Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Nálam tele volt a teló mindenféle alkalmazással.
Frissítettem oreora fr nélkül.
Merült, mint az őrült.
Teljesen feltöltöttem és nyomtam neki egy resetet.
Kb 3 órán keresztül folyamatosan bactatattam a belakással majd 5%-ig hagytam merülni és ekkor 6,5 óra kijelzőidőt írt.
Ilyet még sose produkált pedig csak tavaly decemberi.
-
alcapone386
őstag
Na ez az. S8 most ért el oda, hogy megérje (ha nem s7edge em lenne). Persze S8 ra nincs az az isten, hogy cseréljek. S9 helyett inkább kivárom a jubileumi S10-et. (remélem kijelzőben lesz az ujjlenyomat olvasó). S7edge tényleg annyira bejött, hogy nem érzek késztetést a cserére. Persze menő lenne meg minden, ha naprakész telefont kapnék elő, de ez nem én vagyok...cserélni max akkumlátort fogok s7edge ben
-
Jack Oneill
veterán
En nem tudom, nalatok mi van. Soha semmi bajom nem vokt egy telomnal sem a frissitesek utan. Jo oke, most egyszer elofordult a gyorsabb merules, de javitottak is. Akar egy app miatt is lehetett. De hogy csokkenhet egy ejszaka alatt ennyit nektek? Nalam max1-2% ejszaka. Ha nem nyulok hozza a munkahelyemen(nappal) pl, akkor szinten, pedig wifi folyamat megy. Ha nem nyomkodom, stabilan marad az allapot, max 1-2% a csokkenes.
-
kutyek
senior tag
Hello, ez a kijelzőt is védi? Telefont sík felületre arccal letéve elemeli az üveget a felülettől? Egyszer vettem ebayen kinézetre ugyanilyen tokot MSVII brand néven, de az nem védte a körben kijelzőt...
Én a Spigen ThinFit és Ringke Slim tokokat ajánlom, nem olcsók, de nagyon karcsúak és védik a telefont. Ezek is TPU (nem szilikon) tokok. -
-
Varszegig
veterán
Én is ezzel küzdöttem. Ahogy olvasom, ezt a tpm chipet az alaplap kéne tartalmazza. Notebook esetén rajta van (vagy nem, és akkor ennyi), asztali gép esetén az újabb alaplapokra lehet külön venni. Anélkül nem fog működni a dolog. Az asztali gépen próbáltam, majd a note-omat előkapom, de még nem volt időm azon is tesztelni.
-
En is igyereztem sokaig.. de aki kb aki felevente valtja a telojat es nem a kozvetlen megjelenesek utan pl en... hat most megfogtam az s8+ es azt ereztem valtani akarok
meg 1-2 honapot igyelszem kivarni pl lg v30... de iden szinte biutos hogy valtok
Amugy az s7e az a telefon mind dizajn amksi ido es tudas ami miatt mar tenyleg felesleges valtani( 1 negativum... eletem legrosszabb selfi kameraja)
-
no more
veterán
Szerintem gyönyörűek az iPhone-ok kijelzői is, de a Super AMOLED mellett mindegyik IPS gyér.
Az én S6-om sem volt beégve, pedig már 1 éve nálam volt (és én is használtam vettem anno). Eladás előtt teszteltem.
+1 a Samsung böngészőre! Pozitívum még és mellette szól, hogy bárhova be tudsz lépni ujjlenyomattal, nem kell szórakozni felhasználónévvel meg jelszóval.
-
-
-
Csokihab
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy így lesz...
Samsung Store-ban mondták, hogy az akksinak be kell állnia meg minden, de az előző P8 Lite-omon - ami nem egy felső kategória - nem volt ilyen. Az a vicc, hogy most alig bírja tovább, pedig teljesen abban a tudatban voltam, hogy ha még a mobilnet is megy vagy max. a helymeghatározás vagy bármi... tényleg bármi, és akkor nem fog majdnem percenként %-okat merülni. Tudom, hogy minden tele van akksi tesztekkel, de személyesen, nektek hogyan bírja? Elviseli, ha folyton be van nyomva a mobilnet vagy a hmh.? -
Arcos Harcos
újonc
Májusban vettem a vodától és mostanra a kezdőképernyőn található fehér részek bizony 'beégtek', mint pl. a google keresősáv valamint a viber ikonját is ki bírom venni. Ja a billentyűzet sziluettjét szintén. A fenti állapotjelző sáv is látszik fehér alapon az világosabb.. ott világítanak a pixelek a legkevesebbet, a legkevésbé ott fáradtak be a pixelek.. ha letöltök egy képet ami fehér (google pictures: 'white'..), teljes képernyőre rakom és gyönyörűen ki bírom venni mi történt a kijelzőpanellal úgy 9 - 10 honap alatt. Felül az állapotjelző sáv 'helyén' egy fehér sáv látható, a billentyűzet halványan, viber ikon nagyon durván, plusz a kijelző közepén a google keresősáv.
Laptop helyett is ezt a telót használom, napi szinten irdatlan kijelzőidőt belepakolok, általában auto fényerőn, habár néha felülírom és felhúzom maxra auton. Ami ugye világosabb mint a manual üzemmód max fényereje. Kb 2 hónapja a kijelző időkorlátját 5 percre állítottam ami valószínűleg így hogy sokszor letétel után le sem zártam kár volt. A telefon azért figyelmeztethetne, hogy AMOLED panel lévén nem feltétlenül fogod tudni úgy használni a készüléket , ahogyan szeretnéd, ha el akarod kerülni ezt a komolyan mondom ocsmány és részben kiábrándító jelenséget. Nagy feketepont a Samunak ezért a sunnyogásszerű AMOLED-propagandáért.
Garanciálisan ha kicserélik a kijelzőt gondolom bukom a vízállóságot. Biztosítva is van a teló szóval lehet, hogy megvárom amíg véletlen összetöröm egy elejtés folytán és 25 ropiért kapok egy újat.
Ez a biztonsági mentés viszont problematikus sźamomra, a gyári funkció nekem semmit nem csinál.
Összegzés: csak ajánlani tudom a telót, imádom, de most, amikor ezt észrevettem (egy ideje mar figyelfettem a foltokat fehér háttérnél pl. Google, de csak most néztem meg konkrétan), azért bevallom kicsit kiakadtam.. többre számít az ember amikor ebből az árszegmensből választ magának készüléket. Meg őszintén egyébként is..
-
leslien
nagyúr
tipp.. hányan költözünk majd?!
ha vki nézni szeretné elő S8 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest