- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
LOL.
Épp, hogy pont annyit írtam nem kéne leírni ilyen nagyképűen, mint ahogy te is tetted, leírni a koreai márkákat... Isteníteni nem fogom őket az fix. De a többit sem, csak azért mert az a régi "komoly" márkák(és anno jó képcsöves tv-ket készítettek)...
D7000-D8000-t meg pláne nem.
Samukon van jó haszna a boltnak??Jól van te is tudod mit beszélsz látom. Megsúgnám nagyon nem így van.
Az tény, hogy a reklámok nagyon befűtik az embereket, de ez sajnos hozzá tartozik az üzlethez, az egyik legfontosabb dolog, lásd pl Apple-t aki Samuhoz hasonlóan durva marketinget nyom."és így már csak philips sony és sharp jöhet szóva ... vagy d8000es samu"
-
BloodRay
veterán
válasz
Jim Tonic #80 üzenetére
Én vagyok hihetetlen? Én legalább tudom, hogy minden márkának megvannak a gyengeségei, egyik sem "különb" a másiknál. Tökéletes(/-en megbízható sincs) modell nem nagyon van, főleg nem az alsó/közép kategóriában, egyik gyártónál sem.
Valóban nehéz úgy vitatkozni, hogy nincs valós, naprakész ellenérv... 3-5 éves modellek tapasztalatai nem sok semmit érnek, mikor évente lassan 2 széria jön ki... -
BloodRay
veterán
válasz
micimacko #78 üzenetére
Tényleg erős lemaradásban vagy az árakban, árképzésben. Plusz erősen elfogult vagy ahogy látom bizonyos márkák javára. Ami érthető, de nekem nehéz lesz olyanokat megmagyarázni amik számomra alap dolgok, te viszont nem látod át őket mint "kívülálló".
Ami a Sharp-ot illeti: Csúcskategóriában túlárazottan valóban vannak nagyon jó képű tv-i. Persze ezek sem tökéletesek(vannak vicces dolgaik...).
Az alsó(és közép) kategóriában jó esetben átlagosak képminőségre, de általában inkább irtó gyengék.(#76) dh66e -> Van benne igazság.
Ugyanakkor az a vicc, hogy nem tudom melyik készülékeibe rak a Sharp jobb felvásárolt panelt(több beszállítótól is vesz), mert általában a beszállítók azonos kategóriás készülékeinél jóval szarabb képe van a készülékeinek.
-
BloodRay
veterán
válasz
Jim Tonic #72 üzenetére
És szerinted evidens, hogy azért a legolcsóbb mert a legszarabb?
Én viszont kicsit jobban otthon vagyok ezeknek a cégeknek az üzletpolitikájában és elhiheted nem ez a fő ok.
Az tény, hogy egy konzumer társadalomban a cél, hogy minél előbb cserélgesd a készüléked. De ezt nem a koreai márkák találták ki...(#74) micimacko -> Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy a felhozott Philips tavalyi tévéinek 90%-ában kapásból cserés tuner volt(szériahiba...). A Samsungnak(Lg-nek is) pedig vannak igencsak jobb képminőségű tv-i mint a Philips-nek, csak nem az általuk agyonhype-oltat kell venni, hanem a valóban jót.
Egyébként az szerintem is tény, hogy a Philips-eknek árukat tekintve nagyon jó képük szokott lenni, ugyanakkor van elég bajuk.
És látszik, hogy nem vagy teljesen képben az árakat illetően, mert nem a két koreai márka jelenleg a legolcsóbb, hanem kategóriánként általában épp a Philips licitál a többiek alá elég durván. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
Jim Tonic #56 üzenetére
Nem tudom mennyire naprakész a szervized, de hogy Philips-ekkel példálózol...
Hát inkább no komment.
Tény, hogy pl a felsőkategóriás Philipsek képe nagyon jó tud lenni, de hogy az 1-2 éves modellek megbízhatóak lennének... Ezt inkább azért cáfolnám mielőtt sokan durván csalódnának.Teljesen egyetértek elefant-al. Manapság divat fikázni a két koreai márkát tv-s berkekben a "régi nagy márkákkal" szemben. Holott lcd/led lcd fronton képminőségben igen csak megszégyenítik általában a "menő" márkákat...
-
BloodRay
veterán
Ez a tv egy vicc.
Elég sokat használta ezt is és nem csak hogy sok mindent átvettek a Philips-től, hanem ez konkrétan egy Philips modell minimálisan változtatott dizájnnal.
A Philips távirányító vezérli a tv-t és még ugyan az a hiba is megvan a készülékben mint a legújabb Philipsekben(nevezetesen akkor is kikapcsol 4 óránként ha mi minden ilyen irányú opciót kiiktattunk...).
Míg a Philips-től ez egy nem rossz készülék, addig a Sharp helyében égne a pofám rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest