- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surplus
tag
Sziasztok!
A kezembe került egy ilyen tablet. Milyen custom romot javasoltok feltenni rà? -
Surplus
tag
Sziasztok!
A tab-ra feltelepitettem a LOS 13 verziojàt. Root megvan. Azonban azt tapasztaltam, hogy egyes àltalam letöltött apk-t nem lehet telepiteni. Az install gomb szèrke. Azonban ugyanazon programokat a Google Play-rol simàn telepiti. (bocs, többségében nincsenek ékezetes gombjaim). TC-vel megnéztem az àltalam letöltött apkkat és azt làttam, hogy valahogyan nincs meg minden rw engedélyem. Atirtam, kijelezte, hogy succes, de mégsem csinàlt semmit. Szoval valami nem kerek. Szivesen fogadok bàrmilyen javaslatot, észrevételt. -
Surplus
tag
Az én tab 2-re telepitettem a Lineage Os 13. verziojàt. Azt tapasztaltam, hogy egyes apk-kat nem enged telepiteni, olyanokat, amelyek màs gépen simàn telepithetök. Arra gondolok, hogy nem engedi az iràst a rendszerparticiora, és hozzà akar férni a névjegyekhez,gps-hez stb..) A total commanderrel akartam adni mindenféle iràsi jogokat (777), azt irja, hogy succes, de mégse csinàlta meg. Minden javaslatot szivesen fogadok, akàr priviben is.
-
Surplus
tag
Melyik custom romot célszerü feltenni (semmi különleges igény, csak gördülékeny müködés)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- AM 5 lapok
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest