Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    Van egy az OTA-frissitesbe belehalt tabom. Mivel kellettek volna rola adatok, elvittem egy szerviznek nevezett valamibe, ahol azt mondtak, talan lehet rajta segiteni.

    Utolag rekonstrualva a tortenetet valoszinuleg annyi tortent, h romokat flash-eltek ra, hatha vmelyikkel elindul. Es némi meglepetesre el is indult az egyikkel.

    Az appok, a beallitasok megmaradtak, egyetlen "apro" problema van, a felhasznaloi fajlokhoz nem lehet hozzaferni. A tablet gyakorlatilag sehova nem tud irni, ha csinalok egy fenykepet, az nem kerul sehova, ha letoltok egy fajlt, az nincs sehol. Ha berakok egy SD-kartyat, latja, de semmit nem tud vele kezdeni. Play Store-ban gyakran kapok 492-es hibat, a fajlkezelo latja fizikailag a particiokat, de szinte semmihez nem fer hozza (a hibauzenet: Nem lehet megnyitni a mappat!).

    Olyan az egesz, mintha nem lenne jogosultsaga megnyitni a konyvtarakat/fajlokat az eszkoznek. Ez velhetoen a rossz romflasheles mellektermeke, bar a szerviz szerint legeloszor nem produkalta a hibat.

    A kerdes az, lehet-e ezzel vmit kezdeni. A gepen jelenleg a T805XXU1BOD3 rom van (5.0.2), elvileg ennek is kellett lennie az elszallas elott. Az eszkoz Telekomos.

    Ket dolog jutott eszembe. Az elso, h megprobalom rootolni, hatha utana hozzaferek a fajlokhoz. A masodik, h tovabb flash-elem, hatha vmelyik jo lesz.

    Merre kapirgaljak?

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák