Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Amikor a GB ről frissítettem ICS re, megmaradtak a személyes adatok és a beállítások is,
ezt nem tudom hogy hogyan sikerült így de azon gondolkodom hogy esetlegesen
ettől lassú, haveromnak megcsináltam root+ics és neki sokkal gyorsabb lett viszont
nála semmi sem maradt meg ICS felrakást követően.Ezért ötletelek igazából
Ami a legjobban zavar az a telefonkönyv lassúsága...
Na meg ha végre kijön az .587 végű ICS frissítés akkor azt simán ráhúzom erre flashtool
al vagy azt már fel tudom tolni SUS al is?!Gondolom frissités után újra kell majd rakni ezt a jó kis kapcsolós értesitési sávot is:S
A moddolot systemui.apk ról meg a build.prop ról nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged