- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Steam Deck
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
joker1220 #17339 üzenetére
Kikapcs + hangerő le nem működik?
-Mondom neked,AROMA-ban ne Wipolj!
-Facebook pipálva
-Gtalk pipálva
-Track ID pipálva ha leírnád miket lehet még pipálni lehet tudnék segíteni,ugyanis ha sokat visszaolvasol volt nekem is Bootloop.Bootanimációnál gondolom 1 nél tettél pipát csak.
Ha mindeképp Real ICS kell akkor az 5.2-t rakd fel,korábban írtam kis GPS-re kiterjedő szubjektív összehasonlítást.
Másrészt elég giccses a Real ICS Lite R6Pedig ott rontod el a pipálásnál.
Le tudod valamivel fotózni,miket pipálsz ki? -
-
LSL1337
őstag
válasz
joker1220 #17262 üzenetére
rászántam magam új rom-ra
jelenleg a walkman-es topic alapján mászok át GBről ICS-re
betettem GBn a root fileokat, PCC-vel update-eltem, de nem ajánlotta fel ICS-t, hanem csak .62-t (FU T-O), szóval most újra be kell tennem az előzetes root fileokat? és honnan tudok leszedni egy gyári ropogós 587-et? -
kecz
aktív tag
válasz
joker1220 #15888 üzenetére
Visszatalál nekem egyből a hálózatra, de hiába, mert engem nem tudnak elérni. Viszont amint én próbálok meg hívni valakit, akkor kapom a millió sms-t, hogy nem fogadott hívásaim voltak. Olyan, mint ha csak akkor férne hozzá a hálózathoz a telefonom, ha én indítok hívást. Ilyenkor mindig felhívom a 1430-at, hogy megtudjam, hogy van-e nem fogadott hívásom. De hát könyörgöm. Így nem lehet egy telefont használni.
-
aakosch
tag
válasz
joker1220 #15181 üzenetére
wipe data nélkül beszart a kijelző, kivilágosodott, csíkozódik és nem reagál az érintésre. A telefon amugy magánál van, mert a home gomb működik. Most akarok wipe dataval felrakni romot, de kellenenek a nevjegyek. Van valami mód, hogy kicsaljam belőle? A telefonon vannak, nem a simen.
-
sdd2
veterán
válasz
joker1220 #14527 üzenetére
Nincs, de lehet a mostani rendszert lementem, nyomok egy wipeot és kitolom nektek egy ICS-nek mert egész jó az akis. Második napja megy, wifi, mobilnet, böngészés, e-mail szinkronizálás meg minden és még 50%-on van. Ezt persze csak akkor ha van rá igény. Zárt Bootloaderre jó mert gyári kernelen van, csak root és CWM kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged