Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, a Samsung az Apple-t, a Sony Ericsson meg a HTC-t majmolja... Csak meg kell élni valamiből, ha már minden önálló próbálkozás kudarcba fulladt...
-
mrlujoak
veterán
válasz
callmeakos #98 üzenetére
Épp ma jött ki a hivatalos Sony Ericsson bejelentés, hogy érkezik a hivatalos 2.3 frissítés X10i-re... [link]
2.2 nem jön hivatalosan, de az X10 kap 2.3-at. A minik és az X8 hivatalosan nem.
-
callmeakos
veterán
Jó látni hogy a SE tanul a hibáiból és végre tud újra jó telefont csinálni. Ez is mutatja hogy az Xperia sorozat amilyen gyatrán indult, úgy lendült fel. Az X10 mini, az X8 mind mind nyerő ajánlat és ráadásul az a vád sem érheti őket hogy nem tudnak naprakész OSt rakni az újdonságokba. Persze ez felvet egy kérdést hogy az X10 sorozatra illetve az X8 mikor jön ki a 2.2, mert azt nehezen fogom elhinni hogy ugranak egyet és a 2.3 at teszik bele.....
-
zsirfecske
addikt
háhá azt már láttuk difájnál is hogy az angol kiejtéssel nem törődtök
legalább következetes. -
plus44
veterán
Elég szép, de drága. Mondjuk nem is számítottam 50k-ra, csak na...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Oppenheimer #88 üzenetére
Úgy, hogy minden csütörtökön öttől hétig Bog bácsi a kis hordótestét a nevezett intézményben próbálja labdarúgásra nyomokban emlékeztető mozgásra bírni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Pláne, ha a srácok felrúgják a labdát a gerendák közé és ott szerencsétlenkedünk a létrával.
-
Yeffy
veterán
válasz
HardSanyeee #90 üzenetére
Remek hír, thx!
-
Nordic
Közösségépítő
Kösz a tesztet! Jó kis teló, csak az a fránya műanyag burkolat ne lenne, tiszta SGS feeling, viszont ez legalább nem néz ki rosszul. A hátlapot viszont csinálhatták volna mattra, mert így igazi ujjlenyomatmágnes lett
.
-
-
Vtwo
senior tag
Elég korrekt telehon,csak az árának kéne leesni néhány tízest.
-
kmarkk22
aktív tag
kár, hogy az EXMOR R kameráról nem esett több szó
-
KyseeD
csendes tag
ez naggyon komoly teszt lett gratula ( a késés ellenére is)
de ez már kész röhej..a mobilaréna dicséri aHWSWpedig szidja a telefont
itt azt mondják h gyorsabb mint az inceridible S a másik portálon pedig azt h lassabb..én a mobilarénának hiszek.
-
Nagyon tetszik
Kíváncsi leszek, hogy a szolgáltatókhoz mikor röppen, és persze mennyiért.. -
Yeffy
veterán
Mmm, jól hangzik!
Azt meg külön öröm hallani, hogy abban is benne lesz A BRAVIA engine meg az eXmor technológia!
Én még vacilálok a Neo és a Pro között, de a QWERTY az sokat nyom a latba. Bár ez meg nagyon szép.De végre halad a kedvenc gyártóm, csak így tovább! Jó szolgáltatói árral jók lesznek ezek!
#66 Dr. Anonymus: ez most komoly?
-
Mspla
csendes tag
Szerintem most tök fölösleges 2 magos proci csak azért, hogy legyen. Az akksi meg tényleg csak akkor gáz, ha folyamatosan "minden" megy, amúgy bírja az tovább is valószínűleg. Egyébként elvileg nem zabálják majd annyira az akksit a kétmagos procik sem, ha 45 nanométeres technológiával kerülnek forgalomba, így kevesebbet fogyasztanak. Kérdés, mennyivel. Bár nekem mindegy, én továbbra is a Pro-t várom, ha frankó lesz annyira, mint amilyennek ígérkezik, akkor a következő évekre le van tudva...
-
sdd2
veterán
Nagyon szép lett és tudásban is a legjobbat hozza.Grat az SE-nak.Már nagyobb konkurencia lesz így a többi gyártóra nézve.Ízgalmas év lesz 2011 ahogy látom.
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a tesztet.Ezt eléggé eltalálta az SE.Ára 120 körül lesz optimalis.Ahogy sokaknak nekem is már túl nagy ez a telefon,ezért a Neo-t várom nagyon.
-
Dany007
veterán
Nem rossz. A formája már régóta nagyon tetszik.
Egyedül az akksival csinálhatnának már valamit. Nagyon találó az a rész a cikkben. Miszerint lehet spórolni az akksival ha kikapcsoljuk a gps-t, a wifit ésatöbbi... De akkor tényleg felvetődik a kérdés, minek vettünk okostelefont?Esetleg későbbiekben lehetne egy rövidebb cikk a mobil akkumlátorok fejlődéséről. Én valahogy úgy emlékszem, hogy anno az ericsson gh688 majd egy hétig bírta egy töltéssel. Persze az akksija is 4x nagyobb volt, mint mondjuk ennek, de lehet inkább 6x
Szóval, csak most így belegondoltam, hogy jönnek a 2 magos procik, gondolom lesz komolyabb gpu is és egyre több látványelem a GUI-ban... azt vajon milyen akksi fogja meghajtani? Elfogadható manapság az, hogy pont egy ilyen (drága) okostelefon átlag használat mellett is csak 1,5 napig bírja? -
.bableWes
őstag
na végre egy SE amibe értelmes kamera van. végre magához kapott a gyárto. grat nekik
-
bobace
addikt
Nem lett gyenge, tetszik a teló is, és rendben is van. Elvileg jön a 2X is hamarosan, kíváncsi vagyok azt hová pozicionálják árban, meg arról is olvasnám már a tesztet. Mikor lesz teszt? ÚGy volt hogy hó végén megjelenik.
Egy kérdés: a HDMI csak videót továbbít, vagy ezzel is lehet pl játszani nagy tv-n?
-
Danny750
őstag
Nem annyira sok ez a 150k! Nézdd majd meg ,hogy a 2magos Lg mennyin fog kezdeni!! (180-200k között)
+ennél erősebb vas nem is tudom miért kell?? Ezen mi nem fut el folyamatosan most öszintén??
Talán az a probléma ,hogy itt nem lehet felvágni a 2maggal??
(van itt helyette ExmorR és Bravia Angine) -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.Anonymus #66 üzenetére
épp most megy élesbe nálunk is
-
Dr.Anonymus
addikt
a nap off-topic híre:
2.3 on X10 -
Ricardo
titán
Elolvastam, inkább nem mondok semmit. Ez a mondat megteszi helyettem.
"A szokásoshoz képest itt újdonság a Sony Bravia megjelenítési technológiája lesz, ami tisztább és szebb képet ígér, hogy pontosan hogy, majd a tesztekből kiderült."
1. Gondolom nem kiderült, hanem kiderül akar az lenni
2. Egy "tesztbe" beleírni , hogy majd a tesztekből kiderülMost akkor mit is olvashatunk ott?
-
JR.CSé
senior tag
Így van.Egy ekkora kijelző meg a folyamatos net mellett még ez is jónak mondható üzemidő.Nézzünk szét a hasonló telók között 1 et sem lehet modani ami tovább bírná akkuval.
-
devast
addikt
A
hwswmásik nagy magyar informatikai portálon olvasott arc teszt pont az ellentettje ennek. Most valaki vagy nem ért hozzá, vagy az összes vélemény annyira szubjektív, hogy semmit nem érnek a tesztek -
Gabi 8906
senior tag
Az akku a többi felső kategóriás telefonnál is siralmas.
Ha nem létszükséglet számodra a 3g, folytonos wifi és hogy a bluetooth bekapcsolva legyen akkor kb 2-3 napot elmehet...Ha a képernyő fényerejét visszaveszed olyan feles-negyedes állapotra akkor 3 nap is meglehet szerintem.
De majd ez felhasználói visszajelzésekből nemsokára kiderül..... -
Xaels
félisten
2.2-ben is van, de az nem 100%-os. Alkalmazástól függ, hogy át lehet-e tenni SD-re vagy sem, de még akkor is marad a telefon memóriájában belőle, illetve van még egy lehetőség de az sem teljesen tökéletes. A root utáni megoldással meg alapból mindent a memóriakártyára telepít.
Amúgy személy szerint nem szeretem, hogyha kártyáról futnak a cuccok. A telefon szeret megkergülni tőle, ha valamit másolok rá mass storage módban és általában csak egy újraindítás után lesz minden teljesen jó megint.
-
Hát az akku az siralmas,ez nálam így már nem rúghat labdába.Kár érte mert egyébként remek kis telefon lehetne
-
rizso
addikt
Külső-belső egész korrekt, ár az már nem, illetve számomra szimpatikusabb lenne kisebb kijelzővel (pl. a Defym kijelzőmérete pont jó). Kicsit többre számítottam a kamera kapcsán, de ez sem olyan rossz, Defyt veri. Neo-t várom már, nagy esélyes lesz nálam, esetleg még Desire S is...
-
Gabi 8906
senior tag
Nagyon jó lett a teszt és a telo is nagyon jó.
Az ára majd lejjebb megy. Az E7 sokkal drágábban kezdett. Lesz itt eladás bőven(szerintem). Csak ez a kevés belső memória....
8-16 giga kellett volna bele alapból beépített memóriának.(Plusz a bővíthetőség)
Meg tud HDMI-t de kábelt nem adnak hozzá...Nem bölcs döntés.
-
JR.CSé
senior tag
Szerintem az az 512 mb nem olyan kicsi+ ha figyelembe vesszük az alap 8gb memkarit pláne nem rosz a helyzet nemtudom miért kell ezen így rágódni.Akinek ennyi nem elég az már tényleg elég kocka...
-
keIdor
titán
Első SE, amit megvennék. Szép, gyors, csak adják majd az Ice Cream-et is időben..
-
Xaels
félisten
Egész jó telefon, de nálam bukta 1-2 helyen. Kevés a rendelkezésre álló memória és nem jön be, hogy műanyag. Lehetne szépen munkált aluminium ennyiért.
-
hurrikan
addikt
Ez így van.
A belső memória mellesleg bőven elég lesz. Hiszen 2.3 már támogatja az SD-re telepítés is ugye. -
Retekegér
MODERÁTOR
Jó kis cucc, el tudnám viselni. Csakhát az ára...
Illetve jó lenne, ha tovább bírnák szuflával ezek a készülékek. Mi lesz a kétmagosoknál, ha ez sem bír másfél napot? -
Gude
senior tag
Sony Ericsson telefonok sosem jöttek be.Ez lett a kivétel
-
x1 óta nem volt olyan se telefon ami tetszene, de ez igen impozáns lett
-
Probber
őstag
Gondolom, hogy a farzsebben hordás végett (is) lett ilyen íves a formaterv, nekem nagyon tetszik, szép, komoly megjelenésű készülék. A Bravia kijelző pozitív tulajdonságait így videón keresztül (kivéve a bemutatót) nem tudom érzékelni, de használat közben bizonyára meggyőző lehet. Ami nem tetszik az az ára.
"Alul három gombot találunk, vissza, főmenü és opciók. Kicsit furcsa volt az Incredible S után a sorrend, a Google igazán szabályozhatná, hogy ez fix legyen."
Ez igazából csak nektek tesztelőknek "probléma", mivel sűrűn kerül a kezetekbe újabbnál-újabb Androidos telefon. Egy átlag felhasználó egy hétnél többre tervezi egy ilyen készüléknek a használatát, így ők nincsenek ilyen gondban. -
kaller1
veterán
Nem láttam a tesztben (vagy nem voltam figyelmes), belső tárhely nincs benne?
-
BoB
veterán
"MSM8255. Ehhez a szokásos Adreno 205-ös GPU tartozik, valamint 512 MB RAM és ROM. [...]pontosan ugyanez a hardveres kombó van a nemrég megszemlélt HTC Incredible S burkolata alatt is"
Incredible S: 768 MB RAM, 1,1 GB ROM
Ezt már csak azért irom ide, mert a RAM ha nem is, de az 512 ROM az Arc-ban kevés. Akinek Desire-e vagy Nexus one ja van tudja miről beszélek. És tudom hogy van app2sd meg egyéb buhera. De ne nekem kelljen már, amikor alig kerül többe a gyártónak hogy ne fél giga ROM legyen hanem egy.
-
Peterson_
addikt
Nagyon jó teszt lett, köszönjük!
Nekem nagyon bejön ez az arc...és hála a bevezetőnek, minden egyes alkalommal ARC-nak is olvastam
Formára nekem eddig is bejöttek a készülékeik, de ez különösen pofás lett.
A Hardver meg untig elég lesz egy darabig szvsz.Ezt a kijelző megoldást minden hasonló kategóriájú telefonban alkalmazza innentől az SE?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha ez nagyon jó lett. Nekem legalábbis bejön.
Le a kalappal SE, végre tanultak az elavult OS verziók hibájából.
Az ára viszont még sok... -
Ricardo
titán
"de annyi bizonyos, hogy az arc kijelzője a legjobbak között van, ha nem is olyan vibrálóan kontrasztos, mint egy Super AMOLED, de nem is tűnik mesterkéltnek, erősek a színei, ugyanakkor hosszabb távon sem bánrja a szemet."
Erre nagyon kíváncsi vagyok, illetve hogy milyen az olvashatósága napfényben.
-
hurrikan
addikt
válasz
szőröscica #29 üzenetére
Kitudja hány program futott egyszerre.
teszt során sokminden fel van téve és használva. Ahogy írták is a cikkben.
Ha mindig döcögne gondolom nem írta volna a tesztelő hogy patent, és sebes, meg kitudja, lehet hogy a video akadt:Érdekes egyébként hogy a kamera mivolta, Exmor, meg sincs említve, ami elvileg fényben nem kiemelkedőbb a többinél, de sötétben jobb az eddigi kameráknál. Így pár sötétben, avagy félhomályban készült fotó nem ártott volna, vagy épp egy videó.
És van EQ,
megtanulnak szoftvert gyártani xd
Tetszik, nagyon pofás, de én inkább egy Neo-ra pályázok majd, ez kicsit nagy nekem, és a nagyon vékonyság nem jön be annyira, bennem mindig a törékenység érzetét kelti. Persze mostanában ez a menő, lehet hogy ettől lesz sikeres a gép.
-
amanoba
őstag
valahogy nem passzol össze a vékonyság, egy ekkora felületű telefonnal nekem..viszont iszonyat mód tetszik, elfogadnám szívesen! remélem jó útra tér az SE,hajrá!
-
szőröscica
addikt
Nagyon király, és végre nem fekete az Android menüje. De nekem döcögősnek tűnt, a főképernyőn a scrollozás sem akadásmentes, a weboldalra nagyítás meg kifejezetten akadt.
Ennél egy milestone miui rommal, gyengébb hardverrel sokkal fürgébb.
-
tween
őstag
én kizárólag zsebben szeretem hordani a telefonjaim és persze makulátlanul sem vigyázok rájuk,de ezt elképzelni nem tudom a zsebemben,max. 3.7es kijelzővel még oké lenne...
-
rep3at
őstag
Ha az ára normális szintre süllyed lehet hogy ez lesz a következő. De lehet hogy csak az X10 után
-
er2es
tag
na ez jó kis telefon lett..
-
tjb007
nagyúr
Egyetlen egy dolog tetszik benne, a kijelző.
A formája, kinézete különösebben nem tetszik de legalább kitűnik a sok tepsitelefon közül. -
JR.CSé
senior tag
Én annyit mondanék.Bárcsak az összes Ericsson ilyen jó lenne ezek után.Akkor nyugodt lennék h a kedvenc márkám sorsa be van biztosítva.
Az ára szerintem még így sem annyira horribilis indokolatlan összeg.De ezt mindenki a saját magához méri.
-
kofy
tag
Jól látom, hogy nincs megemlítve, hogy nincs másodlagos kamera? Az SE szerint azért, mert a formaterv nem engedi meg.
-
Mspla
csendes tag
Szerintem nagyon jó és szép is. Ez a vas ennyit tud, bőven elég. Csak drága. A Pro-ra leszek kíváncsi.
-
Ricardo
titán
Tetszik. Nem az én kategóriám, de nagyon eltalálták.
A Neo tesztjét , és itthoni árát várom.
-
Ata_
csendes tag
Neo szolgáltatói árait én is nagyon várom, remélem hamarosan kapható lesz.
-
HardSanyeee
őstag
Végre, ezt a tesztet vártam
Nem rossz készülék valóban, csak az ára picit sok. A Neo kb ugyan ezt tudja, az olcsóbb lesz, de nem is ilyen szép
Kíváncsi leszek a szolgáltatói árakra.
Viszont az Exmor R kameráról nem esett szó, igaz, mint látszik nem is kiemelkedő, de elvileg érzékenyebb a fényre.
Amúgy az első oldalon az utolsó bekezdésnél az nem Neo Pro, hanem simán csak Pro
-
zsarkov
tag
Haladunk az 5 perces készenléti idő felé ezekkel a penge telefonokkal
-
EczkE
veterán
Kell(ene). Csak az ára.
-
Lennier
tag
Jó a diavetítős képnél a kiválasztott kép (Puskás tornaterme)
-
Agrox
tag
tetszetős darab, de még túl sok újdonság jön ki idén, hogy bárki elhamarkodja a döntését ezzel. személy szerint én ragaszkodom htc-hez a sense miatt, dehát mindenkinek mások az igényei. persze mostani árán incredible S-t se vennék
-
hemaka
nagyúr
Nem lett rossz. Foleg, ha az is figyelembe vesszuk, hogy ki a gyarto.
-
Maxentius
addikt
Nagyon szép lett, köszönjük a tesztet! Annyival drágább is most, mint az Incredible S, mint amennyivel jobb (valamennyivel).
-
csokoládé13
tag
Azon kevés telefonok egyike, mely képen jobban tetszik mint a valóságban. De tényleg szép!
A kijelző pedig nagyon meggyőző!A Mobilarénás videók alá különösen jó érzékkel válogattok zenét! Esetleg meg lehet kérdezni, hogy az Arc videója alatt mi szól?
-
JanFe
aktív tag
Tetszik
-
joey04
titán
Szép és jó is. Csak az árazással szálltak el. Ha 2 magos lenne, akkor rendben lenne a 150 nyitó. így egy 120 alatt kicsivel lenne a helyén szerintem.
-
Szép, jó, tetszik.
Persze ennyi pénzt nem adnék ki egy telefonra, de nem én vagyok a célközönség.
Úgy gondolom, a geek-eknek maradnak a kétmagos készülékek, de az átlag felhasználók (nem idehaza, hanem világszerte) vinni fogják a készüléket.
-
Volkov
senior tag
Cikk végén "Samsung E2652W Champ DuoS" van
-
Sofian
őstag
A stockfotókon szebbnek látszott....
Jó ez az ARC, csak kicsit megint úgy érzem ,mint az előző X10-nél, hogy ennyi pénzért nem ezt vennék...
-
forintuser
őstag
Nem hiszem hogy nagyon fogják.Ha nagyobb kijelző lenne, az már tablet lenne.
-
NoMagix
addikt
Szép és egyedi az alakja.
Kiváncsi vagyok, meddig növelik még a kijelzők méretét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Whisky topik
- Tárhely szolgáltató választás
- Asustor NAS
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest