Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szép jó reggelt mindenkinek! Úgy egy hete jelentkezett néhányunknál, akik más launcher-t használunk, hogy a háttérképeket nem jelenítette meg teljes felbontásban a tab. Ehhez fűzném hozzá, hogy az Apex azóta orvosolta a saját részéről a problémát, viszont lock screen-re touch wiz-en azóta sem sikerült rendesen kitennem a képet (brutál felbontást használok, hogy állítva se legyen fekete csík).
Időközben lecseréltem a samsung lock screen-t erre, ami nekem jobban tetszik, és láss csodát, ez is szépen kiteszi a hátteret:
[Echo Notifications Lock Screen]Quickpic-et nem használok, állítólag az is egy megoldás.
oncsi: megváltást
-
oncsi
őstag
Mit vártok a lolli-tól, amiért érdemes lesz lecserélni?
Ja és amikor szó van pl a Sony, meg a Tab S grafikai teljesítményének az összehasonlításáról, akkor azt is beleveszitek ugye, hogy itt közel 2X! annyi pixelt kel kezelni mint a Sony-n
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
xtend
senior tag
válasz Ed Parker #2089 üzenetére
Én speciel nem vitáztam senkivel, de nem is vettem magamra a fentebb írtakat.
Amúgy igen Chrome-mal akad a phonearena oldal, de szűz chrome-mal néztem nincs semmi addon hozzá pakolva. De szvsz itt a chrome-mal lesz baj, mert a saját böngészőjével a tabnak na meg amit használok a dolphin browser egyikkel sem akad
Még, hogy tetőzzem itt az indulatokat UI sem akadt még meg sohaMás....ha volna olyan jó ember nézze már meg valaki, hogy másnak is szétfagy akármelyik böngésző a k*cs*g farmerama neveztű játék alatt, ha ránagyít?? flash szükséges hozzá, de akármivel próbáltam meghalt a böngésző ennél a hoki játéknál....ne b@ssza má meg a kutya, hogy ezért majd vehetek egy windows-os tabot is, hogy az asszony ne az én sz.gépemet zaklassa emiatt a játék miatt.....
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
Semmi értelme a vitának szerintem. Ha minden oldal akadna, lehetne vitázni. De egy szarul megírt oldal meg pár szarul optimalizált app miatt először ne a tabot okoljuk, hanem a fejlesztőt. Sok oldalnak van ios verziója, lehet ott azért nem akad.
Azért, mert az ui laggol már lehet okolni a samsungot! Várjuk a lollit. béke! -
xtend
senior tag
Nem a saját igazamat akarom hajtogatni, mert istenigazából nem érdekel, hogy kinek, hogy jön be a tab, de mondjatok már olyan progit amivel a képernyőt fel lehet venni és nem kell hozzá root, hogy meg tudjam mutatni, hogy igenis akadás mentesen megy nekem is a phonearena
-
veterán
válasz #01696768 #2075 üzenetére
Igen , ezzel a meglátással maximálisan egyetértek. Valóban a többi oldal jól és viszonylag gyorsan működik, csak egyedül , ez a phonearena macerás, ez vagy az oldal hibája, vagy a króm nem brillírozik, de ez már mindegy is. Viszont azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy pl: Ed Parkernek ios alól hibátlanul működik, tehát, akkor még sem az oldallal lehet a gond...
3njoy the Lif3
-
Ed Parker
nagyúr
válasz csalafinta65 #2077 üzenetére
De nem is szükséges.
Ez egy forum és nem hivatalos levél, tehát nyugodtan írhatjuk kisbetűvel.
Ami a tiszteletet illeti, mivel kioktatod Spawn olvtásrsat, igy pláne felesleges, mert szó sincs tiszteletről.Sajnos kell kettő, pontosabban elég lenne egy is, de akkor lejjebb kellene adnom az igényeimből.
-
xtend
senior tag
Aztakurv@ mifolyikmá itten eeee! LOLLL
-
addikt
Akkor itt ez a topik is meghalt, átmentünk grammar nazi-ba...
My name is Bond, James... Dean.
-
törölt tag
válasz csalafinta65 #2073 üzenetére
A "felkiáltójel" egy szó, nem írjuk külön.
-
spawn21
veterán
köszönöm az oktató órát. Majd később jelenetkezem a további leckékért
s24U+15p
-
Ed Parker
nagyúr
A te személyes névmás kisbetűvel írandó, ha már ennyire nyelvészkedünk.
A másik meg hogy mindenkinek saját döntése mit és hogyan lát jobbnak, mások az igényeink, nekem konkrétan ezért van két táblám, az egyik erre a másik meg arra alkalmasabb, de nincs tökéletes eszköz. -
törölt tag
Na, hát teszteltem. A főoldal OK, de a többi nagyon lassan jön be. Értsd: nem a képek/szöveg tölt be lassan, hanem az oldal. Bármilyen más honlap villanás alatt bejön, szóval sztem ez nem a tab vagy a net hibája. Kipróbáltam a tank gépemen is, és bizony a belső oldalakon a képekkel igencsak spórol a Chrome, akkor tölti be, ha rágörgetek. Szerintem az oldal van xarul megírva. Ettől függetlenül az OPOhoz képest is gyakrabbak a döccenések a tab software-ében, de már kezdem megszokni, úgyis főleg munkagép, és annyira azért nem kell gyorsan dolgozni.
-
edgelaszlo
senior tag
két hónapos a tabom, de sztem még bírom vagy két hetet root nélkül...eddig minden droidos eszközömet az általad említett okok miatt rootoltam, még a Nexusomat is, pedig ugye azon stock droid van. Egyszerűen halálba idegesít az a temérdek akku szívó tré program amivel telepattintja a Samu a gépeit.
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
brudy
csendes tag
Nekem teljesen jól fut a Phonearena. Fel lehet pimpelni ezt a tabot egy kiváló közeli sebességre. Nehezen szántam rá magamat, de végül megrootoltam és azóta boldogok vagyunk együtt. AdAway, YouTube AdAway, kiganézás, 1-2 extra cucc, kodek, sd írás, ntfs kezelés és minden smúsz és happy sunshine.
Az pedig, hogy ugrik a garancia ha rootolod, egész egyszerűen kamu. Az EU-ban nincs joga a Samsungnak ehhez. Remélem nem kerül rá sor, de biztosan el tudnám érni, hogy javítsák ha valami baja lenne. Viszont amennyi időt megspóroltam azzal, hogy nem kell minden egyes videó előtt reklámokat néznem a jutubon, vagy a játékokban minden pálya után fél perces reklámokban gyönyörködnöm, vagy várni a böngészőre, hogy betöltse a honlapot ami tartalmaz 20 reklámot, még az sem érdekelne ha tényleg ugrana a garanciám. -
spawn21
veterán
válasz csalafinta65 #2068 üzenetére
Ne Te mond már meg hogy döntsön.
Megkérdezte a véleményünket. Mi pedig megpróbáltunk a lehető legreálisabban reagálni.
Igen világbajnok kijelző , világbajnok belső , világbajnok úszós24U+15p
-
veterán
válasz csalafinta65 #2068 üzenetére
A sony nem laggol, ilyen gond nincs vele.
Nincs hibátlan készülék.
Formára nálam nem veri, mondom ezt úgy, hogy samsung párti vagyok.
Kijelző miatt nem fogok tabot cserélni és bukni 80000ft-ot.
Amúgy is note 3-on netezek, a tablet a család többi tagjáé.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
sambenez
addikt
Ez nem hardver gyengeség hiba. Megnéztem egy tab2 7.0 wifi-vel ami biztosan gyengébb mint ez a tab s és azzal sem akad. Beléptem a best new android and iphone games-be a képek is viszonylag hamar betöltenek a tab2-n és a tab s-en is. Szerintem nálad lesz valami egyedi gond.
-
xtend
senior tag
-
veterán
Ne csak a fo oldalt gorgesd , bar az is akad eleg rendesen. Nem tom a dolphin alol, milyen sosem hasznaltam meg, lehet jobb, de krom alol nagyon nem oke. Nalam az a szitu baromira akad, ahogy gorgeteg, maga az oldal folyamatosan tolt. Pl belepek van egy cikk a best new android and iphone games es pl a a jatekok alatt a kepeket alig tudom megnezni, olyan lassan tolti be, ha egyaltalan betolti... de mas cikkeknel is kb. hasonlo a helyzet. Nyomtam, pedig mar kinomban egy restartot is , de nem lett jobb.
3njoy the Lif3
-
xtend
senior tag
Én Dolphin browser-el néztem a phonearena-t és semmi kivetni valót nem láttam rajta Tehát mit kell nézni rajta, hogy neked "suxx"??? Hogy-hogy nézhetetlen? Akad a lapozás, nem jönnek be a képek???
Játékot még nem néztem meg, legalább is, amit írtál, amivel játszottam eddig mind akadás nélkül ment asphalt 8, spiderman unlimited, ironman3, the amazing spiderman, Modern Combat 4- Zero Hour, stb, stb....de mint írtam ez nem a tab védése akar lenni, csak már én is látni akarom végre, hogy szar[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tepenzed #2059 üzenetére
Akkor lehet nem egy termekrol beszelunk vagy mas az elkepzelesunk az akadast illetoen. A hs/option alatt meg nincs sebesseget befolyasolo lehetoseg, tehat nem hinnem nalam lenne barmilyen gond is. Foleg ugy hogy viszonyitasi alapkent, ott volt a sony tab. Mindenesetre nem akarok problemazni , mindossze elmondtam az eszrevetelemet ennyi. En tobbet vartam a tabtol es pont. Remelem a tab s 2 mindenben felulmulja, majd ezt es mar cserelem is...
Memmao. En krom alol nezem, illetve csak neznem, ha tudnam. Mindjart felteszem ezt a krom betat es lecsekkolom. En lennek a legboldogabb, ha ez megoldodna, bar mas boneszot nem nagyon akarok hasznalni, talan ez a beta krom meger egy miset.
upc 120as net van nekem is
Krom beta alol is suxx[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
xtend
senior tag
a phonearena oldalon mit kell nézni? csak mert én azon kívül, hogy ha gyorsan görgetem (irreálisan gyorsan fel-le húzom az újjam) akkor kb 1-2 mp amire betöltenek a képek, de sztem ez a 10mbites netem miatt van
És most nem védeni akarom a tabot, mert ami szar arra simán én is rámondom, hogy szar akár az enyém akár nem és akár 5000 ft akár 500.000 Szal hol-mit nézzek? -
veterán
Köszönöm mindenkinek, azt hiszem marad a sony.
A laggolások amúgy is picit eltántorítottak.
Sonynál nincs szerencsére. Akku is bőven jó, meg is lepődtem, mert rosszakat olvastam vétel előtt. 7-12 óra használattól függően. Átlag 8.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
addikt
Nekem az Oddworld esetén kell levenni a grafikát, hogy élvezhető legyen, de pl. Asphalt 8 nem szaggat egyáltalán. A többi játék, amire rá vagyok kattanva sem szaggat, pl. Clarc, vagy Machinarium. Mondjuk ezek nem nagy grafikai igényűek, az ASUS Memo Pad HD7 is megbírkózott vele
-
veterán
IGEN , Hearthstone heroes of warcraft
csalafinta65 neztem en is a tab s 2 , jo lesz es hardverileg is mar rendben lesz az tuti. A nagyobb varians nekem meg is felelne, de orulnek , ha maradnanak a 16:10 nel, marpedig lehet 4:3 lesz
remelem nyar kornyekere vagy meg hamarabb, mar a boltokba kerulnek az uj tab-ok.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
ird be a guugliba hogy heartstone, igy siman ennyi a neve , kartyas game. Csak vigyazz nehogy rakattanj
A phonearena meg teljesen megfekteti , konkretan elvezhetetlen az oldal bongeszese, kepek megnezese, es ez jobban aggaszt minta a game...Spawn21: igen a gpu az suxx sajna , sokat vacilaltam is, ez legyen vagy air2, de a droid rendszer, miatt valasztottam ezt, es kisse csalodas. Mondjuk ezekkel egyutt lehet elni, de lehet nem lesz hosszu eletu nalam, csak egyelore droid fronton 10 col korul nincs sajna egy normalis legalabb 801- 805 snapi soc-os droid tablet a piacon.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
spawn21
veterán
Gyenge a GPU ez van.
Nekem sok mindenben laggol. Az a baj, hogy nekem az akadás is laggot jelent. De (és most nem poénkodok, vagy arcoskodom) a m8-am mellett az Air/5s és ez is szaggat. Nem értem miért, viszont már teljesen megtanultam vele élni. Mivel használom is rendesen.
s24U+15p
-
veterán
Nem valami sok gameval tolom, de egynel erezhetően dadog, de még szerencsére nem a gáz kategória, bár az én inger küszöbömet , már ez is sokkolja Hearthstone a game. Egyébként, ez a z3 tableten gyönyörűen futott...
illetve ha felmesz pl. A phonearena weboldalra, ott mar eleg , ilyesztő a dadogása, es ez kisse elszomorito, egy ilyen arkategoriaju tab-tol. Ami filmnezesre biztos tokeletes, de ugye nem csak erre veszi az ember.Bocsi a felemas ekezetekert, tabrol kicsit nehezebben irok
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz Silent77 #2043 üzenetére
Én Z3 tablet compactról váltottam. A Sony érezhetően gyorsabb volt, viszont ennek baromi jó a kijelzője meg nekem bejön a mérete is. Lényegében , ezért cseréltem le a 2 hónapos Z3 tabomat.
Egyébként nagyon jó kis Tab, de a sebességével nem vagyok túlzottan megelégedve, főleg, hogy gamezni is szoktam rajta.3njoy the Lif3
-
veterán
válasz Memmaao #2042 üzenetére
Igen, ha most kéne választanom akkor nem volna kérdéses, de így tényleg nem éri meg.
Pedig szimpatikus kis tab, és az ára is jó.
Még átgondolom, de gyanítom nem fogom lecserélni. 6 hónapos a Sony, 180-ért vettem...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Igazából nincs bajom a sonyval, nem is nekem lenne, a család használja leginkább a tabot.
Igazából az ára miatt figyeltem fel rá, t-home 107k.
Most megnéztem mennyiért tudnám eladni a sonyt, elszomorodtam, nagyot buknék rajta.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Sziasztok!
Éjszaka végig olvastam a topikot, vegyesek az érzéseim.
Jelenleg Sony Tablet z2-t használok, de gondolkozom, hogy lecseréljem erre.
Esetleg van aki Tablet Z2-ről váltott?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ed Parker
nagyúr
Hajaj, de még milyen szinten, most lesz tavasszal a FIBO ha érdekelnek a 2015-ös újdonságok, ott láthatsz minden jót, Németországban.
Én is futok már 99 óta, de a tratlonhoz kell a bringa is, na ezért kezdtem most tekerni.
A futógéppel egy bajom van, annak ellenére hogy több száz órát futottam már rajtuk, hogy az az edzés tök más izmokat mozgat, mint mikor a szabadban futsz és lököd magad előre, vagy csak megy alattad a talaj.
Volt mindig meglepi tavasszalEnnél a trénernél van egy még komolyabb, ami 3x ennyibe is kerül sajnos, de ha megnézed a videókat, ott elég jól bemutatják.
-
rb26dett
aktív tag
Srácok! Sima jegyzettömböt nem találom a gépben ami pl s2 s4 telefonjaimon volt... Van erre valami megoldás?
-
oncsi
őstag
válasz SütiGTi #2028 üzenetére
Samsungéknál azt gondolták, hogy mi itt Európában nem vagyunk annyian, hogy tovább fejlesszék az egyetlen jó programot, ami a Tab S-ben volt. Legyél Kínai, vagy amcsi, mert ott még jár hozzá a WatchOn.
Kivették az egyébként reklámozott szolgáltatást, úgy, hogy nincs helyette semmi. Szerintem ezzel kárt okoztak, mert van akinek ez vásárlási tényező volt (pl Én)[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
SütiGTi
senior tag
Sikeresen beujitottam ma egy ilyen tabot :-)
Nagyon tetszik :-)
A taviranyitoval kapcsolatbna lenne kerdesem...tenyleg nem hasznalato a watch on? -
Drageez
csendes tag
Sziasztok,
Még egy hülye kérdés:
Phone INFOban nem írja az IMEI számot a tAblet, csak a serialt. Ez normális?
köszi a válaszokat előre is
Ági"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
veterán
Phonearena-t szokta valaki nezni tabról? Nálam eszméletlen darabos a görgetés króm alól... azert kivancsi lennek egy air2-nel , ez hogy nez ki.
3njoy the Lif3
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok,
Go launchernél nem akarja a háttérképet kitenni teljes méretben. Csak én vagyok nyomi, vagy nem lehet?
"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
Locutus
veterán
ac3 hangsav lejatszasra van mar vmi megoldas? mx player egy ideje nem akarja....
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok,
tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyennek
Anyukám fogja valószínűleg a legtöbbet használni, játszik majd rajta, reményeim szerint. Kicsit félek a beégéstől, de meglátjuk.Üdv Mindenkinek
Ági"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
veterán
válasz Rengete #2004 üzenetére
Msot szerintem az kibírható, hogy egyedül Facéra használd a dolphint a többire meg ott a króm, jobb 5letem nincsen.
(#2003) silentkiller: Párom lg Tabján, csak simán a dolphin browsert raktam fel és minden gond nélkül vitte a facés videókat, nem kellett semmilyen plug in még pluszba...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
MadKet
tag
-
-
addikt
Megjött a book cover. Anyagminoseg jeles. A felrakása picit nehézkesen ment, kellett rendesen nyomni, eés így is csak az egyik fele adott kattanó hangot, de tart rendesen.
Jól sejtem, hogy levenni biztos kínszenvedés?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest