Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Erre csak azt tudom reagálni, hogy szarból nem lehet várat építeni
. Nálunk hatványozottan árérzékenyek az emberek, s sokszor minőség helyett az olcsóbbat veszik. A minőségen nem azt értem, hogy a Samsung és LG minden TV-jébe beépített médialejátszó, meg internetes baromságok (az +szolgáltatás, de nem minőség) vannak, hanem a TV legfontosabb funkcióját...a képminőséget. Belinkeltem oda egy csúcskategóriába tartozó Samsung és Philips kijelző képét..a Samsungétól okádni lehet annyira inhomogén, és vinném vissza az eladónak ha meglátnám a több 100e Ft kifizetése után.De ez a Sharp TV is jóval olcsóbb, mint a Sharp saját gyártású TV-i. Ha itt is terjeszkedni akarnak, akkor olcsóbb, de egyben gyengébb minőségű termékeket kell nekik is árulniuk.
-
Lehet, hogy azért mert a legolcsóbb?
Komolyan nem értelek, kezdek kételkedni, hogy szervized van. Láttál Te már 3 évesnél öregebb TV-hez alkatrészt (főleg vezérlést)? Kétlem. Vajon miért? Mert az a célja, hogy cseréld. Ha az a célja, hogy cseréld, akkor meg el is kell romolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Nálunk hatványozottan árérzékenyek az emberek, s sokszor minőség helyett az olcsóbbat veszik. A minőségen nem azt értem, hogy a Samsung és LG minden TV-jébe beépített médialejátszó, meg internetes baromságok (az +szolgáltatás, de nem minőség) vannak, hanem a TV legfontosabb funkcióját...a képminőséget. Belinkeltem oda egy csúcskategóriába tartozó Samsung és Philips kijelző képét..a Samsungétól okádni lehet annyira inhomogén, és vinném vissza az eladónak ha meglátnám a több 100e Ft kifizetése után.