- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Akkor vagy megkéred egy haverod, aki ért is hozzá, vagy maximum csinálsz egy gyári visszaállítást. Minden személyes adatod törlődik, ezért mentsél le minden fontosat! A jelenlegihez képest javulni fog a helyzet, de ez a gyári ICS az ARCokra, nem lett valami híres a T-nél
Jobban járnál a GB-el.
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Ablakos #10757 üzenetére
Nem hiszem, hogy az ICS miatt lenne gond. Ha jól tudom, akkor darvinya 4.x szoftvert használ és neki nem jelez kompatibilitási problémát a MyPhoneExplorer.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ablakos #10729 üzenetére
Nekem gond nélkül feltelepült Play store-ból a MyPhoneExplorer.PC-re természetesen külön felraktam a PC-s kliensét. Nekem is Arc S van 2.3.4-el.
-
duvi
nagyúr
válasz
viewdetails #10347 üzenetére
Nálam(unk) is jól működik a Notification Toggle. Még Dottore ajánlására tettem fel kb. egy hónapja mindhárom Arc S-re a családban. Azóta is gond nélkül működik és nagyon bevált
Ezúton is thx az ajánlásért
(mindhárom telón 2.3.4 fut még) -
duvi
nagyúr
Szia!
Épp nincs a 10-es határon belül, de cserébe márkás és 5 év garit adnak rá:
A-DATA 32Gb MicroSD memóriakártya Br: 10.058 Ft
Vagy itt az én karim szintén 5 év garival: Samsung 32GB SD Micro Kártya SD Átalakítóval SDHC Class 10 Br: 9 990 Ft -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #9937 üzenetére
Szia!
Másfél év után fájó szívvel, de váltottam. Megvártam a hivatalos T-mobile 2.0-t a Wave II-re. Egyik kezükkel adtak, a másikkal elvettekEzzel befejeztem a badás pályafutásomat. Közben kellőképpen megismertem az Arc S-t és meggyőzött, hogy utolsóként én is behódoljak neki a családban
-
duvi
nagyúr
Üdv mindenkinek! Én is beszálltam az Arc S klubba. Eddig "csak" kettő Arc S volt a családban (fiamnak, nejemnek), de mostantól háromra nőtt a számuk (két fekete és egy fehér)
Mindhárom T-mobilos verzió. Már hónapok óta olvasom a topicot és hála nektek, gyűjtöm a hasznos infókat.
-
duvi
nagyúr
válasz
Avicularia #5390 üzenetére
Sajna a T-nél nem tartozék a HDMI kábel
Ennek ellenére, ennyit még megért beruházni a két Arc S mellé
-
duvi
nagyúr
válasz
lovrityp #5373 üzenetére
Szia!
MI a T-től vettünk kettőt is. A doboz tartalma:
Töltőfej, USB/töltő kábel, füles +gumiharangokkal, 8GB-os memkari gyárilag a telóba rakva.
HDMI kábel nem volt hozzá. Sony Ericsson HDMI IM820 kábelt vettünk hozzá, 2000 Ft-ért.
Divx lejátszás eddig nem okozott gondot. Mkv-t nem próbáltuk még. A saját 720P-s videók nagyon jól néznek ki HD Tv-n. -
duvi
nagyúr
válasz
frici15 #5352 üzenetére
Milyen a memkarid? Használt v. az is vadi új? Class hányas? Ez is okozhat gondot, ha nagyon lassú vagy hibás. Feltételezem, hogy a nagyobb játékok mind onnan futnak. A teszt kedvéért megnézhetnéd valamelyik kilépő játékot a belső memóriába telepítve. (ha elég belső helyet tudsz hozzá felszabadítani)
közben látom, hogy már megoldódott a probléma
-
duvi
nagyúr
válasz
frici15 #5342 üzenetére
Újonnan vetted vagy használtan? Gyári "szűz" rendszerre telepítettél vagy moddolt/főzött romra? Nálunk már kettő (egy fekete és egy fehér) Arc S van a családban és mindkettő remekül szuperál. Egyik se produkálja az általad említett hibát.
"újra rakni a játékot gondolod vagy a telót?"
Szerintem első lépéskén a játékot/kokat és ha semmi változás, akkor a rendszert. -
duvi
nagyúr
Tudom, hogy függetlenben gondolkozol, de az említett német nyelvű, bolti garis 90.000 Ft-os árhoz képest már 62.991 Ft-ért megveheted a T-nél 2 év garival. (vagy olcsóbban is ha vállalsz komolyabb hűséget is)
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Nem láttam még kipostolva, ezért beírom:
Mától kapható a T-nél a Sony Xperia S és gondolom ebből kifolyólag drasztikusan csökkentették az Arc S árát. Szerintem az új árakkal Best buy vétel lett az Arc S -
duvi
nagyúr
válasz
cassius.clay #4245 üzenetére
Én is Linksyst ajánlanám mint márkát.
Azon belül meg "csak" pénz kérdése, hogy melyik modellt választod
Persze erősen ajánlott az utánaolvasás, hogy az igényeidnek, elvárásaidnak megfelelően tudjál választani. -
duvi
nagyúr
válasz
cassius.clay #4226 üzenetére
Pl. innen letöltheted: Update_Service_Setup-2.11.10.7.exe
-
duvi
nagyúr
válasz
cassius.clay #4219 üzenetére
Szia!
Nyiss egy böngészőt és írd be a routered IP címét. (192.168.....) Ezután a bejelentkező ablakban meg kell adnod a jelszavad és már bent is vagy a router konfigurációs menüjében. Itt találod az említett wireless settinget is.
A TP-LINK routerekkel sokaknak gondja volt az előző telómnál is. (LG-Arena) Vagy nem csatlakozott, vagy egy pár perc után megszakadt a kapcsolat. Szerintem ebben az esetben is hasonló probléma lehet. Nekem egy régi Linksys WRT54G routerem van és eddig az összes telóm, laptopom... jól működött/dik vele. A fiam Arc S-e is.
Tényleg nem kritizálásból írom, de egyszerűen nem volt kompatibilis az Arena wifije több olcsóbb típussal.(pl némely: TP-LINK modellel se)
Konkrét idézet az Arena FAQ-ból:"- A Wi-Fi-m nem működik kifogástalanul (youtube is vacakol), vagy pár perc után lekapcsol, van erre megoldás, vagy rossz a készülékem?
- Előfordulhat, hogy 3 Arenából 3 rossz? A fórumtagok szerint nem, valószínűleg router probléma van a dolog hátterében, jelenleg csak a linksys és az asus modellekkel szeret "együtt működni" a készülék, de közösen készíthetnénk egy listát, amiből kiderül kinél, mivel megy: Kiderült, hogy a "mod"-olt szoftverekben, bizonyos esetekben megoldódik youtube probléma, Tessék megosztani a fórumban vagy pü-ben a tapasztalatokat!
#
tökéletesen működik a wireless net over 10 min (c) by fiktív1
Linksys WRT54G/GL
Belkin F5D7231-4
Asus WL520gc
Asus WL-300g
Thomson 780wl
D-Link DIR 300
TP-link TL-WR543G
AirLive (Ovislink) WL-5460AP
Smc WBR14G2 (V10P fölött megy a wifi youtube!)#
megy több mint 10percig, de nincs youtube
TP-LINK TLWR642G
D-Link DI-524#
kevesebb mint 10 perc, de youtube elindul
Belkin F5D7230-4#
kevesebb mint 10 perc, youtube szintén nem jó
TP-LINK TL-WR340GD
Linksys wrt120n
TP-LINK WR542G
D-Link DIR-655 Router" -
duvi
nagyúr
válasz
Dottore #4150 üzenetére
"Nem utolsó sorban utálom a fényes feltűnő anyagokat."
Ha jól látom (közeli fotó a linken), akkor az új Xperia S nem lesz annyira fényes felületű és nem is fog koszolódni annyira mint a jelenlegi Arcok. Érdekes és hasznos innováció, amit eddig nem láttam még egyik mobilnál se
Bemocskolhatatlan, és gyorsan tölt az Xperia S -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #4144 üzenetére
"S még valami: nincs rajta HW fényképező gomb."
Szerintem van. Legalábbis a linkelt videón 2:23-nál mutatják az oldalát a telónak.
Ott látszik a HW-es fényképező gomb.
Nekem a videón is bejön ez a modern, letisztult design. Főleg fehérben mutat jól -
duvi
nagyúr
Szerencsére nekem a game.co.uk visszatérítette a pénzt. Gondolom ők leverték a Magyar Postán a kárukat. De tényleg nem akarlak rémisztgetni! Csak a saját tapasztalatomat írtam le. Azóta ha lehet, akkor inkább futárcéggel rendelünk külföldről. Reméljük te rendben megkapod a csomagodat
-
duvi
nagyúr
Sajnos a Tracking csak Magyarország határáig működik
Amint belép az országba, onnantól "követhetetlenné válik" és a jóságos Magyar Posta jóindulatára bízhatjuk, hogy megkapjuk a csomagunkat. Én is így jártam egy Collectors játék csomaggal. A határig láttuk hol tart. Utána eltűnt és nem is került elő soha többé
Napokig jártam utána a postánál és mindenki máshoz küldött tovább. Irtam is levelet nekik, de semmit nem ért. Nem véletlenül szüntette be sok külföldi cég, a magyar postán keresztüli szállítást...
-
duvi
nagyúr
válasz
aimettirlz #3524 üzenetére
"senki nem mondta hogy kötelező megfizetni..."
Ez most komoly? Ez az érved a vásárlással szemben? -
duvi
nagyúr
Nem vagyok droid szakértő (ez az Arc S is a fiamé), de az eltelt három hónap alatt még nem volt fagyi, restart vagy egyéb probléma. Pár naponta kell egy restart neki, ha belassulna egy kicsit. A gyári szoftver eddig tökéletesen bevált. Nem kell főzicskézni
A WP7-nek két kardinális fogyatékossága van számomra. Hivatalosan nincs adattár mód és BT fájlküldési funkció (csak fülessel kommunikál). Egyébként stabilnak és gördülékenynek jellemzik a használói. -
duvi
nagyúr
Amcsiknál se aprózzák el Sonyék
Sony Xperia ion – 4,6 hüvelykesHD kijelzővel
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3238 üzenetére
"Képernyőfelvételt hogy lehet készíteni?"
Bekapcsológomb megnyomásával előhozható menüben van ez a funkció.
Szerk.
Ja már Kiskoko megválaszolta -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3218 üzenetére
Én is a PowerAMP Full Version Unlocker-t ajánlom. Ezt valóban érdemes megvenni, már csak a frissítések miatt is.
(most éppen 1.286 Ft)
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3166 üzenetére
-"Van itt minimum küszöb ami után elkezd bezárni alkalmazásokat?"
7% töltöttségnél még minden futott és a marketre is fel tudtunk menni veleEddig nem találkoztunk automatikus bezárással. Igaz ennél jobban még nem is hagytuk lemerülni.
- Az akksi pár töltési ciklus után már jobban bírja majd. (Mint a legtöbb új mobil manapság) Aktív használattal estére kb 40-50% körüli szufla marad jelenleg. Ettől függetlenül minden este töltőre rakjuk, hogy tuti bírja a következő napot. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3094 üzenetére
Az MX Video Player lejátssza az .flv fileokat is gond nélkül. (gyakorlati tapasztalat) ITT egy cikk róla. A lényeg pedig:
MX Video player supports all the popular video file formats including:
-avi
-mpeg
-mp4
-wmv
-divx
-xvid
-mov
-flv
-vob
-3gp
-and more… -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3078 üzenetére
Karácsonykor ezt használta a fiam. Szerintem jól néz ki
-
duvi
nagyúr
válasz
csatakacsa #3082 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
hurenzon #3075 üzenetére
Kép alapján ugyan az az öntőforma, csak a design más. Viszont a leírásban ez is szerepel:
"kemény füstös szilikon tok"
A mienknél bársonyos hatású, rugalmas anyagú a szilikon gumi. Ebben az a jó, hogy kimondottan jól tapad kézbefogva és könnyű leszedni.(néha le kell szedni és kitörölni az összegyűlt port/koszt a belső oldalán) Hátránya, hogy zsebbe rakva is tapad a gumi, ezért nehezebben tudod betuszkolni a zsebedbe
A lényeg, hogy ki kéne próbálni kézben fogva mennyire csúszik ez a kemény szilikon.(#3078) bokrosolajos
Szilikontoknak van értelme, amikor homorú a hátlap?
Szépen felfekszik a hátlap ívére ez a szilikon tok
Képernyővédő fóliából mit ajánlotok?
Gyárilag fóliával adják az Arc-okat. Nagyon nehéz észrevenni, de van rajta gyári védőfólia.(ha nem szedte le az előző tulaj!) -
duvi
nagyúr
válasz
hurenzon #3072 üzenetére
Én ilyen tokot vettem a fiamnak és szerintem nagyon jól bevált:
Sony Ericsson Arc fekete szilikon tok
Persze lehet venni 7K+ -ért is tokot, de én nem láttam ezekben azt a többlet védelmet ami indokolná az árkülönbséget. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3070 üzenetére
"Elkezdtem ezerrel telepíteni" Arra figyelj, hogy telepítés után neked kell áthelyezni a telepített programot a memkarira! Ha erre nem figyelsz, akkor hamar elfogyhat a belső tárhelyed.
Beállítások/Alkalmazások/Tárolóhasználat/SD-kártyán fül felül. Ekkor kilistázza a telepített alkalmazásaidat és amelyik mögött nincs pipa, azt jelöld be.Megnyílik egy részletező ablak és ott kiválaszthatod az "Áthelyezés SD-kártyára" opciót.Ezután az alkalmazás méretétől függően kell egy pár másodperc és átkerül a memkarira a program.
Sajna nem lehet beállítani, hogy egyből minden a külső memóriára települjön. -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3059 üzenetére
Gratula az új telódhoz! Szerintem jó vétel volt, ráadásul kaptál hozzá HDMI kábelt is. A T-nél nem adják hozzá gyári tartozékként. Külön meg kellett venni.
Mi is az ASTRO File Manager-t használjuk, és nagyon bevált. Csak ajánlani tudom -
duvi
nagyúr
Csináltak/nak egy szavazatok alapján összegyűjtött statisztikát az ARC repedések arányáról( az S széria nincs benne):
Midnight Blue – I have cracks (56%, 825 Votes) (mondjuk ebből adták el a legtöbbet)
Midnight Blue – No problems so far (27%, 394 Votes)
Misty Silver – No problems so far (12%, 180 Votes)
Misty Silver – I have cracks (5%, 65 Votes)
Total Voters: 1,464
A repedés maga elég nehezen észrevehető. ITT egy kép és link a témával foglalkozó cikkhez.
bokrosolajosnak is ajánlom figyelmébe ha használt Arc-ot vesz! -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2995 üzenetére
Szia!
Van benne kimondott makró mód is a menüben:Most csináltam neked egy tesztfotót, kb. 4cm távolságról makró módban.
Ráadásul beltéri fotó lámpafénynél, ami még ront is a minőségén. -
duvi
nagyúr
Ha jól tudom akkor ezt nem lehet beállítani. Viszont telepítés után át lehet helyezni a memkarira a programokat.Beállítások/Alkalmazások/Tárolóhasználat/SD-kártyán fül felül. Ekkor kilistázza a telepített alkalmazásaidat és amelyik mögött nincs pipa, azt jelöld be.Megnyílik egy részletező ablak és ott kiválaszthatod az "Áthelyezés SD-kártyára" opciót.Ezután az alkalmazás méretétől függően kell egy pár másodperc és átkerül a memkarira a program.
-
duvi
nagyúr
válasz
DigitalF888 #2044 üzenetére
Ha a játék a fontos, akkor azt is bátran ajánlom
Én is e kettő között hezitáltam, amikor választanom kellett. Mivel a fiamnak a fotózás, videózás, hangfelvétel volt a fontosabb, ezért döntöttünk az Arc S mellett. Egy hónap után látszik, hogy jó döntés volt és azóta is nagy az öröm a háznál
Van a Play-nek is saját topicja. Érdeklődhetsz ott is a tapasztalatokról. -
duvi
nagyúr
válasz
DigitalF888 #2027 üzenetére
Már "csak" Arc S van az SE listában a T-nél. Mivel ennek is szépen lement az ára és még gyorsabb is mint az elődje, ajánlom megvételre.
-
duvi
nagyúr
válasz
Avicularia #1820 üzenetére
Szerintem te kaptál +1 fóliát bónuszként. Erős lámpafényben közelről (akár nagyítót is lehet használni ha van) látszik a széle a védőfóliának. Nagyon pontosan van feltéve ezért kell nagyon alaposan megnézni. A hazai T-s kiszerelésben nincs ajándék +1 fólia. Van a csomagolás fólia ami lelóg a széleken és kis füle van.(ezt le kell szedni és kuka) Illetve ez alatt a tényleges védőfólia.
-
duvi
nagyúr
Sajnos nincs rá törvény, hogy cserélni kell háromszori javítás után.
Viszont kérheted a cserét azzal az indokkal, hogy harmadszor van beadva ugyan azzal a hibával és ezalatt nem tudtad használni. Ráadásul az utolsó javítás óta (ha jól emlékszem) pár hét telt el.
Ezután felteheted a kérdést, hogy mégis meddig akarják cserélgetni az előlapot? Mellesleg a szervizben töltött idővel hosszabbodik a garanciális időd is...
-
duvi
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1614 üzenetére
Nagyon nehéz észrevenni, de ITT egy cikk erről a hibáról.
És egy kép a repedésről: -
duvi
nagyúr
válasz
nbukta77 #1558 üzenetére
Megnéztem neked a bal felső sarkát az Arc S-nek. Most, hogy írtad mit kell nézni, így látok rajta kb. egy tized mm szintkülönbséget a jobb és bal felső sarka között. Nálam is a bal van egy kicsit kijjebb. Szerintem abszolúte elhanyagolható ez a különbség. Ettől még nyugodtan megveheti bárki ezt a telót.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Próbáltad kikapcsolt 3G-vel is? Csak Edge hálózaton? Mintha olvastam volna valakitől hasonló problémát és ott az volt a konklúzió, hogy amikor 3G-ről visszaváltott Edge-re a teló, akkor nem kapcsolódott vissza a hálózatra. Csak a teszt kedvéért próbáld meg kikapcsolt 3G-vel pár napig és ha úgy ok, akkor már ezzel a konkrét ténnyel viheted vissza a telót cserélni. -
duvi
nagyúr
Hívószámkijelzés
Ez épp a T-mobile leírása, de minden szolgáltatóra érvényes. Ha nincs aktiválva a hívószámkijelzés, akkor bejövő hívásnál ismeretlen számként jeleníti meg a telefon. Pont mint a te esetedben. -
duvi
nagyúr
válasz
laszlolczka #1420 üzenetére
Fotózd le a tokot és feltöltheted akár ide is kis méretben
-
duvi
nagyúr
SEUS = Sony Ericsson Update Service. A SE hivatalos updater alkalmazása. hurrikan készített egy részletes leírást(+videó melléklet) a 2.3.4 frissítés telepítésekről. Ebben szerepel a SEUS frissítés is. ITT találod az említett cikket és videókat. Ha nem független a telefonod akkor érdemes elolvasni EZT a leírást a SEUS-ról.(nem tudom, hogy ez még mindig aktuális-e, de biztos ami biztos)
-
duvi
nagyúr
válasz
#31757056 #1340 üzenetére
Az Exmor gyakorlati haszna a nagyobb fényérzékenység sötét helyeken.
Exmor demonstráció -
duvi
nagyúr
válasz
#31757056 #1325 üzenetére
Szia!
Nem kötekedésképpen, de az ITT linkelt képet nappal szemben fotóztad. Ez már eleve hatalmas kihívás egy mobilos fényképezőnek. Éppen ezért én nem ez alapján szűrném le az Arc fényképező színvonalát.ENNÉL a képednél hátulról esett be a fény és még a belső tér ellenére is nagyon jól sikerült a fotód
Konklúzió? Lehet jó képeket csinálni az Arc-al, csak kényes a környezeti hatásokra és a stabil tartásra. Persze nem fog 100-ból 100 ilyen jól sikerülni, de ezt el lehet mondani az összes mobil fényképezőről
Szerintem érdemes minden mobilnál kitapasztalni, hogy mire kényes az adott teló és egy kis gyakorlás után ki tudjuk belőle hozni a legjobbat. Szerintem a mobilos fényképezők között a jobbak közé tartozik az Arc.
-
duvi
nagyúr
Egy kis színes az SE világából: A Sony kezébe került a Sony Ericsson és egy rövidebb cikk a MA-n is A Sony kezében a Sony Ericsson. Ez vajon jótékony hatással lesz számunkra a jövőre nézve?
-
duvi
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1271 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Most ismerkedünk még csak az androiddal.
Bada után/mellett kicsit fura még sok minden -
duvi
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1269 üzenetére
-Thx! Gondolom a telepített programok miatt muszáj a másolás.Vagy van más(jobb) megoldás is a telepített alkalmazások/fileok átvitelére az új memkarira?
-Milyen lett a nagygenerál után a telód? -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Ha a telefonhoz adott memkarit nagyobbra cseréljük, akkor elég csak bemásolni a régi tartalmát a számítógépre és utána visszamásolni az új kártyára? (Hidden fileokat beleértve) -
duvi
nagyúr
Szia!
2.3.4 most jött ki. Van akinek már felkínálta a frissítést a telója. Viszont nem minden régió és szolgáltatós Arc kapja meg egyszerre a frissítést. Próbáld meg Pc Companionnal USB kábelen keresztül az új szoftver keresését. hurrikan linkelt egy részletes leírást az új szoftról és a frissítés menetéről. -
duvi
nagyúr
válasz
Szemi88 #1243 üzenetére
Sziasztok!
Ma vettünk a fiamnak részletre a T-től, egy SE Arc S telót. Régebben végigolvastam az Arc fórumot és láttam a most is említett burkolat repedés hibát. Nem tudom, hogy számít-e valamit de az új Arc S burkolata már fekete és fehér színben rendelhető a T-nél. Az eredeti Arc viszont sötétkék burkolattal kapható még most is a T-nél. A legtöbb repedés ennél fordult elő. Remélhetőleg jobb anyagból készült az új Arc S előlapja és megszűnik ez a sajnálatos jelenség. Gyárilag 2.3.4-es android van rajta, ha valakinek számít ez az infó. Ha vannak kérdések az új S-el kapcsolatban, szívesen válaszolok legjobb tudásom szerint.(bár az android ismereteim eléggé alapszintűek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest