Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Aha, értem. Ez esetben melyik a legfrissebb ICS, amit Flashtool-lal fel tudnék tenni? Flashtool-hoz nem szükséges ROOT ha jól olvastam, illetve visszarakható az eredeti GB, ha garanciális probléma lenne?
Esetleg egy részletes leírást tudnál hozzá adni?Jelenleg 2.3.4 van rajta, 4.0.2.A.0.62-es build.
Köszi előre is!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
4.1 JB főzött ROM nincs még Mini-re?
Mert ahogy látom a hivatalos ICS-re hiába várok (T-mobile), akkor meg inkább friss rendszert tennék rá! -
Prof01
veterán
Sziasztok!
A Mini-nél nincs olyan lehetőség videofelvételnél, hogy a fizikai gomb helyett a képernyőre bökve induljon a felvétel? Ha nincs, akkor tudnátok-e ajánlani valami jó app-ot, amivel lehet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
Ma aktiváltam először mobilnetet a Mini-n (T-s Go!Net).
Most pl. egy kis E (gondolom az Edge) betű jelzi a fenti állapotsávban a mobilnetet. Ez átvált automatikusan 3G-re ha talál erősebb jelet, vagy nekem kell valamit beállítanom?
Esetleg más beállítások, adatforgalom csökkentő app-ok, amiket érdemes használnom?Köszönöm előre is a válasz(oka)t!
-
Prof01
veterán
Most meg rádugom a töltőre és nem tölt. Nem jó az USB kábele, másikkal jó. Mi tud elromlani egy kábelen?
Pedig tegnap még jó volt. -
Prof01
veterán
Ma összekapcsoltam a névjegyeimet, a facebook-os kapcsolataimmal, szépen letöltötte a képeket is hozzájuk, de valamiért homályos, rossz minőségűek.
Másnak is ilyen? Nem lehet valamit kezdeni ezzel? -
Prof01
veterán
Na megjött a Mini White-om!
Élőben nem is láttam még fehérben, de sokkal szebb, mint gondoltam!
Nagyon bejön a cucc! Villám gyors a ZTE Blade-emhez képest.
Egyébként miért van az, hogy az xLOUD bekapcsolásával kicsit halkabb, mint bekapcsolva? Nem fordítva kéne lennie? -
Prof01
veterán
T-s, függő mobil, előfizu megújítással 25k-ért. ZTE Blade-emet cserélem le, amit annyiért el tudtam adni, amennyiért 1 éve vettem újonnan (20k).
Szóval nem sokban van, remélem 1 évig legalább kiszolgál majd ez is.
Kijelzőben visszalépés lesz, de minden másban jobb. Erősebb hardver, jobb kamera, ICS is lesz rá. Főleg ezek miatt választottam. -
Prof01
veterán
Na megrendeltem én is a kis Mini-t fehérben (már csak az volt)! Kedden itt is lesz. Már nagyon várom.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen teló beszerzésén. T-nél elég jó áron kapható már előfizuval.
A ZTE Blade-emet cserélném le rá. Főleg az erősebb cpu+gpu és kamera miatt. Illetve, ha jól olvastam erre lesz hivatalos ICS frissítés is nemsokára?
Mi a véleményetek a telefonról? Vannak esetleg típushibái vagy valami, amivel nem vagytok megelégedve? -
Prof01
veterán
T-nél 36k-ért kapható dominoban, csak ma! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest