- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Még az is jobb, ha gariban cserélik azt a "szar" tunert, de egy normális képminőséget kapok, mint ha egy okádék képminőséget kapok a nem kevés kiadott pénzért.
Az árak...nem Philipsből láttam először 100eFt alatt 32-es TV-t, hanem a másik 2 márkából. Nem mellesleg ahogy említettem, 1-2 évvel ezelőtt Sharp TV-ből sem láttál olyat, ami csak közelében lett volna a "többieknek", általában a 32-eseket árulták annyiért, amennyiért már 42"-os LG-t lehetett vásárolni...és lőn csoda, most már nekik is vannak olcsóbb TV-i, az már más kérdés, hogy azok (szerintem) nem is képviselik azt a minőséget, mint a normál TV-i. Az is igaz, hogy a Philips árait nem figyel(t)em , de ennek ahhoz is köze van, hogy közel sem annyira elterjedt, mint pár másik márka. De amikor néha-néha megláttam árlistában, hát inkább volt közelebb az ára a pl. Sharp árakhoz, mint a Samsung, LG olcsóságokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asustor NAS
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest