Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
Új hozzászólás Aktív témák
-
feld
tag
Ne haragudj , vegyél gy szemüveget ... nagyon isteníted a koreaiakat ... tény vannak korrekt készülékeik de kevés a választékukhoz képest és majdnem olyan árban andják mint a többi márka .( D7000-8000 )
Ők kezdték az árháborút ... ( de talán a samu volt a leg első )
Magyarországon valamiért minden ember samut vagy lg-t akar még akkor is ha elismerik hogy más márkának jobb a képe esetleg többet tud és olcsóbb is ... a reklámok nagyban befolyásolják a embereket ... aki TV-t néz az samut akar ... aki filmeket néz a Tv-n ( Blueray-t ) az úgy megy be hogy egy jó tv-t akar ... csak szegény párát rögtön samura beszélik rá mert azon van jó haszna a boltnak .... szóval mint már említettem , próbáljunk meg gondolkodni és használjuk a szemünk .... -
micimacko
aktív tag
Elfogult max. a Sharp irányában lehetek. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy az első hozzászólásomban lehúztam ezt a TV-t, mivel ebben már a Philips keze is benne van, nem teljesen eredeti Sharp (igen, a Philips felé nem vagyok elfogult, a linkelt képet csak azért tettem be, hogy lássák mások is, hogy a Samsung felső kategóriás készülékénél is mennyire undorító a képminőség). Azokkal eddig (1 problémát leszámítva) semmilyen problémám nem volt. Ami nekem egy TV-nél fontos az a képminőség, fogyasztás és gari. Az első kettőben a Sharp világ élvonalába tartozik, egyedül a 3 év gari róható fel negatívumnak, bár a több márkánál is csak bizonyos típusokra adnak 5 év garit, és ahogy elolvastam 1-2 ilyen garis feltételt, az sem volt teljeskörű gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hihetetlen vagy. Mindegy.