Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
19Petya83 #28759 üzenetére
Nekem is edge van. 20% -kal nagyobb az akku. A kijelző nagyobb, nüansznyival ugyan, de többet is fogyaszt. A többi egyezik az S7 -tel. Engem nem zavar az edge kijelző, és gyorsan megszoktam. De van 3rd party app, amellyel az edge szélek érzékenysége tompítható.
Az üzemidőt pedig nagyban befolyásolja még (ahogy minden készülékét), hogy az aktív időben (tehát nem éjjel, amíg alszol) milyen térerővel rendelkező területen tartózkodsz, illetve WiFi, Bt térerő milyen ha használod ezeket. Továbbá, hogy használsz-e energiatakarékos sémát.
Mivel igen képlékeny mindenkinél a képlet, ezért nem lehet egzakt választ adni. A játékot kivéve, pl nekem is hasonlóak a felhasználási szokásaim, de én éjjel nem töltöm a készüléket. WQHD felbontáson, teljesítmény módban használom, 4G -t kizárva. Reggel ~95-93% -ról indulok, és estére (~19ó környéke) marad ~12-18% az akkuban. Közte pedig átlag ~5,5 - 6ó SoT. De akadnak napok, amikor ennek fele, és csak másnap este rakom töltőre. Szóval, az S7 kb 20 -kal kevesebb. Ami azt illeti, ha ma kéne döntenem a kettő között, akkor inkább az S7 -re szavaznék (más szubjektív okok miatt) ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- LEGO klub
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest