- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #5221 üzenetére
Pedig erre is van, nem is kevés.
-
Viper26
nagyúr
Tisztában vagyok a dolgokkal, azt nem árt ha tudod...amúgy meg nem helytálló amit leírtál, gondolom már rájöttél magadtól is - vagy nem.
Ezt a lekezelő stílust meg tartogasd a haverjaidnak, mert engem baromira nem érdekel, és nem is tűröm el senkitől.Szóval a továbbiakban tiszteld meg vele azokat, akik ettől érzik magukat valakinek.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Barcode_Rec #4827 üzenetére
Be van ígérve, majd kiderül mi lesz belőle.
-
Viper26
nagyúr
Srácok a bemásolt albumborítót miért nem jeleníti meg a gyári lejátszó?Másik albumoknál ott van, amit ma raktam fel annál nem mutatja.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #4700 üzenetére
Engem ez még nem ért el szerencsére, remélem nem is fog...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #4657 üzenetére
Adfree nálam sem csinál semmit...vagy mégis, foglalja a helyet.
-
Viper26
nagyúr
Az mitől lehet, hogy mikor elindul a teló, kb fél percig van mobilnet, és utána eltűnik az ikon, hiába van továbbra is bekapcsolva, mindenre azt írja, hogy nincs kapcsolat...
-
Viper26
nagyúr
Srácok, kint van a TSF shell.
-
Viper26
nagyúr
Na asszem az android a saját sírját ássa...
-
Viper26
nagyúr
SE oldalán van lehetőség regelni a telót?
-
Viper26
nagyúr
válasz
bokrosolajos #4124 üzenetére
Ez hasznos lehet, csak nincs autós szettem még.Valaki tudna ajánlani esetleg?
-
Viper26
nagyúr
válasz
bajtokarpi #3971 üzenetére
Fólia és a tok eBay-en filléres dolog.
És még rímel is. -
Viper26
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3915 üzenetére
Valami mintát mutass belőle.
-
Viper26
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #3789 üzenetére
Nem próbáltam még, de azért nem hiszem, hogy a GO-nál jobb lenne...ha lesz időm azért tesztelem majd.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz
aimettirlz #3598 üzenetére
Telóba class 6-os SD az optimális.
-
Viper26
nagyúr
"Ne mond már, hogy rootolással, nem befolyásolhatod negatív irányba a telefon működését."
Pedig qrvára nem befolyásol semmit...a hozzá nem értés már annál inkább.
Mondjuk ha ezek után a júzer akkora gyökér, hogy nekiáll rendszerfájlokat törölgetni, talán jobb is ha gyorsan vesz egy 3210-et. -
Viper26
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3459 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam egyébként, a képen valahogy fémnek látszik, de lehet bemesélem magamnak.Mondjuk szerencsére az árazás majd távoltart tőle, meg ugye nagyon szeretem az Arc S-t, de tény, hogy méltó utódja lehetne egy ilyen készülék.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Februárban érkezik.
-
Viper26
nagyúr
válasz
geccoblaze #3405 üzenetére
Azon az egy órán nem sok múlik, szerintem mindenképpen az S a befutó, ha ilyen kevés eltérés van árban.
-
Viper26
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #3232 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3152 üzenetére
Azért nem mondasz le a garanciáról, mert ha zárod a bootloadert akkor megint garis.
-
Viper26
nagyúr
Kíváncsi vagyok most meddig húzza a MIUI, eddig két nap a rekord.
Azért próbálok barátkozni vele. -
Viper26
nagyúr
A gyári email kliens elvileg tudna több Gmail fiókot is kezelni?Mert nálam nem teszi a dolgát a második fiók esetében.
-
Viper26
nagyúr
Megoldódott a facebook probléma...jelszócsere volt, a PC-n meg a régi volt még mentve, és úgy látszik ezzel volt összeakadva.
-
Viper26
nagyúr
Ehhez van PC kliens?
-
Viper26
nagyúr
Wipe esetén a battery stats nem változik, csak abban az esetben ha az külön wipe-ot kap, igaz?
-
Viper26
nagyúr
Valami nem stimmel, ha repülőzik akkor is 0,9%-ot merül óránként.
-
Viper26
nagyúr
Akkuidővel mi a tapasztalat?Nekem este 9 és reggel 8 között 19%-ot merült, van profil beállítva, kikapcsolt kijelző esetén a proci 245-nél nem megy többet.
norberto212:
Én régóta használom így, gond nélkül.
-
Viper26
nagyúr
Jaja, szóval a tavasz nem csak jó időt hoz.
-
-
Viper26
nagyúr
Srácok kéne egy kis segítség, a következőt csináltam:
- bootloader unlock -> OK
- CWM recovery -> OKSzóval ezek a dolgok gond nélkül mentek, viszont a teló megáll az SE logónál (nem lett tégla, mert az SD-t látja recovery alatt, másolni is tudok rá.)
Gondoltam, ha nem tölt be a gyári rendszer, akkor full wipe után kap másikat...de azzal is ugyanez a helyzet.Ötletek?
-
Viper26
nagyúr
Van a PC Companion-nak valamilyen repair funkciója?
-
Viper26
nagyúr
Lezárt képernyőről kérnék szépen egy képet valakitől, érdekelne, hogy hol van rajta a slide lock (elvileg teljesen lent), köszi előre is.
-
Viper26
nagyúr
FR utan a screen lock feljebb van a kepernyon, viszont a nyitast a kep aljan (is) erzekeli.A masik, ha beallitok mintat a feloldashoz ua. elobb fel kell oldanom a gyarit, es utana tudom megadni a mar beallitott mintat...mi nem kerek itt??
-
Viper26
nagyúr
FB app nálam ennyit csinál: Error 104, Incorrect signature
Létezik erre megoldás?
-
Viper26
nagyúr
A .nomedia file volt a hibás, még jó, hogy megnéztem.
Mondjuk most egy albumot úgy mutat mintha kettő lenne, szétszedi a 10 számot 7/3-ba. -
Viper26
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #2640 üzenetére
Egyik helyen sem látja.
-
Viper26
nagyúr
Hová kéne raknom a zenéket, hogy lássa a gyári lejátszó?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #2629 üzenetére
És ROM-ot cserélni is tudsz úgy?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Érdekes ez a timescape..látszólag sikerül beállítani, működik is, viszont mikor az egyik "téglát" kiválasztanám, közli hogy nincs hálózat (wifi/3g), pedig van.Ezt csak fb eseményeknél tapasztalom.Twitter-nél működik, bár elég logikátlan, hogy az alkalmazást nyitja meg, és nem az adott hírt, ami érdekelne.
Mikor újra használnám(nem ment a wifi/3g egy ideig), akkor viszont, megint nem jó, és közli, hogy lépjek be fb-re, és a sync-nek is annyi, szóval úgy látszik a net ki/be kapcsolása betesz neki rendesen sajnos. -
Viper26
nagyúr
Fb account-ot nem szereti úgy látszik, belépek, erre írja, hogy lépjek be megint, nincs sync.Meg olyasmit is ír, hogy lecseréltem a jelszavam, pedig nem.Így ugye a timescape-re sem kerül ki amit szeretnék.
Most inkább nincs beállítva egyik fb account sem. -
Viper26
nagyúr
Mától én is tulaj lettem.
-
Viper26
nagyúr
A belső tárhely bővítésére van mód?Olyasmire gondolok, hogy az egészet sd ext-re mount-olni esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest