- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
Odinnal telepíteném fel a gyári 4.2.2.-t, de a modem.bin utáni sorban FAIL-t ír. Ha újraindítom bekapcsol, elkezdődik a beállítások menü, de ha a végére érek csak fekete kijelző lesz és felül az értesítési sáv. Többszöri próbálkozásra sem változik.
Mi lehet a hiba? -
Blackhole13
senior tag
Egy időben próbálgattam mindenféle romokat, amitől gyorsabb is lett a működés, de általában az üzemidő lényegesen lecsökkent a gyárihoz képest, úgyhogy vissza is raktam.
Sajnos mostanában annyira lelassult, hogy megint próbálkozni kellene.
Tudtok ajánlani megbízható romot, jó energiatakarékossággal? -
Blackhole13
senior tag
Gyári 4.2.1. alatt alvó módban esténként pár százalék körül merült a tab, 4.4.2 alatt két nap alatt csaknem teljesen.
Ez a rom ezzel jár, vagy csak én nem találom a takarékoskodó beállítást? -
Blackhole13
senior tag
Cm11 alatt a flash videók nem akarnak gond nélkül működni, pedig az archivumból feltelepítettem a fájlt. Dolphint használok, itt el sem indul, a gyári androidosnál pedig leáll pár másodperc után. Mit tegyek, hogy működjön?
-
Blackhole13
senior tag
CM11 akksi része nagyon rendben van. Átlagos/moderált használattal tart 4 és fél napnál, és még van 11%, és egy egész nap alatt nem merül semennyit alvó üzemmódban.
Ezek mellett mégmindig nagyon smooth. -
Blackhole13
senior tag
válasz
this is life #1880 üzenetére
Nálam megvan a hiba oka, régi cwm volt fent, és 6.0.4nél újabbat igényel. Egyébként tetszik a cm11, eddigi legjobb, ami nálam fent volt.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
this is life #1728 üzenetére
Root nélkül is kell lennie recoverynek? Download mód van, fel is raktam a romot, ahogy írtad, de recoverybe nem lép be.
-
Blackhole13
senior tag
4.2.2 alatt, hogy tudnám átállítani a tárhelyet mass storage-ra? Csak MTP és PTP beállítás jön fel.
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Szerintetek érdemes még ma is beruházni egy ilyen táblára? Tapasztaltok bosszantó hibákat rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest