Hirdetés
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Memóriakártya topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
*Ropi* #54324 üzenetére
A hazai fényképész szakma olyan, amilyen, az én feleségem pedig kiváló fotós. Évekig volt a DVTK jegesmedvék felnőtt csapatának hivatalos fotósa. Szakmája, nem valami 3 hónapos gyorstalpalón végzett, hanem középiskolában. Az, hogy mostanában a telefonok mekkora kamerákkal rendelkeznek, semmit nem jelent képminőség szempontjából. Mert ha tényleg jó képet akarok csinálni, akkor előveszem a feleségem Nikon 7700 gépét, és azt használom. De a Note8 akkor is jobb, mint az S7 edge.
Aki pedig belenyúlt a HSZ-embe, és offá tette, köszi, de akkor legyen kedves jamanam01 témakezdő HSZ-ét is tegye offba. Köszi.
-
warezxts
senior tag
válasz
*Ropi* #53601 üzenetére
Uhhh azért így most a Poweramp alpha meglepett kutyek beállításával... nem rossz
Sajnos a USB Audio Player Pro fizetős még egy trial sincs hogy kipróbáljam, majd talán egyszer...
Mindenesetre nagyon örülök hogy ez szóba jött, úgy látszik egész szép hangzást ki lehet hozni így root nélkül is.
@kutyek: tud bitperfect lejátszást és dekódolja az MQA file-okat (Tidal Masters streamből is) - ez picit kínai -
warezxts
senior tag
válasz
*Ropi* #53596 üzenetére
Hát nemtudom... nekem még nem űberelte semmi amit a V4A ki hoz a telefonból... (Talán azért mert benne volt az AKG fülesem profilja és ahhoz igazított mindent)
Amivel meg tudtam közelíteni a minőségét (root nélkül) az a Noozxoide EIZO-rewire Pro, és a Jetaudio-ban egy két beállítás. Miben más ez a Poweraudio Alpha mint a normál PA, ez valami új? -
Darko
senior tag
válasz
*Ropi* #53299 üzenetére
Kezd megoldódni a probléma, az elmentett low motion videó már csak annyira dobja el a frameket, amennyire az s7 eleve eldobálta. Magyarul, telefonon visszanézve nem láttam hogy meg-meg röccent, csak a pc-n lehetett észrevenni. Lehet azon valahogy segíteni hogy a kamera app-al ne legyen frame drop?
Filmic pro-val nincs eldobott frame, viszont 10mp videó fél gigabyte méretű. -
gerner1
nagyúr
-
törölt tag
válasz
*Ropi* #50189 üzenetére
Akkor én jobb helyzetben vagyok, nálam stabil a Telekom LTE, valamint a 3G is. Amerre járok, az ország középső részén leginkább (Bács-Kiskun megye és főváros), ott jellemzően ez tapasztalható.
Nálam a TMH fw alatt egyáltalán nem kiugró a sokakat érintő Cella készenlét, ami vagy csak bugosan jelez vissza, vagy tényleg "zabál" 8.0 alatt. Így a fogyasztás sem vészes, pedig látom, hogy sokan panaszkodtok rá. Nekem sem tetszene, ha emiatt merülne jobban.
-
törölt tag
válasz
*Ropi* #50185 üzenetére
Sajnos, az élet úgy hozta, hogy éppen a 3G lefedettség nem alakult jól, mielőtt alaposan kiépült volna, jött a 4G és az kap(ott) prioritást. Így simán előfordul, amit írtál. Olyan helyen célszerű a fix 2G vagy LTE hálóra felkúszni, kevesebbet fog keresni és fel/le csatlakozni, tehát fogyasztani is. Amit írtál, az pont olyan eset, amikor hiába van erős jel, ha a 3G pont szenvedős. Ki tudja, hogy mindez miként fog változni a lassan érkező 5G bevezetése után... Akkor a 3G végképp felejtős lesz, a stabil 2G (ami marad) és a meglevő, jobban fejlesztett 4G mellett? 🤔
-
törölt tag
válasz
*Ropi* #48074 üzenetére
A családban ugyanez a pozitív tapasztalat: fiam A3 (2017) telefonján szépen teszi a dolgát, 10/7 esetben sikeresen azonosítja a névjegyzékben nem szereplő számokat. Hasznos feature. Azt, hogy a topiktárs esetében miért nem működik ugyanígy, nem tudom. Ám érthető, ha te ettől függetlenül kíváncsi vagy rá, hol érhető még el, hiszen a jót könnyű megszokni.
-
-
kutyek
senior tag
válasz
*Ropi* #46818 üzenetére
Hello, én csak gyorstöltöm (80/20 Wired VS Qi), 18 hónap után kezdett nagyon durván csökkenni a kapacitás (ekkor már csak kb 2000 mAh volt). 4 hónapja cseréltettem aksit, azóta megint olyan, mint új korában. A gyorstöltéssel járó hőterhelés kb másfél év alatt megöli az akkut, nekem ez a tapasztalatom. Quid pro quo...
-
-
no more
veterán
válasz
*Ropi* #41270 üzenetére
Hihi, egyetértek! De szerintem nem rossz ez a mi kis közösségünknek, ha van más téma is a telefonon kívül.
Összehozza picit jobban az embereket (már, amennyire ez egy fórumon lehetséges). Az S7E-ről nagyon nem tudunk mit mondani... Az Év Telefonjáról van szó, közel tökéletes, nem igazán van hibája, pozitívumokat meg olvashatnak az "újoncok" bőven...
(#41271) kutyek: Így még érthetőbb, köszönöm a pontosítást!
-
badmad
senior tag
válasz
*Ropi* #41044 üzenetére
Ha nem létezöt keresel azon miért csodálkozól ,hogy nem ad ki semmit?
[link]
A régió kódok itt megtalálhatók.A készülék típusát azt tudod gondolom.A lényeg alul van egy négyzet binary nature néven Ha üressen hagyod akkor 1 fájlos romot tölt le neked...Ha kipipálod több fájlos romot fog letölteni.
Ja igen ha autot kijelölőd akkor megkeresi neked a pda ,csc,stb dolgokat ha konkrétan számodra érdekes romot keresel akkor meg megkeresed manuálissan. -
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #40910 üzenetére
Visszatettem az eggyel korábbi BL-t és CP-t, erre nyertem egy FAP lock-ot, amitől csak resettel tudtam megszabadulni. Ha már úgyis újra be kell laknom a készüléket (van Smart Switch mentés, de a programok beállításait nem mentette el, így gyakorlatilag mindent újra be kell lőnöm), tudtok mondani olyan Telenoros, 6.0.1-es ROM-ot, amiben benne van az ismeretlen hívók azonosítása? Meg pl. előtte volt vezeték nélküli gyorstöltésem, ezzel a felállásssal nincs.
-
kutyek
senior tag
válasz
*Ropi* #39927 üzenetére
Nálam is hi-res output, 44.1k/24 bit, DVC on, EQ off, custom volume levels off. Most minimális az Adaptsound korrekció, meg nem is olyan helyen vagyok, ahol meg tudnám hallgatni a különbséget. Nálad csak nem hallatszik, vagy nem is engedi kapcsolni az Adaptsound-ot / effekteket?
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
*Ropi* #35411 üzenetére
Én nekem S7 Edgen gari miatt MÉG nincs fent, de amint letelik felteszem, viszont nagyon sok tapasztalatom van vele, eddig összes telefonomon fent volt (G2, LG G3, G4 P8, Nexus 5x etc..)
Szóval, igen nem csak állítólag javítja a hangzást, hanem nagyon sokat javít rajta. PowerAMP-vel használva Viper nélkül olyan a zene mintha egy párnát tennél a fülesre és úgy hallgatnád. Nagyon sokat dob a hangzáson, ha helyesen van beállítva. Tényleg 1000x jobb, hangosabb és részletesebb minden.
Érdemes nem a legújabb verziót feltenni, mert azt nekem állandóan ki be kellett kapcsolgatnom. hanem a 2 verzióval előbbit, amivel mennek a Dolby irs file-ok (ezeket külön kell letölteni hozzá).
v2.3.4.0 -at tedd fel-Ha kell hangprofil vagy irs file abban tudok segíeni
Viszont sokan rosszul használják a Vipert ezért nincs akkora népszerűsége": PowerAMP-ben Music FX-et be kell kapcsolni Viper-ben meg Compatible Modra kell állíani.
-
-
-
válasz
*Ropi* #34684 üzenetére
http://www.xrite.com/categories/calibration-profiling/colortrue - "X-Rite is collaborating with other app developers through the ColorTRUE Aware Partner Program to allow apps to seamlessly access your ColorTRUE profile."
http://xritephoto.com/colortrueSDK
http://dbphoto.net/blog/xrite-colortrue-review/ - "The ColorTRUE page on Xrite’s website mentions that any ColorTRUE aware app will make use of the profile so that more accurate color can be obtained. The reality is that other than images on your Camera Roll or those being viewed in the Camranger app will not get the benefit of the profile you just created. Xrite has made an SDK available to developers. Whether the photographic community petitions the developers of their favorite apps to incorporate the ColorTRUE technology remains to be seen."Ezek alapján mégis úgy tűnik, hogy nem rendszerszinten működik, csak azokban az appokban, ahol implementáltak hozzá támogatást. Vagy ez megváltozott volna azóta? Nem találok róla semmi infót. Csak holnap tudom kipróbálni és nem hagy nyugodni a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest