Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz philoxenia #5898 üzenetére
Nekem úgy ment hogy egyszerre képernyőn volt mindkettő, itt írtam a hszt-t, ezen volt a fókusz, a youtubeon meg ment egy video órákról, annak meg hallottam a hangját is közben. De szerintem ha full háttérbe rakod a youtubeot akkor elhallgat.
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, bár lehet hülyeség. Létezik olyan alkalmazás vagy widget, amivel mondjuk egy éppen nézendő youtube videót lerakok mondjuk a jobb alsó sarokba és közben böngészhetek, vagy csinálhatok bármi mást? Mondjuk egy élő közvetítést, vagy bàrmilyen yt videót. Lehet már van ilyen, csak azt sem tudom hogy keressek rá.
Köszi! -
kerobi
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy mikor nézem a filmet az mxplayerrel és kilépek a vissza gombbal, hogy sokkal természetesebb színei vannak a filmnek kb 1 mp-ig. És egyszerűen nem tudom, hogy lehetne ezt megőrizni, mert a mx-nél nincsenek szin, kontraszt stb... hangolási lehetőségek.
-
gery1984
csendes tag
Nyugodtan mehet fel a nem T-s ROM. A független gyári ROM-ok jobbak, gyorsabbak, mivel a T nem piszkált bele, és nincsenek tele felesleges és törölhetetlen alkalmazásokkal. Nekem is T-s van, nincs függetlenítve, és egy független gyári német 6.0.1-es ROM-ot használok rajta, ami tökéletesen teszi a dolgát. Érdemes amúgy mindig a legfrissebbet ROM-ot használni. Már a biztonsági javítások miatt megéri.
[ Szerkesztve ]
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Van egy LTE verziós 10.5 ös tabom és mostanság nem szimpi nekem. Jött rá hivatalos frissítés lehet az "rontotta" elvagy az is lehet hogy ez a téli hideg nem tetszett neki.
Két problémám van vele: Egyik hogy sokkal gyorsabban merül mint pár hónapja. 1 óra játék után már 50-60% körül van az aksi még korábban 2-3 óra után is volt ennyi ha nem több.
Másik problémám hogy néha nagyon belassul a tab. Angry birds2 is pl néha úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Persze csak néha de akkor is zavaró.Mivel nem tudom harveres baja van e az aksinak így rootolni és hekkelt romokat nem akarnék rátenni.
Regisztráltam a Samsung oldalán a plusz 1 éves garijukra ami még nem járt le de nem tudom hogy az aksira vonatkozik de most ez nem lényeg. Egyenlőre az a kérdésem hogy melyik hivatalos romot ajánljátok a tabhoz?samsung oldalán találtam:
2017-01-10 Hungary 6.0.1
2016-10-13 Hungary 6.0.1
2015-11-10 Hungary 5.0.2
2015-07-14 Hungary 5.0.2
2014-07-25 Hungary 4.4.2Illetve találtam külön Tmobileost is. Evlileg a Tab T-mobileos volt de függetlenítő kóddal függetlenítve lett. Ettől függetlenül Tmobileos firmwarét szedjek le hozzá vagy nyugodtan lehet a nem tmobileos?
Sebességre melyik verzió a legjobb?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DarkChild #5888 üzenetére
Itthon nekem nagy tabletként, a kisebbet használom, PC-ként meg asztalit. Melóhelyen, meg utazáskor viszont sokkal jobb a laptopnál általában. Az arány sem zavarna annyira, a 4:3 is használható, de ebben a méretben nekem ez a tablet általában nem kézben van, hanem az asztalon fekvőként. Olvasni is fektetve szoktam rajta sőt a Huaweien is, bár az még laposabb.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DarkChild
senior tag
válasz philoxenia #5885 üzenetére
Hát igen, ez a méret ezzel a képaránnyal eléggé kuriózumnak számít
Nem is értem miért paktált le mindenki - beleértve a Samut is - a 4:3-as képarány mellett. Sokan vannak, akik nem e-könyv olvasásra optimalizált képarányú tabletet keresnek, de olyat meg alig lehet találni. Valószínűleg a hó végén bemutatásra kerülő S3 se tér vissza a 16:9 / 16:10 képarányhoz, szóval az első generációs Tab S még jó ideig tartani fogja az árát(Jó sokat gondolkoztam én is az eladásán, de tényleg úgy éreztem, hogy csak áll benne a pénzem, nem igazán kaptam rá a tabletes tartalomfogyasztásra - végül valahogy mindig a laptop előtt kötök ki )
-
zsocy
őstag
válasz philoxenia #5885 üzenetére
Én sem tudom mire cserélném le, ilyen képaránnyal amoled kijelzővel nincs alternatíva, az új TAB S3 is rossz képaránnyal jön, úgy néz ki.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DarkChild #5884 üzenetére
Használom az enyémet elég sokat, ha nem is minden nap, de mikor igen, akkor sok órát, főleg hálózatról. Nekem még 80-ért se érné meg eladni, mert a pótlása nem megoldható jelenleg. Vagy csak nagyon drágán.
Ami felérne vele minimum dupla annyiba kerülne.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DarkChild
senior tag
Én pár napja hirdettem meg a T805-met. 2 éves volt, de mivel alig használtam, heti 1-2 alkalommal maximum (ez volt az oka az eladásnak is, mert amúgy nagyon elégedett voltam vele), így a külseje hibátlan volt és az akkuja is teljesen jól bírta még a kiképzést, nem mutatta fáradás jeleit. Edzett üveg volt rajta, adtam mellé több tokot, pl. gyári book covert.
70E-ért ment el 2 napon belül. Amikor meghirdettem, 3 példány volt a HardverAprón, mind 80e-ért (hasonló korúak és állapotúak, mint az enyém). Meg is lepett, hogy mennyire tartotta az árát...[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
Most hogy eladnám szerencsére nincs 50k-ért hibátlan... Nemrég volt 60kért hibátlan tartozékok nélkül, meg volt 50-kért enyhén foltos kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az idő akku és USB slot cserére. Tudnátok ajánlani esetleg magyar üzletet, ahol ezek beszerezhetőek?
Üdv!
Hh
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
UfoZoli
aktív tag
válasz schferenc77 #5876 üzenetére
Nagyobbik srácnak könyvet adni a kezébe, tabon meg mintás vagy számkódos képernyőzárat beállítani
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A TAB-on (6.0.1) hogyan tudom letiltani a Guest/Vendég fiókot? A nagyobbik srác rendre kicselezi a szülői felügyeletet azzal, hogy létrehoz guest fiókot :-)
-
-
kerobi
senior tag
Feltettem én is ezt az Ironrom 3.2-t. Iszonyuan meríti az akksit. A töltő képtelen gyorsabban tölteni, mint a kisűlés. Egyéb szempontból rendben van.
-
ricszol
csendes tag
Van valakinek infó arról mit tartalmaz az új OTA friss?
-
haladó
tag
Quicksettingsbe flashlitot be lehet állítani?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz code1005 #5863 üzenetére
IronRom3.0 egyszer összeomlott nekem, nagyon nehezen tudtam észre téríteni a Tabot, valszín eközben vétettem egy-két user error-t, de sikerült visszaraknom, azóta is teszi a dolgát lag és hiba nélkül. fent van a 3.2, az is pazar nekem.(mondjuk film+böngészés+youtube+képregény. ennyire használom)
(#5861) gezatata: szintén
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
bigsee
addikt
Gyári ROM-ra jött egy 225 MB-os frissítés. Most letölt.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
code1005
senior tag
pedig ezt már egy éve megszívtam a note3-mal is...
Köszönöm a segítséget, sikerült feléleszteni a tabot. IronRom 3.2 ment rá. Elsőre a bluetooth nem akar látni semmit. Esetleg valakinek van ilyen gondja? A gyári billentyűzetét csatlakoztatnám hozzá, a régi rendszerrel ment.plata o plomo
-
gezatata
aktív tag
válasz code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
code1005
senior tag
Vissza akartam tenni odinból egy gyári T805XXU1BOE3_T805XEH1BOF1_XEH romot, de ez lett az eredmény: "Firmware Upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again"
Van valakinek ötlete erre is?
Köszi!
plata o plomo
-
code1005
senior tag
Sziasztok, 6.0.1 android van a T805 független tabomon. Hogyan tudnám root-olni? Ezzel a módszerrel mindig ez a vége: "Recovery is not seandroid" és nem megy tovább. Gondolom a benne lévő recovery nem kompatibilis a rom-mak.
Ez a TWRP felmegy rá 3.0.2.1
Megegyezik a build szám is, elméletileg minden jó lenne, az odinban is minden rendben lemegy.
[ Szerkesztve ]
plata o plomo
-
haladó
tag
Mindkettőtöknek
-
DarkChild
senior tag
-
haladó
tag
Aki hirtelen tudja a választ: honnan lehet értelmes áron egy megfelelő töltőfejet vadászni hozzá?
-
haladó
tag
válasz ricszol #5839 üzenetére
Szia! Eddig a műanyag keretet fémnek hittem Ez plusz pont, az meg hogy bontás után soha nem lesz a régi, hatalmas minusz De sztem legjobb tabot sikerült megtalálni, főleg hogy a mozizásra való alkalmasság volt a legfontosabb igény. Amúgy meglepődtem mennyire használható egy ilyen kütyü netezésre, videózásra. Kíváncsi vagyok lesz-e 16:10 -es új generáció..
-
gezatata
aktív tag
valami hasonlo egyszerű meg foghatóságot keresek a táblámhoz. van esetleg ilyesmi valakinek itt?
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
zseko
veterán
Pár napja ez lett a 'neve' az sd kártyámnak
HR24.hu
-
haladó
tag
-
zsocy
őstag
válasz Memmaao #5834 üzenetére
+1
Ha minden ok vele miért számít ha aksi csere volt? Használt tabletet vettél, nem? A használt autónál is elvárnád hogy ne legyen rajta elvégzett javítás? Szerintem inkább legyen javított, de jó, mint eredeti de hibás.
Persze a te tableted, a te pénzed, a te döntésed.
[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
válasz Memmaao #5834 üzenetére
Jogos, amit írsz, csak egy hibátlant akartam hamár... de lehet marad mert tény hogy az esztétikai hibán kívül patent(nek tűnik), persze az üzem/képernyőidő még nem derült ki, de az is jónak tűnik. És nem tudom hogy akarom-e a jogi macerát szűk 70k miatt -ami mondjuk nekem sok-,még soha nem volt részem olyanban. Bizonyára nem éri meg és rengeteg időt visz el, plusz az eladónak sem akarom a nyűgöt. De köszi a véleményt, lehet emiatt fog maradni
-
addikt
Nem értelek? Szerintem egész jó áron vetted! A piacon a mai napig ez a legjobb tablet, nem véletlen, hogy nem sok az eladó példány. Én napi szinten használom, 10 óra a képernyő időm. Egy évesen volt benne akku cserélve, mert valami gyártási hiba volt az első akkuval és nem vett fel töltést. Nekem is látszik rajta, hogy meg volt bontva a keret, mert csak így lehet szétszedni, a kijelző ragasztott. Ha egy töltéssel jó a kijelző időd, megy flottul, akkor ne filózz rajta! Jobb Tabletet nem kapsz ennél.
My name is Bond, James... Dean.
-
haladó
tag
Bizonyosan meg lett bontva, még ha az eladó nem is tudott róla. Úgy tűnik a keret az első szétszedésig marad csak intakt. Nem tudom meddig bírja egy ebbe való akksi, de előbb utóbb cserés lesz és utána már a keret se lesz a régi (gondolom gépi szétszedés nincs, de ez a keret lehet még akkor is deformálódna). Amúgy érdemes belenézni az élébe, mert ahogy megtörik rajta a fény minden egyenetlenség megmutatkozik.
Szóval remélem akksit cseréltek az enyémben és akkor ahogy írtad talán jobban is jártam.. -
haladó
tag
Felhívtam az eladót, de fogalma sem volt róla. Szervízben nem járt, és hosszú idő után való ujra töltés sem történt vele (ami ugy hallottam okozhat ilyesmit), mert bár használva nem nagyon volt ha lemerült fel lett töltve. Ezvan.
Más:
a junk eltávolítása ill ánlokkolás simán megy? MM-el fut már ez is.köszi
buék -
haladó
tag
[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
Rákerestem egy battery replacementes videóra és láni, hogy ott a két kis dudor baloldalt Azért kíváncsi vagyok lennék, hogy ez ilyen? Mert a tab amit fogok egyébként újszerű(nek tűnik).
-
haladó
tag
A hétfő helyett ma lett meg a gép. Egy apróság(?) van vele amit csak itthon vettem észre: a keret bal oldalán két enyhe hullám van nagyjából harmadolva a magasságot. Egyértelműen belülrő történt vmi vele. Ez lehet akksi probléma?
-
ovics
aktív tag
megéri felrakni a marshmallow frissítést? T-s gépem van, és olvastam még mikor kijött hogy nem ment fel mindenkinek simán, ezért skipeltem ezt a lehetőséget, szóval a kérdés hogy javították e ezt azóta, fel megy e simán, illetve megéri e feltenni rá?
-
gezatata
aktív tag
sziasztok!
mióta feltettem a Marshmallow nagyon bosszant, hogy szakadozó WiFi jel esettén, fel vagy lecsatlakozáskor előugrik a wifi beállítás ablak. Ez főként játék közben nagyon bosszantó.
van lehetőség ezt a funkciót kikapcsolni?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
haladó
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a tab, és vennék is hosszútávra, természetesen csak használt hibátlan árú jöhet szóba. Úgy tűnik nem túl nagy a választék használt darabokból, és érdekelne szerintetek mi számit jó vételnek. Van egy kiszemeltem kitámasztós tokkal együtt (ami fontos, mert ha nem lenne mindenképp vennem kéne) valamivel 70 alatt wifi only (otthon használnám, ha meg véletlen nem mert eddig is megvoltam nélküle akkor ott a teló megosztani a netet bár nemtudom az mennyire működik zökkenőmentesen). Talán 65be ellehetne hozni.Volt 70ért LTE-s tokkal, de hát azmár csak volt.
Szóval mit gondoltok várjak ne várjak? Minusz pár ezerért nem éri meg várni meg keresgélni.[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
T800-ra jött egy update, 121 MB "új funkciók és még jobb teljesítmény" aszongya.
-
Romvr
őstag
válasz philoxenia #5808 üzenetére
Ez tetszik! Köszi én valahogy nem találtam hasonlót sem. Januárban szerintem lesz egy ilyen tokom
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz philoxenia #5806 üzenetére
Köszönet érte.
Sajnos ez 8,4 -hez van...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
A címszereplő készülékhez keresek olyan billentyűzetes tokot amin van touchpad rész is. Így lényegében egy mini-laptopot tudok belőle csinálni. Keresgéltem neten de mintha nem igazán lenne. Ami van az meg rettentően ronda, lévén nem pont ilyen méretre van szabva. Olyat keresek ami "slim" kialakítású.
Tudtok ebben segíteni? Van esetleg ilyen valakinek?
Üdv,
Romvr"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Clemi
veterán
Próbáltam már többször a gépben formázni, de semmi. Pedig tök jó funkció lenne. Nem kellene variálni, hogy mit hová tegyek, hol keressem.
Az S2 gyárilag 5.01*el jött ki ha jól emlékszem, viszont amint kibontottam már toltam is fel rá nem OTA, hanem kábelen odinnal a közben letöltött 6.01 stock FW-t.
Ez gép függő lenne talán? -
Clemi
veterán
Próbáltam formázni, de soha többet nem ajánlotta fel ezt az opciót. Közben lecseréltem az S1-et egy 8"-os S2-re amit én bontottam ki, a kártyán töröltem a particiót mintha szűz új lenne és mikor betettem ez már nem ajánlotta fel, hogy a rendszer belső memóriájához csatolja a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest