyan ilyen körülmények között 10-15 GPS műholdat látott. Ez ilyenre sikeredett, szerintem nem tudsz vele mit kezdeni. Sokszor használtam már, kocsiban anyósülésen nincs vele baj, de tény, hogy az enyémnek nem jutott erős GPS vevő. Használható, de nagyon kell akarni, hogy működjön.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #11312 üzenetére
Ok, sok sikert!
Igen, típushiba! Vidd be a szervizbe, és hivatkozz rám...
-
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #11311 üzenetére
Szia!
"Egyébként meg köszi, igazán jól gyakorlod az ártatlanság vélelmét, és szépen beskatulyázol."
-Az évek alatt te skatulyáztad be magad."Ignorálhatsz, de akkor TEDD is azt, ne csak dobálózz a szóval, és akkor ugyebár nem válaszolsz, azaz nem reagálsz..."
-Bocs helyesbítek a sonyval és termékeivel kapcsolatos véleményed ignorálom."...és a ciripelés az volt. Az is egy bizonyos szériáig. Meg az arc repedése, az S500 billentyűzet fiaskója, és az első Xperia S kijelzője. Igen. Ezek nagy számban és bizonyítottan/elismerten típushibák."
Ezért kérdeztem erre lehetett volna mondani,hogy no para Brutális eb telepítsd újra ha nem jó szervíz.
De nem.Elkezdtél oltogatni."Igen, elhiszem a problémát, vacakol a GPS-ed. aGPS-t bekapcsoltad? Van/jó/stabil a mobilnet kapcsolatod? Első induláskor ezek kardinális dolgok..."
-Természetesen minden feltétel adott."De tudod, mit? Vidd szervizbe. Ott majd egy hét alatt jól megfrissítik neked, és kész..."
-Hehe madár ezt biztos elhiszi én át sem szoktam venni az ilyet."Ami meg a sok negatív dologra vonatkozik, nem kicsit félreérteted.
Nem arra gondoltam, amit Te leszűrtél belőle, hanem a másik oldalát. Nem egy kutatás "tudományág" van a pozitív gondolkodás eredményességéről. Igen, hinni kell benne, de van benne valami...
Pl. ha minden nap hazamész, és arra gondolsz, hogy jaj, már megint csekk vár a postaládámban, vagy fizetési felszólítás, akkor az megvalósul, és az lesz ott. Próbáld csak ki, mész haza, és arra gondolsz, lesz benne számodra érdekes, fontos dolog. Mondjuk egy nyaralási lehetőség, olyan reklám, aminek hasznát veszed. Teszem azt bútort akarsz venni, és hazaérve IKEA katalógus lóg ki a postaládádból. Erre utaltam."Ez egy nagy maszlag: Van akinek szüksége van ilyesmire mert gyenge.Ugye ezért van a sok vallásos ember is.Én erős vagyok nekem nincs szükségem erre.Önszuggesztió nélkül is teljes az életem.
"Ilyen pl. a Háború ellenesség. Nem. Nem tiltakozni kell a háború ellen, hanem támogatni a békét. Nem hiába fő mondanivaló a szépségversenyeken sem a világbéke, és nem az, hogy ne legyen háború."
Támogatni a békét?Ugyan már ha nem lettek volna a nagy háborúk a akkor most rohadtúl sok ember ember éhezne még több mint most.
Értem én mit akarsz mondani de ne haragudj kellenek a negatív dolgok az életben ettől van meg az egyensúly.Ha ezt megbolygatod csak egy bábú leszel.Legyen pozitiv 24/24-ben akinek két annya van.
Tisztára kilennék ha olyanom van nem gyűlölhetnék.Természetesen nem állandóan de néha nagyon jól esik. -
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #11310 üzenetére
Nos. Ha hiba akad - mert van - és tapasztalom, ezt leírom.
Egyébként meg köszi, igazán jól gyakorlod az ártatlanság vélelmét, és szépen beskatulyázol.
Olvashattad már más fórumban is, ha bugot, hibát létok azt én is leírom...Ignorálhatsz, de akkor TEDD is azt, ne csak dobálózz a szóval, és akkor ugyebár nem válaszolsz, azaz nem reagálsz...
...és a ciripelés az volt. Az is egy bizonyos szériáig. Meg az arc repedése, az S500 billentyűzet fiaskója, és az első Xperia S kijelzője. Igen. Ezek nagy számban és bizonyítottan/elismerten típushibák.
Panaszt egyértelműen "sokat" látsz hasonló fórumokon, mert a fórumok többnyire ezért vannak.
Hidd el, egy elégedett felhasználó nem a netet kutatja, topikot keresve, hogy leírja, a telefonján a J betű jó. A T is... Nem, ő használja a készüléket.Igen, elhiszem a problémát, vacakol a GPS-ed. aGPS-t bekapcsoltad? Van/jó/stabil a mobilnet kapcsolatod? Első induláskor ezek kardinális dolgok...
Ja, Xperia mini-nél típushiba volt az elkaribrált érintőgomb. Javították is.
De tudod, mit? Vidd szervizbe. Ott majd egy hét alatt jól megfrissítik neked, és kész...
Előbb viszont inkább te frissítsd!Ami meg a sok negatív dologra vonatkozik, nem kicsit félreértetted.
Nem arra gondoltam, amit Te leszűrtél belőle, hanem a másik oldalát. Nem egy kutatás "tudományág" van a pozitív gondolkodás eredményességéről. Igen, hinni kell benne, de van benne valami...
Pl. ha minden nap hazamész, és arra gondolsz, hogy jaj, már megint csekk vár a postaládámban, vagy fizetési felszólítás, akkor az megvalósul, és az lesz ott. Próbáld csak ki, mész haza, és arra gondolsz, lesz benne számodra érdekes, fontos dolog. Mondjuk egy nyaralási lehetőség, olyan reklám, aminek hasznát veszed. Teszem azt bútort akarsz venni, és hazaérve IKEA katalógus lóg ki a postaládádból. Erre utaltam.(de látod, ebben is csak a rosszat, ártó szándékot fedezted fel, és nem gondolkodtál el, mit is írtam valójában)
sz@rom le magasról a tapasztalataid az aláírásodban, mert sem nem érdekel, sem nem releváns. Én azok negatív milyenségére gondoltam...
Ilyen pl. a Háború ellenesség. Nem. Nem tiltakozni kell a háború ellen, hanem támogatni a békét. Nem hiába fő mondanivaló a szépségversenyeken sem a világbéke, és nem az, hogy ne legyen háború.
-
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #11308 üzenetére
""Tipushiba?"! Jézus, jelentkezik egy hiba valakinél, és már farkast kiált..."
Külföldi forumokat olvasgatva illetve a hazaiakat is állíthatom igencsak nagy az falka.Meg miért ne lehetne tipushiba?Vagy ha jobban tetszik széria hiba.Ugye mindenki emlékszik a CIRIPELÉSRE?
Egyébb iránt ne haragudj nem akarlak megsérteni de sanyi ügyekben mindenkinek hiszek még az egy hszes újoncnak is de téged ignoránom kell közismert sony imádatod miatt.
Ami természetesen nem baj csak képtelen vagy az objektivitásra."Egyébként a sok negatív dologgal magadnak gerjeszted a problémákat. Már az aláírásodban is csak a rossz tapasztalat, a panasz... Így mindig arra gondolsz, és vonzod is azokat..."
Ember ha egyszerüen rossz tapasztalatom volt velük amre bizonyítékom is van akkor miért hazudjak magamnak.Te ezt teszed?Gratulálok és üdvözlet a lila ködben...
A másik meg,hogy az aláírásom miatt már nem egy emberke keresett meg akiknek tudtam segíteni,hogy az adott szolgáltató nekik ne okozzon kárt illetve ha már probléma áll fent hogyan tudják azt minimalizálni.Ha ez csak 1 emberke lett volna már megérte kiírni. -
dobobazsy
őstag
válasz
én 1-2x itt a városban használtam, meg 1x amikor balcsira mentünk, kicsit nehezen találja meg a jelet, de ha megvan utána jól üzemel.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Semmi gondom nem volt a GPS-szel, gyorsan talált jelet, és tartotta is...
"Tipushiba?"! Jézus, jelentkezik egy hiba valakinél, és már farkast kiált...
Egyébként a sok negatív dologgal magadnak gerjeszted a problémákat. Már az aláírásodban is csak a rossz tapasztalat, a panasz... Így mindig arra gondolsz, és vonzod is azokat...
-
imatiger
csendes tag
Sziasztok,
szeretném erre a telefonra a Sony Ericsson X10 mini pro-mról átmenteni az sms-eimet. Hogyan tudom megtenni? Köszönöm. -
fatal`
titán
válasz
Elsőre nehezen talál jelet, de el nem dobja, csak, ha zárt részbe mész.
Mondjuk navigációra szerintem mindegyik telefon szar, a PNAkban azért jóval komolyabb SIRF vevő van.
-
Brutális eb
addikt
Azta mekkorát csalódtam a GPS részében ma a készüléknek.
Alig talál jelet és azt is eldobja borzalom.
Másnál is van ilyen? Tipushiba?
Szervízbe dobjam? -
detty003
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest