Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Igazából nem kell hozzá lista. Az appok nevéből egyértelműen rálehet jönni szükséged van-e rá vagy nincs.
(#6697) BigBlackDog Követte a leírását annak amivel mi frissítettük a GB-t. Ő sem módosított kernelt használ, mivel azt csak függetleneken lehet. Tökéletes a gyári, egy valami van csak bennük ami jó az pedig az Overlock, na azt én is szívesen csinálnám
-
Deck
titán
Nem tudom kicserélik-e, de elég valószínű, hogy azt mondják nem volt rendeltetés szerűen használva. Hiszen megkarcolódott vagy betört kicsit ahogy írtad. Szervizben gondolom biztos megcsinálják. Kérdezd meg tőlük az a biztos
Igen, elég valószínű, hogy több hét még addig
Tegnap ezt írták nekem: "Legutóbbi információnk szerint a Sony még nem adott át nekünk frissítést erre a modellre."
-
Deck
titán
Ez a hivatalos álláspont:
" Előfordulhat, hogy nem vagyok jogosult a garanciális szervizszolgáltatásra?
A szerviz a javítást visszautasíthatja többek között az alábbi esetekben:- ha a készülék meghibásodása nem rendeltetésszerű használatból ered
- folyadék által sérült, folyadék indikátor matrica elszíneződik
- rendeltetésellenes használat során fődarabja törött, leégett
- illetéktelen személy által javított
- illegálisan módosították a készülék szoftverét
- nem a hivatalos beszerelő által végzett gépkocsiba szerelés
- a készülékben tárolt és hátlapon lévő IMEI szám nem azonos, illetve a gyári IMEI címke hiányzik vagy sérült! " -
gabe8719
senior tag
Attól függ, milyen a lábkiosztása. Sajna egyáltalán nem biztos hogy menni fog, droid és droid között is eltérő lehet az alkalmazott megoldás. (Egyébként magánvélemény, de szerintem a skullcandy-n sokkal többe kerül a dizájn, mint a funkcionalitás.. Biztos van köztük ami tényleg jól szól, de a kb. 10ezres kategória szvsz. simán nem üti meg annak a fülesnek a szintjét hangzásban, amit kapni fogsz hozzá.)
HPM-70 hangszórókból betáraztam szerencsére, úgyhogy van tartalék ha kifárad ami van - ez a kábel hálistennek elpusztíthatatlan.
-
gabe8719
senior tag
Bizonyítottan típushiba ami minden készüléket érint (és ami annyira zavaró lenne) eddig nincs, a proximity szenzorral többeknek akadt problémája (a telenorosak között inkább), telefonáláskor csekkold le. Ha némít/kihangosít random időközönként és ok nélkül, akkor szerviz.
Elég a gyári cucc, nekem van fenn TK ugyan, de csak néha van rá szükség.
Valószínűleg MH-410-zel fogod kapni, némi ügyeskedéssel (pl. DSP manager) szerintem elképesztő hangja van (brutál mélyeket is tud ahhoz képest, hogy egy középszerű fülesnek számít), mondjuk én nem ragaszkodom az agybadugós cuccokhoz, jobbszeretem a természetesebb hangzást.
Zenész lévén az átlagnál audiofilebb vagyok, de hatványozottan többet kaptam tőle, mint amit vártam - ráadásul nem kellett lemondanom így a headset funkcióról sem, ami nálam nagyon nem utolsó szempont. Úgyhogy mondhatni hiányérzet nélkül használom a gyárit.A jó öreg HPM-70 meg 4 év után szétszakadt, úgyhogy előrántottam a forrasztót, és kapott egy frankó Sony szilikonbevonatos hosszú kábelt. A laposhoz használva tökéletes.
-
fatal`
titán
A Proximity sensor hibája kérdéses, fülesből biztos, hogy a bóvlit (ami nem bóvli, csak nem agybadugós) kapod ennyi pénzért.
Automata Task Killer szerintem felesleges, de pl. felraksz egy go launchert abban van, néha "söpörsz" vele és kész (de újraindítás is megoldja).
4.0.4 lesz az ICS, de sajnos 2.6-os kernellel.
Én a régi HPM-70et használom jack hosszabbítóval, szerintem jobban szól, mint a gyári és legalább nem esik ki a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest