- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, sőt kimondottan szkeptikus vagyok, de azért ezt tessék megnézni.
-
pisze
tag
válasz
hurenzon #3298 üzenetére
Milyen igaz ! Nekem is K800i-m van és Omnia II ! Amikor csak tehetem a K800-at teszem zsebre, még mindíg van fílingje ! Még mindig sok hírdetésben keresik. Igazi telefonos fogása, súlya van, nem igazán lehet megfogalmazni milyen érzés kézbevenni, használni, de ha a fiam fehér Arc S-ét felveszem, hát az a fasorba sincs a semmitmondó, pillekönnyű, műanyag " dizájn űber " tapintásával. Na ennyit az OFF-ról !
-
hurenzon
senior tag
Nekem a k800i több évet kibirt és még mindig rendesen működik.
Szinte egy karc sincs. Minden jó rajta és olcsón vettem kártyásan.
Ha az Arc S annyit kibír mint a k800i akkor már jó. -
Alexios
veterán
Ugyan úgy akkor is megvoltak azok a gyártók akik műanyagot nyomatták, illetve akik fémet, szerintem ez ügyben semmivel se romlott. Se-nél, pl P1i műanyag, Nokia N95-97(de az egész N széria végülis), Samsung néhány telefont kivéve csupa műanyag, Motorola néha használ fémet, Lg műanyag alapvetően, stb.
-
zzola
titán
válasz
Alexios #3294 üzenetére
De romlott a minőség, nem is kicsit! Pár éve még gyönyörű szálcsiszolt fém házzal voltak a felső és közép kategóriás készülékek szerelve! Most mi van? Gagyi nyikorgó műanyag!
Talán pár embernek (rajtam kívül) volt Ericsson GH 388-as mobilja. Nekem az volt a minőség...igaz, nem most volt!
-
zzola
titán
válasz
bokrosolajos #3290 üzenetére
Senki sem mondta, hogy örökös lesz! Ha 2 évet kibír, az jó szerintem. Manapság nem úgy terveznek, mint régebben...
Van egy régi deckem, még működő képes. Na ilyen minőséget már nem találsz!Pioneer CT-506
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
bokrosolajos #3290 üzenetére
nekem arc előtt sgsem volt és a max memória ami elérhető volt az 190mb (Miuin) 140 meg jvt/jvz-n
-
bokrosolajos
őstag
Két napja használom, vigyázok rá, és megjelent egy karc a kijelzőn!
Kizárt, hogy ne egy vacak fólia legyen. Ha a kijelző nem üveg, hanem polikarbonát lenne, akkor sem karcolódna meg ennyi idő utánEngem jobban izgat az Xperia feliratnál, hogy ezek a löytögős gombok hogy bírják a kiképzést. Nem tűnnek életre szóló megoldásnak. Főleg a kamera gomb... pff
Nálam most 120-135 MB szabad RAM maradt.
SGS II-t nem ismerem, de SGS-en nem áll ennyi rendelkezésre. Touchwiz megkajálja -
hurenzon
senior tag
válasz
norberto212 #3288 üzenetére
És mi van akkor ha van rajta mikrokarc?
Kevesebb lesz tőle a telo???? Szerintem NEM!!!Csak sok hülye miatt lett ez sláger---a mikrokarcmentesség!!!!
-
expander
senior tag
en leszedtem a foliat rola, es ugyanugy gyüjti az ujjlenyomatokat... karcolodni nem fog, ha csak nem huzod direkt vegig kulccsal a kepernyöt. engem az jobban izgat, hogy a gombok alatt levö xperia felirat nem fog elkezdeni kopni egy idö utan? esztetikailag eleg csunya lenne, ha mondjuk fel ev mulva mar csak a fele lenne meg :S
-
Tomi0703
addikt
válasz
HELLAFLUSH #3284 üzenetére
bs player-rel probald.
-
mrlujoak
veterán
válasz
HELLAFLUSH #3284 üzenetére
mobo playert próbáltad már?
-
hurenzon
senior tag
Köszönöm
-
Dottore
addikt
válasz
HELLAFLUSH #3281 üzenetére
-
Dottore
addikt
válasz
hurenzon #3279 üzenetére
Nem. Offline lehet használni, miután a térképet letölti a memóriakártyára. Kapcsolat csak addig kell ha akarod, amíg műholdat talál. Így gyorsabb.
Itt olvashatsz róla.
-
hurenzon
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #3271 üzenetére
Hali!
Kérhetnék egy linket a Arc S navigációnak.Köszi!
ÜDv!
-
Dottore
addikt
válasz
bokrosolajos #3267 üzenetére
Igen, ez kezd nagyon átmenni misztikusba. Valaki tegyen pontot a végére és szedje le.
-
törölt tag
Hadd kérdezzem meg, hogy a képernyőzár gomb kezelése mennyire kényelmes?! Lehet egy kézzel használni?!
Illetve az 512 ram-ból mennyit lát alapól az ARC S?! Eddig SGS 2-t használtam, ma eladtam és szeretnék helyette valami hasonló jót.
Az fm rádió kiírja az aktuálisan játszott zene címét és az előadót is?!
-
szekra
addikt
Anno írta valaki a topicbam h sikeresen leszedte és IS-et rakott rá. Elhisszük neki.
-
soldier2
őstag
válasz
HELLAFLUSH #3270 üzenetére
Az gáz, mert az enyémen valahogy megkarcolódott. Szerencsére csak tisztítás után látható pár percig, majd az ujjlenyomatok eltakarják. Pedig mindíg tokban van, vagy a kezemben. vsz valami nagyobb porszem karcolhatta meg ahogy vettem ki a tokból.
-
HELLAFLUSH
őstag
sorry a 2 hozzászólásért,de már nem birom szerkeszteni
akinek kell navigáció az arcra az írjon nekem privátot és linkelek
(ide sajnos nem rakhatom be) -
HELLAFLUSH
őstag
hé hé hé ne hogy leszedjétek
úgy tudom ami nem jön le az a karcálló réteg...
-
Eagl3
veterán
válasz
Ha neked ez megér annyit, hogy utána összekarcold a kijelződ...
-
zzola
titán
válasz
Szedd le, így mindenki megtudhatja!
-
bokrosolajos
őstag
A misztikus nehezen lejövős, láthatatlan fóliát szedte már le valaki? CSak azért kérdezem, mert lehet a kijelző önmagában kevésbé gyűjti az ujjbegyekről a zsírt ... Jó volna tudni, érdemes-e megszabadulni tőle
-
soldier2
őstag
válasz
hurenzon #3263 üzenetére
Annak a szerepe a kijelző védelme a szállítás alatt. Az első dolog amint kiveszed a dobozból a telefont, hogy leveszed, mert nem eléggé átlátszó, zavarja a taperolást is. Alatta van az ami annyira jól van felrakva, hogy észre sem veszed, és ahogy itt a fórumon írták egy páran, nem hogy nem jön le magától, de leszedni is elég nehéz. Szóval nézd csak meg a telefonod még egyszer, és rájössz, hogy mekkora "böszmeséget" is írtál
-
hurenzon
senior tag
Nekem ami gyáriból fent volt az kb fél óra után lejött, nagyon rossz minőségű volt!
-
hurenzon
senior tag
Vett már valaki 3 rétegű ultravékony kijelző fóliát?
Vélemény? -
mokus1
addikt
válasz
bokrosolajos #3258 üzenetére
Van.Amikor bedugod huzd le a felsősávot a telot és ott válts csatlakozási módot.
-
bokrosolajos
őstag
Kösz!
Ez az egyetlen, ami nem érdekelt, mielőtt megvettem. De most, hogy ismerkedek a kamera részével, ez az opció feltűnt, hogy nagyon elbújt a menübenAkkor ennek prózai oka, hogy nincs is neki olyan szerve
Azt ki lehet kapcsolni menüből, hogy ne legyen plusz egy DVD emuláció Windows alatt a SE telepítő programmal? Illetve, olyan lehetőség van-e, hogy ne készülékként, hanem külső meghajtóként lássa direktben az SD-t?
-
hurenzon
senior tag
válasz
bokrosolajos #3255 üzenetére
Nincs a sima ARc-ban se!
Mert olyan is van itthon!
-
mrlujoak
veterán
válasz
bokrosolajos #3255 üzenetére
Disztingváljunk kérem!
Egyébként sem az Xperia arc-ban, sem az arc S-ben nincs előlapi kamera!
-
bokrosolajos
őstag
Az Arc-ban még volt, az Arc S-ben megy ki lett hagyva? Ezt nem hiszem el. Ezt a fillérb szást!
-
Eagl3
veterán
válasz
bokrosolajos #3250 üzenetére
"Előlapi kamerát hogy lehet előcsalogatni a készüléken?"
Először szép szóval próbálkozz, ha nem jön hát rázd meg kicsit.
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3250 üzenetére
Nincs elolapi kamera, ami hasonlit ra az egy fenyerzekelo.
-
hurenzon
senior tag
Kár hogy az Arc S-ből is kihagyták az első kamerát :S
-
bokrosolajos
őstag
válasz
HELLAFLUSH #3249 üzenetére
Szerintem nincs olyan, hogy nélkülük. Ez egy cég már egy ideje, közös fejlesztő mérnökökkel, csak a névben szerepelt még az Ericsson, mint amikor a kilencvenesben felvásároltak minket pl. VÁÉV Bramac > Bramac lett egy idő után stb.
Persze lehet hogy rosszul gondolom.Más. Előlapi kamerát hogy lehet előcsalogatni a készüléken?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
soldier2 #3247 üzenetére
most nem fikáztam de az tény, hogy az utóbbi években elavultak, azért döntött úgy a sony , hogy nélkülük is megtudják csinálni amit akarnak, de ez majd még kiderül
kezdek félni az új sonyknak az árától
mobilarena tesztben kíváncsi leszek 5 felett pontozzák-e majd az ár/érték arányt -
duvi
nagyúr
Amcsiknál se aprózzák el Sonyék
Sony Xperia ion – 4,6 hüvelykesHD kijelzővel
-
soldier2
őstag
Végre elhagyták a zongoralakk borítást. Elég szépen összerakottnak tűnik, ami ha a Sony azt akarja hozni telefon vonalon is amit egyéb termékeiben, és minőségben az Iphone Androidos megfelelője akar lenni akkor a minimum. Ha ez mellé tényleg jönni fognak a frissítések (lehetőleg a konkurencia előtt) és optimalizációban hozzák a 2011-es szintet akkor talán lesz némi esélyük a Premium Android címre, amit annyira szeretnének.
Presslaboy: ne bántsd az Ericssont. Letettek annyit a mibiltelefónia asztalára, mint bárki más (legtöbbnél többet). Az R320 máig a kedvencem. -
zzola
titán
válasz
bokrosolajos #3243 üzenetére
Nekem tetszik...
-
zzola
titán
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3238 üzenetére
"Képernyőfelvételt hogy lehet készíteni?"
Bekapcsológomb megnyomásával előhozható menüben van ez a funkció.
Szerk.
Ja már Kiskoko megválaszolta -
Kiskoko
tag
válasz
bokrosolajos #3238 üzenetére
Én speciel MiLocker-t használok.
Képernyőfelvétel: hosszan nyomod bekapcs gombot, és legalsó menüpont.
-
bokrosolajos
őstag
SE lockscreen le lehet cserélni? Ki mit használ?
Képernyőfelvételt hogy lehet készíteni?Bilux, gratulálok!
Azt hiszem, én vagyok előtted az utolsó itt, aki tulaj lett -
Bilux
veterán
Illetve recoverybe hogy lehet rakni a telefont?
Több telefonnál hangerő meg a home gomb nyomva tartásával egyetemben power gombbal be lehet ugrasztani. De itt egyelőre nem ment nekem. -
Bilux
veterán
A mai nappal én is ARC-S tulaj lettem. Még ismerkedem a Sony saját felületével.
Egy ami nem tetszik az a timescape által megjelenített facebook folyam illeve minden amit odarak. Mert homályos mosott. Ezt nem lehet állítani milyen minőségben jelenjenek meg az események, képek? -
Viper26
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #3232 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
tegnap rootoltam az arcot meg zárt bootooaderre tettem xrecoveryt...t-s a teló..az igaz hogy függőknek bootloaderét nemlehet nyitni? miért?
meg mire jó a busybox? -
rasoio
csendes tag
Sziasztok !
Olyan gondom lenne, hogy mikor feloldom a bill. zárat, be van állítva, hogy legyen hangjelzés viszont ez olyan halk lett, hogy alig hallani. Ugyan ilyen halk az a beállítás, hogy legyen hangjelzés minden érintésre.
Szóval a telefon hangja "ment el", de minden másnak tökéletes a hangja (csengés, média, csengőhang, értesítés). Ez miért van ?
-
hurenzon
senior tag
nem email.
Rájöttem a hvg program fut és mikor feltesznek egy új hírt akkor megszólal az sms hang
De nem tudom hogy kell megszüntetni, mert a futó alaklámázásoknál leállítottam a hvg programot de még mindig ott van fent bal oldalt és ha feltesznek egy új hírt akkor megint csenget
-
hurenzon
senior tag
Mi az amikor megszólal az SMS hang, de mégse SMS, hanem valami más, de azt nem tudom, hogy mi, mert semmi nem történik?
-
Revolit
senior tag
Kipróbáltam a neutront, hát... PowerAmp sokkal jobb. Hangban különbséget nem vettem észre, de a neutron még csak mappa szerinti rendezésre se képes számok között... Valaki írta is, ha csak tag alapján akar szűrni, vesz egy ipod-ot...
A lock screen nálam NEM működött...
És egy laikusnak túl bonyolult a egész (nem is az, hogy bonyolult, de úgyse kell a rengeteg beállítás, és nem fogok utánajárni, hogy mi mire jó, fölösleges már tényleg ennyi lehetőség. Bezzeg a mappa szerinti rendezés az nincs benne....) -
ko9
addikt
Ennyiért inkább Neutron MP-t vennék...
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #3218 üzenetére
Én is a PowerAMP Full Version Unlocker-t ajánlom. Ezt valóban érdemes megvenni, már csak a frissítések miatt is.
(most éppen 1.286 Ft)
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3218 üzenetére
Gyáriban nincs eq. Bátran ajánlom a PowerAMP nevű progit, kategóriájában szerintem a legjobb, én is nemrég vettem meg.
-
szekra
addikt
válasz
bokrosolajos #3212 üzenetére
Timescape a neve.
Csak töltsd le a Box-ot és regisztráld be az 50gb tárhelyedet. 2012 december 31-ig él az ingyen tárhely. -
sdd2
veterán
válasz
bokrosolajos #3212 üzenetére
Timescape-re gondoltál?
Igen azért írja. Illetve nekem azért írta egyik telómnál 2.3 alatt.
-
bokrosolajos
őstag
Volt valami widget az egyik Home screen oldalon, amin FB frissítések jelentek meg. Kukáztam és azóta nem találom! Mi a neve?
A másik kérdésem: boxhoz jár 50 GB tárhely Arc S tulajoknak. Valahol feldobott egy ablakot, hogy regisztráljam a terméket, de nem emlékszem. Hol kell ezt megejteni? él még ez az ingyenes tárhely szolgáltatás?
Market miért írja a készülékem neve elé, hogy T-mobil, amikor kártyafüggetlen? A SIM miatt?
Köszi -
hurenzon
senior tag
Nem a főképernyőre hanem onnan jobbra mindig utoljára pakolja (főképernyő félreértés volt)
A számítógépen nyitottam meg a weboldalt és rádugtam a telot a gépre. Azt elkezdtem letölteni az alkalmazásokat kb 100db-ot a fele le is jött szépen egymás után, de az utolsó 44 nem :s
Ez történt.
-
szekra
addikt
válasz
hurenzon #3207 üzenetére
Jó akkor mindegy, tudom, de nem arra gondoltam, ez egy külön program amivel tudsz szinkronizálni gépről
Hát érdekes, én nem is tudtam, hogy lehet olyat, hogy kijelölsz x darabot és egyszerre indítod a letöltést, vagy te valami villám gyorsan nyomogattad a letöltéseket, egyszerűen nem tudom elképzelni mi lehet a gond
Én amikor frissítek egyszerre pl. 8-at, akkor is szépen megvárja az egyik a másikat, nem tudom neked mitől fagyhatott ki. De az meg a másik lehetetlenség, hogy neked a főképernyőre rakja ki automatikusan amit letöltesz..
-
hurenzon
senior tag
Valamiért nem tölti le a maradékot.
Előről kellett kezdeni és egyesével :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- PlayStation 5
- Érkezik a Syberia: Remastered
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest