Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feld
tag
Nem azt írtam hogy a d7000 d8000 jó hanem hogy samuék választékából azok az elfogadhatóak .
Csereakcióknál nagyon nyomják őket mert alapból keresnek rajta + a samu is tolja nekik a lóvét .
Tény hogy minden márka tud jó és rossz tv-t csinálni de a koreaiaknak van a legkevesebb jó tv-jük . -
feld
tag
Ne haragudj , vegyél gy szemüveget ... nagyon isteníted a koreaiakat ... tény vannak korrekt készülékeik de kevés a választékukhoz képest és majdnem olyan árban andják mint a többi márka .( D7000-8000 )
Ők kezdték az árháborút ... ( de talán a samu volt a leg első )
Magyarországon valamiért minden ember samut vagy lg-t akar még akkor is ha elismerik hogy más márkának jobb a képe esetleg többet tud és olcsóbb is ... a reklámok nagyban befolyásolják a embereket ... aki TV-t néz az samut akar ... aki filmeket néz a Tv-n ( Blueray-t ) az úgy megy be hogy egy jó tv-t akar ... csak szegény párát rögtön samura beszélik rá mert azon van jó haszna a boltnak .... szóval mint már említettem , próbáljunk meg gondolkodni és használjuk a szemünk .... -
micimacko
aktív tag
Elfogult max. a Sharp irányában lehetek. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy az első hozzászólásomban lehúztam ezt a TV-t, mivel ebben már a Philips keze is benne van, nem teljesen eredeti Sharp (igen, a Philips felé nem vagyok elfogult, a linkelt képet csak azért tettem be, hogy lássák mások is, hogy a Samsung felső kategóriás készülékénél is mennyire undorító a képminőség). Azokkal eddig (1 problémát leszámítva) semmilyen problémám nem volt. Ami nekem egy TV-nél fontos az a képminőség, fogyasztás és gari. Az első kettőben a Sharp világ élvonalába tartozik, egyedül a 3 év gari róható fel negatívumnak, bár a több márkánál is csak bizonyos típusokra adnak 5 év garit, és ahogy elolvastam 1-2 ilyen garis feltételt, az sem volt teljeskörű gari.
-
-
micimacko
aktív tag
Még az is jobb, ha gariban cserélik azt a "szar" tunert, de egy normális képminőséget kapok, mint ha egy okádék képminőséget kapok a nem kevés kiadott pénzért.
Az árak...nem Philipsből láttam először 100eFt alatt 32-es TV-t, hanem a másik 2 márkából. Nem mellesleg ahogy említettem, 1-2 évvel ezelőtt Sharp TV-ből sem láttál olyat, ami csak közelében lett volna a "többieknek", általában a 32-eseket árulták annyiért, amennyiért már 42"-os LG-t lehetett vásárolni...és lőn csoda, most már nekik is vannak olcsóbb TV-i, az már más kérdés, hogy azok (szerintem) nem is képviselik azt a minőséget, mint a normál TV-i. Az is igaz, hogy a Philips árait nem figyel(t)em , de ennek ahhoz is köze van, hogy közel sem annyira elterjedt, mint pár másik márka. De amikor néha-néha megláttam árlistában, hát inkább volt közelebb az ára a pl. Sharp árakhoz, mint a Samsung, LG olcsóságokhoz.
-
micimacko
aktív tag
Erre csak azt tudom reagálni, hogy szarból nem lehet várat építeni
. Nálunk hatványozottan árérzékenyek az emberek, s sokszor minőség helyett az olcsóbbat veszik. A minőségen nem azt értem, hogy a Samsung és LG minden TV-jébe beépített médialejátszó, meg internetes baromságok (az +szolgáltatás, de nem minőség) vannak, hanem a TV legfontosabb funkcióját...a képminőséget. Belinkeltem oda egy csúcskategóriába tartozó Samsung és Philips kijelző képét..a Samsungétól okádni lehet annyira inhomogén, és vinném vissza az eladónak ha meglátnám a több 100e Ft kifizetése után.De ez a Sharp TV is jóval olcsóbb, mint a Sharp saját gyártású TV-i. Ha itt is terjeszkedni akarnak, akkor olcsóbb, de egyben gyengébb minőségű termékeket kell nekik is árulniuk.
-
Lehet, hogy azért mert a legolcsóbb?
Komolyan nem értelek, kezdek kételkedni, hogy szervized van. Láttál Te már 3 évesnél öregebb TV-hez alkatrészt (főleg vezérlést)? Kétlem. Vajon miért? Mert az a célja, hogy cseréld. Ha az a célja, hogy cseréld, akkor meg el is kell romolnia.
-
micimacko
aktív tag
Ezért is mondtam azt, hogy az újakról csak akkor tudok majd nyilatkozni, ha lejár a garijuk, mert ugye a kollégámhoz azokat viszik, amelyeknek lejárt és a szerviz horror áron javítaná. És ugyebár a jelenleg árult 3-5 év garis készülékek hibáját csak a gari után tudjuk meg...kivétel ha valaki a Samsung, LG hivatalos szerviznél dolgozik és van róla statja.
De amiket visznek hozzá, az 90%-ban Samsung és LG.
-
micimacko
aktív tag
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy Bluray fronton még 1, azaz egy megbízható márkát nem találtunk. Philips, Samsung, Panasonic...mind a 3-ból most vittünk szervizbe 1-1 db-ot javításra, mert nem bírtak 2 évet sem. A Philips még 1-et sem, azt gariban javíttatuk.
De kollégám szerint is LG, Samsung nagyon gyenge szériák TV-ben...mondhatnám azt is, hogy szinte semmi mást nem visznek hozzá javíttatni, csak ezt a 2 márkát. Hogy a maiak mennyire megbízhatóak? Majd az idő eldönti, mert ugyebár most eléggé akciózzák őket 5 év garival, így a gari lejártáig a kollégám sem fog közülük kapni.

-
Nem tudom mennyire naprakész a szervized, de hogy Philips-ekkel példálózol...
Hát inkább no komment. Teljesen. Ha no komment, bele se kezdj.
Ma is sorban cseréljük a 3 lemezt látott Samsung lejátszókat.Teljesen egyetértek elefant-al. Manapság divat fikázni a két koreai márkát tv-s berkekben a "régi nagy márkákkal" szemben. Szerinted mitől lesz valamit divat "fikázni"? Láttál Te már olyat, hogy ok nélkül lesz valaminek rossz neve? Ha a Philips is nekiáll sorban rosszat gyártani, akkor "divat" lesz azt is fikázni.
Holott lcd/led lcd fronton képminőségben igen csak megszégyenítik általában a "menő" márkákat. Nem ez volt a kérdés. Hanem az, mitől marad olcsó.
-
micimacko
aktív tag
Erről bővebben? Akkor is kikapcsol 4 óránként, ha adás van? Tehát mondjuk beteszek egy 4 és fél órás filmet (még ha nincs is
), akkor 4 óra múlva automatikusan ki fog kapcsolni a TV? Vagy ha van bármi művelet (pl. hangerő változtatás, csatornaváltás...stb.) akkor már nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hihetetlen vagy. Mindegy.
. Nálunk hatványozottan árérzékenyek az emberek, s sokszor minőség helyett az olcsóbbat veszik. A minőségen nem azt értem, hogy a Samsung és LG minden TV-jébe beépített médialejátszó, meg internetes baromságok (az +szolgáltatás, de nem minőség) vannak, hanem a TV legfontosabb funkcióját...a képminőséget. Belinkeltem oda egy csúcskategóriába tartozó Samsung és Philips kijelző képét..a Samsungétól okádni lehet annyira inhomogén, és vinném vissza az eladónak ha meglátnám a több 100e Ft kifizetése után.
), akkor 4 óra múlva automatikusan ki fog kapcsolni a TV? Vagy ha van bármi művelet (pl. hangerő változtatás, csatornaváltás...stb.) akkor már nem?