- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
Üdv feltettem az ICS-t, rootolt 2.3.4-re és [ezen] leírás alapján fel raktam az ics-t, de valamit elszúrtam és nem rootolt a készülék, és sehogy nem tudom visszatenni a 2.3.4-et egyik verziót sem, pcc-vel is próbáltam, ki is írja, hogy frissített, de mikor a mobilt bekapcsolom Sony felirat és ICS fogad... mi lehet a gond?
-
pusi1981
aktív tag
[dvb-t adapter] menne ezen a vason?
Eszméletlen jó lenne mióta vártam már egy ilyenre. -
janes1976
őstag
válasz
szente #11489 üzenetére
Ezt én is írtam annó, nincs rá megoldás, ez ilyen.
Viszont nyomd oda pontosan a füledhez, ne csak oda tartsd és mindjárt jobb lesz.
Meg annyi "hiba" van még nálam (is), hogy ICS alatt az üzenetjelző LED kilőve.
Bár gondolom és legalábbis nagyon remélem, hogy javítják, mert durva hogy nyomkodni kell a telót ahhoz, hogy lássam, jött-e sms, miközben annyi lenne, hogy rápillantanék és már látnám ezt. Érdekes hogy elmulasztott hibánál ez a LED műkszik. Nem is értem, hogy a Sony hogy adhatta ki az ICS-t ezzel az óriási hibával.
Másnál mennyit bír ki az akksi? Mert nekem elég hamar lemerül.
Ez gondolom minden okostelefonnál így van, úgyhogy ezt nem rovom fel nekik, csak érdeklődöm.
Viszont nekem eddig többnyire SAMU telefonom volt, úgyhogy nem is hittem, hogy egy Sony telefon lehet ilyen jó.
De hát mint tudjátok, a puding próbája az evés.
-
vitya18
csendes tag
Köszönöm, holnap le is csekkolom, először Live with walkmant terveztem, de az sincs se a Media Marktba, se a T-be, aztán megtaláltam ezt és rájöttem hogy jobb mint az
-
vitya18
csendes tag
Szerintetek kapható még a T pontokban? mert gondolom ez nem kevéssel jobb telefon, mint az újonnan kijött Sony tipo.
-
redzsi
senior tag
Az hogy lehet hogy egyszer csak kiírja Nincs hálózati kapcsolat. Előtte meg neteztem.
Még új a teló. Mivel érdemes kezdeni, mit érdemes/szükséges beállítani?
(adatok, adatbarangolás, vezeték nélküli hálózatok engedélyezve)
Bocs ha már sokadszor merül fel a kérdés. -
Regiee
aktív tag
Tudnátok linkelni nekem Flashtoolhoz egy Rootolható GB és egy ICS fileokat? Kezdem gyanítani hogy ezek közül valamelyikkel van baj és ezért nem megy a rootolás és romtelepítés :/
-
szente
addikt
Srácok!
Néha elég halknak tűnik beszélgetés közben a telefonom. Nem lehetne csavarni rá valahogyan egy kis plusz kakaót?
-
Brutális eb
addikt
válasz
Cobretti13 #11487 üzenetére
Probálj keresni univerzálist.
Media marktban láttam multkor egészen strapabírónak kinézőt. -
Cobretti13
tag
Valaki használ ehhez (sk17) autós tartót?Ha igen milyet?Külön ehhez a készülékhez nem találtam.
-
Brutális eb
addikt
válasz
walkmanboy #11483 üzenetére
Hónapok óta elérhető.
Ha esetleg neked nem akkor tedd fel flashtool használatával.De nagyon kellene már az első hozzászólás nem csinálja valki?.(Nagyon sok a az ismétlödő kérdés.Persze visszaolvasáshoz nem kell 1-es hsz sem....)
-
xperiababu
csendes tag
válasz
Kajla5 #11479 üzenetére
Havi 1090.-Ftot fizetek jelenleg. Igaz, ez a bevezetéskor megállapodított 64.990.-Ft átlaga. Van egy értékhatár. Az alapján számolják ki pl.: mennyi a havidij, és az önrész, amiért cserélik a telefont. Bár az önrészt egy idiótaságnak tartom.
Szerk.: Azt kihagytam, hogy a biztosítást a vásárlástól számított határidőn belül kell megkötni. Ez 60 nap, ha jól emlékszem.
-
walkmanboy
tag
Sziasztok ! Mikor jön ki az ICS ?? Hihetetlen, párom Live With Walkman-jára már kijött hivatalon T-mobile független ICS. BeXXarok.
-
niiks
csendes tag
A telefont használja valaki Plantronics M20 headsettel? Működik rendesen?
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #11470 üzenetére
-
Kajla5
aktív tag
válasz
xperiababu #11478 üzenetére
Ez mennyibe fáj?
-
xperiababu
csendes tag
válasz
Kajla5 #11475 üzenetére
A készülék biztosítás véd: tűzkár, viharkár, baleseti okból történő meghibásodás (pl. véletlen leejtés, törés, működést befolyásoló egyéb hirtelen sérülés ellen. Továbbá folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodás (pl. eső, vízbe esés, rongálás, harmadik személy (nem hozzátartozó vagy lakótárs) általi szándékos törés, vízbedobás stb., lopás, betöréses lopás (eltulajdonítás dolog elleni erőszak alkalmazásával, pl. lakásfeltörés, gépkocsi feltörés), rablás (eltulajdonítás személy elleni erőszak alkalmazásával, pl. telefon erővel, fenyegetéssel történő erőszakos eltulajdonítása), zseblopás.
-
Dead_slow
tag
Sziasztok, tesóm megkért, hogy varázsoljam fel a telójára az ICS-t, ő t-mobilos és még nem jelzett neki és nem akar várni. A kérdésem csak, az hogy ha, az ebben a hozzászólásban leírtakat követem, tehát felrakom az ott található rootolható 2.3-at, ill CWM-et is, majd az itt leírtak alapján felrakom az ICS-t az úgy megfelelő? Valamint, hogy a t-mobilos gari ilyenkor megmarad? Mert erre, nem találtam egyértelmű választ, ha nem akkor mit kell tenni, hogy garis problémánál ne legyen gond?
Köszönöm
-
-
Kajla5
aktív tag
válasz
xperiababu #11474 üzenetére
Mi ez a biztosítás dolog?
-
xperiababu
csendes tag
válasz
ithomas #11463 üzenetére
Tapasztalatlan vagyok a ROM frissítésben. Az XDA-ról töltöttem már le pár ROM-ot, de telepíteni nem tudom. Angolul keveset tudok, és féltem a bootloader nyitást. Jelenlegi Mini Pro-m 1 hónapos, és 8 napos. Garancia elölről kezdődött, a biztosítás miatt. Megéri fizetni, csak ha update-et csinálok és elszáll pl.: a kijelző, vagy valami fontos, akkor nem veszik át a szervizben. Szeretem ezt a telefont, megkönnyíti az életem, próbálok vigyázni rá. De még a flashtool-t sem bírom használni. :-(
-
Kajla5
aktív tag
Sziasztok!
Most nézegetem a mobilokat, és megtetszett a mini illetve a mini rpo, meg a ray is.
Kérdésem az lenne, hogy van e negatív tapasztalata valakinek az összeszerelést illetően a mininél, vagy a pronál?Tehát nem lötyög a teteje amikor szétcsúszik, nem nyikorog a készülékház, nincs e lakkopás mint pl a live with walkmannál, nem pattog le a króm a széléről meg ilyesmi..
Köszönöm -
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11470 üzenetére
*darab
-
Brutális eb
addikt
válasz
pepe091 #11469 üzenetére
Szia! Ha néhanapján ráérek azt hideg serek , shemalek és jamaican special között töltöm nem lufiejü megkattant grammar nazik ajánlott olvasmányaival.
Jobban jársz logouton ott élvezkedhetsz hasonló arcfenthordó társaid csodálatos siránkozásain.
Amennyiben mégis úgyérzed,hogy mindenképpen tanárkodni szeretnél jelzem,hogy kár az energiáidat rámfordítanod mivel semmilyen szinten nem érdekel.Egyébként mostantól vadászok rád és ha 1 darb írásjel is hiányzik véged.Ehehehe
Mert gondolom te vagy a tökéletes....... -
válasz
Brutális eb #11466 üzenetére
Üdv!
Ha néha napján ráérsz, kérlek olvasgasd: Olvasni való Köszönöm!
-
djnice
veterán
válasz
Brutális eb #11466 üzenetére
Köszi és bocs, valahogy elkerülte a figyelmemet.
-
djnice
veterán
Biztos volt már kérdés csak nem találom rá a választ, ICS van a telefonon és nem lehet vele fényképezni, sem a galériát megnyitni, mert azt írja hogy nem érhető el külső tárhely. Az SD kártya benne van és a fájlkezelővel látszik a tartalma, így nem értem mi lehet a baj.
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #11462 üzenetére
OTA-n hiába várod az ICS-t, mert a Sony nem adja ki. Le lett írva már az elején, hogy OTA-n nem lesz elérhető az ICS csak gépre dugva PCC-vel / SUS-sal.
-
ithomas
őstag
válasz
xperiababu #11462 üzenetére
De miért OTA?
A Sony szándékosan nem OTA frissítésként szállítja az ICS-t.
Bőven megelégednénk, ha sima usb-s módszerrel is frissíteni lehetne...de NEM. -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet az hogy, hogy a T-s árlistában a telefon még benne van, de online már nem lehet rendelni? Ez azt jelenti, hogy csak szerencsével vehetjük meg valamelyik boltban?
Úgy fest barátnőmet végre sikerült rávenni, hogy legyen neki is okostelója, és ha még van akkor ilyen, ha nincs akkor Tipo.
Kérdéseim:
- ha jól sejtem hivatalos ICS még nincs rá
- van-e valami ismert hibája (pl mint a mininél az érintőgomb érzékenység)? -
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11454 üzenetére
Na akkor jó
Érdekes is volt, mert pont a múltkor töröltem le az egész forrást (Csak 100GB-om van Linuxnak, és le van szedve 3 teljes Android forrás, ha buildolok is már nem fér el), és ugyanígy zipenként szedtem le. Megcsináltam a mappákat, helyreraktam, és ment is build. Azért volt fura hogy nállad rosszalkodott.
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11448 üzenetére
Nem is kell neki. Szvsz ha én most leszedem zipekbe, megcsinálom a mappaszerkezetet, és nyomok a (példánál maradva) patchrom mappában egy . build/envsetup-ot akkor onnan mennie kell. Product=Unknown lesz, meg nem sok mindennek lesz értéke, de nem is kell vele foglalkozni.
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az 58-as build-et és szeretném frissíteni ICS-re akkor csak annyi a dolgom hogy amikor az Sony PC Companion feldobja a frissítés lehetőségét akkor rányomok és kész?
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11442 üzenetére
Akkor ugyebár patchrom_miui, patchrom_sk17 stb zipjeid lettek - megcsinálod a patchrom mappát (bár mindegy a mappa neve) és azon belül a példánál maradva miui, sk17, stb.
Ergo ilyesmi lesz a mappaszerkezet:
patchrom/
patchrom/miui
patchrom/miui/system
patchrom/miui/src
patchrom/sk17
patchrom/tools
patchrom/buildNem írom tovább, gondolom érted.
-
Zoli133
addikt
Egy gyors kérdés, amit nem tudtam hirtelen a makefile-ból se kielemezni, a vége az lett, hogy zipben win alatt szedtem le a cuccot mert linux alatt kerek 60 KiB/s sebességgel hasított, nos a 4 zip tartalmát egy mappába dobjam (én így gondolnám hirtelen), vagy valamilyen mappaszerkezet kell neki?
-
Zoli133
addikt
a 2.8.31-et próbáltam utoljára és ott is olyan volt nekem
, nem tudom mi okozhatta, majd pár hét múlva megnézem újra, most épp ExMIUI-t fogok felrakni és azt hiszem ez marad egy darabig mert az utóbbi hetekben nem volt ROM ami 2,5 napnál tovább volt fennt, nem árt egy kis pihenés
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11436 üzenetére
Elég a
MiCode/patchrom_miui
MiCode/patchrom_tools
ExPeacer/patchrom_sk17i
MiCode/patchrom_builda buildhez. Az LT18-at felesleges leszedni az nekem kell. Ha ez a 4 megvan akkor menni fog a build.
Sok sikert. Írj ha valami van (MultiLangnál a Phone app buildnál megfog akadni az APKTool hibája miatt. Javítás: Menj be az out/Phone/res/ mappába és töröld a values-uk mappát. Ez a legegyszerűbb és gondolom nem fog hiányozni az ukrán nyelv
)
-
Zoli133
addikt
Nálam vannak bajai, de a legzavaróbb számomra az nem bug, inkább valami figyelemtlenség, az a notif bar dátum helyetti fekete sávja, ugye ez megvolt anna ko9 verziójában is de valamikor június végén talán javításra került, akkor nem zavart, de most, hogy van jó alternatíva így elég szembetűnő.
ko9: nah tiltva van az itteni hálózaton a git protokoll, repo így nicns és a fájlokat is http-n kell lehúzni, nah valamit majd kiügyeskedek belőle...
-
ko9
addikt
válasz
Zoli133 #11431 üzenetére
Ha van egy kis időd (Linuxod tudom van), akkor heti rendszerességgel frissítem a repóm, -a teljes .587 rebase is megvolt - csak egyéb okok miatt nem adom ki...
Maga a build rendkívül egyszerű, követed az ebben a repóban lévő README utasításait.
Annyit megjegyzek, hogy a build.sh-ban a
export PATH=$PATH:/home/user/MiCode/ICS/tools:/home/user/android-sdk-linux/tools-t írd át a neked szükséges útvonalakra.Miután syncelted a repot, és ha leszeded a MiuiAndroid-ról az utolsó LT18-as nyelvi pakkot, és kicseréled a miui/system/app mappában a fájlokat (csak azokat rakd bele a zipből amiből egy példány már van a mappába!!), meg a miui/system/frameworkben is és utánna indítod a buildot, akkor még a multilang is bennelesz.
-
-
fatal`
titán
válasz
dobobazsy #11425 üzenetére
A vaku működik, bár nekem még r3 van, használom a flashlightot is, de most kipróbáltam a kamera appban is működik.
EQhoz meg minek romot cserélni? Tegyél fel egy normális zenelejátszót a gyári hulladék helyett.
Más: Melyik a legjobb zárt bootloaderre telepíthető MIUI ROM a telóra? Látok vagy háromfélét az XDA-n.
-
dobobazsy
őstag
felraktam a Real ICS Lite új változatát, hát nekem ez hiányos.
nincs is benne eq, és a vaku itt sem működik. hogy a fenébe lehet így sötétben fényképezni?
felrakom a Real ICS r5.2-t, de hát abba se fog működni az 100%
ha van valakinek tippje a vakura, meghallgatom! -
Coq
aktív tag
válasz
Nyiscsák #11423 üzenetére
Nekem konkretan nem ilyen telefonom van, azon az egyen, amit lattam, meg mar ICS volt. De itt vannak masok, akik meg tudjak irni.
A sajat telefonomon viszont en mindig felrakom az ujabb verziokat, ha van ra lehetoseg, szerintem erdemes,ezt ajanljak a gyartok is. De a szolgaltatok gyakran leragadnak, van, hogy soha nem erkezik frissites... Ez a szolgaltatoi telefonok egyik hatranya.
-
Coq
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy ha most veszek ilyen telefont, szolgaltatoit, akkor melyik Android-verzio van rajta ? Azt tudom, hogy a kartyafuggetlenen ICS 4.0.4 van.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Zsírkrétamen #11418 üzenetére
én kérdeztem már régesrég, de nem mondta meg senki
-
Sziasztok! ICS alatt valahogy be lehet kapcsolni hogy a billentyűzet folyamatosan világítson? Külön progi kell hozzá? (bocs ha már valaki megkérdezte
)
-
Brutális eb
addikt
-
silboy
aktív tag
Mióta ICS-re frissítettem,nem tudok fényképezni a majdnem teli memóriakártyámra.Kiírja,hogy tele van,töröljek fájlokat,megteszem de a tárhely nem nő.Másik,hogy a magyarított Jorte 2*1 widgettet kirakva nem jelenik meg semmi,ott van,de teljesen átlátszó.Aztán az Easy reminder olyan lett,hogy nem fogadott hívás vagy sms esetén a beállított idő eltelte után folyamatosan jelez,nem úgy mint azelőtt,hogy csak egyszer játszotta a dallamot majd a beállított idő után újra.Mitől vannak ezek a hibák?
-
Drachoo
senior tag
válasz
Brutális eb #11404 üzenetére
Sziasztok!
Másodszor viszem szervízbe a kedvelt mini pro-m...
Térerő problémákkal vittem be (folyamatosan leszakadt a hálózatról) a szervízbe a készüléket. Visszakaptam szoftverfrissítés (visszarakták a gb-t) után. Most újra beviszem mert néha egyszerűen azt veszem észre, hogy nincs a gsm hálózaton fent. Más járt már így?
Gyári rendszer van fent.
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11398 üzenetére
Köszönöm! Akkor valszeg jegelem egyelőre a dolgot..Kicsit jobban beleásom magam a témába, most még nem merek nekiállni, mert tartok tőle, hogy elcseszném a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest