Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Mikor használatba vettem a gépet, és először betettem az SD kártyát, felajánlott két opciót, hogy miként akarom használni. Az egyik ha jól emlékszem, a belső memóriához felcsatolás, a másik a hordozható tárhely volt. Gondoltam átállítom az SD kártyát, hogy egybefüggő tárhelyem legyen, de nem jövök rá, hogy utólag egyáltalán meg lehet-e változtatni. Erről van valakinek információja, mert a kézikönyvben se találtam semmit. -
NandorHUN
addikt
-
edgelaszlo
senior tag
stock rom után nem tudtam előhozni...Odinnal felszenvedtem egy TWRP-t, most nagy nehezen felflasheltem egy custom romot, várom hogy bootoljon, elvileg elég hosszú idő is lehet a boot, nem tudom. megbolondult a tabom..... sok volt rajta a Westworld epizód, öntudatra ébredt lehet...
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Izzé
őstag
válasz edgelaszlo #5793 üzenetére
Bootloop. Ha odinnal felment a gyári rom, akkor recoverynek is lennie kell. wipe data, cache, dalvik cache
-
edgelaszlo
senior tag
sziasztok!
van egy olyan gondom hogy hőn szeretett tabom (10.5 Wifi) gondolt egyet és megállt.
Custom rom volt rajta elég sokáig (ez), egyik pillanatról a másikra összeomlott, újraindítás megvolt, csökkentett üzemmódban működött csak, második reboot után pulzáló Samsung logo.
csak download módba tudtam rakni, oké jön barátunk Odin, flash ilyen olyan rom, utoljára a legutolsó stock romot(ezt) de semmi. max download üzemmód, pulzáló Samu logó, odin pedig végigfut minden egyes alkalommal, passed felirattal a végén...ötlet mi a bánatot tudok még csinálni? kösziupdate: pár percenként rezeg egyet majd triplát...(WTF?!)
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
zseko
veterán
válasz NandorHUN #5746 üzenetére
Szia, én a lenti tollat vettem, ettől jobbat nem találtam. 'Samsung C-Pen' a neve, és ha jól emlékszem az S3-hoz gyártották. Itt egy link hozzá, persze ez biztosan nem az eredeti, de kit érdekel, működik, és nem az a b.szott bumszli végű
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
viharhozo
addikt
Par tapasztalat:
- a frissitesbe belepusztulo Telekomos keszulekemre nem lehet felflash-elni a hivatalos, elvileg Telekomos, 6.0.1-es romot, mert azzal nem megy. Tokeletesen megy viszont a nem Telekomossal.
- ezt ugyan leirtak, de hatha nem olvasta vki: nincs CF-es autoroot Marshmallow-ra.
- szinten leirtak, de termeszetesen ez a bug is kijott: a TWRP telepitese utan hiaba lepsz be recoverybe, fekete kepernyot kapsz annyi ideig, amennyi a beallitott kepernyo-kikapcsolasi ido. Utana gombnyomasra elindul.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
gezatata
aktív tag
válasz Potrien #5787 üzenetére
én egy hete cseréltem akkut.
nem nagy dolog, amatőr vagyok én is. De nézd meg ezt a videót és el tudod dönteni meg mered e csinálni.ebay-röl rendeltem az akkut. töle. szerintem eredeti az akku és szerszámokat is adot a szereléshez. Igaz a műanyag lapátok csak egyszer használatosak mert nálam a művelet végére széttörtek.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
sbalu1
senior tag
Tudtok olyan listát, amely leírja, hogy mely fájlokat lehet biztonsággal eltávolítani a kütyünkről?Gondolok itt különösen a bloatware-ekre.
-
Prien
addikt
válasz NandorHUN #5786 üzenetére
Nekem üvegfólia van rajta, imádom. E-bay-ről rendeltem.
Előtte sima fólia volt, de az nagyon maszatolódott.5787 velosolex: első gondolatra azt mondanám, vannak itt a hardveraprón Samsung szervizes guruk, nekik megérhet egy privát üzenetet a kérdés.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Potrien
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ,honnan érdemes akkumulátort venni a tablethez?
Nehéz kicserélni? -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Milyen kijelzővédőt érdemes venni, már ha érdemes?
Ebay-en láttam már aukcióban pár száz forintosokat is, ezekről van valami tapasztalat?
Üdv és előre is kösz!www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
addikt
válasz Faterkam #5776 üzenetére
Én a pécsi szerviz pontban vettem gyári kábelt. Előtte én is rendeltem jó minőségű 2Ah kábelt, ami a note4-et tölti, még fast charge módban is, a Tab S-t meg meg sem mozdítja. A szerviz ponton el is mondta a srác, hogy a Tab S akkujához nem véletlen 5,3V a töltőfej és nem 5,0V, mint a többi samsung terméknek. Azért elég bivaly az akku benne, nekem megvan lazán a 10 óra bekapcsolt kijelző idő. Az megint más téma, hogy a gyári merev kábelek meghalnak fél évente. Az Ampere egész jól jelzi, hogy mit tud még a kábel, de én sem örülök, hogy idővel kínszenvedés tölteni.-
My name is Bond, James... Dean.
-
Faterkam
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz NandorHUN #5774 üzenetére
Ja igen és ahogy írták:
- ne legyen bekapcsolva az Auto-Reboot Odinban telepítésnél.
- és ne is kapcsold be a TWRP telepítés után a készüléket, hanem rögtön menj a recovery-be (3 gombos módszerrel), ne a sima bekapcsolást válasszad!www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz viharhozo #5769 üzenetére
Szerintem akkor rosszul tehetted fel a Recovery-t. Nekem valami olyasmi rémlik, hogy egyes telefonoknál nem szabad automatikus újraindításnak bekapcsolva lenni vagy valami ilyesmi mert akkor nem teszi fel a TWRP-t. S2-n is valami ilyesmi van.
Előző kérdésedre: Amíg nem wipe-oltad az Internal Storage-t addig megmarad minden adatod. Lényeg, hogy majd telepítés előtt ne töröld az adatokat.
Na egyébként itt van:
"NOTE: It is important to boot to recovery after flashing with Odin or twrp may not stick and will be replaced with stock recovery.
When flashing uncheck auto reboot in Odin, immediately after flashing manually reboot and boot into twrp. "Valószeg ezt nézted félre.
Itt egy VIDEO is, kb. ugyanez a menet csak ne kapcsold be Odinban az Auto-Reboot-ot.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Clemi
veterán
válasz Faterkam #5770 üzenetére
Én a Pólusban lévő Samsung shopban találtam és adatkábelt kértem. A pontos árra nem emlékszem, de 4e alatt volt az tuti. Igaz fekete, de ezzel tölti rendesen, ráadásul simán flasheltem vele az Odinnal a gyári romot, amit az eredetivel amit a tablethez kaptam, nem sikerült.
-
Prien
addikt
válasz Faterkam #5770 üzenetére
Én egy 700 Ft-os 1.8m hosszú, szilikonos, hajlékony kábellel töltöm, ami nem olyan merev,mint a gyári, így remélhetőleg nem is törik meg, csak a töltőfej a gyári. Semmi problémát nem tapasztalok.
7 ezer Ft-ot szerintem kár kiadni érte, főleg úgy,hogy az is meghibásodhat egy idő után.
A kevés is több a semminél.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Pesten hol lehet eredeti töltőzsinórt kapni?
A Mammutba csak kompletten volt, valami Samsung boltba 6.999Ft!"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
NandorHUN
addikt
válasz viharhozo #5763 üzenetére
Utána leszedsz egy neked tetsző romot, ráteszed egy USB-re vagy memoriakártyára.
TWRP-ben ha belépsz (itt egy video hogy, akkor Install-ra kattintiasz , megkeresed a ROM-ot, amit leszedtél és feltelepíted.Innentől megy minden
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
viharhozo
addikt
válasz NandorHUN #5755 üzenetére
Nekem ez igy kinai. Nem tudom, mit csinaltak es megkerdezni se fogom tudni, mert nem tul jo viszonyban valtunk el.
Nem tudom, mi az a TWRP recovery, de en semmilyen uj programot/appot nem latok rajta. Epp az a bajom, h az adatokat nem tudom leszedni rola, mert a tablet vmiert nem fer hozza. Ujrahuzni szerintem ujra tudnam, de azt egyelore nem akarom.
A kerdes az, h ferjek hozza a fajlokhoz, ezen segithet-e, ha rootolom a keszuleket vagy inkabb mas romokkal probalkozzam?
-
NandorHUN
addikt
válasz viharhozo #5749 üzenetére
Ha ROMokat flasheltek rá akkor gondolom TWRP recovery van rajta (?)
Leszedsz egy neked tetsző ROM-ot és csinálsz egy teljes Wipe-ot mindenre (system, dalvic, internal, etc...) előtte belső mem. szedd le ami kell (Backuppal vagy kézileg).Utána újrahúzod.
Ezzel a megoldással tuti megoldódik a gond
Ha meg nem TWRP van rajta akkor rá lehet flashelni stock helyett. Bár ha tényleg ROM-olgattak, akkor nem hiszem, hogy visszatették a gyári recovery-t.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!Szerintetek tud a tabunk 64 gigás SDXC mikro SD kártyát kezelni?Samsung 64GB micro SDXC EVO Class 10 UHS-1 MB-MP64DA/EU kártya vásárlásán gondolkodom.
-
kerobi
senior tag
válasz viharhozo #5749 üzenetére
igen a twrp-ből rootolást tudom javasolni. Ha nem oldja meg, akkor ha az odin felismeri, zúzd le teljesen a rendszert és húzd üjra, mostmár talán engedi. Én a 6.01 helyett inkább az 5.02 javasolnám. Ez a kétszerhuzgáljamafelsősávotmirehajlandólejönni - dolog engem kiakaszt.
-
viharhozo
addikt
Van egy az OTA-frissitesbe belehalt tabom. Mivel kellettek volna rola adatok, elvittem egy szerviznek nevezett valamibe, ahol azt mondtak, talan lehet rajta segiteni.
Utolag rekonstrualva a tortenetet valoszinuleg annyi tortent, h romokat flash-eltek ra, hatha vmelyikkel elindul. Es némi meglepetesre el is indult az egyikkel.
Az appok, a beallitasok megmaradtak, egyetlen "apro" problema van, a felhasznaloi fajlokhoz nem lehet hozzaferni. A tablet gyakorlatilag sehova nem tud irni, ha csinalok egy fenykepet, az nem kerul sehova, ha letoltok egy fajlt, az nincs sehol. Ha berakok egy SD-kartyat, latja, de semmit nem tud vele kezdeni. Play Store-ban gyakran kapok 492-es hibat, a fajlkezelo latja fizikailag a particiokat, de szinte semmihez nem fer hozza (a hibauzenet: Nem lehet megnyitni a mappat!).
Olyan az egesz, mintha nem lenne jogosultsaga megnyitni a konyvtarakat/fajlokat az eszkoznek. Ez velhetoen a rossz romflasheles mellektermeke, bar a szerviz szerint legeloszor nem produkalta a hibat.
A kerdes az, lehet-e ezzel vmit kezdeni. A gepen jelenleg a T805XXU1BOD3 rom van (5.0.2), elvileg ennek is kellett lennie az elszallas elott. Az eszkoz Telekomos.
Ket dolog jutott eszembe. Az elso, h megprobalom rootolni, hatha utana hozzaferek a fajlokhoz. A masodik, h tovabb flash-elem, hatha vmelyik jo lesz.
Merre kapirgaljak?
-
GrooveHero
addikt
válasz Bence82 #5747 üzenetére
Lap tetején Samsung galaxy tab a
Alatta összefoglaló kinyitása és egy kicsi lefelé mutató nyíl
Sok hasznos infót megtalálsz ottWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
NandorHUN
addikt
Ki milyen tollat használ a készülékhez? Rajzoláshoz, íráshoz keresek egyet, lehetőleg minél olcsóbbat, ami pontos és nem karcolja össze a kijelzőt se lehetőleg
Köszi.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
GrooveHero
addikt
-
Bence82
csendes tag
Igazán köszi a választ, de nem sokat mondtál. Nem vagyok otthon a szakzsargonban.
Utánaolvastam valamennyire... tehát amit feldobott nekem automatikusan frissítési lehetőséget az az OTA frissítés, ugye?!
Az odin pedig a másik módszer, de akkor fr amit én nem szeretnék.
Jól értem? -
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen "gyári" mókolatlan a rendszerem a tableten. Már egy ideje halogatom a frissítést.... lesz valami változás, elveszhet-e valami adat stb? -
nokiae51
tag
válasz DarkChild #5735 üzenetére
Kedves DarkChild!
A mellékelt képen be volt pipálva az újra particionálás is,de az nem engedte megcsinálni,mert a hibát irt ki...
Utána egy kedves formatárs ajánlotta ,hogy 1.85v Odint használjak,azzal egyből fel ment,de annál már a particionálás nem volt bepipálva,mert ha jól tudom, akkor a particionálást csak 4 fájlos + pit fájl is kellet volna hozzá.. ha jól tudom.... tablethez ilyet nem találtam.....
Így v1.85 Odin ---->6.0.1. fel működik ,gyorsabb lett az a akadás,lassúság megszűnt....hála az égnek......De ezek ilyen gyors tesztek voltak egyenlőre!
IMEI és a MAC címek is meg vannak,bár én csak Wifin Használom egyenlőre!Remélem tudtam segíteni,ha bármi olyat írtam ami nem helyes javítsatok ki nyugodtan!
Észrevételt szívesen fogadok továbbra is!
[ Szerkesztve ]
Üdv: The Flash
-
Izzé
őstag
válasz nokiae51 #5732 üzenetére
Nem azért tűntek el a szolgáltatós cuccok mert 4 fájlos romot szedtél le, hanem mert maga a rom volt olyan. Itt is van erre lehetőség, lehet csemegézni a romok között a sammobilon pl. Sokon sallangmentes uk romot tettek fel.
Ha gyári állapotot akarsz elérni indítsd újra a tabot recoveryben, majd katt a wipe cachere és a wipe data/factory resetre. Ez így töröl mindent, gyári helyzetbe állítja a tabot. Ha szolgáltatói rom van rajta, akkor természetesen megmaradnak a bloatwareik.
Az összefoglalóban minden le lett írva, olvasd át és csak azután kezdj bele bármibe, ha már magabiztos vagy. -
nokiae51
tag
Sziasztok!
SGS 6 telefonomon is Vodas rendszer volt,leszedtem egy 4 fájlos rendszert hozzá!
Azota nincsenek rajta a szolgáltató által előre telepített dolgok! Ezért gondoltam,hogy kellene a 4 file-s cuccA gondom annyi,hogy volt rajta a gyári 5.0.2. droid... felajánlotta hogy frissíti magát.... Olvastam régen,hogy ez nem tanácsos ilyen telepítést csinálni,mert különböző problémákat okozhat.... Gondoltam,hogy haladtak ők is a korral....jobb lesz minden.......De nem lett jobb... Pl:
Internet böngésző.... beírod a kívánt oldalt.... majdnem 30 másodpercig tart maga a beírás... olyan mint a lassított felvétel......
DE ez igaz ha videót nyitok meg akkor a memória kártyáról...pár nap alatt,csak ezekre é ilyen ehhez hasonló dolgokra jöttem rá...Elgondolásom szerint azért kellene a 4 fájlos ,mert teljes gyalulást szeretnék csinálni,mert szerintem a két verzió össze akadásból adódnak ezek a problémák!
Valakinek valami észrevétele van esetleg? Bármilyen építő jellegű hozzáoszlást szívesen fogadok!
Természetesen a fent leírtak alapján ,totálisan amatőrnek számítok a porondon
Köszi előre is minden kedves fórumtársnak !
@ pzoley:
Jelenleg 6.0.1 van rajta ,a mit saját maga frissített....sajnos
@ Prien :
Rendben,köszönöm,meg fogom próbálni! Majd írok az eredményről! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.....
Adott egy SM-T805 Telekomos tablet!
XEH 6.0.1. frimwaret szedtem le a http://www.sammobile.com oldalról...
Aztán telepíteni akartam a tabra...a következő kép fogad:Lövésem sincs mi lehet a hiba,és mit rontottam el.....De teljesen mindegy tallózok be ,mindig ez az eredmény fogad!
Köszi a segítséget előre is!!
-
Clemi
veterán
Hali mindenki!
Korábban pörögtem itt a rendszer újrahúzása és annak elakadása miatt. Nos röviden, azért akadt el az Odin az md5 fájl felírásával, mert tuti kábel hiba volt. Vettem egy új gyári adatkábelt, plusz átdugtam a PC-n a hátsó USB3 csatlakozóra (mondjuk a laptopon sem ment, pedig ott alapból csak az alaplapi csati van) és hiba nélkül megtörtént a 6.01 rendszer kiírása és lett egy szűz rendszerem.
-
Izzé
őstag
válasz philoxenia #5723 üzenetére
25x10 rejtvény teljesen ingyen.
Ég és föld a nyomtatott verzióhoz képest. 1 érintés után tudsz beírni 1 betűt, szóval dupla öröm mikor sikerül megfejteni!
A galaxy appsból letölthetető, egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Tabnak mekkora wifi sebessége? Azért kérdezem mert a tabbal 70/100Mb mértem ugyan ott az s7-el 340/200Mb ekkora difi lehet a kettő között?
-
addikt
válasz macii97 #5714 üzenetére
A tablet 2 éves, az akku 1, garanciálisan lett cserélve, mert töltési probléma volt a régivel. 6.0.1. android, nova launcher, Telekomos appok gyomlálva, közösségi alkalmazások (fb és társai) ill. Viber nincs telepítve. Többnyire chrome böngészés, youtube, mx player pro, officesuite PDF olvasás.
Android főverzió frissítés előtt kb 9 óra volt a SOT, ez a 6.0.1 jó lett.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Csarli85
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Csatlakozom a csoporthoz egy fehér példánnyal. A 6.01-es rendszerverzióból van többféle is? Ami most fut rajta, azt egy kicsit döcögősnek érzem. Vagy ez normálisGalaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Clemi
veterán
Nos minden bizonnyal sérült a ROM-ot tartalmazó zip fájl letöltés közben. Sikerült elindítani SD kártyáról a recovery menüből a telepítést, de ott a zip fájl hibáját jelzi a telepítő.
Szerencsére találtam egy custom ROM-ot az XDA developer oldalon, amit szintén az SD kártyára másolva, onnan gond nélkül települt és életre kelt a gép. Igaz nagyon puritán, a végletekig lebutított ROM ami lejött, de így legalább a KIES3 csatlakozni tudott a géphez és elindítottam egy FW frissítést azon keresztül.Próbáltam stock FW-t letölteni, de 5-6 órás letöltési időt írnak vagy fizessek elő 30 napra 10-15€ összegért.
Valakinek nincs meg véletlenül egy tuti jó 6.01 ROM amit fel tenne egy megosztóra, hogy letölthessem normális sebességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest