Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
INMOTEP
őstag
Visszatérve sikerült kiderítenem valóban cserélték az akkut is garanciában !
,pedig a második évben van a telefon garanciája !!! .Nyiregyházi szervizponttal teljesen elégedett vagyok ,sokkal több mindent cseréltek mint ami hibát elmondtam ,azthiszem 1 hete irt valaki hogy ő is ide hozta és neki is cserélték az akkut a msáodik évben, és az egész 2 napba telt nekem is.Igy aki teheti a Nyiregyházi szervizt ajánlom ( GSM Világ ) ,máshol nem biztos hogy igy állnak hozzá
-
INMOTEP
őstag
válasz
meszipeti #43793 üzenetére
Hello,én csak 3g -n használom ! Beállitások ,kapcsolatok ,mobilhálózatnál tudod beállitani . Bőven elég számomra a 3g sebessége és igy nem váltogat csak ezen marad .Hozzáteszem a telefon térerője is stabilabb erősebb mint 4g -n helyenként , mert tapasztaltam Nyiregyházán vagy M3 as autópályán van amikor 4g meghal ! Amikor beállitottam 3g rögtön volt térerő és el tudtak érni tudtam telefonálni ! .Tehát igy kiméled az akkut ,térerő stabil és még netezni is tudsz kellő sebességgel
-
meszipeti
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az, ha otthon vagyok a telefon állandóan váltogat a 4g és 2g hálózat között. Ettől a telefonom rettentően merül. Van erre valami beállítás, vagy program ami mondjuk érzékeli az otthoni wifit és átáll 2g-re.
A telefon nem rootolt, és nem is szeretném, mert alig fél éves a telefon.
-
bepap
csendes tag
Augusztusban lett véve, azóta nem volt törölve. A legújabb telekom romot felraktam és megoldotta a problémát szerencsére.
De a jövőben kitisztítom időnként a cache-t, köszi a segítséget! -
jacis
nagyúr
válasz
nggabi #43785 üzenetére
Szia Gabi, Te elég jól képben vagy.. szerinted lehet olyan hogy a proci meg a hővezető pipetta közül itt is kiszárad a hővezető paszta és emiatt rosszabb a proci hőelvezetése? A telefonom ugyanolyan gyors mint az elején meg akksiban is nagyon jó de érezhetően jobban bemelegszik a napi használat során mint az elején. Mikor új volt egyáltalán nem melegedett most meg néha iszonyat forró. Most lesz lassan két éves.
Válaszod köszi előre is. -
bepap
csendes tag
Kb 1 hete kezdte el csinálni a telefonom, hogy sokkal lassabban tölt, mint előtte. Gyorstöltés ki van kapcsolva, de normál töltéssel is max 2-3 óra alatt feltöltött 100%-ra kb 20%-ról. Most meg több mint 4 óra kell 41%-ról.
Valaki találkozott már ilyennel, van valami ötlet mi okozhatja?
Köszi a segítséget!Üdv, bepap
-
dragon1993
őstag
válasz
alcapone386 #43780 üzenetére
A Chrome elkezdett saját DNS-t használni.
XDA-ról
The current (temporary) fix for that is as follows:1. Go to chrome://flags
2. Search for "dns"
3. Set the "Async DNS" option to "Disabled". Close tab.
4. Go to chrome://net-internals
5. Select the DNS tab, and tap on "Clear Cache"
6. Restart Chrome -
alcapone386
őstag
válasz
dragon1993 #43779 üzenetére
adhell 2 nél knoxot kellett regelni nem? Nekem nemrég jött egy mail hogy lejárt a knox fejlesztői kód ami kellett hozzá. Nem lehet, hogy ez okozza?
-
dragon1993
őstag
Nektek is elromlott az adhell 2?
Böngészőben bejönnek a reklámok. -
alcapone386
őstag
válasz
gyuri81 #43777 üzenetére
A műszer amivel méred azt pontosan mire kötöd?
Telefon kijelző be volt-e kapcsolva? Quick charge 2.0 alapul s7 ben a gyorstöltés, melynek hátulütője, hogy bekapcsolt kijelzőnél visszavált normál töltésre.
Ha az usb kábel és a töltő közé raksz célszerszámot, még az is csalhat. Ellenőrizd le először a mérésedet vezetékes gyorstöltéssel. Ha kikapcsolt kijelzőnél 9v 1.67A közeli az érték akkor ok.Persze vezetéknélküli 1.5A az már elég szép eredmény 5 volton.
-
Szeretnem egy picit tisztába tenni a vezeték nélküli gyorstöltést.
Sikerült beszerezni végre egy eredeti ng930-ast.
Egy műszerrel mérem az értékeket, hogy mennyi aramot nyom, normál es gyors töltéskor.
Normál töltés : 1,3 A 5V
Gyors : 1,5A 5V (itt mar bekapcsolja a ventilatort is)Írták páran hogy vezetékes gyorstöltés nem túl egészséges mivel ott 9V-al tölti.
Na most mi a helyzet a vezeték nélküli gyors töltéssel? Ez is káros az akksinak? Csak 200mA-el kap többet az akksi. -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni a Telekomos romot a független romra? Üzemidő tekintetében melyik a jobb?
-
no more
veterán
Egyébként tényleg fasza lett a Telekomos ROM. 1.5 óra kijelzőidő, közben végig BT fülesen zenét hallgatok (előbb YouTube) és 25%-ot merült. Tehát 6 óra van benne maximális teljesítmény módban, Always On, stb, minden bekapcsolva nekem (wifi, GPS, Bluetooth). Nagyon imádom ezt a telefont!
-
Keem1
veterán
válasz
no more #43767 üzenetére
Alapvetően valahol félúton van a gazdaságos és a jól látható között. Nagy napfényben brutálisan fogyaszt, mivel magasabbra tolja, mint ami manuálisan elérhető.
Szerintem normál módban egy picit feljebb tolja, mint ami a megfelelő olvashatósághoz kell, energiatakarékosban pedig inkább kicsit alá pozicionál.
Én eddig minden telefonomat automatán hagytam. Átlag 50%-nál (ha nem igazítgatod kézzel), csak a csillagok jó együtt állása esetén megfelelő. Sötétben kiégeti a retinámat, napfényben meg semmit nem látok. Ha meg kézzel buzerálom, hamar megunom, és visszaállítom automatára. -
no more
veterán
Szerintetek mennyire fogyaszt az automata fényerő? Hagyjam (évek óta így használom minden telefonom), vagy esetleg tegyem 50% körülire? Sokat lehet nyerni ezzel, vagy igazából mindegy? Nem mindig úgy állítja a fényerőt, ahogy nekem tetszene... Tudom, hogy tanul, de akkor is.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, láma kérdés, de ha bekapcsolom a fejlesztő módot és át állítok bármit, azzal ugye nem ugrik a garancia?
-
migabi24
nagyúr
válasz
laszlolczka #43741 üzenetére
6" felett nem kompatibilis ha jól tudom
-
gerner1
nagyúr
válasz
hubertus33 #43754 üzenetére
Nem. A vodáé multi-CSC. VD2 -lesz az aktív CSC -d, ha felrakod (a VFG multi-CSC -ben, az a default)...
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Köcce az infót, az edgés verzsön megvót, de nekem kicsit több kedves képes ember van.......
Ha nincs ötlet akkor az edgét kell kihasználnom.
Üdv Nagya -
hubertus33
tag
Üdv!
Valaki megtudná mondani hogy a magyar Vodafone-os rom single csc-s e? (VDH) vagy ha felrakom elmászik a csc? Jelenleg XEH rom van a telómon.
-
erzol
őstag
válasz
Nagya21 #43750 üzenetére
Üdv!
E már űrteknika!
Az oldalról elővarázsolható edge panelra tudsz letölteni egy direct call fület a samsung áruházból és erre mindjárt 12 kedves hívót ki tudsz gyűjteni.
Ez szerintem elegánsabb, mint telehajigálni a kezdő képernyőt.Sok örömet a használathoz!
Mire bepötyögtem No more fórumtárs megelőzött.
-
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!
A mai nappal tulaja lettem egy aranyszinü ketyerének, vodás az aranyom
Ajándékba egy töltő korongot kaptam.
Ja igen belakásnál máris megakadtam, hogy a p..csbe kell a képernyőre kirakni a egyes nekem kedves emberke hívóképét?
Üdv Nagya -
seger
addikt
Lehet visszateszem a telekom romot... többen dicséritek mint az xeh-t
-
Keem1
veterán
Igen, tudja mindkét sávot.
Nem, egyszerre csak az egyikre tud csatlakozni, értelemszerűen elsődleges az 5 GHz.Nálam a routeren be van állítva:
- egyszerre a 2,4 GHz és az 5 GHz
- mindkét sáv SSID-je, jelszava ugyanazÍgy az ötös eszközök (tévém, telefonom, párom telefonja, laptop, tablet) az 5 GHz-re csatlakozik (átlag 600-800 Mbiten). Van egy régebbi telefonom, vagy ha Anyám itt van, az ő telefonja 2,4 GHz-et tud, ezek így ugyanazzal a jelszóval 2,4 GHz-en vannak.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
A telefon wifi antennája tudja fogni az 5 Ghz-en jövő wifi jelet is? Ha igen akkor egyszerre veszi a 2,4 Ghz és 5 Ghz-et vagy hogy van ez? Beállítási lehetőséget nem találtam erre.
-
no more
veterán
Jé, végre azonnal megnyílik az időjárás a widgetre nyomva. Előtte jó lassú volt.
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #43707 üzenetére
Visszatérve valaki tudna nekem egy garancia papír munkalapot mutatni akinek akkut is biztosan cseréltek ? Nem akarok ezek lovagolni sokig ,csak nagyon kíváncsi lennék .Mert nem tudom eldönteni hogy a mostani akku üzemidőm annak köszönhető hogy bejött az újabb frissítés ,vagy ha cseréltek akkut akkor a miatt birja jobban ...Merthogy amikor visszakaptam akkor frissítettem le
-
laszlolczka
őstag
válasz
Jack Oneill #43742 üzenetére
Ezt mondtam én is.Most is 3 óra kijelzőnél vagyok 64% akkumulátorral.A telenor rommal szűk 3 órát tudtam hozni.
-
Jack Oneill
veterán
Na batran kijelenthetem, hogy k...va jo lett az uj telekom rom. 35% akksi es 6 ora 2 perc kijelzoido. 1 nap 19ora keszenlet. Kozepes energiatakarek.
Ez minden romnal igy kellene. -
laszlolczka
őstag
A 3 betűs navit akarom letölteni az árúházból,és irja hogy nem kompatibilis.S6-S8-on jó.Esetleg valakinek ötlet?
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #43732 üzenetére
Én még egyszer sem használtam fél év alatt, nekem nem is fagy le, indul újra, akadozik, stb.
-
Ákkk
addikt
válasz
+1
-
gerner1
nagyúr
válasz
+1 👍
-
Páromnak vettünk egy P10 lite-ot. Megdöbbenve tapasztalom, hogy milyen gyenge minőségű a s7 edge hangszórója. Ezen lehet valamit állítani? Vagy ez ennyit tud tényleg?
anzo: Igazából a szélsőséges értékeknek látom értelmét nézegetni, annak nyilván egyéb oka van. De mivel ugyan az a proci, akksi, kijelző van mindenkinek, így nagy csodát nem kell várni.
-
anzo
senior tag
Nem hiszem el semmi mást nem lehet olvasni mint az üzemidőről való elmélkedést.
Kacsoljatok ki rajt mindent ne legyen WiFi, Mobilnet meg AOD sem. Lőjjétek ki állandóan a a futó alkalmazásokat.
Minek egy ilyen kaliberű készülék ha állandóan korlátozva van?
Vegyetek egy Nokia 3310-et nem lesz probléma az üzemidővel.Akkor megérteném a hozzászólásokat ha fél napokat menne csak el egy töltéssel az S7 de koránt sem így van. Normál használat mellett ki kell bírnia egy napot ha pedig valami nagy fogyasztót kell használni akkor tudomásul kell venni, hogy az merítit az akksit és tölteni kell.
Ez csak f...sz méregetés mint a bechmark pontok.
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Konferencia hívást hol lehet bekapcsolni? Ma reggel nem tudtam fogadni a 2. bejövőt, pedig úgy emlékeztem, hogy eddig tudta ezt a funkciót. Szolgáltatót sem váltottam, Telekom.
-
taranis
addikt
Tegnap jött ide új TMH rom, feltettem, röcög a TouchWiz, darabosak az animációk, nem látványosan, de érezhetően. Másnál is van ilyen?
-
no more
veterán
2.5 óra alatt merült 1%-ot készenlétben, wifin, nagy teljesítmény módban. Ennyit számít, ha ki van kapcsolva az Always On??? Mert Always Onnal 2%/óra... Aztán mobilnettel meg alapból vagy 2%/óra a merülés. Na, ez az érdekes! 🤔
-
-
INMOTEP
őstag
Létezik hogy mindkét hangszorót cserélték akkor ? mert az is 2x szerepel ,bár nem biztos de mintha hangosabb lenne a csengő hangszoró -De eziránt panaszkodtam is egy kicsit hogy nem annyira hangos .A Munkalap felvételére csak a kijelző volt feltüntetve úgy hogy foltos ,és hangszoró recseg semmi más .Ezt irták a lapra amikor leadtam .Csak egyet nem értek ,a boltos aki kiadta a készüléket ránézett erre a papirra és azt mondta hangszoró és kijelző volt cserélve ,más semmi .Akkor lehet ő sem vágta mivan ? Énis úgy gondolom hogy cserélve lehettek ezek ,hiszen nem szerepelne a papiron tételesen hogy 1 db 1 db stb sem gyári számok .Arra lennék kiváncsi hogy másnak hogy néz ki ez a szerviz lap ezen része .Valaki megtudná mutatni a sajátját ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #43710 üzenetére
- Nem, TMH ROM lesz rajta. De bármikor átrakható XEH -re.
- Amennyiben nincs készletem más szín, akkor szerintem -náluk- sehogy.
- Telekom -os topikban, talán tudják a választ ... -
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Most jár le a hűségem a Telekomnál és úgy tűnik online vásárlási+készülékkedvezménnyel+2évre újrakötött hűséggel elhozhatom a 0ft-ért telefont. Persze megfelelő tarifák választása esetén. Kérdéseim a következők:
- Nemrég, talán tegnap írta vki hogy már függetlent adnak, tehát akkor XEH rom lesz benne?
- Jelenleg csak fekete színű van a weboldalukon, de nekem az arany jobban tetszene, hogyan lehet ilyen színben megrendelni?
- Ha elhozom, mivel nem kell érte külön fizetnem, el is adhatom egyből vagy meg kell várni a 2 év végét így is? (Ez utóbbi csak abban az esetben lenne ha esetleg nem lehet arany színben megkapni és akkor tudnék olyat venni)A válaszokat előre is köszönöm!
-
Jag
senior tag
válasz
INMOTEP #43707 üzenetére
Sztem cserélték, bár nem vagyok szervizes.
A lokációs kódot máshol hely meghatározásra használják. Tehát ha két egyforma alkatrész van és csak az egyiket cserélték, akkor az hol van. Meg még használják csomó mindenre.
Szemmel láthatóan ezt a kódot nem nagyon használja a szerviz. -
INMOTEP
őstag
No megkaptam a készüléket ,csak nem értem a munkalapon szereplő adatokat .Azt tudom hogy érintő ,kijelző ,középkeret és hangszoró cserélve lett ,viszont akku is szerepel a leirásban többek között .Pedig azt mondták elvileg ez nem volt cserélve
Igy most akkut is cserélhettek benne ? mert a felsorolásban benne van az akku alkatrész kódja ,mennyiség 1 db ,de a lokáció kódnál ez áll - nem pedig 0
Nem 0 nak kellene ott lenni ?
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #43695 üzenetére
Barátnőm 1.5 éves S7-én is azonnal indul minden. Épp azon csodálkoztam, mert a TouchWiz legendás arról, hogy bizonyos időn belül belassul... Valakinek 3-4 hónap alatt is. Ezek szerint már kiküszöbölte ezt a Samsung. Hála istennek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
laszlolczka #43700 üzenetére
Pozitív eredmény, ezt jó olvasni. 👍
Szerintem a ROM -nak, ebben nem volt ilyen mértékű szerepe. Viszont a CSC váltással volt egy FR is, amellyel törlődött minden. Tehát, egy friss rendszerrel, amely nincs még tele szemetelve, inkább köszönhető az eredmény. Szóval, érdemes rendszeresen "karbantartani" (ez nem azt jelenti, hogy a megoldás csak az FR...)... -
lucky07
aktív tag
Sziasztok Bocsánat az esetleges hülye kérdés és az off miatt
Sokszor olvasom hogy SOT de még nem tudtam rájönni minek a rövidítése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest