Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
na srácok én búcsúzok, áttérek a note 8 fórumba, remélem nem bánom meg
-
bandi0000
nagyúr
T-re jött a decemberi
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gerner1 #42474 üzenetére
jol van akkor nem idegeskedek, azt hittem valamiért nem kapok frissítést
amúgy beszarás, sokszor megfogadtam hogy az anomáliák miatt újra indítom hetente a telefont, de most is elfejetettem, képek megnyitási animácioja szaggatott, aztán néztem hogy 25 napja nem indítottam újra
ez után helyre is jött
-
bandi0000
nagyúr
létezhet hogy amióta felraktam az utsó független magyar romot, azóta nem jött frissítés? ami most van rajta annak októberi a biztonságija...
-
bandi0000
nagyúr
véletlen nem.próbálta valaki ezt a samu level u BT fülhallgatót? Gondolom nem egy nagy eresztés mert ingyen adták annó, de elég olcsón beszerezhető
-
bandi0000
nagyúr
nevetséges de most vettem észre, hogy tényleg világít a széle ha valami értesítést kapok, pl messenger...
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
enginev3.0 #41887 üzenetére
persze, csak én úgy értem, hogy nem írja ki középre is és az edge részre is az órát, mert az lenne a faja
kisnokia: s8 betűtípus, több óra fajta, színes értesítések is vannak kb ennyiben, de éjjeli óra nem lesz az után ha felrakod az új AOD-t
-
bandi0000
nagyúr
válasz
no more #41578 üzenetére
mert teljesen felesleges mikor ott az AOD
ha meg arra vagy kíváncsi, hogy ha a kijelző van lefele és úgy mért nem mutatja, akkor azért mert használhatatlan lenne, a villogást látod bárhonnan, de ha a teló lentebb van mint a szemed, akkor esélytelen, hogy fentről lásd azt a vékony csíkot -
bandi0000
nagyúr
válasz
enginev3.0 #40741 üzenetére
persze, cserélik
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #40696 üzenetére
tök8 hogy adod el, mert el se adhatnád a hűség alatt, annyit lehet írni adás vételibe hogy te letiltás ellen valami pénzvisszafizetési garit vállalsz, persze aki megveszi annak ez se életbiztosítás, de több mint a semmi
-
bandi0000
nagyúr
ebbe a samsung passba nem lehet bele vonni alkalmazást? vagy hasonló app amivel ujjlenyomattal tudok nyitni zárni?.
-
bandi0000
nagyúr
miért lehet az, hogy APK mirrorror néha nem tudok letölteni, pl most leszedtem az S8 AOD-t, de viszont a TW-nél nem jelenik meg a letöltés opció
-
bandi0000
nagyúr
tudtok valami olyan tokot mondani, ami viszonylag merev, most neo hybrid van, de ézrm h picit mozog, ebből adódóan felnyomja a fóliát is
-
bandi0000
nagyúr
hogy lehet kideríteni, hogy egy samsung gyortöltő eredeti, nem pedig az ebayes cucc?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Stieve #39596 üzenetére
ez inkább router gond, akkor szokott lenni felkiáltó jel mikor lassú a net, nekem is csinálta, de egy időbe pl laposon is lassú volt, lecseréltem a routert és most igazából jó, persze ha párhuzamosan töltök le ami elviszi a sávszélt akkor néha kirakja a felkiáltó jelet
-
bandi0000
nagyúr
aki a lightos messengert használja ,annál villog a led ha kap üzenetet?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
netcore #39426 üzenetére
de mit vársz? szinte egyik gyártó se ad 2+ évet aksira, pont az a dolog ami nem úgy romlik el h működik és puff behal, hanem használat óta romlik a kapacitása, bele van kalkulálva ez a technologia
lehet kifogtál egy gyengébb darabot vagy nem tom, de talán azért nem egy nagy összeg ez, legalább is nekem megkönnyebbülés h csak ennyi, és ha egyszer kicseréltetem a 2 év alatt akkor nem dobok egy hátast az ára miatt
-
bandi0000
nagyúr
próbálta már valaki az új bixby-t? nem tudom életre kelteni, a régi tw vel nem tudom megnyitni, az újba meg nincs benne az az opcio
-
bandi0000
nagyúr
válasz
killzone1987 #38960 üzenetére
passz, régen mintha ott lett volna, majd hátha valaki tudja pontosan hova lett eldugva
gerner1: én se találom most már ott
-
bandi0000
nagyúr
válasz
killzone1987 #38956 üzenetére
nem persze
-
bandi0000
nagyúr
válasz
killzone1987 #38950 üzenetére
fejlesztői lehetőségek között van rá opcio
-
bandi0000
nagyúr
csengőhang beállításnál, telo dönti el, hogy melyik kijelölt rész legyen a csengőhanból, vagy én is tudok vele játszani ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
alcapone386 #38007 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Rigormortiis #37919 üzenetére
edge panel?
-
bandi0000
nagyúr
Na, XEH-n is megy a 4g hívás, csak be kell kapcsoltatni a telekomosaknak az ügyfél-szolgálattal
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Solange0818 #37292 üzenetére
de akkor az a távirányító a szar, próbáld ki másik telefonnal, ha csak a samu nem direkt csinálná ezt, de csak nem, mert az utolsó kínai szarnak is a távirányítója jól érzékel, esetleg elem csere?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Solange0818 #37288 üzenetére
hogy érted hogy használhatatlan?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Solange0818 #37083 üzenetére
mit rudsz csinálni addig a vr alatt ?
-
bandi0000
nagyúr
XEH-s legújabb rom honnan szedhető le? samfirmen nem volt... az enyém meg DBQ lett, mikor rá dobtam a függetlent
-
bandi0000
nagyúr
de most az xeh a magyar független nem? ami 7.0 nál dbq lett nem?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Solange0818 #36973 üzenetére
voltak S7 edgenek is széria hibái, a legrosszabb a hívás mizéria volt, de mostanában nem igen hallok róla, enyém is kicserélés után jó lett
S7 edge és S8 között alig van különbség, persze kinézet + a szokásos cpu, S7 ről tuti nem éri meg rá váltani, majd az S9 lesz megint előre lépés, melegedés engem nem zavar meg nem is veszem észre tokban, páran használtak VR szemüveget, majd azok mondanak róla pár szót
Helyedbe használtan lőnék egyet
-
bandi0000
nagyúr
a PG920I is tudja a gyors töltést?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Rascally81 #36868 üzenetére
és miért zavar?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
nadi94 #36821 üzenetére
mindenképp reklamáld meg ezeket, elvileg csinálnak képet a telefon állapotáról mielőtt neki esnek, de azt is észre vettem, hogy hiába fóliázom tele új kora óta a telefont, mindig azt írták rá hogy karcos, lehet magukat akarják bevédeni
prémium szerviz vitte el a telefont? mert ott általában 1 hét alatt meg jön
-
bandi0000
nagyúr
válasz
enginev3.0 #36630 üzenetére
nem annyira lényeges, azt hittem úgy emlékeztem, hogy ki lehet kapcsolni
-
bandi0000
nagyúr
Ki lehet valahogy kapcsolni a kezdőképernyőn, ha lentről felfele húzom az ujjam , akkor a kereső ugrik elő? S8 TW
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, gyökér voltam ,csak azt figyeltem hogy nem nem nem, csak azt nem hogy mi a nem jó
-
bandi0000
nagyúr
hogy kellene kitölteni a samfirm progit ha magyar függetlent akarok le tölteni? Beírtam mindent de nem talál semmit
-
bandi0000
nagyúr
múltkor nekem pont ez volt, viszont fordítva, telefonon, gépen a kábel nettel, nálam valami a nettel volt, szerintem vagy a telefonon neked vagy a szolgáltatónál valami elállítódott, most mondok egy példát, hogy pl az imei címét a telónak bannolják a netről, akkor bizonyos oldalak nem engednek fel
-
bandi0000
nagyúr
válasz
GrmnShepherd #36503 üzenetére
+1 most néztem a képet, ez nem földhöz lett vágva, hanem ki lett dobva a 10.ről az úthenger elé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest