Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
lucky07 #54132 üzenetére
eSIM csak eSIM kompatibilis készülékekkel használható.
Azokban gyakorlatilag bele van építve a SIM, amit aktiválni kell.
Amikor az S7/Edge készült, még hírből sem volt ilyen. ...Na jó hírből volt
eSIM kompatibilis készülékek: [link]
De a Telekom pl. azt írja, hogy ők csak az általuk forgalmazott eSIM képes készülékekkel garantálják a megfelelő működést. -
-
VadMancs85
csendes tag
válasz
lucky07 #52422 üzenetére
Próbáld ki a Sac23 féle S9 port ROM ot, hátha neked azbis tetszik. Abban benne vannak ezek is. Hiányzik nekem is a ClearView/AOD, keresem a megoldást rá, de a ROM stabilitása, egyéb funkciói, és üzemideje van olyan jó hogy maradjon eme hiányosságok ellenére is.
( Most vettem észre hogy telefon előkukázta ezt a régi nem használt profilom. MadMancs vagyok egyébként.
)
-
MadMancs
veterán
válasz
lucky07 #52040 üzenetére
Én ezt raktam fel:
TWRP: twrp-3.2.3-0-hero2lte.img.tar
Előtte 5 pontos advanced wipe, AROMA ban full wipe.2hete vagyok S7E tulaj, így nincs viszonyítási alapom a többi ROM hoz képest, de nekem tetszik, igaz boot idő 30-40mp, de szerencsére nálam ritka a restart, egyébként pörgős rendszer.
Kérdés, Idáig nem találkoztam olyan rommal (egyéb telefonokon se) ahol 4G kijelzést ne lehetett volna LTE re állítani. Itt van erre lehetőség? Én nem lelem.
-
laci laci
addikt
válasz
lucky07 #52040 üzenetére
Két különböző rom van egy szerzőtől. Amit próbáltál az nem ugyanaz, amit a többiek használnak.Én is csak odáig jutottam el vele. Próbáltam három különböző twrp-vél, különböző aroma választós wipe-al, de
Majd remélhetőleg valaki más is kipróbálja és hátha okosabbak leszünk.
-
Alonso69
senior tag
válasz
lucky07 #51526 üzenetére
Azt vettem észre,hogy nagyobb terheléseknél jön elő ez a hiba ,próbáld meg energia takarékos módba, HD kijelző felbontás,vagy ha rootolt ,akkor az MTweaks segítségével minimálisra venni a CPU és a GPU fogyasztását,ha ez sem segít akkor együtt kell élni vele vagy szerviz.
-
-
laszlolczka
őstag
válasz
lucky07 #51229 üzenetére
Prime Stable 6 fixt telepitettem,Prime control nélkül.Belépsz recowerybe majd format data=yes.Ezután a 4 wipe(én a belső tárhelyet is jelölöm).Ezután instal rom,aroma telepitős benne az xeh is.A teló újra indul,elvégzed a be állitásokat,ellenőrizd a modemet,ha nem a legújabb itt a fórumon van a linkje(BL-CP együtt) ezt is felteszed.Ezután fel teszed a Bad Lock V2-őt.Ez zip fájl kibontod és az apk fájlokat telepited.Ennek is itt a fórumon van a linkje.10 órás kijelző időim vannak.
-
taranis
addikt
-
Alonso69
senior tag
válasz
lucky07 #46303 üzenetére
Szia.
Nem sok mindent lehet olvasni a változásokról,a vietnámi ERC 8 és az orosz is ugyanaz,kivéve,hogy az orosz rom S9+ infinity háttérképet és Bixby-t port-olta.
Hétvégére ígérte a szerző az új javított face unlock -al használható rom-ot.Letölteni úgy tudtam,hogy képernyő időkorlátját átállítottam 30 mp-ről 10 percre.(a wifi beállításai mindig készenlétben) -
laszlolczka
őstag
válasz
lucky07 #44378 üzenetére
Letöltöd a legfrissebb romot,ebből a bootloadert tallózod az odinba.Letöltöd a másik romot(eggyel régebbit)Ebből pedig a ap-cp-cs fájlt tallózod az odinba és start.A másik megoldás a javitó csomagból(amit a cp-hez tallózol)törlöd a végéről az md5-öt.Elősször ezt próbáld meg.
-
gerner1
nagyúr
válasz
lucky07 #43957 üzenetére
Nos, ha valami(k)ről tudható, hogy a használata együtt jár az akkuidő pusztulással, akkor vagy használom ezt/ezeket továbbra is, de akkor nem foglalkozom az akkuidővel, és ha kell, akkor napközben is rátöltök . ... -vagy mellőzöm a használatukat, vagy áttérek másra. De, ha nem marad más lehetőség, akkor -akár- naponta törlöm a gyorsítótárat (ismerek ilyeneket, vannak az én ismeretségi körömben is, és közülük többen teljesen OFF készüléket használnak...).
Aztán ott van a térerő kérdése. Azon nem biztos, hogy tudsz, vagy van értelme változtatni, mert annak függvénye, hogy ott ahol te használod, mik a lehetőségek (?). Én pl vodás vagyok (BP), és a legtöbb helyen, a Vodának jobb a 3G térereje, mint a 4G -s, ezért én 3G -re állítva használom, és így kevesebbet fogyaszt. Ugyan ez Telekom, vagy Telenor -nál már nem biztos, hogy opció ugyanott, mert ezeknek nem olyan jó a 3G lefedettségük (országos is), mint a Vodáé. Így lehet egyfajta kényszer helyzet is, hogy nincs mire váltani 4G -ről, mert ami van az csak 2G (ezzel nagyon lassú, "használhatatlan" a NET..) a 3G térerő viszont gyenge. Bár, ha napközben megoldható a net WiFi -n (pl: munkaközi szünetekben), akkor én pl nem zárnám ki ez utóbbi lehetőséget sem.
De, simán lehet az ok az is, hogy te ugyan nem netezel, viszont sok hívást bonyolítasz. Az adott napi rutinod környékén pedig, a 4G térerő ugyan jobb, mint a 3G -é, viszont híváskor minden készülék visszavált (fallback) 4G -ről ⇒3G, vagy 2G -re, és ha ezeken gyengébb a térerő, akkor az azokon töltött időben is még jobban erőlködik a készülék. A nap végére pedig, alig jön össze valami "SOT" másokhoz képest...Aztán, ott van a többi "gondolat" is a GY.I.K. -ben. Van, ami rajtad múlik, és van ami kevésbé. Többek között, ezért is rendkívül képlékeny ez a kérdés. Nincs két egyforma felhasználói szokás, és körülmény sem.
A garanciát nem tudom hol lehetne kideríteni. Feltételezem, hogy ha arról nem tudsz, akkor nincs is már rá (általában ezt azért jelezni szokták az eladók, hisz pozitívum...) érvényes. De, esetleg írhatsz a support -nak, és talán IMEI & SN alapján megtudják mondani.
-
-
no more
veterán
válasz
lucky07 #43130 üzenetére
Nem fogsz találni semmit. Én ADB-vel megcsináltam, hogy működjön a BetterBatteryStats, abszolút nem mutatott semmit, szerinte nem merít semmi sem (a legdurvább volt a Facebook természetesen valami 1 százalék fogyasztással). Simán ilyen szar a rendszer. Meg kell várni az Oreot, aztán ha ilyen marad (sanszos), akkor vissza a 6.0
-
tony_snow
tag
válasz
lucky07 #43118 üzenetére
Detto. Még be is írtam ide, reagálva arra, hogy másnak mennyire merül, hogy nekem milyen szuper az akksi időm. 5 óra SOT-nál több simán megvolt, ez most a Nov. 1-jei bizt. frissítéssel kb. 2.5 - 3.5 óra lett. Telekomos, Bp. belvárosa, gondoltam, hogy valami adó vevő torony (vagy mittudomén mit, nem értek hozzá) állítottak, csakhogy barátnőmnek is ugyanilyen teloja van, ugyanúgy frissült és neki semmi gondja a merülésel. Neki a legnagyobb fogyasztása, ahogyan kell, továbbra is a screen, mint ahogy anno nekem is volt, mostmár nekem Android system, Android OS, rendre megelőzi, sőt még a Cell standby is úgy, hogy egy csomót nyomogatom.
Amikor éjjel pihen a telefon, nem merül jobban semmivel, csak amikor a kijelző be van kapcsolva.
Wipe cache hetente van a wifi probléma miatt (felcsatlakozik a wifire, utána amikor elhagyom a wifi hatótávolságát, nem csatlakozik vissza automatikusan a mobilnethez, hanem egy pillanatra ki kell kapcsolni a mobilnetet és vissza, hogy csatlakozzon), de a merülésen semmit sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest