Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkChild
senior tag
Nem tud valaki véletlenül ezzel a készülékkel is működő MHL adaptert (kábelt), amivel a tablet képét ki lehet küldeni monitorra?
-
tango20
csendes tag
Hát én is meglepődtem kb két hete mikor meg kaptam mert nekem is lolli volt rajta (tmobil,lte).
De műkodés közben semmi laggot nem veszek észre, pikk pakk minden. Bár én az alap böngészőt használom mert nekem az fekszik. Egyedül ami meg lepett hogy egy két játék is képes meg izzasztani a masinát mondjuk ugy hogy laggos szinten. Volt olyan game ami ugyan ugy futott ugyan olyan laggal mint pl egy 4magos snapdragon 400- as procival meg 1 giga rammal.. ez azért picit gáz de amugy maga tökély a masina... -
erzol
őstag
válasz csalafinta65 #4192 üzenetére
-
erzol
őstag
válasz csalafinta65 #4190 üzenetére
17-én jeleztem a samsung oldalán, 18-án jött a futár (MPL) reggel 250 km-re Budapesttől. 19-20 hétvége, majd 21-én hétfőn délután vissza is kaptam javítva.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az itteni hasznos infókat!
Történt, hogy usb aljazat cserére beküldtem csodás telemaxhoz a tabom és írásos kérésem ellenére ráb@szarintották a Lollit. Az itt leírtak alapján simán visszatettem Odinnal a telekomos tabra a gyári független Kitkat-et. Ha bárkinek kell nyugodtan próbálja, simán működik knox ugrás nélkül. Innen a legfrissebb Kingroot fél perc és pikk-pakk pucolható a sok samsungos vacak is. -
Syl
nagyúr
válasz csalafinta65 #4186 üzenetére
Sajnos, néha még azon sem.
Ha pl. a Firefoxot zárom be, akkor kész diafilm az animáció.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sbalu1
senior tag
válasz csalafinta65 #4186 üzenetére
Még 1 év garim van vissza és utána ha nem lesz más meglesz nálam a rootolás.
-
sbalu1
senior tag
válasz csalafinta65 #4183 üzenetére
"bizonyos weblapok esetén" ezen flashekkel, reklámokkal telezsúfolt oldalak még a PC-ék esetében is okoznak akadásokat.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4180 üzenetére
Akkor szerintem ez user error lesz. Én nem látok semmilyen zavaró lagot.
-
sbalu1
senior tag
Egyre több memóriát pakolni bele... Ez olyasmi mint a fényképező gépeknél az egyre nagyobb pixelszám.Valamivel mindig el kell adni az újabb masinákat, bár a gépünkben lévő 3 Gb RAM tényleg jól jön.Az előző 7.7-és P6810-es tabomon lévő 1Gb tényleg kevésnek bizonyult, pl. ha letöltés közben bezártam a böngészőt, akkor a letöltés is leállt.Persze lehetne sokkal jobban optimalizálni a dolgokat, de így a kényelmesebb, olcsóbb a számukra.A PC-éknél is ez a trend, egyre-másra készülnek a mind erőforrás igényesebb programok, ha használni akarod őket, akkor meg kell venned hozzá az erősebb vasat.
-
Khelben
nagyúr
válasz csalafinta65 #4176 üzenetére
Miért nem teszel fel másik launchert? Novával én semmilyen lagot nem látok.
-
DarkChild
senior tag
Mondjuk a Lolli mellett szól, hogy (nekem például) egészen durva üzemidőket sikerül elérni vele. Most pl. 4%-on áll a töltöttség és 12 nap, 20 óra telt el az utolsó töltés óta (végig bekapcsolva, természetesen). Kijelzőidő 7 óra 5 perc. Szóval jól bírja, na
-
ovics
aktív tag
válasz csalafinta65 #4172 üzenetére
Ha T-től lesz, akkor szerintem már Te is lollival kapod mint ahogy én 2 héttel ezelőtt
nincs viszonyítási alapom, szóval nem annyira mérvadó a dolog, de én elégedett vagyok eddig a kütyüvel -
xtend
senior tag
Mondjuk ezzel én speciel nem értek egyet, hogy Samsungék egyre több és több memóriát raknak a készülékben csak azért mert képtelenek normális drivert v. fw-t írni a telóra, hogy normálisan kezelje a memóriát. És nem azért nem értek egyet mert Samsung fan vagyok, hanem azért nem mert úgymond ez kell a többségnek a jó népnek. Csak úgy összehasonlítottam 4 felső kategóriás telót edigitalon (HTC One M9+, Samu S6 E+, LG G4, Sony Xperia Z3) és mindegyiknek 3GB v. nagyobb volt a memóriája Szóval ezzel csak azt akartam mondani/írni, hogy oké lehet, hogy Samuék szarul bánnak a memóriával, de majd mindegyik nagyobb gyártó pakolgatja bele a minél nagyobb RAM-okat a készülékébe Azaz ahogy én látom mindegyik ezt csinálja. Sokan vagyunk/vannak akik azt mondják, hogy miért nem csinálják meg jobbra a memóriakezelést, stb, de szvsz többen vannak olyanok aki ha kijön egy új készülék erre izgul rá és lehet meg sem venné, ha csak 1 v. 2 GB memória van benne, mert "a régi telefonomba is ennyi volt akkor ezt minek vegyem" megítélés miatt.....szerintem....úgyhogy ezt igen az Apple jobban csinálja, bár én még mindig azt mondom, hogy az iOS egy más világ mint az Android...sajnos az Androidos gyártók már túl sokan vannak, sok rendszerchip, stb. aminek mind-mind meg kell felelnie az Android OS-nak...szóval én szerintem még mindig összehasonlíthatatlan az iOS az Androiddal...esetleg akkor lehetne, ha minden gyártó ugyanazt a rendszerchip-et, ugyanazt a fajta RAM-ot, stb rakná a készülékébe...bár akkor meg minek lenne az a sok gyártó, ha mind ugyanolyan lenne
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Pont most akarok venni egy ilyen készüléket, de amit az elöbbi pár hozzászólásban olvasok az nem túl bíztató!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Syl
nagyúr
válasz csalafinta65 #4166 üzenetére
Memóriakezelés. Basszus, legalább ezt az egyet lemásolhatnák az Apple-ről
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Ed Parker #4162 üzenetére
Ebben sajnos totálisan igazat kell, hogy adjak Neked....Valóban Samsungék lassan 10 Gb memóriát csinálnak, mert képtelenek optimalizálni a szoftverüket a hardverükre...Van simán futó androidos készülék? Nem régen vettem egy Huawei Mate7 telót. Lenne mit tanulni a Samunak...
A Tab S a Lolival egyértelműen még rosszabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Jól látom az összefoglaló hozzászólásban, hogy Lolliról vissza lehet térni KitKatre?
Szóval mindenféle mókolás (root) nélkül, Odinba betallózom a gyári XEH 4.4.2-őt és visszamegy rá hiba nélkül...? -
Ed Parker
nagyúr
Egy érdekes konklúzió az új note5 összegzéséből:
Természetesen nem lett tökéletes a készülék, a memóriakezelő tanúsága szerint még a 4 gigabájt RAM sem elég neki és van egy olyan érzésünk, hogy a néhány hónap múlva érkező 6 gigabájtos modulokkal felszerelt Samsungoknak sem lesz elég, a TouchWiz irreális memóriaigényességén már évek óta nem tud segíteni a gyártó.
Tehát ha 4gb sem segít, akkor mégiscsak a Samsung a balfasz hogy nem tudja optimalizálni a saját kezelőfelületét, így viszont lehet itt várni hogy a tab-s javuljon a lolival, az egész memóriakezelés egy vicc.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Az ujjlenyomatolvasónál lehúzni kell vagy érintős mint az S6/S6 edge-nél?
Gyári dock van a készülékhez?
Köszi
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
yzww81
csendes tag
válasz csalafinta65 #4158 üzenetére
Kiprobalom, koszonom!
-
yzww81
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vagy egy kis videolejátszási problémám:
Galaxy Tab S 10,5 eszköz, memóriakártyán tárolt mkv fájl
605 MB, H264 (High at L3.1), AC3 stereo hang, 41 perc hossz.
Felbontás 720 x 404 pxHa a "videók" -on belül próbálom a gyári lejátszóval lejátszani, nagyon szép a kép, viszont nincs hang.
Ha az áruházból letöltött VLC Playerrel próbálkozom, akkor pedig van hang, de zöld/szétesős/akadozós a kép, élvezhetetlen.
Tudnátok segíteni, mit tegyek, hogy menjen a lejátszás ? (Laptopon MPC-HC x64 lejátszóval tökéletesen megy)Köszönöm!
-
xtend
senior tag
válasz tango20 #4145 üzenetére
Így van!
Egy kis olvasni való akku-val kapcsolatban: [link]Fontos részlet a cikkből:
".........a töltöttségtől teljesen függetlenül bármikor lehet rátölteni, másrészt pedig nincs szükség hosszú órákig tartó lemerítéses karbantartásra. Sőt, ezeknek az áramforrásoknak leginkább az tesz rosszat, ha folyamatosan teljesen lemerítik őket..............."Más: én pl. mindig automata fényerőn használom középre állítva a csúszkát, max ha kint használom a tabot/telefont (Note3) akkor húzok rajta feljebb vagy veszem ki auto-ból, ha már nem látom a nap miatt, stb
[ Szerkesztve ]
-
tango20
csendes tag
Most ki próbálom kb 30%-on, de azzal vitatkoznék hogy magas fényerő miatt tönkre menne...
-
bupemko
senior tag
-
tango20
csendes tag
válasz csalafinta65 #4146 üzenetére
Most járok ott hogy majd full fényerő, wifi 0-24 , 3 óra kijelző idő és 60% on vagyok,semmi energia takarékosság... ebben az idő intervallumban csak böngészés volt meg online videózás. Szerintem ez elég jo...
-
tango20
csendes tag
de az biztos Isten hogy készenlétben a fogyasztása majdnem eggyenlő a 0-val.
-
oncsi
őstag
válasz Khelben #4126 üzenetére
Ha csinálsz egy gyári visszaállítást a Tab-al, majd egy eddig nem használt fiókot regisztrálsz a Dropbox mellé, akkor újra kapsz 2 év 48GB-ot amikor újra telepíted. Persze ha előtte mindent mentettél, akkor nem is kell újra telepíteni, csak az új fiók elkészülte után visszaállítani, és megadni az új fiókot.
(legalábbis mikor átadtam a régi 8020-as Note 10.1-et, akkor FR, újra belakás, új cím után lett megint új DB free 50GB-is)[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
tango20
csendes tag
majdnem maxon használom a fényerőt, semmi energia takarékos... de már így a második töltésen észreveszem hogy jobb... ui: az aksi kisütés már rég ki ment a divatbol ha gondolod linkel is alá támasztom...
-
Khelben
nagyúr
Nekem is megérkezett a tokom. Teljesen korrekt, nekem rendesen megáll mindhárom állásban. Az ajándékba kapott fólia a legjobb, amihez eddig tablet fronton szerencsém volt, a széleken is teljesen buborékmentesen felment. Az OTG kábel is működik és a toll is.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Khelben #4126 üzenetére
Mielőtt lejár kapsz majd legalább 10 mailt hogy kéne váltani prémium csomagra, vagy cuccolj át, mert mikor lejár a határidő az összes adatod fényt kap.
Nekem a htc-ről volt 25g tárhelyem, ami most nyáron járt le. Szerencsére van még így is 55g, de ha majd ez is lejár max előfizetek.
Sony viszont a box nevű felhőt használja és ott az 50g megmarad, vagyis nincs időkhöz kötve. -
Sami22
aktív tag
Használ valaki vezeték nélküli egeret a tabbal? Milyen típusok működnek? A proxy szerveres kérdésemre esetleg ha valaki tudja a választ, megköszönném.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
csalafinta65
senior tag
-
erzol
őstag
Sziasztok!
A tabom usb csatija lekonyult, így csak ferdén megy bele a kábel.
Rendeltem szervízfutárt.
Kérdésem:
Elég neki a telekomos szla+gari jegy?
Ilyen esetben is töröljem a rootot róla?
Bajlódjak adatmentéssel vagy ilyenkor nem kell?
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Sami22
aktív tag
Üdv.
Hogyan tudnék proxy szervert beállítani a tabon? Lehet egyáltalán?Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
tango20
csendes tag
Fontos! 1 óra 21 perc kijelző idő ( csak böngészés + 10 perc játék) 63%-ra szivta az aksit... ez egy kicsit nagyon gáz nem ?? Azért ettől jobban kellene birnia....
-
tango20
csendes tag
Nos a tv-s gondra tud valaki megoldást? t-homos sat tv.
-
Dolphine
addikt
Ma voltam egy hülye boltban és a kezembe került a tablet. Egész jó volt kézben tartani.
Könnyű volt, szép kijelzővel. Még a végén benevezek egyre!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
xtend
senior tag
válasz #65577472 #4127 üzenetére
Nyah, akkor kis tisztázás A google fiókodban ingyen mentheted (szinkronizálhatod) a tel.számaid, naptári bejegyzéseket, telefonkönyvet, videókat/fotókat, stb. Na most az utóbbit úgy, hogy kicsit ront a minőségén a videóknak/fotóknak. Ezt a telefonról ki is tudod választani. De ha azt akarod, hogy eredeti méretben/minőségben maradjanak meg, akkor az alap 15GB tárhelyed el kezd csökkenni és egyszer csak elfogy...legalább is nekem aki sokat videózik a telóval Ezért vettem a plusz tárhelyet
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz Bence82 #4124 üzenetére
Ha lejár az 1 év, akkor nincs kötelező előfizetés, csak megszűnik az ajándék 50GB és marad az alap ingyenes tárhely. Elő lehet fizetni Pro-ra ami vagy havi 9.99 EUR vagy évi 99EUR, de ezért már 1TB tárhely jár.
Én a Google Drive-ot használom, kicsivel olcsóbb és van kisebb csomag (így olcsóbb) mint az 1TB. Havi 1.99 USD cserébe kapsz 100GB tárhelyet. Havi 9.99USD-ért 1TB-t kapsz és havi 99.99USD pedig 10TB. Én az elsőt használom, szvsz nem gáz a havi cca. 560Ft 100GB tárhelyért
-
-
törölt tag
válasz Khelben #4120 üzenetére
Nekem felajánlotta az ingyeneset is, aztán átirányított a Dropbox weboldalára és ott aktiváltam.
"You've successfully linked your Samsung device to Dropbox! We've awarded your account with 48 GB of bonus space for the next 24 months.
This means you now have a total of 53.75 GB to store and share your photos, videos and docs with Dropbox. To get even more space and advanced features, check out our upgrade options.
Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox!
Enjoy,
- The Dropbox Team" -
tango20
csendes tag
Srácok..help
Nem rég meg jött a tab, idáig nagyon karaly, de! Az a pussz 50GB drop box azt higy is van? Mert hiába akarok uj fiokot csak 2,5 gb, hiába lépek be régi alap fiokkal akkor is csak 2,5 gb... valamint valakinek sikerült a sat tévét infrával be izgitani? -
Ateszpapa
addikt
Én is raknák fel képet, de nem tudom hogy kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest