Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Blu-ray lejátszók
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
hubertus33 #44999 üzenetére
A január 1. -es biztonsági szintről már nem lehet (vagy nagyon körülményes) a downgrade, és a CSC váltás is. Az Összefoglalóban, az ODIN leírásban benne van kb ~3hete...
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy jelenleg a legújabb XEH rom van a készülékemen de vissza szeretném rá rakni a legfrissebb ITV-s romot de az Odin mindig azt írja hogy Fail... nem tudom rá rakni pedig eddig mindig sikerült ha épp váltogattam a 2 rom között.. Valaki valami ötlet?
Köszi!
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Az összefoglalóban nem találtam ezért kérdezném, hogy a lötyögő home gombot cserélik garanciában? Ha rányomok furcsa, oda nem illő hangja van és ugye lötyög is.
-
Jag
senior tag
válasz
California1 #44986 üzenetére
Mas megnezte mar a feltoltott videot? Neki is szaggat?
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44988 üzenetére
Fel tudsz valahova tölteni egy samplet ami nem konvertálja át? Olyan kéne amit ha letöltök, az utolsó bitig azonos a telódon lévővel.
Megnézném hol a gond.
A legjobb, ha bezippelnéd. Nem gond, ha nem kisebb, csak a lényeg, hogy semmi ne nyúljon hozzá míg letöltöm. -
xedos
addikt
válasz
California1 #44984 üzenetére
Kapcsold ki a video stabilizálást!
-
gerner1
nagyúr
válasz
DonMedve #44990 üzenetére
Így van. De, alapból sem tudnál a microSD helyére SIM -et rakni, mert az F-es készülék SIM tálcája azt nem is tenné lehetővé. A dual-SIM -es (FD) készülékekben más típusú a SIM tálca, és 2db IMEI számuk van.
De, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot, mert elvileg létezhet rá megoldás (a tálca ugye egyszerűen cserélhető), de az mindenképpen végleges garanciavesztéssel jár.
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, régebben volt szó róla azt hiszem, hogy a sima s7 edge nem tudja a dual simet, ugye? Tehát ha az sd kártya helyére simet teszek, az nem fog működni. Előre is köszi a válaszokat. -
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44988 üzenetére
Tehát : telón visszanézve rendben, de pl. full hd-ben felvéve,nem 60fps-el -> kimásolod videót laptopra, és szaggat - elvben lehetetlen. Tehát másold ki a videót,és ne kábelen keresztül játszd le... valahogy ki kell szűrni a hibát...
-
California1
őstag
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44986 üzenetére
Próbáltad wifi/mobilnettel is a feltöltést ? Mert ahogy olvasom, minden más variáción túl vagy ... viszont asztali , vagy laptopon vlc-vel gond nélkül le kellene játszani a full hd-s verziót kimásolás után...
-
Nagya21
addikt
válasz
California1 #44984 üzenetére
HAli!!
SD karira rögzítesz?
Ha igen, akkor próbáld ki a teló memóriáját, hogy ott is ilyen-e?
Üdv Nagya -
California1
őstag
válasz
California1 #44967 üzenetére
Elnézést ,de találtam egy videót ahol látható amit leírtam.
annyi a különbség ,hogy nálam jobban szaggat és bármire állitom akkor is.https://www.youtube.com/watch?v=Rov0Iauma-4
esetleg észrevétel?
-
laszlolczka
őstag
válasz
alcapone386 #44979 üzenetére
ROM CUSTOM][8.0][SM-G935F/FD/W8] MINOTAURUS OREO V7 (S7EDGE).
-
Alonso69
senior tag
válasz
laszlolczka #44975 üzenetére
Ez működik [link]a v6 és a v7 Rom-on is kipróbálva (másik fórum)
Írd meg légyszíves ha működik,mert akkor megér egy próbát. -
Alonso69
senior tag
válasz
laszlolczka #44975 üzenetére
Van több is,de nem jó hozzá ,legalábbis akik próbálták ezt írták,egy másik fórumon,de azért dolgoznak rajta.
-
Cry0
őstag
válasz
laszlolczka #44964 üzenetére
ki is próbálom
-
bkri
tag
válasz
laszlolczka #44966 üzenetére
Tehát V7-nél már JÓ a Wi-Fi, az aksi idő és a Zenelejátszó is?
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Teljesen tanácstalan vagyok ,hogy merre induljak el.
A probléma az lenne,hogy ha készítek egy videót és feltöltöm Facebookra vagy Instagramra akkor szaggat . Ha csak simán a telefonon nézem akkor tökéletes. Ha a telón nézem a Face vagy Insta appban ott is szaggat.
Ha a gépen nézem VLC-n akkor is szaggat. Ha gépen nézem fb-on vagy instán ott is szaggat.Már minden létező beállítást kipróbáltam. Autó mód , Profi mód stb, hdr be kapcs ,ki kapcs, autófokusz bekapcs kikapcs, video stabi ki/ bakapcs stb....... változtattam a felbontást ,1080p ,1080p 60fps,QHD, UHD, teljesen mindegy akkor is feltöltve szaggat.
Rákerestem googleban de nem találtam megfelelő utmutatást.
Légyszi valaki írjon mitévő legyek ,mert a munkámhoz kellenek a feltöltések.
Előre is köszi!!!!!!!!!
-
bkri
tag
válasz
laszlolczka #44964 üzenetére
Én több napig próbáltam.
Sajnos Wi-Fi használhatatlan (ismert BUG) random restartok és Samsung Music Player is teljesen kuka.
Amúgy jó lesz majd egyszer, de most napi használatra sajnos kuka.
Jah az aksi idő is nagyon gyenge...ÜDV: BK
-
laszlolczka
őstag
[ROM CUSTOM][8.0][SM-G935F/FD/W8] MINOTAURUS OREO V7 (S7EDGE).Ha valakit érdekel-nagyon fajin,aroma telepitős.
-
alcapone386
őstag
válasz
h_benjamin #44962 üzenetére
pl applock al tudod az egész jegyzet appot zárolni. Kód vagy ujjlenyomattal pedig feloldani.
-
h_benjamin
aktív tag
Szevasztok jegyzetet lehet valahogy titkosítani? Hogy csak én tudjam megnézni a tartalmát?
-
válasz
alcapone386 #44958 üzenetére
Hogyan?
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #44953 üzenetére
Magyar nyelv megoldva.
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #44954 üzenetére
Na ebben benne van a XEH csc.
-
alcapone386
őstag
válasz
würzburger #44952 üzenetére
-
würzburger
aktív tag
válasz
alcapone386 #44945 üzenetére
Magisk hibátlan... Xposed még nincs tesztelve...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
alcapone386 #44947 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
válasz
alcapone386 #44864 üzenetére
Meglett?
Más:
Elkezdtem a gyakran használt alkalmazásaim dark theme verzióját felrakni.
Whatsapp plus, dark messenger és facebook, meg itt a topicban emlegetett youtube lejátszónak a dark verzióját.
Ezek mennyire biztonságosak?
Fogyasztásban vajon jelentenek különbséget vagy felesleges?Amúgy fel se tudom fogni, hogy az alap népszerű appokban miért nem érhető el gyárilag a fekete háttérkép opció.
-
alcapone386
őstag
válasz
würzburger #44944 üzenetére
xposed és magisk et próbáltad?
-
no more
veterán
válasz
h_benjamin #44940 üzenetére
Ez a hivatalos Oreo béta.
-
gerner1
nagyúr
válasz
h_benjamin #44940 üzenetére
Biztosan nem a hivatalos. Inkább valamiféle "port". Ott vannak a link -ek, XDA -s ...
-
no more
veterán
Részletes Oreo bemutató!
-
no more
veterán
válasz
Csocsesz75 #44934 üzenetére
lol
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Csocsesz75 #44934 üzenetére
Az is jo technika. Viszont kozel nem olyan pontos, reszletes, mint ha egyszerre csak egyet, aztan a kovetkezot venned fel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #44931 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy összesen talán 5db mintát lehet. Nekem 3db van most rögzítve.
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #44931 üzenetére
Hehe, dettó!
-
Jack Oneill
veterán
Ti is tobb ujjlenyomat mintat vesztek fel? En eddig a bal es jobb huvelykujj, bal es jobb mutatoujj mintajat vettem fel. Igy asztalon levo telot is konnyen feloldok. Mennyit lehet osszesen felvenni? Eddig igy ez 4db.
-
winston88
csendes tag
Ahogy utánaolvastam, nem egyedi a probléma, már 2016-ban jelezték többen, hogy a home gomb könnyen karcolódik, illetve lekopik róla a festék. A kérdés az, hogy ez befolyásolhatja-e a jövőben az ujjlenyomatolvasó működését.
-
winston88
csendes tag
Érdeklődni szeretnék: telefonomon a Home Gomb sajnos már korán elkezdett karcolódni, bármennyire is figyeltem rá. Sajnálatos módon pár napja a középső része lekopott. Az ujjlenyomatolvasó hibátlanul működik, viszont tartot tőle, hogy ez később problémát fog még okozni. Cserélni nem szeretném, mert 34000 forintba kerülne.
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy ez a kopás kihatással lesz a home gomb funkcióira?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44923 üzenetére
Az Összefoglalóban megtalálod. Ott van Link is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44916 üzenetére
Nálam az OGYutube, működik kikapcsolt kijelzőnél is. Most próbáltam ki. Biztosan jól telepítetted (a szükséges kiegészítőjét is..) ?
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44919 üzenetére
De ott írtam a megoldást Chrome-hoz, mindenféle külső app nélkül (amiknek a többsége a fiókodat sem kezeli).
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44916 üzenetére
A Youtube Red egy előfizetés, amiben benne van a lezárt képernyős megoldás. Hogy próbáltad ki?
-
-B-
senior tag
válasz
California1 #44910 üzenetére
Nézz át az Android alkalmazások topikba, ott tudnak neked ajánlani 1-2 alternatívát.
-
Keem1
veterán
válasz
Viktor77 #44912 üzenetére
Azért ne vicceljünk. 30 millió zene van spotin, elsőként értesülök az előadóim új albumairól.
Bdanyy: családi csomag, a rám eső részét irtam.
Részemről az ott befejezve srácok, bárkinek mesélek a megfelelő topikokban vagy az sgs offban, ha az adott téma valakit jobban érdekel.
-
Bdanyy
addikt
válasz
California1 #44910 üzenetére
YouTube red pont erre van
A Spotify hogy jön ki? Nekem 5euro havonta
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44908 üzenetére
Nem kell app (bár a Chrome is az).
Chrome, "Asztali nézet kérése után home gombbal kilépve az értesítési sávban indítsd el újra a youtube lejátszást". S7 topicból idéztem.
Keem1: A streaming szolgáltatások összeségében a negyede sincs meg annak ami a YT-on van.
Bdanyy: Már ahol elérhető. Nálunk nem.
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44908 üzenetére
Próbálj ki streaming szolgáltatást. Garantáltan nem fogsz többé youtube zenére vetemedni
Sokféle van, ingyenes is (nyilván korlátokkal), mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.Jelenleg előfizetek
- Spotify családi 800 Ft
- OneDrive +: office 365 családi ~800 ft
- HBO go 2000 Ft -
no more
veterán
válasz
California1 #44906 üzenetére
Ogyoutube
-
California1
őstag
Urak!
Tudnátok ajánlani olyan zenei appot, ami Youtube kliens és nem áll le ha a képernyőt lezárják . iOS-en a Musi pont ilyen . Előre is köszi. -
válasz
Jack Oneill #44902 üzenetére
Azert pesten kívül is laknak emberek... :)
-
erzol
őstag
válasz
Jack Oneill #44902 üzenetére
+1
Én egy mattot tetettem fel feketére.
Nagyon állatul néz ki.
pár nap volt még megszoktam a kijelzőt, de most már imádom.
Azóta nincs egy deka ujjlenyomat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest