Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
HELLAFLUSH #3098 üzenetére
A függetlenítésről itt nem szabad beszélni ahogy írták előttem. Viszont roothoz itt a link (regisztráció szükséges).
-
hurenzon
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #3098 üzenetére
Hali!
Ebben itt senki nem fog segíteni, mert tilos róla beszélni.
Üdv!
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! áttértem sgs ről arc s re
valaki tudna nekem segíteni függetlenítésben vagy rootolásban?(sonyval még nem volt szerencsém)
előre is köszi mindenkinek -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3094 üzenetére
Az MX Video Player lejátssza az .flv fileokat is gond nélkül. (gyakorlati tapasztalat) ITT egy cikk róla. A lényeg pedig:
MX Video player supports all the popular video file formats including:
-avi
-mpeg
-mp4
-wmv
-divx
-xvid
-mov
-flv
-vob
-3gp
-and more… -
-
Revolit
senior tag
válasz
hurenzon #3089 üzenetére
Hát az egyik legjobb progi ami nekem fennvan az a [ZombiBooth ]
Mindig ngy sikere van társaságban is
Vagy van pl szellemkereső isA mikrót mindenesetre megtalálja
Hogy milyewn hasznos program van fenn? Hát olyan nemigen van
Na jó, azért akad:
Seriesguide, Zedge, Pure grid calendar, docToGo, note everything, időjárás widget (jól néz ki és azért hasznos is), ES File explorer, quick settings, AdFree, Root explorer, MoboPlayer, Call Meter, box (50 giga rulz, bár nem használok csak kb 20 megát
)
Kb ennyi ami "hasznos" progi, és egy jó rakat "hülyeség"
PlayerPro kimaradt, ami nekem nagyon bejött. Lock screen-je is van és mappák szerint is rendezheted a számokat!!! Ezt nem nagyon találtam meg más zenelejátszóban... És persze szépen szól, van boost ill egyéb hangbeállítási lehetőség.
-
hurenzon
senior tag
Nektek milyen hasznos és jó programotok van a telefonon?
Olyan GPS-t tudtok amihez nem kell internet?
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3078 üzenetére
Karácsonykor ezt használta a fiam. Szerintem jól néz ki
-
szekra
addikt
válasz
hurenzon #3072 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá, és meg vagyok vele elégedve. csatakacsa neked is ajánlom. Szerintem a szilikontokok használata, hogy is mondjam, kicsit felesleges, nemhiába van ez a gyönyörű design, szerintem kár elrontani egy ilyen gumival
bokrosolajos: elvileg nem kell rá külön fólia, van rajta alapból, ha jól megnézed észre lehet venni. Nekem még nincs rajta egy karc se, persze vigyázok is rá, sosincs tok nélkül lerakva. Nekem ez a háttérképen, nagyon kis csini
-
hurenzon
senior tag
válasz
csatakacsa #3084 üzenetére
Lurdyba van 1500 Ft-ért műbőrből és az elég fasza.
-
duvi
nagyúr
válasz
csatakacsa #3082 üzenetére
-
csatakacsa
tag
Sziasztok.
Olyan tokot nem tudtok rá valahol ami nem ilyen szilikonos meg rahajtos magneses hanem egyszerű belecsúsztatós bőrtok? Nekem ilyen volt a p1hez is és olyat szeretnék venni. Ha valaki tud szoljon. -
Land
veterán
válasz
bokrosolajos #3078 üzenetére
De az Arc S nem kifutó modell. Épp hogy bejött a kínálatba.
-
duvi
nagyúr
válasz
hurenzon #3075 üzenetére
Kép alapján ugyan az az öntőforma, csak a design más. Viszont a leírásban ez is szerepel:
"kemény füstös szilikon tok"
A mienknél bársonyos hatású, rugalmas anyagú a szilikon gumi. Ebben az a jó, hogy kimondottan jól tapad kézbefogva és könnyű leszedni.(néha le kell szedni és kitörölni az összegyűlt port/koszt a belső oldalán) Hátránya, hogy zsebbe rakva is tapad a gumi, ezért nehezebben tudod betuszkolni a zsebedbe
A lényeg, hogy ki kéne próbálni kézben fogva mennyire csúszik ez a kemény szilikon.(#3078) bokrosolajos
Szilikontoknak van értelme, amikor homorú a hátlap?
Szépen felfekszik a hátlap ívére ez a szilikon tok
Képernyővédő fóliából mit ajánlotok?
Gyárilag fóliával adják az Arc-okat. Nagyon nehéz észrevenni, de van rajta gyári védőfólia.(ha nem szedte le az előző tulaj!) -
bokrosolajos
őstag
Szerintem már sosem lesz. Én kétszer rendeltem webshopból, csak vártam, vártam. Aztán jött az E-mail, hogy nincs készleten és nem is lesz rendelhető. Újabban nem veszik ki a kifutott készülékeket, mert így is releváns találatot kapnak ...
Tudtok ajánlani valami szép élő hátteret az Arc-ra?
Szilikontoknak van értelme, amikor homorú a hátlap?
Képernyővédő fóliából mit ajánlotok?
Ez így nagyon gáz, hamar össze zsírosodik - nem egy Gorilla glass. -
Land
veterán
Webshopban 67k lenne azzal a csomaggal az Arc S, amit kinéztem. De elvileg nincs nekik. Van rá esély, hogy ha bemegyek Pestre, akkor valamelyikben még is lesz és ennyiért? Vagy élőben a 10%-os kedvezmény nem érvényes?
-
duvi
nagyúr
válasz
hurenzon #3072 üzenetére
Én ilyen tokot vettem a fiamnak és szerintem nagyon jól bevált:
Sony Ericsson Arc fekete szilikon tok
Persze lehet venni 7K+ -ért is tokot, de én nem láttam ezekben azt a többlet védelmet ami indokolná az árkülönbséget. -
hurenzon
senior tag
Valakinek vannak Tokkal kapcsolatos észrevételei?
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3070 üzenetére
"Elkezdtem ezerrel telepíteni" Arra figyelj, hogy telepítés után neked kell áthelyezni a telepített programot a memkarira! Ha erre nem figyelsz, akkor hamar elfogyhat a belső tárhelyed.
Beállítások/Alkalmazások/Tárolóhasználat/SD-kártyán fül felül. Ekkor kilistázza a telepített alkalmazásaidat és amelyik mögött nincs pipa, azt jelöld be.Megnyílik egy részletező ablak és ott kiválaszthatod az "Áthelyezés SD-kártyára" opciót.Ezután az alkalmazás méretétől függően kell egy pár másodperc és átkerül a memkarira a program.
Sajna nem lehet beállítani, hogy egyből minden a külső memóriára települjön. -
bokrosolajos
őstag
Köszi duvi! Astrot végül is QR kóddal telepítettem laptop monitorról
Igen, van hozzá HDMI kábel is, de még nem próbáltam. Adtak rá egy Let's Play Golfot is, meg egy pár dolgot, amit még nem ismerek.
Tetszik, hogy rádugom a kábel végére és már működik is külső tárhelyként, nem kell rá bökni semmi választásra. Bár, ha jól emlékszem a 2-+es badán is már így van megoldva, menüből állítod
Elkezdtem ezerrel telepítetni, utána jöttem rá, hogy csak a SIM-et vettem ki a Wave-ből, a mikro SD maradt abban
Tettem fel Groupy-t is, de ahogy látom, SE saját névjegyzék kezelője van
-
soldier2
őstag
válasz
Danny750 #3067 üzenetére
Itt van előttem egy Ray meg egy ArcS. Én nem látok lényeges különbséget a kijelzők között (mármint a méretet nem számítva). Feleségem naponta kb 1-1,5 órát netezik a Ray-el, szerinte jól haszálható ha oldalra fordítja (sms, email írásakor szintén inkább elfordítva használja). Arcnál értelemszerűen erre nincs szükség. Igazából neked kell döntened, hogy a méret a fontosabb, vagy a jó anyaghasználat. Az én ArcS-em nem nyöszörög de van aki panaszkodik rá. Szerintem bárhogy döntesz, meg leszel vele elégedve.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3059 üzenetére
Gratula az új telódhoz! Szerintem jó vétel volt, ráadásul kaptál hozzá HDMI kábelt is. A T-nél nem adják hozzá gyári tartozékként. Külön meg kellett venni.
Mi is az ASTRO File Manager-t használjuk, és nagyon bevált. Csak ajánlani tudom -
SkyS1gn
félisten
válasz
Avicularia #3040 üzenetére
Igen, többnyire a telefon másik végén lévőre figyelés tereli jobban a figyelmet, 0kezezni kell mint a szhelyi taxisok X)
-
Danny750
őstag
Ez arc topic ezèrt nem is az arc s-el hasonlìtgatom! Nem akkora különbsèg az a 400mhz hisz a komolyabb műveleteknèl jön a gpu ami ugyanaz! Àrban is màr majdnem bezuhant az arc àràra az arc s! ( ha arc lesz akkor arc s ,de csak a fehèr szìn miatt)
Samsungot soha!
Nem èrtem mièrt kötekedsz? Nem egyszer írtam ke ,hogy az arc mellett szól a nagyobb kijelző a ray-nàl meg a jobb minőség! -
szekra
addikt
válasz
Danny750 #3060 üzenetére
Igen ez az a topic, de mivel az s kivan halva, így ezt használjuk. Ilyen megnyilvánulásaid, hogy 0 a különbség, meg, hogy azt az órajel különbséget nem érezni, ezt mi alapján jelented ki? Mert nekem a számok mást mondanak.
Volt egy srác itt nem rég, aki ugyanígy el volt határolódva az sgs2 mellett, és lehetett neki bármit mondani, ő már eleve eldöntötte, hogy mit választ, és csak az arc ellen érvelt. Szóval tényleg nem kell kelteni a feszültséget, legyél boldog a Ray-el.Az az 1" különbség pedig tényleg nem számít, ugyan az a két telefon
-
-
bokrosolajos
őstag
Nem titok íme.
ArcoS vs Ray Charles
Wave tulajként még engem is érdekelt a Ray, egészen addig, amíg kézbe nem vettem egyet. Akkor eldőlt, hogy már kicsi az a kijelző. Weben böngészni kevés!
Az Arc műanyagját még szokni kell, de elsőre megkedveltem, ez a fényes fehér nem olyan rossz minőség.
-
Danny750
őstag
Mivan? Tudàsban 0-a különbség ès pont emiatt nehéz a választás!
(arc s 1,4 ghz de ez nem lènyeges a jò optimalizáciò miatt)
Pont ,hogy a Ray-t szánták prèmium modellnek + olcsóbb is ugyanazzal a tudàssal minősègibb köntösben kisebb ,de szebb kijelzővel! Ha fogtál már Ray-t sztem èrted ,hogy miért nemtudok választani! -
Danny750
őstag
válasz
soldier2 #3051 üzenetére
Igen viszont lényegesen jobb minősègű ès ahogy olvastam a kijelző is abban már a legùjabb technológiás.....kisebb kijelző a kèrdès csak számomra is mivel sztem ics-ben már javìtva lesz a led probléma!
Játszani szoktam rajta, filmet meg kb. 2 hònapban 1-szer nézek azt kibìrnám 3.3"on is! Igazából az Arc minősègètől tartok egy kicsit! Már az is zavar ha egy kicsit megnyekken -
soldier2
őstag
Az az egyetlen lényeges hátránya az Arc-al szemben. És ez miatt majdnem teljesen más célcsoportot szólít meg.
Danny: ha rendszeresen neteznél/játszanál/filmet néznél rajta akkor szerintem Arc (S). Ha inkább egy telefont szeretnél, amin szükség esetén megnézed a menetrendet/híreket akkor Ray. -
Land
veterán
válasz
bokrosolajos #3046 üzenetére
Nekem is fehér lesz remélem. Gyönyörűnek tűnt élőben. Mennyibe fájt ha nem titok?
-
Danny750
őstag
válasz
bokrosolajos #3046 üzenetére
Egy màsik kèszülèkről küldj át bluetoothon pl. egy astro-t ès telepíthetsz kedvedre!
Ha van mobilnet vagy wifi akkor meg a marketről tölts le vmi filekezelőt! (sztem az astro a legjobb) -
bokrosolajos
őstag
Fehér, szerencsére homogén egyszínű! Ez az első top Androidos saját készüléken.
Eddig széles vagyok az Arcokon ;-)Fájlkezelőt nem találom. Pár dolgot PC-ról SD-re másolata, pl aktív hátteret, azt nem tudom telepíteni apk-ról
-
Land
veterán
válasz
bokrosolajos #3042 üzenetére
Milyen színű lett? Mely felsőbb kategóriás android telefonok után használod?
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3042 üzenetére
Gratula
udv a klubban
-
bokrosolajos
őstag
Na kérem, ez az első bejegyzésem, amit már a saját Arc S-emről írók! :-)
-
ko9
addikt
válasz
laszlolczka #3037 üzenetére
Igen, az én Mini Pro-mon is cserélve van, és ténylegesen jobb az akksiidő. Bár van hogy napi 3x cserélek kernelt
-
Avicularia
veterán
válasz
soldier2 #3038 üzenetére
Köszi hogy leírtad
Igazad van,sokan nem tudnak normálisan vezetni,ha közben kézből telefonálnak.
10-ből 8x ha itt valaki 30-al hajt akkor telefon van a kezében,de itt Európában egyedüli országként ez törvényes.A másik kettő meg 80 éves fater S80-ban
Egyébként úgy tudom,hogy mindegy hogy kézben fogod,vagy kihangosítóval beszélsz,maga a beszélgetés tereli el a figyelmet,nem a módja. -
soldier2
őstag
válasz
Avicularia #3025 üzenetére
Mert ha valaki 50 km/h al megy ott ahol 90 a megengedett az 10 esetből legalább 8x telefont tart a kezében. Én meg utálok tötymörögni (nem vagyok krónikus gyorshajtó sem, csak szeretem kihasználni a törvény és az útviszonyok adta lehetőségeket). Ha meg gyorsan mennek az ugye balesetveszélyes, mert az emberi agy nem képes multitaskingra. Gyorsan váltogat a különböző műveletek között, de amíg a telefonra figyel addig nem tud a vezetésre figyelni (ezt ne úgy értsd, hogy végig amíg telefonál nem figyel a vezetésre, csak a figyelme gyorsan ugrál a telefonálás-fezetés-telefon tartása között. Ráadásul csak félkézzel fogja a kormányt, nem tud váltani/jelezni közben). De ez már tényleg nagyon off
-
ko9
addikt
válasz
laszlolczka #3002 üzenetére
Nem kell az egész kernelt cserélni, elég csak a basebandet.
-
Dottore
addikt
Mert a fém árnyékol, ezért pl. a HTC kis műanyag lapra vezette ki az antennát ami egyben az akkumulátor fedele is. A Wifi a felső gumi borítás alatt kapott helyet. Nem volt túl nehéz eltakarni a kezeddel azt az amúgy is nem túl nagy hatékonysággal működő kényszermegoldást.
-
mokus1
addikt
válasz
Dottore #3033 üzenetére
Miért van ez így hogy az alu, fém házas dolgoknak sokkal gyengébb a vezeték nélküli cuccai? Laptopnál is így van, most váltottam egy műanyag cuccról egy magnézium-alu ötvözetes gépre kibaszott kemény de ahol a műanyag 4es erősséggel ment itt már csak 2 van.Bár eldobni nem szokta.
-
Dottore
addikt
A volt munkatársamnak SGS volt. Kb. egy szinten vannak szerintem.
Azt nem értem miért kell mindig feltétlen önigazolást keresni. Illetve értem de annyira gyerekes. Szeretem ezt a telefont, de ez a telefon nem prémium ami az összeszerelés minőségét illeti. Az előző telefonjaim mind fém házzal büszkélkedhettek. Igaz nem volt nyekergés de mindegyiknél volt szar térerő, wifi és illesztési hézagok. A kisebbik rosszat választottam, úgy hívják Xperia Arc S. Azóta is ez az eddigi legjobb telefonom. De, hogy kínai szar pet palack műanyagból van, az hótziher.
-
Loituma69
őstag
válasz
soldier2 #3020 üzenetére
4 hónapja van meg az arc, de a hátlapot még nem vettem le! Ezüst szinű az enyém és nem látszik rajta az újjlenyomat. A ház nem törött el ahogyan itt sokan írják, igaz megvétel napjától szilikon tokban van! Haveromnak 140.000ft-os iphon 4s telefonja van ugyan úgy meglátszik rajta az újjlenyomat! Zsiros kézzel izzadt kézzel ne nyúlj a kijelzőhöz és akkor tiszta marad.
-
Loituma69
őstag
válasz
bokrosolajos #3003 üzenetére
Igazad van a wave az egyik legjobban összzerakott legjobb minőségű telefon, legalább is ami a házat illeti, ha azon is sima android lett volna nem pedig bada akkor most nekem is ilyen telefonom lenne! De megnyugodhatsz minden másban az arc a nyerő a legjobb vétel szerintem jelenleg!
-
Viper26
nagyúr
Kíváncsi vagyok most meddig húzza a MIUI, eddig két nap a rekord.
Azért próbálok barátkozni vele. -
SkyS1gn
félisten
milyen üveg van a telón? nem Gorilla igaz?
-
soldier2
őstag
válasz
Danny750 #3021 üzenetére
Azt többen írták, hogy a 3,4-es droiddal jobban merül az aksi. Ha használom nap végére tölteni kell, de ha nem nyúzom állandóan kibírja estig. Mivel a feleségem közel sem használja annyira intenzíven így neki 2 naponta elég tölteni, néha megy hármat is. Én rendszeresen használom kihangosítva autóban (rühellem a headsetet, de a kézből telefonálókat is
) elfogadható a hívás minősége/hangereje. Zenehallgatásra meg ugye füles kell mindenképp. Ha nekem kéne választani újból az Arcot választanám a mérete miatt. A Ray nekem már túl kicsi. Fényerővel nem volt még gondom, jól olvasható az Arc napsütésben is. Holnap majd egymás mellé teszem őket és leírom mire jutottam.
Igen. Fekete
-
szekra
addikt
válasz
soldier2 #3020 üzenetére
Sajnos valamit valamiért.. Így is nagy bravúr volt egy ilyen vékony formatervet, hátlapot megtervezni az SE-nek, és valljuk be kegyetlenül jól néz ki, legszebb mobil a piacon. Nem tudom neked milyen színű van, de ha jól sejtem fekete, mert mindenki írja, hogy az nagyon szedi az újlenyomatokat.
-
Danny750
őstag
válasz
soldier2 #3020 üzenetére
Szia esetleg akkor tudnál nekem segíteni mert szeretnék venni egy másik kèszüléket is a mini mellè ès nemtudok választani a ray ès az arc között? Pl: kihangosítva melyik szól szebben? Ahogy olvastam a ray fènyereje is jobb , valóban nyekereg az arc? Akksi?
Köszi előre is! -
soldier2
őstag
válasz
csatakacsa #2999 üzenetére
Hát például azért mert a hátlap körben kissé túl lóg a telefonon (ArcS) ha oldalt lehúzod az ujjad érezni fogod. Eddig azt hittem ez annak tudható be, hogy a lányom (4é) leejtette a járólapra, de ma néztem a Westendes Sony boltban, és ugynaz a jelenség észlelhető a kiállított darabon is. Valamint az egész borítás olyan, hogy a telefon kb 10 másodpercig képes tiszta maradni. A hátlap minden egyes levételekor azon izgulok mikor törik ketté stb A belsőbe nem tudok belekötni, nagyon jól, gyorsan teszi a dolgát. De ha a feleségem Ray-e mellé kerül akkor nem értem, miért is az Arc a csúcsmodell. Persze értem én, hogy nagyobb a képernyője, de anyagminőségben ég és föld. Egyébként a fenti leesést simán vette, nincs sem karc semmi (azóta a fóliát sikerült valamivel végigkarcolni, de csak akkor látszik ha letörlöm a képernyőt, és akkor is csak percek kérdése, hogy a sok ujjlenyomat eltakarja)
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3016 üzenetére
Igen, az a kis fehér csík az. Nem az akksi alatt van..
-
Danny750
őstag
válasz
bokrosolajos #3016 üzenetére
Az akksi alatt talàlod!
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3012 üzenetére
Igen tud, ha leszeded a hátlapot pontosan a sim kártya felett van, remélhetőleg fehér lapka.
-
bokrosolajos
őstag
Jut eszembe: videofelvétel alatt tud világítani folyamatosan a LED?
Azt a beázásos, elpirosodó papírt, ami szóba került, merre találom? -
hurenzon
senior tag
válasz
Cho Simba #3009 üzenetére
Bátyámnak arc Blue van és szinte észre se lehet venni a repedést.
Nem is lényeg ha rajta van.
LAND:
Csak azért mondtam mert akkor kb 5 ezret tudsz alkudni minimum.
A gyári füles szerintem nem az igazi.
Arra, hogy a későbbiekbe kialakulhat e a recsegés az telefon függő. Nem lehet megmondani előre. -
Cho Simba
tag
Sajna az enyém is megrepedt, de igazából nem zavar. Nagyobb baja ne legyen
-
bokrosolajos
őstag
Most kellene abba hagynom az olvasást, már annyi rémisztő dolgot találtam
Letöltöttem egy felhasználói fotó pakkot, mondjuk úgy, nem győzött meg. -
duvi
nagyúr
Csináltak/nak egy szavazatok alapján összegyűjtött statisztikát az ARC repedések arányáról( az S széria nincs benne):
Midnight Blue – I have cracks (56%, 825 Votes) (mondjuk ebből adták el a legtöbbet)
Midnight Blue – No problems so far (27%, 394 Votes)
Misty Silver – No problems so far (12%, 180 Votes)
Misty Silver – I have cracks (5%, 65 Votes)
Total Voters: 1,464
A repedés maga elég nehezen észrevehető. ITT egy kép és link a témával foglalkozó cikkhez.
bokrosolajosnak is ajánlom figyelmébe ha használt Arc-ot vesz! -
szekra
addikt
válasz
És ha van rá mód vedd le a hátlapját, és nézd meg, hogy nem-e volt beázva. Ha az a kis fehér lap (beázás jelző) piros, akkor szóba se jöhet. Szerintem a wifit se árt letesztelni.
-
Land
veterán
válasz
hurenzon #3004 üzenetére
Arról tudunk valamit, hogy a repedés milyen arányban van jelen az Arc-ok között? Illetve ha veszek egy újat és nem recseg-ropog a hátulja, akkor jó eséllyel később se fog vagy az idő múlásával fog előjönni?
A gyári headsetnek jó a hangminősége? A hívásfogadás miatt tetszik, amúgy a Sennhesier CX-300 II-m jó eséllyel jobb hangot produkál. -
hurenzon
senior tag
válasz
Nézd meg, hogy felül nincs e megrepedve, mert sajnos elég sok telonál meg van.
Mindenféleképp telefonálj a teloval és kihangosítva is.
Próbáld ki a GPs, és a kamerát is.
Zenét is játssz le vele, nehogy torz legyen a hangszórója.
Meg ha van rá mód akkor nézd meg, hogy jól töltődik-e a telefon, nehogy a csatlakozó legyen rossz. Meg a memóriakártyát rendesen kezeli-e?Kb ennyi.
Üdv! -
bokrosolajos
őstag
Köszi a válaszokat!
A GPS jó, hogy gyors, már illó lenne egy erős vétellel rendelkezőt is találnom, mert fóliázott kocsiban elég gyenge a jelszint
Nehéz dolog jó minőségű Androidos telefont találni. A mostani Wave-emtől sem tudom még hogy szabadulok, azért ennél jobb fémházat, masszívabb kialakítást nem találtam.
Mindig jó érzés kézben tartani. Meg persze az S-AMOLED kijelzőtől is fájó búcsút kell vegyek
Nekem az Arc S a műanyag telefonok közt (szemre) a jobbak közül valónak tűnik!Holnap tervezek beszerezni egy használtat. Mire figyeljek oda szerintetek, mielőtt rá bólintok?
duvi:
-
laszlolczka
őstag
Drasztikus akku idő növelés:4.0.2.A.0 42-es legujabb rom.Ennek a romnak a kernelét kell kicserélni a 368-as rom kernelére.A módszer működik zárt telefonokon is.Forrás XDA.Én már meg csináltam,és sokkal jobban birja az akkumulátor.Root és CVM megléte szükséges.A sin kernelt flashtoollal kell átalakitani ftf-é,és feltenni mintha romot cserélne az ember.http://data.hu/get/4592506/kernel.zip
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2995 üzenetére
Szia!
Van benne kimondott makró mód is a menüben:Most csináltam neked egy tesztfotót, kb. 4cm távolságról makró módban.
Ráadásul beltéri fotó lámpafénynél, ami még ront is a minőségén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest