Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
Csobotario #45698 üzenetére
Akkor mégiscsak user error.☺
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Csobotario #45698 üzenetére
Látod, mégsem kell eladni.
-
Csobotario
csendes tag
válasz
lakospeti #45691 üzenetére
Üdv.. Nekem is nagyon merült, de ez lehet, hogy csak nálam jelentett megoldást. Azért megosztom itt is hátha neked is segít.
Nézd meg, hogy hány % az android system és kernel használata.. ( nekem ilyen 10-15% volt most max 5%)
A google play 11-15 services-t is futtathat, és igen állandóan visszatöltődikNekem az alábbi lépésekkel javult meg az akku időm.
1. Az összes optimalizáló progit Gsambattery, Greenify, Phone info és tsai letöröltem.
2. Wipe cache recoveryben!
3. Sztem ez volt a fő hunyó.. A mobilhálózatnál állítsd át 4G/LTE-ről 3G/2G automatára -> Nekem így max térerőm van, viszont ha netezek akkor jobban húzza az akksit mint az LTE, de így is marad 45%- nyi akkum a 2. nap végére 3 óra kijelzőidővel amiből 14-15% szokott lenni a net..
-
thedivision2
aktív tag
válasz
INMOTEP #45692 üzenetére
Én 3 hete vettem makulátlan, független, dobozos, minden gyári kiegészítővel, 93-ért (100-ról alkudtam le), szóval teljesen reális az ár amit kérsz érte. Igazából volt 85-ért is, de ez volt helyben, és nekem például ér 5-10 ezer forintot, hogy ha valamit még aznap megkaphatok, amit szeretnék.
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #45693 üzenetére
Miben ad többet az s8, hogy megérte váltani? Én s9+on gondolkozom, de főleg a ram és kamera miatt, de a nagyobb kijelző sem rossz.
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
enginev3.0 #45648 üzenetére
Hello ,azt lehet tudni menyiért adtad el ? Az enyém fehér és mikrokarcmentes , garanciában cserélt akku kijelző hangszoró stb ...most hirdettem meg
-
lakospeti
csendes tag
Sziasztok!
Másfél éve vettem az S7 edge telefonomat. Eddig hibátlanul működött, viszont az utóbbi időben látványosan sokkal jobban merül az aksija. Más is tapasztalt ilyet? Most néztem az alkalmazásokat, és pl a Play szolgáltatások szívja mint az állat. (16%) Ezt le sem lehet állítani. Ez lehet az app miatt, vagy mi lehet a megoldás rá?
Most már ott tartok, hogy azonos használat mellett már délután 3 kor 15%-on van, eddig este 10-ig bőven kibírta.
Köszi.
-
zsoltyyy
senior tag
Srácok!
Root nélkül telepíthető a 8.0? -
alcapone386
őstag
válasz
Zsebob #45684 üzenetére
Telepítése ami nekem bevált:
Twrp:
0. Backup
1. "Format data" és yes
2. Recovery restart
3. Advanced wipe (mindent kijelöl, csak micro sd és otg-t NEM!!)
4.visszalépkedsz és recovery restart (itt már nem lesz rendszer a telefonon és erre fel is hívja a figyelmet a recovery, de akkor is restart recovery)
5. Rom install
6. Format data majd begépel yes
7. Restart system
8. Vársz pár percet és indul a rom.Nekem ez jött be. Valamiert egyszer nem indult el a rendszer, akkor beléptem ujra recoverybe és siman nyomtam egy restart system-et. Azóta nem jött semmi hibaüzenet.
-
Zsebob
senior tag
Az S9 ROM újraindulgat nálam.
-
nggabi
félisten
válasz
alcapone386 #45680 üzenetére
Reset után megmarad a root?
-
anzo
senior tag
válasz
alcapone386 #45680 üzenetére
Nem próbáltam ezért kérdezem, az nem megoldás ha egy stock rom CSC fájlt Odinnal telepítünk?
Semmi mást nem tallózunk be csak a HOME-CSC-t? -
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45679 üzenetére
Koszi!
Szóval. Egy rom telepítőjéből vadásztam ki a működő csc ket és beintegráltam egy már létező aroma telepítővel rendelkező csc changerbe. Így, amennyiben fórum szabályzatba ütközik, kérem töröljétek a posztot.
Figyelem! Szokásos szöveg. Felelősséget nem vállalok!
Twrp bizti mentést biztos ami biztos csináljatok!
Twrp ből zip telepít, majd az aroma telepítőben értelemszerűen next és ok gombok használata.
Amikor eljutottál a CSC-k hez, akkor válaszd DBT-t majd next gomb. Ekkor bejön egy lista, ahol alul XEH megtalálható és kiválasztható. Next gomb megnyomása után előjön egy pipálható lista. Na ezt a listát üresen hagytam, mivel már nem volt időm tesztelni. 7.0 alatt amúgy megcsinálta a változtatásokat, de oreo alatt inkább nem erőltettem, mert az volt a célom, hogy XEH legyek és legyen voLTE illetve ismeretlen számok azonosítása. Ezek működnek is.Jó használatot!
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45678 üzenetére
Gratulálok és működik a volte is.Ha időd engedi légyszi dobd fel valahová.
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #45677 üzenetére
Na megoldottam.
S9 port oreo 8.0 romhoz XEH:
Minutaurosból kiszedtem a CSC-t és integráltam egy másik CSC changer aroma telepítőbe. Faszányosan működik. Mostmár XEH vagyok és van voLTE és ismeretlen szám azonosítás is.
Mivel nem tudom ez plágium-e, igy nem teszem publikussá a fájlt. Amennyiben kéne valakinek, kérem keressen meg privátban és szívesen küldöm a linket
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45676 üzenetére
Hát ezaz. Nekem meg kicsi lenni angol tudás, így xda-n is csak olvasó vagyok...
Itt már beszélnek róla: link
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45675 üzenetére
No ezt én sem tudom.Itt meg nem sok séf szaladgál.🤔
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45674 üzenetére
Igen. Csak nem tudom hogy kell...
majd olvasgatok este
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45673 üzenetére
Nem találtam én sem.Esetleg a Minotaurus aromából valahogy kiszedni.Abban multi cs- van.
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45672 üzenetére
Igen ezt én is olvastam, de amit találtam s8 CSC changert ott irták hogy oreon nem jo
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45671 üzenetére
- I've flashed S8 CSC file and works WiFi-Calling and VoLTE. Ezt irják hozzá.Nálam szépen muzsikál.Nekem is olyan mintha az gyorsabb lett volna.
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45670 üzenetére
Kövezzetek meg, de érzésre minotaurus rom gyorsabb. Total micro lag mentes volt. S9 portban viszont érezni. Morokernel 0.8 at is felraktam, de nem változott. Ne értsetek félre. Nagyon fain, meg gyors, de valamiért gyorsabbnak tűnik a minotaurus. Persze nem adom fel. Most feltöltöm csurig és tesztelem az akksit.
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45665 üzenetére
A nagy akarat😉
-
Cry0
őstag
Slack root nélküli telefonról Gey játék mentését hogy lever lementeni?
-
nidal11
csendes tag
-
alcapone386
őstag
Valakinek van tippe melyik CSC changer működhet s9port rom alatt? Nagyon hiányzik az ismeretlen számok azonosítasa, illetve voLTE
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #45663 üzenetére
Mekkora egy lama vagyok...rossz zip...pff
Mostmár jó...
-
alcapone386
őstag
-
alcapone386
őstag
-
-
anzo
senior tag
válasz
alcapone386 #45654 üzenetére
Nálam is tökéletesen működik. Fontos, hogy legyen data wipe és nem szabad egyszerre felrakni a romot és a no_navbar -t. Elsőként a rom elindít és utána kell feltenni a modot.
Viszont van egy olyan problémám, hogy az ADB debug nem működik nem dobja fel az ablakot, hogy engedélyezzem.
-
Cry0
őstag
válasz
alcapone386 #45654 üzenetére
Nálam se random rezgéseg se random újraindítások nem voltak eddig.a navigációs sáv eltüntetését xda-n a rom alatti "no nav" zipet Kell letölteni és feltelepíteni.
-
Lallos
csendes tag
Jaaajjj rájöttem ....csak akkor engedi ha a beállításoknál a zárolt képernyő típusa pl húzás. Ha az van kiválasztva hogy semmi akkor nem működik
-
Lallos
csendes tag
Huha az micsoda?
Ja értem akkor valami alkalmazás zavarhat be? Létezik hogy a 7.0-ra való frissítés miatt.? A telom jelezte a frissítést ott frissítettem. Nem emléxem hogy azóta lenne-e . Bár az akkor elég fura lenne.
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eltűntek az üzenet alkalmazások pl viber facebook alkalmazások értesítései a zárolt képernyőről. Rá megyek hogy beállítások,kijelző,always on display, elrendezések és itt nem engedi bekapcsolni azt a funkciót hogy értesítések megjelenítése. Miért lehet ez?? Segítsetek plíííízzz
-
alcapone386
őstag
Reszemről maradok minotaurus romnál. S9 nél sajnos random rezgések és ujraindulások is voltak. Feltaktam a zipeket, de nem volt jobb
Alul a virtuális gombok engem zavartak
Egy probat megert
-
anzo
senior tag
Amikor felraktam a a no_navbar kiegészítést lett rezgésem a gomboknál.
Nekem semmi gondom nem volt a tn2009 rom oreo for G935F-D v.0.5.zip rommal egyedül a pulzus érzékelő nem úgy működik ahogy kellene de minden más tökéletes azon is.
Itt viszont egyenlőre hiányzik a az óra középre helyezése a statusbaron. -
Cry0
őstag
Az S7 gomboknál nincsen rezgés.
nálam alapból rezegnek a gombok.
Teljesen üres a rom nincsen benne semmilyen alkalmazás tehát a biztonsági mentésből kell visszaállítani.
így van
Az AOD képernyőről nem tűnik el a szöveg, hogy "A képernyő bekapcsolásához nyomja meg erősen vagy kétszer a Kezdőlap gombot".
nem használom az aodot de megnéztem és igazad van nem lehet eltüntetni sajnos :/viszont alapjáraton szerintem sokkal célszerűbb jelenleg ezt a portolt oreó romot használni mint a hibás vietnami béta romot.
(#45648) enginev3.0 gratulálok hozzá, használd egészséggel!
-
Keem1
veterán
válasz
enginev3.0 #45648 üzenetére
Grat, és sok boldog órát az esnyóccal
-
Na srácok, majd másfél év után mai napon megváltam a készülékemtől
A következő tulaj egy új telefonnal közel megegyező készüléket vehetett át, csak az enyém annyival jobb az újnál hogy elöl hátul fólia van rajtaLegyetek jók
u.i.: Az új egy S9 lett volna, de nem tetszett külsőre annyira mint az S8, és annyival nem jobb hogy megérje a közel 100ezret pluszba, így végül a Samsung boltban vettem egy S8-at, 195-re van most le akciózva
-
anzo
senior tag
Első tapasztalatok:
Az S7 gomboknál nincsen rezgés.
Teljesen üres a rom nincsen benne semmilyen alkalmazás tehát a biztonsági mentésből kell visszaállítani.
Az AOD képernyőről nem tűnik el a szöveg, hogy "A képernyő bekapcsolásához nyomja meg erősen vagy kétszer a Kezdőlap gombot". -
California1
őstag
Üdv!
Lehet egy igen hülye kérdés lesz .
De itt Androidon nincs valami kuka amit üríteni kell mint iOS-en? Pl. rossz kép stb... -
Zsebob
senior tag
Mikrofon hibám - Cordon:
Kicserélték a kijelzőt, előlapot, mikrofont és az akkut is.Kapott bonbont a kislány.
-
anzo
senior tag
Na akkor romoljunk egy kicsit.
S9 port rom -
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45640 üzenetére
Igen.
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45639 üzenetére
Köszönöm! Jol gondolom hogy ez 7.1.1 és nem 8.0 alapú ugye?
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45619 üzenetére
[link]☆☆☆I N F I N I T Y - DX5.0 Final for G935X+G930X☆☆☆
☆Changelog:
=> Deodex and many mod <=
- Sound mod need kernel SE Permissive.( Iron+moro+prime kernel support )
- moro+prime kernel not support motion photo in camera
=> Add Option Kernel <=
+ Stock Kernel
+ Updated Iron Kernel to 1.2.0
+ Updated Prime kernel to 2.1.1
+ Updated Moro Kernel to 2.3
=> NOTIFICATION PANEL <=
- Added custom Clear memory
- Added custom Matrix effect
- Added custom Toggles animation
- Added custom Number of quick toggles
- Added custom Notification panel color
- Added custom Data usage
- Added custom Gear device info
- Added custom Quick launch toolbar
- Re-added Carrier label and mod custom carrier
- Added Shown/hide Multi user
=> STATUS BAR <=
- Added custom Dynamic status bar
- Added switched 4G - LTE icon
=> LOCK SCREEN AND SECURITY <=
- Added custom color: Music controller
- Added custom color: Contact information
=> RECENT PANEL <=
- Added custom Ram bar A.O.K.P
=> OTHER <=
- Remove HD & HD+ in Settings.
- Support LTE+ and 4G+
- Add Aroma option Dualboot wipe (Delete all data, except Sdcard & Multiboot ROM)
- Add S7 Tweak (Change WQHD <---> HD+) thank @khoailang2500
- Add Floating app thank @khoailang2500
- Add AirCommandLaunch
- Add Oreo emoji
- Update MagiskManager-v5.4.3.apk
- Update Magisk-v15.0
- Update Titanium_Backup_pro v8.0.2 ( Support Vietnamese language - thank @lelong3010)
=> NOTE: If you want to turn on battery saving. Please select CUSTOMIZE in Smart manager, Change Screen resolution to WQHD(2560x1440)
Then turn on battery saving.
=> LƯU Ý: Nếu bạn muốn bật tính năng tiết kiệm pin. Vui lòng chọn TÙY CHỈNH trong Quản lý thông minh, Thay đổi Độ phân giải màn hình thành WQHD (2560x1440)
Sau đó bật tiết kiệm pin. -
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #45634 üzenetére
Azt nem tudom enyém rootolt,és leírás szerint is tökéletes a fizetős ingyenessé tétele is.
-
Zirowe
nagyúr
Az vajon mitől lehet, hogy whatsapp és messenger csomószor nem értesít, hogy jött üzenetem?
Nincsenek kilőve az appok, nincs semmilyen 3rd party app, ami bekorlátozná őket. -
Alonso69
senior tag
válasz
California1 #45630 üzenetére
A véletlenül kiadott Oreo s7 edge vietnámi verzió hiányosságainak a javításai ,illetve más Rom-okkal való összerakása (Minotarius. Tn-2009)A hivatalos még csak az s8. s8+ készülékeken érhető el bizonyos országokban .
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #45627 üzenetére
De, idővel.
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45627 üzenetére
"Nem a Samsung optimalizálja / készíti és adja ki erre a telóra hivatalosan a 8.0-ás verziót?"
De !
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Olvastam,hogy vannak újabb Oreo fw-k xda-n és hogy hamarosan jön a végleges. Nem a Samsung optimalizálja / készíti és adja ki erre a telóra hivatalosan a 8.0-ás verziót? -
Zsebob
senior tag
Valamelyik Oreo verzión van 5G frekis Hotspot lehetőség?
-
feka007
veterán
Beszálltam a klubba
:
Meglepett, hogy már Nugát van rajta, nem 6.0, de persze csak jó.
Fóliát rajtahagyom, amíg nem jön meg a rendes, részemről pirospont, hogy a Samsung nem firkálja össze vmivel csak azért, hogy aztán muszáj legyen rögtön levenni (legalábbis eddigi középkategóriás csodáimnál ez volt)
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45618 üzenetére
Idegesítő kérdés: tudsz linket dobni?
Persze ha ERB9 re gondolsz -
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45617 üzenetére
+1.Van rá full Note 8 port is.A finál verzió most jött ki.Azt is Darklord főzte.Lehet megnézem.😁
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45615 üzenetére
Azért jó látni, hogy még mindig felkapott keszülék. Addig jó, amíg sok lelkes fejlesztő van
-
alcapone386
őstag
válasz
laszlolczka #45614 üzenetére
Sajna nekem hiányzott az ujjlenyomatos webes bejelentkezés, igy visszatertem taurus-ra. ERB9 ben a pulzusmerő tökéletes volt, de a gearVR még mindig nem jó
Remélem taurus fejlesztők gyorsan adaptálják ERB9 et és akkor nem lesz egy rossz szavam sem.
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #45614 üzenetére
Hamarosan:ERC1.Remélem március végére jön a hivatalos.Hetente adják ki az újakat.
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #45610 üzenetére
Annyira hogy a bloatware ki szedve, külön zippel lehet telepiteni.Eddig tökéletes.
-
stefi68
addikt
Ha már így Oreo-ztok, leírhatnátok pár mondatban mennyivel ad többet mint a Nougat.
Milyen plusz ficsőrök vannak benne, stb. -
Alonso69
senior tag
válasz
alcapone386 #45610 üzenetére
Ez már stabil elvileg,majd kiderül én is szedem,de lassan jön.
Éjjel lessz mit csinálni . -
Alonso69
senior tag
Megjelent az XDA-án az Oreo ERB 9 frissítés[link]
-
Zsebob
senior tag
válasz
alcapone386 #45606 üzenetére
Hát nem vagyok bizakodó : " kollégám megpróbálja kipucolni, ha nem lesz jó cseréljük kijelzővel együtt "....
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #45601 üzenetére
Felrakva. Brutál gyors rom. Pulzusmérő led szokásos világítása kikapcsolható a már régebben postolt zip-el. (HealthService.zip)
Tesztelgetem....
-
vohanyi
senior tag
válasz
alcapone386 #45601 üzenetére
Hszek közt: "Some users still may have problem with red dot (HWR sensor), this is the only bug i' ve heard ... "
Elvből sosem rakok fel ilyeneket, türelmesen megvárom a hivatalosat.. hisz nougattal semmi gond
-
alcapone386
őstag
Kint van egy ujabb minotaurus romocska. V10
Egye fene ma megy is felfelé
Zsebob: ha mondod, hogy néha jó, néha nem akkor már be kell, hogy vizsgálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth-headsetekről általában
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest